Top 8 terveellistä ruokayhdistelmää

Maailma on oudossa paikassa juuri nyt, ja silloin tällöin uusi resepti valtaa itsensä nälkäisen miehen makuhermoja hallitsevan kokin käsistä. Maailma on vaatinut hyvää ruokaa, mutta ei makuhermojen tukahduttamisen hinnalla, ja ponnistus on nyt todellista. Terveydestä on tullut tietoinen sana, jossa suurin osa painonvalvojista haluaa valita terveellistä mutta maukasta ruokaa. Siunaus tähän tilanteeseen liittyy siihen, että yhdistämme yhden ruoka -aineen toisen kanssa, mikä tuo elämän taivaalliseen makuun. Alla on luettelo joistakin terveellisistä yhdistelmistä, joita haluat ehkä maistella.

Terveellisen ruoan yhdistelmät

Parhaat terveellisen ruoan yhdistelmät:

1. Kaurapuuro ja mustikka:

Kaurahiutaleiden ja mustikoiden terveelliset ruokayhdistelmät

Aamiainen on lajiteltu kulholla lämpimää maitoa, kaurahiutaleita ja mustikkaa, jotka on ripoteltu päälle. Tätä pidetään yhtenä vilkkaimmista aamiaisideoista, jotka palvelevat terveyttäsi asianmukaisella hoidolla. Vaikka mustikka on mangaanin, C-vitamiinin ja antioksidantin voimanlähde, kaurajauhoa on ikuisesti kiitetty aidosta terveydenhuollosta, jossa se palvelee ruoansulatusta ja laihtumista.

2. Pinaatti ja muna:

pinaatin ja munien terveellisimmät ruokayhdistelmät

Kun seuraavan kerran ryhdytät voileivän valmistamiseen, varmista, että lisäät tuoreita vihreitä muniin ja majoneesiin. Pinaatinlehti- ja munaseosta voidaan käyttää myös salaattina, ja se on erittäin rikas yhdistelmä, jossa muna antaa sinulle proteiinipitoisuuden ja vihreä sisältää välttämätöntä A -vitamiinia, joka auttaisi yösokeudessa, lihasten rappeutumisessa ja monessa muussa.

3. Banaanijogurtti:

banaani ja jogurtti terveellisiä ruokayhdistelmiä laihtumiseen

Aavikko ei voi koskaan olla yhtä terve kuin banaani -jogurttiyhdistelmä. Voit sekoittaa sen johonkin kermaan tai tehdä siitä smoothien, joko tämä K -vitamiinin voimanlähde, kun se sekoitetaan herkullisen jogurtin kanssa. Lämpiminä kesäpäivinä jogurtti auttaa sinua jäähtymään ja banaani on vain jogurtin ystävä.

4. Pasta ja persilja:

Pastan ja persiljan parhaat terveelliset ruokayhdistelmät

Pasta on yleinen kotiruoka, jota nautimme usein lounaiden tai perheen illallisen aikana. Nyt kun laitat höyryttävää pastaa, varmista, että ripotat juuri tarpeeksi persiljaa ryppyyn, ei vain maun vuoksi, vaan yksinkertaisesti siksi, että nämä kaksi Ps ovat vastustamattomasti terveellisiä kehollesi. Tiedemiehet sanovat usein, että nämä kaksi paria yhdessä antavat sinulle vehnän hyvyyden ruoansulatukseen ja K -vitamiinia vahvempien terveiden luiden saamiseksi.

5. Omena ja maito:

omenan ja maidon parhaat ruokayhdistelmät terveydelle

Kun kiireiset aamut eivät anna sinun nauttia kunnon aamiaista, voit aina luottaa terveelliseen tuoreeseen punaiseen omenaan ja yhdistää sen lasilliseen maitoa, oli se sitten rasvatonta tai rasvatonta. Lainaus “omena päivässä pitää lääkärin loitolla” puhuu puolestaan, kun taas maidosta saatu kalsium ja vitamiinit auttavat sinua rauhoittamaan omenan ilman esteitä.

6. Mantelisalaatti:

Mantelisalaatin terveelliset ateriayhdistelmät

Kun seuraavan kerran valmistat salaatin, sekoita paahdettuja manteleita oliiviöljyyn ja ripottele seoksen sekaan. Tämän on oltava vihreää salaattia, ja rypäleen puristemehu on salaattia, pinaattia, selleriä ja persiljaa. Muut mantelit kuin laihtuminen ovat aina liittyneet energian lisäämiseen ja pariliittämiseen vihreän olennaiseen, voit vain saada parhaan niistä kaikista.

7. Lohi ja punaviini:

lohta ja punaviiniä

Erinomaisen illallisen saamiseksi tee itsellesi paahdettu lohifilee, johon on ripoteltu välttämättömät yrtit, ja pese se pienellä merlotilla sivussa. Usein punaviini auttaa sinua sulattamaan ruokasi paremmin, kun taas lohi itse on rikastettu luonnollisilla ravintoaineilla. Punaviinin tehtävänä on varmistaa, että verenkuva on normaali ja ruoansulatus on terve.

8. Vihreä tee ja sitruuna:

sitruunaa ja vihreää teetä

Yksi puhutuimmista ruokayhdistelmistä on peräisin jokapäiväisen vihreän teen höyryttävästä kupista. Vihreä tee ei ole nyt niin hyödyllinen kuin se yleensäkään ole maun eturintamassa, ja siksi sitruunan on oltava siellä. Terveelliset antioksidantit ja sitruunan C -vitamiini voivat tehdä ihmeitä vihreän teen kanssa.