19 parasta monivitamiinia miehille vuonna 2021: Pikaopas

Vitamiinipuutoksesta on tullut kasvava osa jokaisen elämää. Vitamiinipuutoksesta ja sen voittamisesta on tiedetty nykyään! Vitamiinit ja kivennäisaineet ovat olennainen osa elämäämme hengityksenä. Useat tutkimukset osoittavat, että ne ovat välttämättömiä kehomme pitämiseksi terveinä ja auttavat taistelemaan sairauksia vastaan. Miehet joutuvat kärsimään kehon vitamiinien ja kivennäisaineiden riittämättömyydestä. On välttämätöntä saada käsitys miehille välttämättömästä monivitamiinista ja lähteistä, joista voit saada sen.

Olennaiset vitamiinit ja kivennäisaineet, joita miehet tarvitsevat:

Kasvien tai eläinten tuottamia orgaanisia aineita kutsutaan vitamiineiksi, eivätkä ne syntetisoidu kehossamme (paitsi D -vitamiini), joten ne on saatava ruoasta. Mineraalit ovat epäorgaanisia ja niitä saadaan maaperästä, kivestä tai vedestä, ja voit imeä mineraaleja ympäristöstä. Vitamiinit ovat kahdenlaisia, vesiliukoisia, jotka sisältävät kahdeksan B-vitamiinia ja C-vitamiinia. A-, D-, E- ja K-vitamiinit ovat rasvaliukoisia.

 • Täydellinen iho ja hyvä näkö-A-vitamiini.
 • Tuottaa energiaa – B1 -vitamiini (tiamiini).
 • Suojaa kehoasi säteiltä – B2 -vitamiini (riboflaviini).
 • Vähentää mahdollisia sydänriskejä – B3 -vitamiini (niasiini).
 • Lisää immuniteettia – B5 -vitamiini (pantoteenihappo).
 • Myeliini ja solujen tuotanto – B6 -vitamiini (pyridoksiini).
 • Parantaa aineenvaihduntaa ja ihon terveyttä – B7 -vitamiini (biotiini)
 • Hermoston tehostaminen – B9 -vitamiini (folaatti).
 • Punasolujen tuotanto – B12 -vitamiini (kobalamiini).
 • Kehon kudoksen kasvu-C-vitamiini.
 • Vahvemmat luut-D-vitamiini.
 • Immuniteetti – E -vitamiini.
 • Sydän ja luuston terveys-K-vitamiini
 • Kilpirauhasen terveys – jodi.
 • Magnesium kehon biokemialliseen toimintaan
 • Omega 3 -rasvahapot aivojen terveydelle
 • Kalsium luuston terveydelle.
 • Rauta ehkäisee anemiaa.
 • Koliini maksan toimintaan.

Parhaat elintarvikkeiden lähteet välttämättömille vitamiineille:

Monet elintarvikkeet sisältävät runsaasti vitamiineja ja kivennäisaineita, jotka ovat välttämättömiä kehon terveelle toiminnalle. Tekemällä muutamia ruokavalion muutoksia lisäämällä terveellisiä hedelmiä, vihanneksia ja maitotuotteita terveellisen muutoksen aikaansaamiseksi. Tässä on luettelo elintarvikkeista, vitamiineista ja kivennäisaineista, joiden avulla voit pysyä kunnossa ja helposti saatavilla.

19 parasta monivitamiinia miehille:

Jopa kaikesta ravinnon saannista huolimatta, joskus on tarpeen ottaa lisäravinteita tietyn puutteen vuoksi kehostasi riippuen. Katso nämä monivitamiinilisät, erityisesti miehille, jotka ovat helposti saatavilla markkinoilla.

