9 kauneinta ja henkeäsalpaavinta ylpeyden tatuointimallia

Vuosisatojen ajan tatuointeja on pidetty vaivattomana muotona kuvata ideoita ja ajatuksiasi kuvan muodossa. Erilaisten tatuointisuunnittelujen joukossa ylpeyden tatuoinnit ovat samankaltaisia, koska nämä tatuoinnit saavat sinut tuntemaan ylpeyttä ja jopa merkittäviä joillekin ihmisryhmille, joiden on taisteltava olemassaolostaan.

Mutta nyt viime vuosina tämän LGBTQ -yhteisön ei tarvitse salata identiteettiään ja se voi valmistaa ylpeyden tatuointeja mihin tahansa kehon osaan ja elää elämää sääntöjensä ja periaatteidensa mukaisesti.

Parhaat ja tyylikkäät ylpeyden tatuointimallit:

Katsotaanpa nopeasti yhdeksän ylpeyden tatuointityyppiä.

1. Artistic Pride Tattoo -mallit:

Taiteelliset ylpeyden tatuointimallit

Yksi tärkeimmistä asioista ihmisen elämässä on vapauden teko kaikilla elämänaloilla. Tätä yhteisö haluaa jopa muilta, ja sama piirretään tatuointikuvassa. Täällä linnut lentävät taivaalla ilman kenenkään asettamia rajoituksia ja rajoja. Myös homoyhteisö haluaa nämä oikeudet.

2. Vaikuttavat Rainbow Pride Tattoo -mallit:

Vaikuttavat ylpeyden tatuointimallit

On pitkä aika, kun sateenkaari on aina ollut analoginen tämän yhteisön kanssa, koska kuvattu tatuointi näyttää erittäin kirkkaalta, värikkäältä ja kiinnittää helposti muiden huomion. Sateenkaaren kuohuviinit eri värit heijastavat ihmisten erilaista sekoittumista yhteisössä ja viileä ylpeyden väliaikainen tatuointisuunnittelu, joka korostaa ääntään tasa -arvoisten oikeuksien puolesta.

3. Upeat meksikolaisen ylpeyden tatuointimallit:

Meksikon ylpeyden tatuointimallit

Tämä on mahtava tatuointisuunnittelu, jossa kuvataan rakkautta omaan maahansa, ja henkilö on ylpeä olla tämän maan kansalainen. Tunne ilmaistaan ​​siinä muodossa, jossa Meksikon lippu on piirretty hihoihin, mikä antaa maalle upean ja isänmaallisen tunnelman.

4. Sydän koskettavat Lion Pride Tattoo -mallit:

Sydäntä koskettavat Lion Pride -tatuointimallit

Tämä on tatuointisuunnittelu, joka ensi silmäyksellä voi saada ihmisen sydämen erottumaan. Tämän kuvan taustalla oleva pääideologia ei ole pelon luominen mieleen, vaan sen kuvaaminen, onko se ihminen tai eläin kaikille, perhe on ylpeä asia.

5. Uskomaton ylpeys Tattoo mallit:

Uskomattomia ylpeyden tatuointimalleja

Jotkut tatuointisuunnittelut ovat pieniä, mutta ne ovat suunnattoman sensaatiomaisia ​​ja antavat häikäisevän ilmeen käyttäjän persoonalle. Täällä kyynärvarren taivaankappaleet on muotoiltu näyttäen universumissa vallitsevaa mysteeriä ja ylpeyttä sen olemassaolosta.

6. Sensational White Pride Tattoo -mallit:

Sensaatiomaiset valkoisen ylpeyden tatuointimallit

Tämäntyyppiset tatuoinnit kuvaavat yleensä rasismia, jossa ihmiset kuvaavat tatuointia juhliakseen ja ollakseen ylpeitä siitä, että ne kuuluvat ”valkoisten eurooppalaisten” rikkaaseen perintöön. Nämä tatuoinnit voivat suunnitella kaikki miehet tai naiset ilman syrjintää.

7. Black Pride -tatuoinnit:

Black Pride -tatuoinnit

Vuosikymmenten jälkeen ihmisiä on syrjitty ihonvärin takia, ja he ajattelivat, että mustalla iholla oleva tatuointi ei näytä kauniilta. Tämän uskomuksen poistamiseksi ja tämän ennakkoluulon lopettamiseksi keksittiin hämmästyttäviä ja ihanan ainutlaatuisia malleja, ja ihmiset olivat ylpeitä sen musteesta.

8. American Pride -tatuoinnit:

Amerikkalaisen ylpeyden tatuointien suunnittelu

On ylpeyttä ja arvostusta olla Amerikan vaikutusvaltaisimman maan kansalainen. Sama on muotoiltu henkilön hihassa ja hieno tapa osoittaa kiintymystäsi maahan.

9. Kuohuviinien ruskean ylpeyden tatuoinnit:

Säihkyvä ruskea Pride -tatuointisuunnittelu

Tämä on hätkähdyttävä tatuointimalli, joka on painettu henkilön selkään; välittää viestin maailmalle siitä, että hän on ylpeä kuulumisestaan ​​ruskean ihon yhteisöön. Kuva kuvaa ristillä istuvan Herran Jeesuksen kuvaa. Käsikirjoitus antaa häikäisevän ilmeen taakse.

Lisää tatuointimalleja:

Pride Tattoo mallit 1

Ylpeyden tatuointimallit 2

Ylpeyden tatuointimallit 3

Ylpeyden tatuointimallit 4

Ylpeyden tatuointimallit 5

Ylpeyden tatuointimallit 6

Ylpeyden tatuointimallit 7

Ylpeyden tatuointimallit 8

Ylpeyden tatuointimallit 9

Ylpeyden tatuointimallit 10

Pride -tatuoinnit voidaan suunnitella mihin tahansa haluamaasi kehon osaan, ja ne voivat musteella millä tahansa värillä ja missä tahansa muodossa. Nämä tatuointimallit eivät ole sukupuolikohtaisia, joten ne voivat hahmotella kaikki, jotka ihailevat ja tuntevat ylpeyttä siitä. Tämä tatuointi on myös hyvin symbolinen; kuvien avulla voit ilmaista tunteesi ja välittää viestin, jonka haluat välittää maailmalle ilman mitään sanoja tai murteita.