9 terveellistä vähäkalorista aamiaisreseptiä Intiassa

Aina ja uudelleen on sanottu, että aamiainen on päivän tärkein ateria. Lukuisat terveydenhuollon asiantuntijat ovat korostaneet aamiaisen merkitystä. Pidä tämä mielessämme, joudumme usein dilemmaan siitä, mitä sisältää terveellinen aamiainen, joka on myös vähäkalorinen. Useimmat ihmiset, jotka haluavat epätoivoisesti laihtua, jättävät aamiaisen kokonaan väliin välttääkseen keskimääräisen aamiaisen yhteydessä tulevia kaloreita. Onneksi on ehdottomasti mahdollista saada terveellinen aamiainen tinkimättä painon seurannasta. Lue lisää tietääksesi vähäkalorisista terveellisistä aamiaisaterioista, jotka voit valmistaa kotona.

Parhaat vähäkaloriset aamiaisreseptit:

Täällä otimme käyttöön 9 parasta vähäkalorista aamiaista, joissa on kuvia. Katsotaanpa niitä.

1. Kiivien, kreikkalaisen jogurtin ja mustikoiden yhdistelmä aamiaiseksi:

Terveelliset vähäkaloriset aamiaisreseptit 1

Ei ole mitenkään välttämätöntä, että aamuaterianne on oltava korkeakalorinen asia, joka sisältää muun muassa voileipää, munia ja kahvia. Voit jättää keskimääräisen aamiaisen väliin hedelmäisen yhdistelmän, jossa on 3 ruokalusikallista vähärasvaista kreikkalaista jogurttia, joka sisältää 24 kaloria, 50 grammaa mustikoita, joiden arvo on 29 kaloria, ja yhden hienonnetun kiivin, jossa on vain 42 kaloria. Sekoita ne keskenään monitoimikoneessa ja tee smoothie, joka on sekä täyttävä että alle 100 kaloria.

2. Yksi iso keitetty muna:

vähäkalorinen aamiainen

Jos sinulla ei ole aikaa kehittyneelle aamiaiselle ennen töihin lähtöä, yhden suuren 100 -kaloreisen keitetyn kananmunan pitäisi pitää sinut keskipäivän ateriaan tai kevyeen välipalaan myöhemmin päivällä. Yhdessä suuressa keitetyssä kananmunassa on juuri sen verran proteiineja, että energiatasosi pysyy korkeana seuraavaan ateriaasi saakka.

3. Koko leipä ja hunaja:

Terveelliset vähäkaloriset aamiaisreseptit 3

Niille meistä, joilla on makea hammas, on luonnollista himoita, että sokeri kiire aamulla. Tämä tarve voidaan helposti täyttää ilman kaloreita. Viipale täysjyväleipää, joka sisältää noin 55 kaloria ja kaksi ruokalusikallista hunajaa, joiden arvo on 40 kaloria, pitäisi olla riittävän hyvä makean hampaasi tyydyttämiseksi. Hunajan antioksidanttiset ominaisuudet ovat myös lisänneet terveyshyötyjä painonpudotuksen lisäksi.

4. Munakokkelia ja sieniä:

Terveelliset vähäkaloriset aamiaisreseptit 4

Yksi keskikokoinen muna, joka sisältää noin 78 kaloria, voidaan sekoittaa yhdessä 100 gramman tuoreiden sienien kanssa, joiden arvo on 13 kaloria. Voit lisätä makua yrtteihin, kuten persiljaan tai Baseliin.

5. Sultana -rusinat, kreikkalainen jogurtti ja murskatut mantelit:

Terveelliset vähäkaloriset aamiaisreseptit 5

Tämä herkullinen ateria, joka koostuu murskattujen mantelien, sulttaanien ja kreikkalaisen jogurtin sekoituksesta, ei ole vain miellyttävä makuhermoille vaan myös vähäkalorinen. Kalorimäärän ylläpitämiseksi 95 kaloria. sekoita vain 3 rkl rasvatonta kreikkalaista jogurttia, yksi rkl Sultana-rusinoita ja 4 kokonaista mantelia.

6. Vesimeloni:

Terveelliset vähäkaloriset aamiaisreseptit 6

Se, ettei sinulla ole aikaa valmistaa aamiaista ennen töihin lähtöä, ei tarkoita, että sinun on jätettävä tämä ateria kokonaan väliin. Nauti vain suuri pala vesimelonia, joka painaa noin 300 grammaa, ja nauti terveellisestä hedelmäisestä aamiaisesta, jossa on alle 100 kaloria. Vesimeloni tunnetaan myös kosteuttavista ominaisuuksistaan.

7. Soseutetut banaanit ja hunaja:

Terveelliset vähäkaloriset aamiaisreseptit 7

Sekoita vain pieni banaani, joka sisältää noin 90 kaloria ja lämmitä mikroaaltouunissa. Ripottele soseutetuille banaaneille puoli ruokalusikallista hunajaa kymmenen kalorin arvosta ja nauti herkullisesta aamiaisesta, joka sisältää yhteensä sata kaloria.

8. Pinaatti -omeletti:

Pinaatti-muna-valkoinen-omeletti-4

Tee yksinkertainen omeletti keskikokoisesta munasta ja 60 grammasta tuoretta vihreää pinaattia. Muna sisältää normaalisti noin 78 kaloria, kun taas pinaatin pitäisi toimia jopa noin 16 kaloria. Nyt sinulla on terveellinen aamiainen, jossa on alle 95 kaloria.

9. Puuroa hunajalla:

Terveelliset vähäkaloriset aamiaisreseptit 9

Keitä 25 grammaa puuroa kauraa vedessä paksuun puuroon. Lisää kanelitankoja maun mukaan. Suihkuta puuroa puoli teelusikallista hunajaa, niin saat itsellesi herkullisen aamiaisen, jossa on alle 100 kaloria.

Vähäkaloriset aamiaisen reseptit