1. GNC Mega Men 50 Plus One Daily Multivitamin:

Gnc Mega Men 50 Plus

OSTA NYT

Erittäin tiivistetty monivitamiinitabletti, jonka Gnc mega men 50 plus one päivittäin tarjoaa 39 elintärkeää ravintoainetta, jotka sisältävät 18 vitamiinia ja kivennäisaineita yhdessä kapselissa. Se taistelee kehon säteitä vastaan, koska se on täynnä antioksidantteja. Se sisältää myös foolihappoa ja B1 -vitamiinia, jotka auttavat lisäämään aineenvaihduntaa ja energiantuotantoa. GNC mega-miesten monivitamiini sisältää myös L-arginiinia, joka parantaa seksuaaliterveyttä, koska lykopeeni edistää optimaalista eturauhasen toimintaa ja asianmukaista virtsan virtausta.

Sivuvaikutukset: Epämiellyttävä maku, vatsavaivat, pahoinvointi ja punoitus ovat joitain sivuvaikutuksia, ja jos nämä oireet jatkuvat, ota yhteys lääkäriin.

2. Essattovite Men:

Essattivite Miehet

OSTA NYT

Näissä monivitamiinitabletteissa on 300 mcg lykopeenia, joka auttaa parantamaan sydämen terveyttä, sekoitus A-, E- ja sinkkiä, joilla on antioksidanttisia ominaisuuksia, jotka auttavat kehoasi parantumaan. 15 mcg mcg Brahmi, joka lisää elinvoimaa ja lisääntymisterveyttä miehillä. D3 -vitamiinit vahvistavat luita, ja ashwagandha auttaa asianmukaista ruoansulatusta ja vähentää myös väsymystä.

Sivuvaikutukset: Ei ole erityisiä sivuvaikutuksia.

3. Naturyzin miesten urheilumonivitamiini:

Naturyz miesten urheilu

OSTA NYT

Tämä on Naturyzin miesten urheilumonivitamiini. Se sisältää 55 elintärkeää ravintoainetta ja tehostavia aineita, jotka sisältävät vitamiineja, testosteronivahvistimia, kivennäisaineita, antioksidantteja, urheiluaminohappoja, elinvoimaisia ​​ravintoaineita, ruoansulatusentsyymejä, jotka auttavat kehoasi täydentämään tarvittavat vitamiinit ja kivennäisaineet. Se tukee myös luiden ja silmien terveyttä.

Sivuvaikutukset: Ei ole erityisiä sivuvaikutuksia.

4. MuscleXP MultiVitamin Men päivittäinen urheilu 47 ravintoaineella:

Muclexp Men Daily Vital Sports

OSTA NYT

Muscle XP -monivitamiini-miesten päivittäisillä urheilulajeilla on kokonaisvaltainen ja täydellinen koostumus, joka toimittaa 47 mineraalia, vitamiinia, fytoravinteita, antioksidantteja, aminohappoja ja ruoansulatusentsyymejä yhdeksi tabletiksi. Se täyttää ja vahvistaa kaikki miesten asettamat vaatimukset.

Sivuvaikutukset: Vaikka sivuvaikutuksia ei ole, annos on säilytettävä.

5. Optimaalinen ravitsemus, ON Opti-Men -monivitamiini:

Opti Menissä

OSTA NYT

Jos etsit monivitamiinia, joka edistää terveellistä elämää, Opti-men-monivitamiini on sinulle paras. Se on täydellinen ravintolisä, joka on kooltaan pieni ja auttaa menettämään tarpeetonta rasvaa. Se on sekoitus ainesosia, jotka sisältävät antioksidantteja, vitamiineja ja uutteita, jotka luovat perustan ja auttavat edistämään tervettä kehoa.

Sivuvaikutukset: Ummetus, vatsavaivat ja ripuli ovat joitakin sivuvaikutuksia, ja ne vähenevät, kun kehosi tottuu tabletteihin..

6. Yhden päivän yhden päivän monivitamiiniset miesten terveyskaavan tabletit:

Yksi päivä miehet

OSTA NYT

Se on monivitamiini- ja monimineraalilisäaine, joka on muotoiltu siten, että se tukee sydämen terveyttä ja ylläpitää verenpainetta terveellä tasolla ja tarjoaa kehollesi vastustuskykyä, joka auttaa taistelemaan sairauksia vastaan.

