Utomhus bioetanol spis – en stämningsfull blickfång

Utomhus bioetanol spis betong-rostfritt stål-glas-flamma-trädgård design

Oavsett om det är som dekoration eller för belysning, skapar man Utomhus bioetanol spis en trevlig utomhusmiljö. Den öppna lågan är mycket populär för moderna restauranger, takterrasser och privata trädgårdsområden. Det rökfria bränslet är ett organiskt material tillverkat av vegetabiliskt material och lämpar sig för eldstäder utan skorsten.

Utomhus bioetanol spis – ett modernt tillskott till takterrassen

Utomhus bioetanol spis öppen-låga-original-design-glasfiber-havsutsikt

Eldstäder med bioetanol sticker ut med sin moderna design. Zen Garden -modellen från Planika med sin ursprungliga ellipsform är lämplig för alla som gillar att umgås med familj och vänner utomhus. Lågorna sprids i en rad och skapar en avkopplande atmosfär. En ny teknik skyddar mot att bioetanol slipper ut och en flik gör att flamstorleken kan regleras. Den eleganta eldstaden kan placeras på takterrassen och titta på de lugnande lågorna.

Utomhus bioetanol spis – egenskaperna hos det använda bränslet

Utomhus bioetanol spis rökfritt-biologiskt-råmaterial-flytande-bränsle

Bioetanol är namnet på etanol som framställs genom jäsning av organiska material som spannmål, potatis eller sockerrör. Det kan användas som flytande bränsle för öppna eldstäder och är att föredra framför denaturerad alkohol på grund av dess behagliga lukt. Dessutom förblir luften rökfri men fuktigare eftersom koldioxid och vatten produceras. Användningen av bioetanol kräver därför tillräcklig ventilation och är därför idealisk för utomhusområden. Det är viktigt att följa säkerhetsanvisningarna när du arbetar med bioetanol eldstäder.

Öppen bioetanol spis i Corten stål

Utomhus bioetanol spis fristående-corten stål-öppen låga

Gustav Commerce från Planika är en bärbar utomhus bioetanol spis med ett rostigt utseende. Effekten uppnås med Corten -stål och är en av de senaste designtrenderna. Eldstaden har teknik som garanterar fullständig säkerhet och gör det lättare att tända eldstaden.

Modern öppen spis med originaldesign

Utomhus bioetanol öppen spis flamma-trädgård dekoration-fristående

Denna moderna öppen spis är tillverkad av glasfiber och rostfritt stål. Den blanka vita basen bidrar till den eleganta atmosfären i utomhusområdet och kontrasterar fint med de gyllene lågorna. Den är perfekt för att fräscha upp trädgården eller som dekoration för kvällsfester och fester.

Den öppna bioetanolpisen passar i alla trädgårdar

utomhus-bioetanol-öppen spis-rörlig-skapa-komfort

Jar Commerce by Planika är en fristående öppen spis med en kompakt design som kan kombineras med olika möbler. Kombinationen av lätta material resulterar i en låg vikt på eldstaden och gör att den kan placeras fritt. Det är viktigt att inte placera eldstaden på en matta eller heltäckningsmatta för att säkerställa säker användning.

Fristående öppen spis med hög låga lyser upp trädgården

utomhus-bioetanol-öppen spis-glas-eld-teknik-modern-trädgård design

Till skillnad från den tidigare modellen är Totem Commerce stående öppen spis av Planika högre med sina lågor. Det är därför den lyser upp ett större område och avger tillräckligt med ljus för trevliga sommarkvällar i trädgården.

Cortenstål bioetanol eldstäder för poolområdet

utomhus-bioetanol-öppen spis-cortenstål-fristående-pool-area-deco

Bioetanol eldstäder kan fungera som dekoration för poolområdet. De behöver inga anslutningar och är därför lämpliga för kommersiella områden som hotell och restauranger som uppnår en modern och unik inredning.

Takterrass i Paris med en öppen spis i bioetanol

utomhus-bioetanol-öppen spis-takterrass-paris-eiffeltorn-belysning-vy

Christophe Pillet, designer för Jar Commerce, har skapat en kontrast mellan den kalla vita betongen och de varma danslågorna. Tack vare sin kompakta storlek kan denna eldstad också placeras på mindre terrasser.

Fristående öppen spis – vacker dekoration för trädgårdsfester

utomhus-bioetanol-öppen spis-trädgård-pyramid-design-glasfiber-säker

På grund av sin eleganta form är Pyramid Commerce stående öppen spis från Planika ett blickfång som ger dekorationen för trädgårdsfesten pricken över i: et. Den avancerade tekniken som används möjliggör ett säkert arbete med produkten.

