Top 9 Taylor Swiftin tatuointimallia

Taylor Swift on inspiroinut monia tatuointitaiteilijoita ympäri maailmaa ja monet naiset haaveilevat olevansa hänen kaltaisiaan. On luonnollista nyt, että he alkavat ottaa tatuointeja tämän suuren taiteilijan kunniaksi. Todelliset fanit eivät tunne rajoja uskossaan taiteilijaan ja tekevät kaikkensa tämän uskon tunnustamiseksi. Nykyään on saatavana melko paljon Taylorin nopeita tatuointeja, mutta jotkut tatuoinnit todella erottuvat muista, nämä tatuoinnit ovat joko Jennifer Lopezin kehossa tai jollakin tavalla tatuointi muistuttaa tästä suuresta taiteilijasta.

Taylor Swift Tattoo mallit ja kuvat:

Tämä artikkeli kattaa 9 suosituinta Taylor Swift -tatuointimallia, jotka ovat suosittuja ympäri maailmaa tänään, joten jos olet tämän taiteilijan fani ja haluat tatuoinnin hänelle, tämä on paras paikka etsiä ensin-

1. Musical Heart:

Musical Heart

Musiikillinen sydän on toinen hieno tatuointi Taylor Swiftin kunnioittamiseksi, tämä tatuointi symboloi, että ensinnäkin rakastat musiikkia ja Taylor swifts -musiikki on koskettanut sydäntäsi niin, että nyt olet muuttunut henkilö kokonaan. Musiikkisydän on yksinkertainen mutta hieno tatuointi ja näyttää hyvältä niskasi takana. Ota aikaa tälle tatuoinnille, koska tatuointi niskaan sattuu.

2. sanoitukset:

taylor swift Lyrics tatuointi

Sattumalta Taylor swiftillä on sanat ja lainaus hänen käsivarteensa, joten monet ihmiset valitsevat monia lainauksia ja sanoituksia, kun he menevät ottamaan tatuoinnin. Tämä osoittaa omistautumista tähän hämmästyttävään countrylaulajaan. Taylorilla on kaunis ääni, eikä ole väärin kunnioittaa sitä.

3. Taylor Swift Tatuoinnin nimikirjoitus:

taylor swift Autograph -tatuointi

Mikään ei ole yksinkertaisempaa tatuointimaailmassa, mutta Taylor Swiftin kaltaisen nimikirjoituksen saaminen käsivarteen on todella erittäin omistautuneen fanin työtä. Tämä muotoilu on hyvin yksinkertainen, ja jopa aloittelijat tatuointitaiteilijat voivat tehdä sen, eikä se vaadi paljon tilaa, koska se on alun perin melko pieni. Se on yksi parhaista Taylor swift tatuointimalleista.

4. Käsin tatuointi:

Käsin tatuointi

Todelliselle Taylor Swift -fanille tämä on loistava tatuointi käteen, joka kattaa enimmäkseen koko käden. Käden tatuointi on suunnattu pääasiassa muusikoille, koska symboloinnin ensisijainen käsite liittyy musiikkiin ja taidemuotoon kokonaan.

5. Peloton tatuointi:

Peloton tatuointi

Tämän tatuoinnin tarkoituksena on kunnioittaa Taylor Swiftin laulua ja albumia. Jos todella rakastat kappaletta, tämä on täydellinen tatuointi osoittaaksesi, että sinäkin olet peloton sisältä. Todella yksinkertainen, mutta ainutlaatuinen tatuointi, se näyttää hyvältä ranteessa.

6. Taylorin muotokuva:

Taylorin muotokuva

Taylor swift -muotokuva on luultavasti yksinkertaisin Taylor swift -tatuointi. Se osoittaa tarkalleen, kuinka paljon rakastat Taylor Swiftia taiteilijana. Tatuointihaalari on melko rohkea, ja siinä on vihreä sävy, joka antaa sille ainutlaatuisen ilmeen. Parasta tatuoinneissa on, että vaikka et pidä tästä, voit valita jotain, joka sopii sinulle paremmin.

7. Tähdetatuointi:

tähdet-tatuoinnit-5

Tämä tähti -tatuointisuunnittelu on jälleen Taylorin innoittama tatuointi, koska kaikki hänen faninsa haluavat tulla hänen kaltaisekseen tähdeksi, laulaa hänen kaltaisekseen. Tämä tatuointi muistuttaa kaikkia siitä, että jokainen maan päällä voi olla tähti, jos haluaa.

8. Laukkaava hevonen:

Laukaava hevonen

Tämä hämmästyttävä jalkarakenne sijaitsee suurella laulaja-lauluntekijä Taylor swiftillä ja sillä on hyvin heimojuuret. Se on pieni tatuointi, mutta silti loistava.

9. Peloton jalka Design:

Peloton jalka muotoilu

Jälleen kunnia pelottomalle laululle, tämän tatuoinnin pitäisi sijaita jalalla sisustuksen lisäämiseksi.