Den nya iPhone X som designobjekt – vad gör enheten så speciell?

iPhone X som designobjekt Super Retina Display

Apple iPhone -serien kan se tillbaka på en lång och framgångsrik historia. Nu, för 10 -årsdagen, har Apple presenterat den nya iPhone X och har samtidigt nått en ny milstolpe. Med sin förstklassiga design lockar enheten många avundsjuka blickar redan innan den säljs.

Mer än bara en näthinneskärm

iPhone X QLED -skärm 5,8 tum diagonalt

Den nya designen på iPhone X är särskilt revolutionerande, den är utrustad med en supernäthinneskärm med en upplösning på 2 436 x 1 125 pixlar. För första gången är det en riktig QLED-skärm, som sträcker sig över hela fronten med sin 5,8-tums diagonal. Inga plast- eller metallgränser kommer i vägen här. Den viktigaste informationen visas i imponerande kvalitet över hela skärmens bredd. Den höga färgkänsligheten, kontrastförhållandet och naturligtvis den höga upplösningen bör betonas. Displayen anpassar sig till detta även i dåliga ljusförhållanden. Det är packat Apple iPhone X i ett snyggt fodral i rostfritt stål, med särskilt reptåligt glas integrerat både fram och bak.

Intuitiv drift är ett måste

iPhone X intuitiv användning Face ID -funktion 7 MP selfie TrueDepth -kamera

Den ursprungliga hemknappen på den tidigare modellen var tvungen att ge vika, vilket frigjorde utrymme för helskärmsvisning. Den drivs på vanligt sätt via pekskärmens yta, vars känslighet har förbättrats ytterligare. Face ID -funktionen är en absolut höjdpunkt.Tillsammans med 7 MP Selfie TrueDepth -kameran kan du ta ett foto av dig själv, med ditt eget ansikte senare som lösenordsigenkänning för att låsa upp smarttelefonen. Det är förvånande att mer än 30 000 osynliga delar av ditt ansikte analyseras. Det ska inte nämnas att den nya iPhone X är helt damm- och stänkskyddad och motsvarar IP-klass 67.

En smartphone för fotoentusiaster

iPhone X 12 MP framkamera Fotoälskare färgfilter

Med den främre 12 MP -kameran, de integrerade färgfiltren och ett teleobjektiv med optisk bildstabilisator kan du med säkerhet lämna din konventionella digitalkamera hemma. Även ett vidvinkelobjektiv med bländare F1.8 finns ombord. Med denna utrustning kan du uppnå nästan studiokvalitet. Den integrerade ansiktsigenkänningen kan också användas för selfiekameran, enligt beskrivningen ovan.

En snabb processor för ännu mer prestanda

iPhone X A11 bionisk processor mer kraft

För att få ut det mesta av den nya iPhone X är enheten utrustad med A11 Bionic -processorn med fyra kärnor. Detta gör enheten upp till 70% snabbare än sin föregångare. IPhone X kan laddas trådlöst och är kompatibel med den nya Qi -laddaren. Denna smartphone finns i färgerna silver och rymdgrå. Apple använder sitt senaste operativsystem, iOS 11. Du kan också göra ett intressant test av iPhone X. här Läs igen.

iPhone X designobjekt färger tillbaka

Bilder © Apple