Smart babysängdesign låter barn sova bättre

Barnsängdesign -elektrisk-baby-vagga-pojke-föräldrar-sömn

De flesta föräldrar känner till problemet när de, förutom många äventyr i vardagen med barnet, inte kan hitta vila under natten. Efter flera sömnlösa nätter är du redo att prova varje metod för att lugna ditt barn och spara dem en bättre nattsömn. Den amerikanska tillverkaren Happiest Baby har en smart babysängdesign ‘Snoo’ utvecklad som använder sensorer för att genast känna igen när barnet är vaken och rastlös. En motor aktiveras automatiskt, utan att föräldrarna behöver resa sig, för att försiktigt sätta igång spjälsängen. Således vägs barnet automatiskt tillbaka till sömnen med elektronisk hjälp.

Smart babysängdesign hjälper barnet att somna

Barnsängdesign -elektrisk-baby-vagga-lära-att-sova-lugna

Den högteknologiska förskolan fungerar som en elektrisk babyvagga och spelar samtidigt automatiskt lugnande toner som baseras på ljuden i mammas mage. Barnsängen kan också sättas på med ett knapptryck. En rad olika funktioner finns tillgängliga för att ge barnet full säkerhet och bästa möjliga sov- eller liggläge. Ett insvättande täcke bör hindra det lilla barnet från att sätta sig själv i en farlig position. En romperdräkt fästs på spjälsängens väggar med hjälp av remmar och ser till att barnet sover på rygg och inte kan glida fram och tillbaka. Den smarta babysängdesignen ger också en detaljerad översikt över barnets sovvanor. All data kan skickas till en smartphone eller dator via appen och mobilnätet.

Barnsängdesign ‘Snoo’ – Smart teknik är alltid användbar?

Barnsängdesign -elektrisk-baby-vagga-barn-sömn-vit

Snoo erkändes av tillverkaren som en mirakelvagga som borde vara slutet på sömnlösa nätter. Men den högteknologiska barnsängen mötte motvind från många föräldrar och barnmorskor, som anser att den automatiska barnsängen är helt överflödig och kärlekslös. Det är också ett stort köp, till cirka 1 160 dollar, och avsett för barnets första sex månader.

Barnsängdesign som delar föräldrar

Barnsängdesign -elektrisk-baby-vagga-tyst-nätter-sömn

Men i slutändan är det upp till familjen att själva bestämma vad som är bäst för deras barn. Det är dock förståeligt att sådana metoder används på grund av massiv sömnbrist. Se videon och bedöm själv om det fungerar eller inte.

Babysängdesign ‘Snoo’ – hur fungerar det?

Smart babysängdesign – funktioner säkerställer en bra sovposition och att barnet inte glider fram och tillbaka

barnsäng-design-elektrisk-baby-vagga-romper-vit-sov-position

Barnsängdesign avsedd för barnets första sex månader

barnsäng-design-elektrisk-vagga-baby-sova-lugna

Elektrisk babyvagga och bekväm babysäng samtidigt

barnsäng-design-elektrisk-vagga-smart-teknik-sömn

Modern, smart babysängdesign

spjälsäng-design-elektrisk-vagga-sovrum-föräldrar-säng-vit

Smart teknik omger oss från tidig ålder

barnsäng-design-elektrisk-vagga-smart-teknik-föräldrar

* Du kan hitta mer information om produkten här