Kuinka välttää ilmansaasteet?

Ilmansaaste! Oletko ärtynyt ilmansaasteista? Tee jotain välttääksesi ilmansaasteet. Ilmansaasteen välttäminen on tärkeä askel vihreän kehityksen edistämisessä. Saastuminen tummentaa nyt taivaita kaupungeissa ympäri maailmaa, ja ilma, jota me kaikki hengitämme, saastuttaa koko ajan enemmän hiukkasia ja hiilimonoksidia. Vaikka kuljetus on melkein selvä ilmansaasteiden synnyttäjä, olemassaolosi lisäominaisuus manipuloi lisäksi luomiesi julkaisujen määrää, kun luot ostamasi tavarat kokonaisuudessaan.

Kuinka välttää ilmansaastuminen

Kaikki epäpuhtaudet ovat vaarallisia ihmisten ja ympäristön terveydelle. Kuinka siis voit välttää ilmansaasteet erikseen? Saatat hämmästyä, kun huomaat kuinka paljon kovalla työlläsi voi olla apua. Siksi tässä kirjoituksessa olen tutkinut tiettyjä hyödyllisiä vinkkejä, jotka auttavat välttämään ilmansaasteita.

Vinkkejä ilmansaasteiden välttämiseksi:

1. Liiku auringonnousussa:

Otsoni on normaalisti alhainen tällä hetkellä, noin kello 6 aamulla odottamassa klo 10.00, ja se nousee koko päivän ajan, kun päivänvalo hajottaa automaattisen kulumisen hiilivedyt ja kääntää sen sumuksi.

2. Kasvien puut:

Sinun on tiedettävä, että puut leikkaavat ilmansaasteita; Lisäksi niiden istuttaminen on yksi todellisimmista, täyttävimmistä toimista, joita voit saada alueesi ilmahyötyjen auttamiseksi. Puut tuottavat happea ja imevät hiilidioksidia, jonka ne käärittävät ruokaan.

3. Järjestä lämmitys ja jäähdytysrutiini uudelleen:

Yritä sallia kehosi mukautua muuttuviin vuodenaikoihin lämmittimen sijasta ja lisäksi ilmastointilaite, jotta lämpötila pysyy vakaana koko vuoden. Räjähdyslämpö ja ilma kuluttavat eniten energiaa, joten kätesi tuulettimet ja lämpimät villapaidat auttavat sinua muuttumaan säämuutoksiin nopeammin kuin luottaa termostaattiin.

4. Käytä ympäristölle turvallisia maaleja:

Ilmansaasteen välttämiseksi voit myös käyttää puhdistusaineita milloin tahansa. Tällaiset maalit ja puhdistusaineet tuottavat ilmaan vähemmän savua tuottavia hiukkasia, ja ne parantavat myös hengitysvahvuuttasi.

5. Uudelleenkäyttö, uudelleenkäsittely ja lanta:

Kotitalousjätteen onnistunut järjestäminen on yksi ylivoimainen tapa vähentää ilmansaasteita. Uudelleenkäyttö, kierrätys ja kompostointi voivat kattaa valtavan määrän jätteitäsi, mikä tarkoittaa, että kaatopaikoille on vähemmän jätettä – valtava ilmansaasteiden lähde.

6. Vältä pitkiä kuumia suihkuja tai muita kylpyjä:

Muista, että veden lämmittäminen vaatii paljon energiaa, joten tarkkaile kuinka paljon kuumaa vettä käytät on merkittävä käytäntö. Voit luoda ottamalla lyhyemmän suihkun sekä ohittamalla kylpyjä; kun yhdessä tarvitaan runsaasti kuumaa vettä. Käännä vedenlämmitin 49 ° C: n lämpötilaan, joten vesi ei lämpene missään tapauksessa.

7. Kotisi analyysi:

Sinun on tarkistettava radon-vaarallinen, radioaktiivinen kaasu, joka on hajuton ja mauton. Tilassa testi osoittaa tärkeitä radonpitoisuuksia, vaikeus voidaan korjata onnistuneesti. Pitkät puulämmitteiset takat ja hyvin hoidetut takat. Harkitse vanhojen puuliesi vaihtamista EPA-sertifioiduilla malleilla. Käy osoitteessa www.epa.gov/burnwise.

8. Kesätyöt:

Sulje kaasusäiliö viileämpien iltatuntien ajan haihtumisen vähentämiseksi. Pidä poissa kaasun läikkymisestä äläkä “täytä” säiliötä. Aseta kaasusäiliön korkki tiukasti kiinni.

9. Ohjaa itseäsi ilmansaasteisiin:

Eri alueilla on erilaisia ​​ilmansaasteongelmia. Kaupungin ilmaa saastuttava tehdas saattaa olla lähellä; Muuten ehkä paikallinen kaatopaikka on alueen suurin syyllinen.

10. mieluummin vähemmän pakkaus:

Ymmärrä, että pakkauksissa käytetty muovi, folio ja pahvi ovat ihmisen tekemiä käytäntöjä, jotka vaikuttavat haitallisesti ilman paremmuuteen. Hanki siis oma kangaskassi kauppaan sen sijaan, että käytät muovista paperia.