Kuinka välttää veden saastuminen?

Mikä on veden saastuminen? Kuinka välttää veden saastuminen? Yleinen tietoisuus ongelmasta on ensimmäinen ja johtava tapa ratkaista se. Jotkut muutokset veden muutoksiin, jotka ovat veden olennaisia, kemiallisia ja biologisia ominaisuuksia, muuttuen haitallisesti eläviin esineisiin, ovat veden saastuminen.

veden saastuminen

Veden pilaantumisen torjuminen on hämmästyttävää, että kaikkien (samoin kuin hallitusten ja paikallisneuvostojen) on huolehdittava. Jokaisella meistä on vaikutusta paikalliseen vesihuoltoon, yhdessä veden laadun ja veden määrän kanssa, jota käytämme puutteenaikoina. Tässä artikkelissa olen antanut muutamia asioita, jotka auttavat sinua välttämään veden saastumista.

Ohjeet veden saastumisen välttämiseksi:

1. Käytä vettä taitavasti:

Vältä pitämästä hanaa auki, kun sitä ei vedetä. Lisäksi voit vähentää pesussa ja uinnissa käytettävän veden määrää. Kun me kaikki teemme tämän, voimme välttää huomattavasti vesipulaa ja vähentää hoidettavan likaisen veden määrää.

2. Vältä kastelua:

Kun on aika pestä nurmikko ja puutarha, on suositeltavaa käyttää hitaasti kastavaa menetelmää pysäyttääkseen lannoitteiden vuotamisen pohjaveteen. Vaihtoehtona sprinklerille turvautumiselle voit uskoa, että muutoin tippuvat kastelujärjestelmät ja liotusletkut tuovat korkeamman pätevyyden.

3. ÄLÄ huuhtele mitään vessassa:

Vältä pillereiden huuhtelua, nestettä, muuten jauhelääkkeitä tai muita lääkkeitä WC: n alaspäin. Tarkoitettu suositukseksi kaikenlaisten lääkejätteiden oikeasta hävittämisestä.

4. De-nitrifikaatio:

Se on luonnollinen prosessi, joka voidaan totuttaa pysäyttämään nitraattien huuhtoutuminen maaperään; jotka puolestaan ​​estävät pohjaveden saastumisen ravinteista.

5. Vähemmän synteettisten tuotteiden käyttöä:

Vältä kemikaaleja sisältävien kotitaloustuotteiden käyttöä. Käytä vaihtoehtoisesti vihreitä tuotteita, kuten biohajoavaa saippuaa, sekä luonnollisia kylpytuotteita. Kotisi tuoreen suunnan estämiseksi käytä valkaisuainetta ja kemiallisia puhdistusaineita ja käytä etikkaa korvikkeena.

6. Autoöljy:

Sinun on käytettävä uudelleen mahdollisuuksien mukaan. Lisäksi on tärkeää pitää auto kunnossa, jotta vältetään myrkyllisten nesteiden, kuten pakkasnesteen ja öljyn, vuotaminen.

7. Älä heitä pentueita:

Vältä roskien heittämistä jokiin, järviin, muuten valtameriin. Auta puhdistamaan rannalla muuten havaitut roskat, muuten jokien ja järvien rannat, varmista, että pentue on turvallista kerätä ja sijoittaa roskakoriin.

8. Käytä septisiä säiliöitä:

Septisiä säiliöitä käytetään jäteveden hoitoon missä tahansa. He ovat yleensä tottuneet käsittelemään jätevettä kokonaisuutena.

9. Luonnolliset lannoitteet:

Luonnonmateriaaleista valmistetut nurmikon lannoitteet auttavat estämään veden saastumista. Kompostia tai luujauhoa sisältäviä tuotteita suositellaan. Toinen harkittava lannoitevalinta on sellainen, joka sisältää hitaasti vapautuvaa typpeä.

10. Siirry luonnolliseen:

Kemiallisten torjunta -aineiden ja lannoitteiden käyttö johtaa veden pilaantumiseen, kun tartunnan saanut vesi imeytyy pohjaveteen ja valuu lähelle vesilähdettä. Luonnolliset torjunta -aineet, joita voit käyttää, sisältävät hyönteismyrkkyä sekä pyretrumia. Luonnolliset lannoitteet sisältävät ruoholeikkeitä, puutuhkaa ja eläinkompostia.

11. Käytä roskakoria:

Älä missään tapauksessa heitä roskia pois. Kaikkien aikojen löytää tarkka jätesäiliö. Tämä sisältää paikkoja, kuten ranta, jokiranta ja vesimuodostumat. Hajoamattomien tavaroiden, kuten tamponien, vaippojen ja terveyssiteiden, ei pitäisi olla huuhdeltava wc: stä alaspäin, ja ne voivat vahingoittaa jäteveden käsittelyä, ja yleensä ne päätyvät rannoilla makaavaksi roskaksi.

Siksi on tärkeää, että jokainen meistä saa sopivat toimenpiteet, jotta voimme välttää arvokkaimman luonnonvaramme, veden, saastumisen.