Sivuvaikutukset: Joitakin vähäisiä sivuvaikutuksia ovat vatsavaivat, epämiellyttävä maku ja päänsärky. Jos on vakavia vaikutuksia, kuten nokkosihottumaa, on parempi kääntyä lääkärin puoleen.

7. Centrum Silver Men:

Centrum Silver Miehet 50

OSTA NYT

Centrum silver men on monivitamiinilisä, joka toimittaa sinulle ravintoaineita, kuten magnesiumia, D- ja B6 -vitamiineja, jotka auttavat lihasten toimintaa. Sinkki ja B -vitamiini tukevat aivojen terveyttä, vitamiinit A, C, E ja luteiini auttavat pitämään silmäsi terveinä. Kaikki näiden tablettien ravintoaineet auttavat pitämään kehon terveenä.

Sivuvaikutukset: Pahoinvointi, vatsavaivat, epämiellyttävä maku ja punoitus ovat joitain sivuvaikutuksia. On parempi tarkistaa lääkäriltäsi, jos olet allerginen jollekin ainesosalle.

8. TrueBasics Multivit Men:

Truebasics Multivit Men

OSTA NYT

True Basics -monivitamiini miehille on sekoitus ravintoaineita, jotka tarjoavat erilaisia ​​etuja. Saberry, lutemax auttavat aktiiviseen elämäntapaan, joka on täynnä energiaa ja koskemattomuutta. Omega-3, ginkgo Biloba, koliini, Celastrus paniculatus auttavat parantamaan muistiasi. Miesten tehoa parantavat ainesosat, kuten Tribulus, ashwagandha, mucuna -siemenuutteet, Safed Musli.

Sivuvaikutukset: Ihmiset eivät ehkä pidä vahvasta mausta.

9. Swisse Miesten Ultivite Daily -monivitamiini:

Swisse Mens Ultivite -monivitamiini

OSTA NYT

Swisse -miesten ultiviten päivittäinen monivitamiini on koostumus, joka sekoittaa yli 40 ainesosaa, jotka sisältävät useita vitamiineja ja kivennäisaineita sekä luonnollisia yrttiuutteita ja muita ravintoaineita ja joka on erinomainen tapa ylläpitää terveyttä. Tämä on tapa, jossa yksi tabletti tarjoaa yli 40 ravitsemustarvetta miehille. Se auttaa myös energian, kognitiivisen kuntoilun ja oikean lihasten toiminnan tuottamisessa.

Sivuvaikutukset: Tarkista aineet, jotta et ole allerginen millekään.

10. Rainbow Light Men’s One -monivitamiini:

Rainbow Light Mens One

OSTA NYT

Tämä on monivitamiinilisä, joka sisältää kasvimehujen, probioottien ja ruoansulatusentsyymien yhdistelmän, joka tekee siitä elintarvikepohjaisen vitamiinilisän. Se parantaa sydämen, eturauhasen ja lisääntymisterveyttä. Tämä on täydellinen valinta ruoka -allergikoille, koska se ei sisällä gluteenia, maitotuotteita, maapähkinöitä, munia, kalaa.

Sivuvaikutukset: Ei erityisiä sivuvaikutuksia, jos otat sen vaaditussa annoksessa.

11. Nyt Foods ADAM Superior Men’s Multiple Vitamin:

Nyt Food Adam Superior Mens Multi

OSTA NYT

Tämä miesten monivitamiinikapseli sisältää Saw Palmettoa, Lykopeenia, Alfa -lipoiinihappoa ja CoQ10: tä sekä rypäleen siemenuutteita ja luonnollista Resveratrolia, jotka ovat välttämättömiä ravintoaineita täydellisen terveyden ylläpitämiseksi. Tämän monivitamiinin erikoisuus on, että se ei käytä tarpeettomia ainesosia, joita miehet tarvitsevat kunnon ylläpitoon.

Sivuvaikutukset: Ei ole määriteltyjä sivuvaikutuksia.

