Top 15 terveellistä ruokaa lapsille, jotka auttavat lapsiasi kasvamaan

Lasten on erittäin tärkeää syödä terveellisiä ja ravitsevia ruokia vain siksi, että he ovat kasvussa ja kehitysvaiheessa. He tarvitsevat runsaasti välttämättömiä ravintoaineita kasvattaakseen pituutta, luun tiheyttä, aivojen kehitystä ja paljon muuta. On kuitenkin vaikeinta varmistaa, että lapset pitävät kiinni terveellisistä elintarvikkeista vain siksi, että he ovat enemmän kiinnostuneita roskaruoan makuista, kuten pizzat, hampurilaiset, evästeet, kakku ja paljon muuta.

Terveellistä ruokaa lapsille

Äidille on tärkeää tietää, mitkä ovat huippuluokan terveellisiä ruokia lapsille, jotka hän voi sisällyttää herkullisiin resepteihin varmistaakseen, että heidän lastensa ravintotarve täytetään täydellisellä tavalla. Jos haluat ymmärtää enemmän näistä terveellisistä lapsille tarkoitetuista elintarvikkeista, tutustu tähän oppaaseen, jossa on parhaat terveelliset ruoat lapsille.

Paras terveellistä ruokaa lapsille:

Alla on 15 ihanteellista terveellistä ruokaa lapsille, jotka ovat erittäin hyödyllisiä ja antavat lapsille terveen elämän.

1. kaurapuuro:

Terveellistä ruokaa lapsille Kaurapuuro

Yksi parhaista tavoista varmistaa, että lapsella on terve päivä aloittaa, on sisällyttää kaurapuuro aamiaiseen. Kaurahiutaleiden korkeat kuidut varmistavat paremman kognitiivisen suorituskyvyn lapsille, koska glukoosi vapautuu veressä hitaasti. Voit aina yhdistää sen maukkaisiin tuotteisiin, kuten marjoihin ja hunajaan, jotta se olisi herkullinen. Kaurapuuro on yksi tehokkaimmista terveellisistä ruoista lapsille.

2. Maapähkinävoi:

Maapähkinävoin ruoka lapsille

Sen lisäksi, että maapähkinävoi on suosikki useimpien lasten ruokalistalla, se sisältää vitamiineja, magnesiumia, proteiineja ja kuitua. Paras tapa on yhdistää ne täysjyväleivän kanssa parempien tulosten saavuttamiseksi. Tämä on epäilemättä ruoka, joka ansaitsee olla luettelossa.

3. Juusto:

Terveellinen ruoka lapsille Raastettu Cheddar -juusto lohkolla

Rasvaton raejuusto tai ricottajuusto on joitakin parhaista asioista, kun on kyse lasten terveellisten ruokien valitsemisesta. Ne eivät ole vain maukkaita, vaan myös yksi erittäin ravitsevista vaihtoehdoista. Lapset rakastavat juustoa, ja tämä on toinen etu tämän ruoan valitsemisesta.

4. Popcorn:

Popcorn -ruokaa lapsille

Välipalaksi valitse popcorn lapsille yhdeksi terveellisimmistä vaihtoehdoista. Ruoan korkeat ravintokuitupitoisuudet ja täysjyvätuotteiden luokkaan kuuluvat edut tekevät popcornista terveellisen valinnan lapsille. Yritä pitää se voittomana.

5. tonnikala:

Paras ruoka lapsille tonnikalaa

Sen lisäksi, että tonnikalassa on terveellisiä rasvoja, tonnikalassa on runsaasti omega -rasvahappoja, jotka tekevät siitä täydellisen lapsille. Kiva täysjyväleivästä valmistettu tonnikalavoileipä on ihanteellinen valinta lasten lounaalle kouluun. Tämä täyttää paljon ravintoarvoa, jota heidän kehonsa tarvitsee.

6. Maito:

Lasten terveellinen ruoka maito

Kalsium ja D -vitamiini ovat kaksi ravintoainetta, joita maito tarjoaa keholle yhdessä muiden ravintoaineiden vähäisten muotojen kanssa. Ammattilaisten mukaan jokaisella lapsella tulisi olla vähintään kaksi lasillista maitoa joka päivä tasapainoisen ruokavalion vuoksi. Myös muinaisista ajoista lähtien maito on yksi parhaista terveellisistä elintarvikkeista lapsille.

7. Jogurtti:

Terveellinen lasten jogurtti

Hyvä kalsiumin lähde lapsille tulee jogurtin muodossa. Se on yksi terveellisimmistä ruoanlähteistä ja erityisesti lapsille, jotka eivät juo maitoa. Siinä on eläviä aktiivisia kulttuureja, jotka ovat hyviä keholle, mutta vähärasvaista jogurttia tulisi harkita parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

8. Pähkinät:

Lapset Terveellinen Ruoka Pähkinät

Brasilian pähkinöistä saksanpähkinöihin ja manteleista cashew -pähkinöihin alkaen kaikki sisältävät hyviä vitamiineja ja kivennäisaineita, mikä tekee siitä täydellisen ruoan sekä aikuisille että lapsille. Ne ovat myös runsaasti kuidun lähdettä. Muista antaa heille kourallinen pähkinöitä joka päivä. Pähkinät ovat toinen hyödyllinen ja vahvin terveellinen ruoka lapsille.

