9 tyylikästä ja hämmästyttävää kahdeksan pallon tatuointimallia

Mitä tulee tyypillisiin tatuointeihin, tämä kahdeksan pallon muotoilu on paras. Tämä tatuointimalli ilmestyi ensin vankilaan. Kahdeksan pallotatuoinnin osalta jokaisella tatuoinnilla on oma merkityksensä ja ainutlaatuinen symboliikka. Pool -pelaajat ja uhkapelurit rakastavat laajalti tatuointia; sitä pidetään kuitenkin myös onnea ja huonon onnen toiveena. Voit sekoittaa tämän tatuointisuunnittelun mihin tahansa muuhun muotoiluun tai muotoon.

Tyylikkäät ja hämmästyttävät kahdeksan pallon tatuointimallit

Paras ja söpö kahdeksan pallon tatuointimallit:

Siirrytään tyylikkäisiin 8 pallon tatuointimalleihin, jotka tarttuisivat katsojan sydämeen yhdellä silmäyksellä.

1. Kortti- ja Snooker 8 Ball Tattoo -mallit:

Kortti- ja Snooker 8 Ball Tattoo -mallit

Haluatko koota sekä snookerin että kortit! Tässä on ainutlaatuinen pallotatuointi, joka piirretään yhdessä kolmen tärkeän kortin kanssa tummissa ja vaaleissa sävyissä. Kahdeksanpalloinen tatuointi antaa macho -ilmeen kavereiden käsiin tai ranteeseen.

2. Kallo pallotatuoinnissa:

Kallo pallotatuoinnissa

Haluatko näyttää vaarallisen tai negatiivisen puolesi puolellasi! Tässä on musta pallo tatuointi, joka on suunniteltu kallo. Tatuointi liittyy kuolemaan ja kuoleman jälkeen elämään. Siinä on myös snooker -tikkuja luiden sijasta realistisen ilmeen saamiseksi.

3. Dedicated Eight Ball Tattoo -mallit:

Omistetut kahdeksan pallon tatuointimallit

Haluatko omistaa tatuoinnin sille, joka inspiroi tai opetti altaasi! Tai jollekin, joka liittyi peliin! Tässä on tatuointi, joka saa kirkkaan taustan ja muistivyön vuosista, joita hän soitti ja voitti, tai vuosista, jotka olivat hänelle onnekkaita.

4. Ilkivaltainen kahdeksan pallon tatuointimalli:

Ilkivaltainen kahdeksan pallon tatuointimalli

Lucky 8 pallotatuoinnit, kun heille annetaan ilkikurinen kosketus, antaa loukkaantuneen suunnittelun. Suunnittelu sisältää biljardipallon, shakkipinnan, nopan jne. Sävyt ja nauhan, joka osoittaa onnea. Sitä pidetään myös onnekoruna.

5. Scorpion Eight Ball Tattoo -mallit:

Scorpion Eight Ball Tattoo -mallit

Kun kahdeksan pallon tatuointi yhdistetään skorpioniin, se luo parhaan ranne- tai käsivarretatuoinnin. Tatuoinnin avulla voit näyttää tunteitasi, voimaa, voimaa jne., Ja se on siten laajalti suosittu kehonrakentajien keskuudessa.

6. King of Pool Eight Ball Tattoo -mallit:

Uima -altaan kahdeksan pallon tatuointimallit

Oletko biljardin pelaamisen kuningas! Tässä on tatuointi, joka sopii täydellisesti persoonallisuuteesi. 8 pallon tatuointi on tehty pallon keskellä, kruunu pallon päällä.

7. Meksikon jokeri kahdeksalla pallotatuoinnilla:

Meksikolainen jokeri kahdeksalla pallotatuoinnilla

Haluatko näyttää taianomaisen puolesi tai oletko intohimoisesti taikuusesityksiä! Maaginen 8 pallon tatuointi meksikolaisen jokerin kanssa on mitä etsit. Tatuointi on tehty mustalla musteella, jotta saadaan parhaat sävyt.

8. Kahdeksan pallon siipien tatuointimallit:

Kahdeksan pallon siipien tatuointimallit

Lentävä kahdeksan pallon tatuointi liittyy nopeuteen, jonka pallo kulkee pelaamisen aikana. Tatuointi on yksi pienistä kahdeksasta pallotatuoinnista, joita voidaan kantaa ranteessa, käsivarsissa, kaula -aukossa, jalassa jne. Tatuointi edustaa vapautta, nopeutta, voittoa jne..

9. Kahdeksan palloa palotatuointimalleilla:

Kahdeksan palloa palotatuointimalleilla

Kahdeksan pallon tatuointi antaa liekeille liekin, ja antaa käyttäjälle salaperäisen suunnittelun. Tatuointi osoittaa lämpenemistä, näkyvyyttä, hurraamista, intohimoa, kuoleman kipua, rakkautta ja paljon muuta.

Mustan pallon tatuoinnit voidaan helposti suunnitella minkä tahansa muunlaisten tatuointiideoiden kanssa todellisen elämän puolen osoittamiseksi. Se osoittaa sekä hyvää että huonoa onnea, jota voidaan helposti tehdä yhdessä pienten ja suurten mallien kanssa.