Top 9 Vesimies -tatuointimallia

On monia ihmisiä, jotka haluavat urheilla Vesimies -symbolin tatuointeja, jos tämä on joko heidän suosikkimerkki tai horoskooppi. Mallit voivat olla eri tyylejä. Muista kuitenkin, että voit tehdä erilaisia ​​tyylejä. Mutta nämä voivat usein olla melko suuria, kuten alla olevasta kuvaluettelosta näet. Voi myös olla joitain, jotka voidaan tehdä symbolisessa muodossa, kuten aaltoileva kuvio. Ne voidaan tehdä käsissä tai niskan takana.

Vesimies -tatuointimallit

Parhaat Vesimies -tatuointimallit:

Siksi näitä on enimmäkseen helpompi harrastaa, ja tarvittaessa voit jopa piilottaa ne meikillä. Nämä ovat tyttömäisiä ja melko näyttäviä. Voit myös saada lumoavia naishahmoja, jotka on piirretty suurelle vartalolle. Nämä voivat olla kuin kehon taka- tai etuosat. On myös kuvioita, joita voidaan kokeilla eri muodossa, kuten voit yhdistää ne muihin kukka- tai tulosteisiin. Ne voivat myös olla melko tyylikkäitä. Siksi tytöillä on melko helppo urheilla. Sinun tulisi kuitenkin aina valita ammattitaiteilija näihin kaikkiin.

Jos et kuitenkaan ole suuren mittakaavan tulosteiden fani, sinun ei pitäisi yrittää tehdä niitä. Jos tämä tehdään suurikokoisena, poistaminen, jos et ole tyytyväinen urheiluun, voi jättää musteen jälkiä, mikä tekee pinnasta epätasaista ja saatat tarvita peitekuvion.

Alla on 9 suosituinta Vesimies -tatuointimallia, joista voit saada inspiraatiota.

1. Naisen muotoilu vesipurkki kädessään:

Nainen suunnittelee vesipurkin kädessään

Jotain tällaista voi olla hyvin taiteellista. Nainen on saanut paljon väriä ja purkki kädessään kaataa vettä, joka on vesikantajan symboli. Voit kokeilla jotain tällaista. Tämä on erittäin taiteellista ja ammattitaiteilija voi tehdä tämän kunnolla. Tämä on yksi täydellisistä vesimiesten tatuointisuunnitelmista miehille.

2. Aaltoileva Vesimies ja Potterin purkki:

Aaltoileva Vesimies ja potterin purkki

Tämä on pienikokoinen kuvio, jossa on potterin brodeerattu purkki, ja siellä on aaltoileva kuvio, joka merkitsee horoskooppia. Voit kokeilla jotain tällaista.

3. Taiteelliset naiset vedellä:

Taiteelliset naiset vedellä

Tämä on taiteellinen tatuointimalli, jossa nainen pitää purkkia ja vesi kaadetaan aaltoilevaan tyyliin. Tämä voi olla erittäin tyylikäs urheiluun varjostus- ja väriyhdistelmän mukaan.

4. Varjostettu vesisuunnittelu:

Varjostettu vesisuunnittelu

Voit kokeilla jotain tällaista. Tämä tehdään alla jonkin muun siihen liittyvän suunnittelun alla. Aaltoileva tyyli on vesikantajan horoskoopin symboli.

5. Taiteellinen erilaisia ​​tyylejä Zodiac Design:

Taiteellinen eri tyylejä horoskooppi suunnittelu

Tämä on taiteellinen esitys eri symboleista ja tyyleistä, kuten aaltoilevat viivat, kirjoitus ja myös vesiroiskeet porealtaassa, joka näkyy koristeellisesti. Se on yksi parhaista Vesimiehen tatuointisuunnitelmista miehille.

6. Taiteellinen Vesimies -muotoilu:

Taiteellinen Vesimies -muotoilu

Tämän on tehnyt erittäin luova taiteilija. Voit kokeilla näitä helposti. Nämä ovat myös taiteellisia, mutta sinun pitäisi saada nämä mittatilaustyönä. Ammattilaisten tulee tehdä nämä toimenpiteet sen mukaisesti.

7. Rajattu design -nainen vesipurkkiin:

Rajattu design -nainen vesipurkkiin

Tämä on kynän reunatyylinen muotoilu ilman monia värejä. Nämä ovat helpompia urheilla ja näyttävät taiteellisilta. Tämä on yksi parhaista Vesimiehen tatuointimalleista naisille.

8. Aaltoileva Zodiac -vesisymboli:

Aaltoileva horoskooppivesisymboli

Tämä on symbolista ja kuten edellä mainittiin, vesikantajan merkki voi edustaa näitä aaltoviivoja. Tämä voidaan tehdä varjossa ja nämä ovat erittäin helppoja urheilla.

9. Aaltoileva vesitatuointi jaloille:

Aaltoileva veden tatuointi jaloille

Nämä voivat olla myös taiteellisia ja värikkäitä riippuen siitä, mitä haluat urheilla itsellesi. Nämä ovat niille ihmisille, jotka eivät pidä laajasta taiteesta. Se on yksi täydellisistä Vesimiehen tatuointimalleista tytöille.