6 kuuluisaa temppeliä Ranchissa, joissa sinun pitäisi vierailla vuonna 2021

Ranchi on mystinen Jharkhandin kaupunki, joka haisee kulttuurivaikutuksilta, vehreydeltä ja hengellisiltä alueilta. Tiesitkö, että sitä kutsutaan myös vesiputousten kaupungiksi? Kyllä, tutustu Jonha Fallsiin tai nauti Tagore Hillin kirjallisesta perinnöstä raikkaan raikkaan luonnon ympäröimänä. Ranchi on kuuluisa myös yhteydestään aikaiseen heimokulttuuriin. Löydät edelleen näkemyksiä eri heimoista, jotka asuttivat tätä aluetta aiemmin heidän heimomuseossaan näyttelyillä koruista heimolaitteisiin. Lisäksi? Ranchissa on myös joitakin Intian upeimmista temppeleistä ja oma hengellinen tunnelma. Nämä ranchi -temppelit ovat täydellinen paikka inspiroivien pyhiinvaelluskohteiden valitsemiseen, ja nyt olet uusi!

Ranchin temppeliluettelo – täytyy käydä temppeleissä Ranchissa kuvilla:

1. Jagannathin temppeli Ranchi:

temppeleitä ranchissa

Jagannathin temppeli, joka sijaitsee pienen kukkulan päällä Ranchissa, rakennettiin vuonna 1691. Tämä temppeli on arkkitehtuuriltaan samanlainen kuin kuuluisa Jagannathin temppeli Purissa, mutta paljon pienempi. Se on yksi ranchin tunnetuimmista temppeleistä. Päästäkseen temppelin huipulle ihmisten täytyy joko kävellä huipulle tai ottaa ajoneuvo, koska se on pitkä reitti. Samoin kuin Purin vaunujen festivaali, täällä oleva temppeli juhlii myös kuuluisaa RathYatraa Aashadhaa -kuussa. Kuuluisan vaunujen festivaalin aikana ihmiset kaupungista ja sen ympäriltä kerääntyvät paikalle.

2. Dewrin temppeli:

temppeleitä ranchissa

Dewri Mandir sijaitsee vain vähän Ranchin ulkopuolella ja on omistettu Solha Bhuji -jumalattarelle, joka on Maa Durgan muoto. Jumalatar Durgan idolilla temppelissä on 16 kättä tavallisen 10. Käden sijasta. Temppelissä on myös Lord Shivan epäjumala ja kompleksi on levinnyt 2 hehtaarin alueelle. Uskotaan, että tämä temppeli on ainoa temppeli, jossa 6 heimopappia Pahan suorittavat rituaaleja ja rukoilevat Brahmin -pappien rinnalla. Temppeli juhlii Navaratrin yhdeksän päivää runsaalla runsaudella ja hauskanpidolla. Pyhiinvaeltajat kaupungista ja sen ympäriltä kerääntyvät paikkaan Navaratrin aikana rukoilemaan jumalattarelle.

3. Pahari Mandir:

temppeleitä ranchissa

Pahari Mandir, joka on omistettu Lord Shankaralle, Lord Shivan inkarnaatio sijaitsee kukkulan päällä. Se luultavasti ässää kuuluisan ranchin temppeliluettelon. Vaikka temppeli on vanha, sen olemassaolo on edelleen tuntematon. Temppelissä on yksinkertainen hengellisyyden aura, ja temppelin huipulle on noustava 400 askelta. Shravan -kauden aikana temppeli on täynnä uskovia lukuun ottamatta Maha Shiva Ratrin suurta festivaalia, kun pyhiinvaeltajat kerääntyvät paikalle rukoilemaan Herraa Shivaa.

4. Auringon temppeli:

temppeleitä ranchissa

Ranchi -auringon temppeli sijaitsee Tata -tiellä, ja se on yksi kaupungin tärkeimmistä kohokohdista. Temppeli on rakennettu valtavan vaunun muodossa, jossa on 18 pyörää, joita ajaa 7 hevosta. Tämä temppeli on klassinen esimerkki upeasta arkkitehtuurista ja suunnittelusta. Temppeli on omistettu auringon jumalalle Suryalle. Siellä on myös pyhä lampi, jossa pyhiinvaeltajat voivat pulahtaa, koska uskotaan, että se pesee pois kaikki synnit. Temppeli juhlii Chhathin juhlaa innolla ja energisesti.

5. Angrabadin temppeli:

temppeleitä ranchissa

Angrabadin temppeli on temppelikompleksi, jossa on erilaisia ​​temppeleitä, joissa on Lord Shivan, Lord Hanumanin, Lord Raman, Lord Ganeshan ja Jumalatar Sitan epäjumalia. Tämä ranchin temppeli on yksi kaupungin upeimmista. Temppelikompleksia ympäröivät kauniit heiluvat puut ja luonnonkaunis kauneus. Temppeli, jossa on Lord Raman ja jumalatar Sitan epäjumalia, ovat tunnetuimpia matkailijoiden keskuudessa kauneutensa ja hienon arkkitehtuurinsa vuoksi. Temppeli juhlii monia hindulaisia ​​festivaaleja laajalti, kuten Maha Shiva Ratri, Ganesh Chaturthi, Ram Navami ja temppelifestivaaleja.

6. Digambar Jainin temppeli:

temppeleitä ranchissa

Digambar Jainin temppeli sijaitsee Ranchin kaupungin sydämessä. Temppelissä on monien jumalien epäjumalia, kuten Herra Adinath, Herra Bahubali ja Herra Mahaviran samorsan, lukuun ottamatta muita jumalia ja jumalattaria. Tämä temppeli on omistettu jainismin seuraajille. Temppelissä on myös suuri sali, jossa on hieno lava kompleksissa.

Ota siis matkakengät jo jalkaan! Ranchi on ihmeiden kaupunki, jossa on vähän jokaiselle. Rakastatko villieläimiä? Entäpä tutkia krokotiilien lisääntymispaikkaa läheisessä Muta -jalostuskeskuksessa! Rakastatko katuruokaa? Vietä päiväsi täällä golgappien parissa! Kuitenkin yksi asia, joka sinun on tehtävä Ranchissa, on tutkia sen hengellistä puolta. Jokaisella näistä temppeleistä on oma ainutlaatuinen tarinansa jaettavaksi, ja se on vain niin rauhoittavaa mielen vierailulle. Joten aloita ja älä unohda kirjoittaa jakamalla kokemuksiasi kanssamme. Palautteesi auttaa meitä vain opastamaan sinua vielä paremmin! Hyvää matkaa ja siunausta.