12. Nature Made Multi for Him vitamiini ja mineraali:

Luonnon moni hänelle

OSTA NYT

Se koostuu 22 elintärkeästä ravintoaineesta, jotka antavat kehollesi tarvittavan ravitsemuksellisen tuen. A -vitamiini on välttämätön terveelle silmien toiminnalle ja rakentaa vankan immuunijärjestelmän. Se sisältää D -vitamiinia, joka auttaa vahvistamaan luita, hampaita, lihaksia ja immuunijärjestelmää. Tämä on gluteeniton, ei lisättyjä värejä eikä keinotekoisia makuja.

Sivuvaikutukset: Oikeilla annoksilla ei ole paljon sivuvaikutuksia.

13. Vitafusion -miesten kumivitamiinit:

Vitafusion Multivites

OSTA NYT

Se on miesten kumimainen Vitafusion-vitamiini, joka käyttää rohkeita makuja ja värejä, jotka ovat ravitsevaa ja maukasta vaihtoehtoa vaikeasti nieltäville pillereille. Ne antavat sinulle miellyttävän tavan ottaa monivitamiinit, jotka ovat välttämättömiä miehille päivittäin. Energiantuotanto, eturauhasen terveys ja immuunijärjestelmän vahvistaminen ovat joitain näiden monivitamiinisten kumien etuja. Se on gluteeniton eikä sisällä maitoa, maapähkinöitä, pähkinöitä tai soijaa.

Sivuvaikutukset: Ummetus, ripuli, vatsavaivat ovat joitain sivuvaikutuksia, kunnes kehosi sopeutuu näihin monivitamiineihin.

14. Luonnon tie, elossa! Kerran päivässä miesten monivitamiini:

Luonnot elävät kerran päivässä miehet

OSTA NYT

Se sisältää korkealaatuisia B-vitamiineja, aktiivista B12-muotoa, Quatrefolic L-Methylfolatea, joka on aktiivinen folaattimuoto, joka tukee koko kehosi ravintoa. Ravinteet auttavat ylläpitämään sydämen ja silmien terveyttä. Se auttaa myös lihasten luita, soluja, ruoansulatusta, immuniteettia ja aineenvaihduntaa. Sillä on myös voimakas vaikutus hiuksiin, ihoon ja kynsiin.

Sivuvaikutukset: Yleisiä haittavaikutuksia ovat vatsavaivat, päänsärky ja epämiellyttävä maku.

15. Elämänpuutarha, ystävällinen luomuni, miesten kerran päivässä, täysravinto -monivitamiini:

Mykind Mens kerran päivässä

OSTA NYT

Tämä on monivitamiinilisä, joka sisältää luonnollisia ja elintärkeitä ravintoaineita, jotka auttavat sinua ylläpitämään tervettä kehoa. Se nopeuttaa kehon aineenvaihduntaa ja ylläpitää energiaa pidemmän ajan. Se sopii myös sydämen ja eturauhasen terveydelle. Kaikki tässä käytetyt ainesosat ovat orgaanisia ja GMO-hyväksyttyjä.

Sivuvaikutukset: Näiden monivitamiinien ottaminen oikeassa annoksessa on välttämätöntä, jos yliannostus voi aiheuttaa vakavia allergioita.

16. Mega Food Balanced Whole Multivitamin for Men:

Megafood Multi miehille

OSTA NYT

Se on tasapainoinen monivitamiini miehille, joka edistää optimaalista terveyttä ihmisille, jotka käyttävät sitä. Se koostuu luonnollisista ja orgaanisista ainesosista, kuten porkkanasta, parsakaalista, appelsiinista, ruskeasta riisistä, johon on lisätty ravintoaineita, jotka tukevat terveitä eturauhasen toimintaa ja luuston terveyttä vitamiinilla

Sivuvaikutukset: Vatsavaivat, ripuli ja ummetus ovat joitain sivuvaikutuksia, jotka ovat väliaikaisia ​​ja häviävät, kun kehosi tottuu siihen.

