Top 9 luonnollista terveellistä ruokaa selkäkipujen parantamiseksi

Jokainen meistä kokee selkäkipuja aina silloin tällöin. Ne johtuvat satunnaisista pahoista tavoista, joita emme pysty voittamaan paljon aikaa, kuten herääminen sängyn väärälle puolelle, epäasianmukaiset toimenpiteet ennen raskasta ja kovaa harjoittelua jne. Selkäkipuja esiintyy myös luonnollisesti, esimerkiksi selkäkipuja ovat ilmeisiä, kun kylmät vuodenajat ovat lähestymässä ja ärsyttävä vilustuminen heikentää lihaksia ja niveliä. Tänä aikana sinun pitäisi yrittää pitää kehosi lämpimänä mahdollisimman paljon. Sen sijaan, että käytät kipulääkettä, pillereitä tai lisäravinteita, mene luonnollisesti ja syö useita ruokia ja juo useita juomia pitääksesi selkäsi aina valmiina toimintaan. Olemme selvittäneet joitakin parhaista elintarvikkeista selkäkipujen vähentämiseksi. Näiden elintarvikkeiden kulutus vähentää tehokkaasti selkäkipuja.

Luonnollisia terveellisiä ruokia selkäkipujen parantamiseen

Ruoat selkäkipujen vähentämiseksi:

Katsotaanpa seuraavia parhaita ruokia selkäkipujen lievittämiseen.

1. Kahvi:

kahvia

Kofeiinin nauttiminen voi vähentää selkäkipuja ja estää niitä palaamasta. Kahvipavuissa on maaginen elementti, joka vähentää stressiä sekä loukkaantumisia, joita olet saattanut saada huonon unen tai raskaiden nostojen vuoksi. Kuppi kahvia on paljon parempi kuin kofeiinilisät ja se on osoittautunut tehokkaaksi särkylääkkeeksi.

2. Punaiset viinirypäleet:

Punaisia ​​rypäleitä

Punaiset viinirypäleet ovat osoittautuneet tehokkaiksi toipumaan kehosta melkein kaikentyyppisistä sisäisistä vaivoista. Näissä hedelmissä on vahva yhdiste, joka on hyödyllinen estämään entsyymejä kudoksen rappeutumisen vähentämiseksi. Punaviini on valmistettu punaviinirypäleistä, jotka ovat hyviä sydämelle. Siten punaisten rypäleiden kulutus varmistaa paremman verenkierron sydämen kautta.

3. vihannekset:

Vihannekset

Jos sinulla on selkäkipuja, älä jätä huomiotta, koska se voi olla merkki jostain vakavasta. Aloita syöminen tai lisää vihannesten saantia. Oikea ja päivittäinen vihannesten kulutus parantaa selkää ilman kipua tai kipua.

4. Kalsiumia sisältävät elintarvikkeet:

Ruoat selkäkipujen lievittämiseen 4

Ruoat, joilla on edullinen kalsiumpitoisuus, voivat vähentää selkäkipuja tehokkaasti. Selkäkipuja voidaan välttää syömällä oikein kalsiumia sisältäviä elintarvikkeita. Hedelmät, kuten avokado, kasvikset, kuten parsakaali jne., Sisältävät paljon kalsiumia ja voivat vähentää selkäkipuja tehokkaasti.

5. Inkivääri:

ruoka selkäkipuun

Ihmejuuri palvelee myös selkääsi. Se on tehokas hoitoon liikepahoinvointia, pahoinvointia jne. Inkiväärin tulehdusta ehkäisevät edut taistelevat selkäkipuja vastaan ​​ja estävät sitä palaamasta, jos syöminen jatkuu. Se on helppo sulattaa, ja niille, jotka eivät pidä inkiväärin mausta, on useita tapoja, joilla voit syödä tätä ruokaa.

6. Lohi:

Ruoat selkäkipujen lievittämiseen 6

Lohi on loistava proteiinin lähde. Useilla kehonrakennushenkilöillä lohi on yksi vähärasvaisen lihan tärkeimmistä lähteistä. Lihavuuden lisäksi he palauttavat selkänsä, joka on kärsinyt tai on altis loukkaantumisille hektisistä harjoituksista. Kalaöljyssä on omega-3-rasvahappoa, joka on hyvä elvyttämään kehoa.

7. Appelsiinit:

Appelsiinit

Tässä hedelmässä on C -vitamiinia ja se vähentää tehokkaasti varhaisen kylmän vaikutuksia. Se myös korjaa hengitystieinfektiot. Appelsiinien antioksidanttiset ominaisuudet ovat erittäin hyödyllisiä ihmiskeholle ja korjaavat useita vakavia sairauksia.

8. Soija:

Ruoat selkäkipujen lievittämiseen 8

Lääkärit suosittelevat soijaproteiinien kulutusta päivittäin hyväksi kaikenlaisten selkä- ja nivelkipujen vähentämiseen.

9. Kurkuma:

Ruoat selkäkipujen lievittämiseen 9

Kurkuma on hyvä vähentämään nivelreumaa, selkäkipua jne. Tämän yrtin proteiinipitoisuus on nimeltään NF-kB, joka aktivoi tulehdusjärjestelmän ja vähentää kipua nivelissä.

Kun ylläpidät elintarvikkeiden yläpuolella päivittäisessä ruokavaliosuunnitelmassasi, saat varmasti helpotusta selkäkipuun. Ruokaruokavalion ohella on parempi tehdä harjoituksia parhaan tuloksen saamiseksi.