Top 9 kasvotatuointimallia ja -kuvia

Oletko päättänyt ottaa tatuoinnin kasvoillesi? Minkä mallin valitset kasvoillesi? Kasvotatuointiehdotukset heijastavat niitä käyttäneitä. Se auttaa ihmisiä olemaan havaittavissa ja välittämään ajatuksiaan ja etujaan. Ne osoittavat rohkean ja rohkean luonteen ihmisessä ja ovat lisäksi tapa ilmaista itseään. Joten, on erittäin tärkeää, että voit valita parhaat tatuointimallit kasvoillesi.

Kasvotatuointimallit ja -kuvat

Parhaat kasvotatuointimallit ja -kuvat:

Siksi tässä viestissä olen antanut luettelon parhaista 9 kasvotatuointimallista, jotka auttavat sinua valitsemaan sinulle parhaan.

1. Jengi Tatuoinnit:

Jengi tatuoinnit

Monet jengit saavat kasvotatuointeja yhtenäisyyden symbolina. Tatuointiideasi saattaisi rohkaistua jengi -tatuoinnista. Tässä tatuoinnissa mahdollisesti on arvoviesti, joka on painettu otsaasi, muuten teoreettiset mallit kasvoillesi.

2. Näytä tunteesi:

Näytä tunteesi

Useita kertoja kasvoillamme on tylsä ​​ilmeetön ilme sekä vahvistus siitä, että tällainen toistuva ilme ei odota kasvoillasi, voit saada kasvotatuoinnin kuvaamaan suosikkituntumasi. Elä se iloisina tai surullisina. Tätä ajatusta on herättänyt klovni, joka liukuu eri kielillä kasvoilleen maalaamalla kasvonsa !. Se on yksi parhaista tyttöjen kasvotatuointimalleista.

3. väri tatuointi:

Väri Tatuointi

Kasvotatuointisuunnittelu tulee valita äärimmäisen huolellisesti etenkin siksi, että se on kehosi tunnetuimmassa osassa. Jos haluat monimutkaisen tatuoinnin, voit ajatella, että heimojen stimuloimaa muotoilua maalataan kasvoillesi eri väreillä.

4. Kasvojen vetoketjutatuointi:

Vetoketjullinen kasvotatuointi

Esittele taiteellisia maisemiasi hankkimalla kasvojen vetoketju, joka voi suurentua huuliltasi kasvojesi yläpuolelle! Se tarjoaisi kiehtovan harhakuvan purkamisesta, kun avaat leukasi puhumaan. Tästä muodostuu erittäin houkutteleva ja trendikäs tatuointi, joka voidaan värjätä mustalla ja kirkkailla väreillä piristääksesi kasvosi.

5. State Love Plus -uskollisuus maallesi:

Valtion rakkaus ja uskollisuus maasi puolesta

Jokainen on ylpeä syntymästään. On olemassa useita tapoja selittää rakkautesi kansaasi kohtaan. Kuitenkin kasvojesi maalaaminen maasi lipun alla, muuten nimi on varmasti innokkain tapa ilmaista omistautumisesi maata kohtaan. Tämä tarkoittaa sitä, että ympärilläsi olevat ihmiset ymmärtävät, että et voi olla eduksi missään muualla kuin syntymäpaikassasi. tämä on yksi parhaista miesten tatuointimalleista.

6. Sarjakuvahahmo kasvoilla:

kasvotatuointimalleja

Olet ehdottomasti rakastava sarjakuvahahmoja, kuten hello kitty, Minnie hiiri ja Mikki Hiiri. Okei, hanki itsellesi valitsemasi laatu musteella piristääksesi kasvojasi!

7. Luuranko kasvoillesi:

Luuranko kasvoillasi

Epävarmasti olet ylimääräinen rohkea ja rohkea henkilö; voit saada luuranon värjättyä kasvoillesi. Kasvot kohokuvioidut luurankotatuoinnit näyttävät todella motivoivilta, jos ne tehdään hienovaraisuudella ja tarkkuudella. Tämäntyyppinen tatuointi luultavasti pelottaisi eläviä päivänvaloja ihmisten ulkopuolella ja voidaan luokitella ylimääräiseksi goottilaiseksi tyyliksi. Tämä tatuointitaide saa kuitenkin varmasti sinut hyväksymään katseet minne ikinä menetkin!

8. Perheen tunnus tai muu harja:

Perheen tunnus tai muuten harja

Perhesymbolin tatuointi, muuten harja, tarjoaa sinulle hämmästyttävän todellista seisoa takana, ja lisäksi se on yksinomainen sinulle. Näin voit olla ylpeä puhua siitä naisesta seuraavana aamuna.

9. Afrikkalaiset heimojen tatuoinnit:

Afrikkalaiset heimojen tatuoinnit

Lukuisissa afrikkalaisissa perheissä heimomiehet ja naiset tatuoivat kasvonsa. Nämä esi -isien kasvotatuoinnit ovat kulttuurisen identiteetin symboli. Monissa heimoissa, kun naiset saavuttavat kypsyyden, he saavat kasvotatuointeja. Se on kauneuden ja rohkeuden symboli.