20 intressanta idéer för trädäck och uteplats i din trädgård

trädäck-terrass-idéer-modern-trädgård-design-

Låt dig föras med detta Idéer för trädäck och terrass inspirera och designa ditt trädäck i trädgården enligt dessa originalförslag.

Förläng ditt vardagsrum utomhus i trädgården genom att bygga ett trädäck runt huset och skapa en mysig sittgrupp där. Om du vill hålla sittutrymmet täckt kan du ställa in ett öppet lusthus. Så du är skyddad från regn och sol.

Idéer för trädäck och terrass för alla årstider

trädäck-terrass-idéer-modern-trädgård-design-exklusiv-lyx-pool

de Idéer för trädäck och terrass är inte bara avsedda för sommaren. Lämna inte din trädgårdsterrass när sommaren har slutat. Du kan bygga en eldstad och stanna ute trots de kalla kvällarna. Placera bänkar runt spisen som inte stör utsikten över trädgården.

Idéer för trädäck och uteplats i staden

trädäck-terrass-idéer-modern-trädgård-design-lantlig stil-sekretess-skydd-staket

Även i stadens förhållanden kan du få Idéer för trädäck och terrass använda sig av. Definiera gränserna för din sittgrupp på terrassen med stenplattor och planters. Plantera så många blommor som möjligt och du kommer att få en paradisbit mitt i stadsdjungeln.

En privat reträtt

trädäck-terrass-idéer-modern-trädgård-design-pool-lounge-takläggning

Det pittoreska trädäcket på bakgården skapar en idyllisk atmosfär och ger stil till trädgårdsdesignen. Massor av blomkrukor med växter kan placeras på verandan.

En rund design

trädäck-terrass-idéer-modern-trädgård-design-naturlig-damm-lantlig stil

de Idéer för trädäck och terrass visa mönster i olika former. Ett exempel är terrassen med en rund form. Denna struktur är enkel och tillåter mycket kreativitet. I det runda området kan du skapa en mysig sittgrupp där du kan umgås med familj och vänner.

Trädäck med enkel design

idéer för trädäck och terrass i trädgårdsstegsdesignen

Ett trädäck kan också se ganska imponerande ut med en enkel design. För en märkbar effekt kan du bygga en träplattform nästan på golvnivå och sätta upp en plattform ovanför den så att en effekt på flera nivåer kommer fram. I det här fallet skulle de inbyggda bänkarna för mer komfort vara mycket praktiska.

Snygg design av trädäck

idéer trädäck och terrass i trädgården runda former

de Idéer för trädäck och terrass kan se enkelt ut, men är faktiskt ganska imponerande. En mycket rekommenderbar modell är ett däck med många hörn, kurvor och en paviljong ovanpå det. En sådan multifunktionell modell kommer alltid att ge stil till din trädgård.

Trädgårdsdesign runt trädäcket

idéer trädäck och terrass i trädgården klätterväxter

Att sätta ett trädäck i din trädgård betyder inte nödvändigtvis att du kommer att förlora värdefullt utrymme. Bygg en pergola över loungen och låt klätterväxter växa på den. Så du kommer att ha ett mysigt och grönt hörn i din trädgård.

Panoramautsikt utan hinder

idéer trädäck och terrass i trädgårdsutsikten

Håll dig nära marknivån och bygg trädgårdsterrassen bara ett steg högre. På så sätt kan du njuta av omgivningen utan några hinder, medan du sitter bekvämt på trädgårdstolen.

Öppet trädäck

idéer fristående trädäck och terrass i trädgården

Mest Idéer för trädäck och terrass i trädgården är särskilt vackra eftersom de erbjuder en befriande känsla. Skapa din trädgårdsterrass utomhus, bort från huset. Bygg in bänkar på ena sidan och lämna den andra sidan öppen så att du kan njuta av trädgårdsutsikten.

Bygg trädäcket strategiskt

idéer för plantering av trädäck och terrasser i trädgården

Sätt en altan på västra sidan av trädgårdsterrassen. Så det här området kommer att vara en bekväm plats även under de hetaste dagarna. Inkludera andra element för trädäcksdesignen, till exempel plats för en bubbelpool eller ett hundhus i hörnet.

Trädgårdsterrass med bubbelpool

idéer för trädäck och terrass i trädgårdens bubbelpool

Vissa Idéer för trädäck och terrass innehåller lyxiga element som ett öppet badkar, vattenbassäng eller bubbelpool. Placera bubbelpoolen i ett hörn av trädäcket och njut av lugnet och tystnaden. Det skulle vara mycket bekvämt om terrassen med badtunnan kan nås från flera ställen.

Trädgårdsterrass med elegant design

idéer trädäck och terrass i trädgårdspaviljongen

Så att din trädgårdsterrass ser iögonfallande och unik ut, bygg ett lusthus i form av en paviljong ovanför däck. De eleganta kurviga formerna är den perfekta förbindelsen mellan inomhus- och utomhusområden. Så du kan enkelt och bekvämt flytta mellan huset och trädgården.

Bygg ett trädäck som en encore

idéer för trädäck och terrass i trädgården tillägg

Om du har ett rum med stora fönster där du kan njuta av solen, men du gillar solen så mycket att du bygger ett trädäck runt utsidan, så är detta idén för dig. Njut av solljuset på den öppna trädgårdsterrassen under de varma sommardagarna.

Lusthus på trädäcket

idéer trädäck och terrass i trädgården lusthus

de Idéer för trädäck och terrass innehåller mycket ofta ett lusthus som en encore. Taket kan täckas efter önskemål för att skapa skugga. Du kan också låta klätterväxter växa runt. På detta sätt blir lusthuset en del av den gröna omgivningen.

idéer för trädäck och terrass i trädgårdsträdgården

idéer trädäck och terrass i trädgården eldstad

idéer trädäck och terrass i trädgårdsmiljön

idéer trädäck och terrass i trädgården i trädgården

idéer trädäck och terrass i tegelträdgården