9. Munat:

Paras ruoka lapsille Munat

Koska munat ovat erittäin runsaasti proteiineja, ne ovat loistava ruoka lapsille aamiaiseksi. Muista sisällyttää 1-2 niistä joka päivä terveen lapsen aterioihin. Se on toinen paras ja täydellinen ravitseva ruoka lapsille, jolla on myös monia muita etuja.

10. Kurpitsa ja talvikurpitsa:

Luettelo terveellisestä ruoasta lapsille Oranssi kurpitsa

Vaikka saatat haluta varata kurpitsat Halloween Octobersille, ne tekevät varsin ravitsevaa ruokaa nautittavaksi. Koska tyylikkäät, ruoat, jotka voidaan valmistaa kurpitsasta, ovat yhtä monipuolisia. Pumpkins ja Squash ovat molemmat monenlaisia ​​makuja, makeita ja toisia lempeämpiä. Mutta yksi asia, joka on edelleen yhteinen heille kaikille, on se, että vihannekset ovat lapsesi ravitsemusteho. Ruokalaji ei voi vain parantaa keuhkojen terveyttä, vaan myös vähentää tulehdusta ja vastustaa sen pahenemista. Tämän lisäksi se pitää myös immuniteetin vahvana, mikä tekee siitä suotuisan valinnan lasten terveellisen ruoan luettelossa.

11. Pinaatti:

Hyvä ruoka lapsille Vihreä smoothie

Ei ole arvausta, että tämän vihanneksen pitäisi olla lasten ruokalistalla. Popeye ei vain rakastanut pinaattia turhaan. Mikä tahansa pinaatilla valmistettu ruoka voi olla yhtä maukasta ja runsaasti ravintoaineita. Rautasta kalsiumiin sillä on kaikki parhaat ruoka -arvot sinulle. Näiden lisäksi se on myös tärkeä kuitujen ja vitamiinien, kuten A-, C-, E-, B9- ja K -vitamiinin lähde.

12. Oliivit:

Hyvä ruoka lapsille Tuoreet oliivit

Ei pitäisi olla liian vaikeaa uskoa, että useimmat terveelliset reseptit lapsille tulisi valmistaa oliiviöljyssä. Syy tähän on oikeastaan ​​aika yksinkertainen. Oliiviöljy verrattuna useimpiin muihin kasviöljyihin ja -rasvoihin, kuten voi, sisältää suuren osuuden kaikista rasvoista, mikä on enimmäkseen monityydyttymätöntä ja siten hyödyllistä. Öljyn on todettu olevan tärkein syy sepelvaltimotautien riskien vähentämiseen. Joten kun kehosi tarvitsee yleisesti rasvaa päivittäisenä ravintoaineena, voit vaihtaa oliivikulhoon tai oliiviöljyssä kypsennettyyn ruokaan vähentääksesi riskejä ja säilyttääksesi ruoan maun joka tapauksessa.

13. Valkosipuli:

Terveellistä ruokaa lapsille Valkosipuli

Valkosipuli on määrätty toiseksi eniten luonnolliseksi lääkkeeksi heti unikon jälkeen. Viimeaikaisessa tutkimuksessa on havaittu, että valkosipuli voi merkittävästi vähentää syöpäsolujen muodostumista. Sen lisäksi se voi myös pitää sydänongelmat kurissa, joten pienen valkosipulin lisääminen lapsesi ruokaan pitää heidät poissa vaarasta pitkällä aikavälillä.

14. Tumma suklaa:

Terveellinen tumman suklaan ruoka lapsille

Tummalla suklaalla on useita syitä olla yksi lasten terveellisimmistä elintarvikkeista. Se on parilla ja sillä on sama kunto -osake kuin raakakaakaolla. Muutamia suklaan lasten niin rakastamista eduista ovat korkean verenpaineen lasku, verisuonten terveyden parantaminen, lasten kolesterolitasojen paraneminen, mikä estää heitä saamasta yleistä rasvaa. Lapset rakastavat yleensä maitosuklaata. Varmista siis, että tarjoamasi on tumma, ja varmista, että he eivät syö koko baaria kerralla. Tämä lisää jälleen sokerin saantia ja tuo epäsuorasti esiin kaikki negatiiviset asiat, joita yrität välttää.

15. Tomaatit:

Ruoka lapsille Tuoretta tomaattia

Tomaatti on yksi tärkeimmistä terveellisistä elintarvikkeista lapsille. Tomaatit ovat yksi tärkeimmistä lähteistä, joista lapsesi saa antioksidantteja, kuten lykopeenia. Lisäaineen tiedetään alentavan tulehdusongelmia ja vähentävän syöpäriskiä. Tomaatit voidaan ottaa tuoreina, raakana tai jopa kypsennettynä ja ketsupina.

Joten se oli luettelo 15 parhaasta terveellisestä ruoasta lapsille. Voit joko käyttää ruokia yksinomaan lähteenä tai yhdistää kaksi tai useampia luettelosta, jotta lapsesi lounas on enemmän ravinteita pakattu ja jännittävä. Joka tapauksessa, niin kauan kuin lapsellasi ei ole hyödyllisiä lisäravinteita, olet hyvä mennä.

Terveellistä ruokaa lapsille