Top 9 ruokaa, joissa on runsaasti tyydyttyneitä rasvoja ja jotka ovat todella haitallisia terveydelle

Tyydyttyneet rasvat ovat pohjimmiltaan rasvan molekyylejä. Tämän tyyppisillä rasvan molekyyleillä ei ole kaksoissidoksia hiilimolekyylien kanssa. Nämä rasvat ovat itse asiassa kyllästettyjä vetymolekyyleillä. Ruoat, joissa on tyydyttyneitä rasvoja, eivät ole terveellisiä kehollemme. Pikaruoat, kuten hampurilaiset, sisältävät pääasiassa tämän tyyppisiä rasvoja, jotka nostavat kolesterolitasoa. Suurin osa sydänkohtauksista ja aivohalvauksista johtuu tyydyttyneistä rasvoista. Elintarvikkeet, kuten voi, naudanliha, lammas, juusto, maitotuotteet jne. Sisältävät suuria määriä tyydyttyneitä rasvoja. Ruokaa, joka sisältää tätä rasvaa, tulee välttää mahdollisimman paljon.

Ruoat, joissa on runsaasti tyydyttyneitä rasvoja ja jotka ovat todella haitallisia terveydelle

Parhaat elintarvikkeet, joissa on runsaasti tyydyttynyttä rasvaa:

Seuraavassa on 9 parasta ruokaa, jotka sisältävät tyydyttynyttä ja tyydyttymätöntä rasvaa.

1. palmuöljyt:

Palmuöljyt Elintarvikkeet, joissa on runsaasti tyydyttynyttä rasvaa

Palmuöljyt ovat hydrattuja öljyjä, joissa on runsaasti tyydyttynyttä rasvaa. Tyydyttymättömän rasvan pitoisuus tällaisissa hydrattuissa öljyissä on noin 93,7% 100%: sta, mikä tarkoittaa 14 grammaa ruokalusikallista ja 5 grammaa teelusikallista. Muita hydrattuja öljyjä, jotka sisältävät suuria määriä hydrattua rasvaa, ovat hydrattu kookosöljy, soijaöljy jne.

2. Pikaruoat:

Pikaruoat, joissa on runsaasti tyydyttynyttä rasvaa

Pizza ja hampurilaiset ovat tärkeitä tyydyttyneiden rasvojen lähteitä pikaruoissa. Yli 50 -vuotiaiden tulisi ehdottomasti välttää tällaisia ​​ruokia pysyäkseen terveinä. Teini -ikäisten tulisi vähentää pizzan ja muiden sellaisten elintarvikkeiden kulutusta, joissa on runsaasti tyydyttynyttä rasvaa.

3. Tavallinen juusto:

Juustoruokia, joissa on runsaasti tyydyttynyttä rasvaa

Juusto sisältää runsaasti tyydyttyneitä hydrattuja rasvahappomolekyylejä, jotka ovat haitallisia keholle, ja jos tämän ruoan kulutusta ei voida hallita, siitä tulee hengenvaarallinen elementti. Asiantuntijoiden mukaan tavallinen juusto sisältää noin 5,9% (kymmenestä) tyydyttynyttä rasvaa. Mitä vähemmän juustoa syöt, sitä parempi se on sinulle.

4. Kuivattu kookospähkinä:

Runsaasti tyydyttyneitä rasvaisia ​​ruokia kuivattu kookos

Kuivattu kookos sisältää noin 57,2% tyydyttynyttä rasvaa, mikä tarkoittaa 28% tai 16 grammaa unssilta tyydyttynyttä rasvaa. Aamulla kookosvesi on hyväksi sinulle, mutta ei tämäntyyppinen kookos. Runsaasti tyydyttyneitä rasvoja sisältävä ruoka on erittäin haitallista kehollesi. Intialaiset käyttävät tämän tyyppistä kookospähkinää monissa resepteissään, ja siksi useimmat heistä ovat alttiita korkeille kolesterolitasoille. Mutta verrattuna muihin tyydyttyneitä rasvoja sisältäviin elintarvikkeisiin, kookospähkinät ovat joitain vähän tyydyttyneitä elintarvikkeita.

5. Meijerijälkiruoat:

Ruoat, joissa on tyydyttyneitä rasvoja sisältäviä maitotuotteita

Lähes kaikissa maitotuotteissa ja maitopohjaisissa astioissa on runsaasti tyydyttyneitä rasvoja. Mitä tulee maitotuotteisiin, sano ehdottomasti ei. Nämä jälkiruoat sisältävät täsmälleen 5,6% (kymmenestä) tyydyttyneitä rasvoja, ja ne voivat olla yksi tärkeimmistä syistä aivohalvausten ja sydänkohtausten takana.

6. Kana:

Tyydyttyneiden elintarvikkeiden kana

Ruokalistalle, jossa on runsaasti tyydyttyneitä rasvoja, voimme lisätä kanaa. Kana sisältää noin 5,5% (10: stä) tyydyttynyttä rasvaa. Vaikka kanaa ja kanapohjaisia ​​ruokia maailman parhaista suussa sulavista ruuista, sinun on hylättävä makuaistit ja mietittävä ensin terveyttäsi. Vähennä kanan kulutusta tänään, jotta kolesterolitaso pysyy hallinnassa.

7. Voi:

Mitä voin elintarvikkeissa on tyydyttyneitä rasvoja

Se on myös runsaasti tyydyttymättömiä rasvoja, ja runsas kulutus voi johtaa haitallisiin sairauksiin. Voi sisältää pohjimmiltaan 51,4 grammaa tyydyttynyttä rasvaa, mikä on noin 113 grammaa ruokalusikallista kohti. Tällainen voin rasvapitoisuus voi olla sairas, todella sairas.

8. Eläinten rasva -reseptit:

Elintarvikkeet, jotka sisältävät tyydyttynyttä rasvaa Kana

Eläinrasva sisältää noin 52,3 grammaa monityydyttymättömiä rasvoja, mikä vastaa 73% DV: tä unssia kohden. Liiallinen eläinrasvan saanti ei ole terveellistä keholle, ja se voi olla syy huomattavaan kolesterolipitoisuuden nousuun.

9. Kerma:

Monityydyttymättömien rasvaisten elintarvikkeiden kerma

Sinun pitäisi lopettaa liiallisen kermapitoisen ruoan syöminen. Jauhemainen kerma, vaalea kerma, aerosoli -kermavaahto, jne. Raskas kermavaahto sisältää 23 grammaa tyydyttynyttä rasvaa.

Toivomme, että tämän artikkelin lukemisen jälkeen saat varmasti käsityksen siitä, mitä ruokia syödä ja mitä ei. Vältä siis joitakin ruokia, jotka todella aiheuttavat sydänkohtauksia ja muita terveysongelmia.