Utomhus bioetanol spis skapar en mysig atmosfär i trädgården

utomhus-bioetanol-öppen spis-glasfiber-rostfritt stål-glas-komfort-avkoppling

Bubble Commerce av Planika är en design av Serge Atallah, som är avsedd för moderna trädgårdar och terrasser. Den öppna spisen av glasfiber och rostfritt stål skapar en avkopplande atmosfär och dess rörlighet möjliggör fri design av utomhusområdet.

Belysa trottoaren med öppna bioetanolskorstenar

utomhus-bioetanol-öppen spis-modern-design-belyst-trottoar-dekoration

Öppna eldstäder kan användas i städer som belysning för gångvägen till offentliga byggnader som museer eller slott. De är riktigt snygga och ekonomiska på samma gång.

Bioetanol spis – en design med geometriska element

utomhus-bioetanol-öppen spis-öppen-corten-stål-geometriska-element-modern-design

Uteplatsen i bioetanol i Cortenstål har en modern design. Den är dekorerad med laserskurna geometriska element som ger en inblick i elden.

Gör trädgården modern

utomhus-bioetanol-öppen spis-trädgård-öppen-låga-pool

Moderna hus har ofta en stor bakgård med en fin pool och grön gräsmatta. I en sådan miljö ser eldstäder utomhus ut som brinnande facklor och är ett elegant substitut för konventionell lampbelysning.

Fristående bioetanol eldstäder på stranden

utomhus-bioetanol-öppen spis-strand-hav-öppen-låga-modern

Bioetanol -eldstäderna kan flyttas fritt och kräver inga anslutningar. Därför är de en fin dekoration för en strandfest eller bröllop på sommaren.

Kombinera den öppna spisen med trädgårdslampor

utomhus-bioetanol-öppen spis-belysning-trottoar-stenhus

Uteplatsen i bioetanol kan kombineras med trädgårdslampor eller strålkastare och ser bra ut på ett grusgolv. Dessutom är Pyramid Commerce helt säkrad, vilket förhindrar läckage av bioetanol, även vid jordbävning eller om skorstenen välter.

Modern restaurang med bioetanol eldstäder

utomhus-bioetanol-öppen spis-flamma-belysning-samtida

Lyxiga hotell och restauranger använder ofta bioetanol eldstäder för sina utomhusområden. Den moderna utrustningen i kombination med en utmärkt service erbjuder gästerna en oförglömlig upplevelse.

Utomhus bioetanol spis i trädgården

utomhus-bioetanol-öppen spis-trädgård-dekoration-pool-område-belysa

Uteplatserna är idealiska för en stor trädgård eller en restaurang med en utomhusyta. De är lätta att ta hand om, men ska inte placeras i närheten av brandfarliga föremål.

Bioetanol eldstäder av betong, rostfritt stål och glas

utomhus-bioetanol-öppen spis-utan-rök-betong-glas-rostfritt-stål-fristående

Jar Commerce är en öppen spis i bioetanol i rostfritt stål, glas och betongbeklädnad. En bra egenskap är möjligheten att ta med spisen när du flyttar in i din nya lägenhet.

Öppna eldstäder i en kompakt storlek

utomhus-bioetanol-öppen spis-enkel-elegant-design-glas-rostfritt stål-skyskrapa

De kompakta Simple Commerce -skorstenarna i rostfritt stål och glas har en enkel design, men är fortfarande eleganta och med många möjliga användningsområden. Brännarens insida är fylld med keramiska fibrer som innehåller bränslet och förhindrar att det släpper ut.

Utomhus bioetanol spis för trädgårdstältet

utomhus-bioetanol-öppen spis-tält-färgad-belysning-öppen spis

Ett trädgårdstält kan vackert dekoreras med en utomhus bioetanol spis. Elden lyser kontinuerligt och skapar tillräckligt med bakgrundsljus för en kväll i trädgården.

En öppen låga skapar en mysig atmosfär 

utomhus-bioetanol-öppen spis-rostfritt stål-glas-modern-svart-hög-låga

Olika konstruktioner av bioetanol eldstäder kan användas när du sätter upp trädgården eller industriparken. Eldstadens svarta kropp i förgrunden förstärker flammans färg. Denna öppen spis kombinerar perfekt med inredning i mörkare toner.

Bioetanol eldstäder lockar uppmärksamhet i mörkret

utomhus-bioetanol-öppen spis-restaurang-deco-gångväg-belysa

Den öppna spisen Totem Commerce från Planika är mycket populär för utomhusområdena på restauranger och barer. De brinnande lågorna är imponerande och påminner om värme och hemtrevlig mys.

* Se alla Planikas mönster på hennes officiell hemsida.