17. Uusi luku Jokaisen miehen yksi päivittäinen 40+ monivitamiini:

Uusi luku Jokainen ihminen Yksi päivittäinen moni

OSTA NYT

Se on monivitamiinilisä, joka on hellävarainen ja sisältää orgaanisia ainesosia. Se on fermentoidussa muodossa maksimoidakseen ravinteiden saannin. Tämä uuden luvun monivitamiinit sisältävät superruokaa, kuten inkivääriä, kurkumaa ja sahapalmettia, jotka ovat luomuvihanneksia ja yrttejä, jotka auttavat ylläpitämään sydämen ja eturauhasen terveyttä sekä parantamaan immuniteettiasi. Kaikki ainesosat edistävät optimaalista terveyttä.

Sivuvaikutukset: Ei ole erityisiä sivuvaikutuksia.

18. Smarty Pants Gummy Vitamins All-in-One -monivitamiini:

Smarty Pants Adult Formula

OSTA NYT

Se sisältää 15 välttämätöntä ravintoainetta miehille useissa makuissa ja on pureskeltava monivitamiini. Se sisältää B12 -vitamiinia ja folaatti helpottaa ravinteiden imeytymistä. Nämä monivitamiinit sopivat myös sydämen terveydelle, koska ne sisältävät CoQ10- ja omega-3-rasvahappoja ja sinkkiä, lykopeeni edistää eturauhasen terveyttä. Se ei ole muuntogeeninen eikä sisällä allergeeneja.

Sivuvaikutukset: ei ole erityisiä sivuvaikutuksia.

19. INNATE -vastekaavat – yli 40 -vuotiaat miehet, yksi päivittäinen rautavapaa, perustava monivitamiinivalmiste miehille:

Synnynnäiset miehet, yli 40, yksi päivittäinen rauta

Yksi tabletti antaa sinulle lopullisen energiatason ja on elintarvikepohjainen monivitamiini. Se sisältää aitoja hedelmiä ja vihanneksia ainesosina, jotka tukevat immuunijärjestelmää ja edistävät sydämen terveyttä. Tämä monivitamiinivalmiste on paljon helpompi sulattaa kuin markkinoilla olevat synteettiset vitamiinit. Se sisältää välttämättömiä 20 ravintoainetta, jotka ovat välttämättömiä miehille terveellisen elämän ylläpitämiseksi.

Sivuvaikutukset: Ei erityisiä sivuvaikutuksia.

Monivitamiinit miehille ovat välttämättömiä korvaamaan kehomme puutteellisilla ravintoaineilla. Useat elintarvikelähteet tarjoavat meille tarvittavia vitamiineja ja kivennäisaineita, mutta joskus tarvitaan lisäravinteita haurauden voittamiseksi. Mutta on myös tärkeää muistaa neuvotella lääkärin kanssa ennen kuin aloitat näiden monivitamiinien käytön. Valitse yksi ja aloita terveellinen elämä!

Vastuuvapauslauseke: Artikkeli ei lupaa tai vakuuta sinua parantamaan kaikkia vitamiinin puutteita. Se on vain kuvaus markkinoilla olevista tuotteista. On aina parasta kääntyä lääkärin puoleen ennen kuin aloitat monivitamiinien käytön tai jos havaitset vakavia reaktioita.

Usein kysytyt kysymykset:

1. Tee vitamiinilisät?

Ans. Vitamiini- ja kivennäislisäaineet toimivat hyvin vain silloin, kun niihin liittyy asianmukainen ruokavalio ja liikunta, jotka auttavat imeytymään lisäravinteisiin nopeasti ja joilla on terve elämäntapa.

2. Ovatko kaikki monivitamiinit kasvissyöjiä?

Ans. Jotkut vitamiinit ja kivennäisaineet ovat kasvissyöjiä. Ainesosat ilmoitetaan vuoan takana ja määritetään, onko se vegaani. Joten jos haluat ottaa kasvissyöjä -monivitamiineja, tarkista ensin ainesosat.

3. Kuinka kauan aikaa kuluu monivitamiinien toimintaan?

Ans. Multivitamiinin hajoaminen ja välittömän energian tuottaminen kestää muutaman tunnin. Muita luvattuja etuja tähti