Parhaita tapoja saada nopea aineenvaihdunta

Tiedätkö mikä on nopea aineenvaihdunta? Mikä aineenvaihdunta sinulla on, nopea tai hidas? Nopea aineenvaihdunta voi johtaa painon pitämisen monimutkaisuuteen. Aineenvaihdunta viittaa yhteiseen kemialliseen menettelyyn, joka muuttaa ruoan energiaksi. Kuten autosi kaasu, ruoka on kehosi voima. Jos aineenvaihdunta on nopeaa, kehosi tarvitsee polttoainetehokkuutta. Vertaa joku normaalilla muuten hitaalla aineenvaihdunnalla, kehosi ei ole niin pätevä muuttamaan ruokaa toimivaksi aineenvaihduntaenergiaksi.

aineenvaihdunta nopeasti

Merkkejä nopeasta aineenvaihdunnasta:

Painoa yritettäessä se voi johtaa ylensyöntiin, mikä voi osoittaa muita ongelmia. Monet ihmiset, jotka yrittävät saada painoa, nojaavat syömään kaikenlaisia ​​ruokia, jotka eivät ole heille parempia.

Jos sinulla on monimutkaisuutta painonnousussa, muuten lihas, se on ilmeisesti ensimmäinen symboli, jolla on nopea aineenvaihdunta. Tämä saattaa kuulostaa paremmalta joillekin, silti laihoille ihmisille. tästä seuraa vakava terveysongelma.

Nopean aineenvaihdunnan syyt:

  • Jos olet ahdistunut, tämä vaikuttaa myös aineenvaihduntaasi ja nopeuttaa sitä. Jatkuva tupakointi ja paine luonnollisesti ovat ainoa motiivi, jonka voit poistaa kaiken elämäntapamuutoksen avulla.
  • Ektomorfit sisältävät jaetun rakenteen, joka luo heille todennäköisimmät ehdokkaat nopean aineenvaihdunnan edistämiseksi. Ne ovat usein ohuita pienillä hartioilla, valtavan pienellä lihasmassalla ja kevyellä kehyksellä.
  • Perinnöllisyys, joka varmasti vaikuttaa elimistön aineenvaihduntaan, pitää siitä muuten. On olemassa kolme erilaista kehotyyppiä – mesomorfit (urheilullisen rakenteen omaavat henkilöt), ektomorfit (hyvin ohuen rakenteen omaavat), endomorfit (ne, joilla on isompi vartalo).
  • Vielä yksi syy, jolla ihmisellä voi olla nopea aineenvaihdunta, on polttavassa kunnossa. Tämä on hyvin pian yksi motiivi olla nostamatta tätä tapaa edelleen elämässäsi. Kaikkien muiden sairauksien lisäksi, joita se voi aiheuttaa, aineenvaihdunnan sotkeminen on vielä yksi asia, joka sisällytetään kasvavaan luetteloon.
  • Poissa DNA: sta on ylimääräinen syy nopeaan aineenvaihduntaan. Kilpirauhasen liikatoiminta, joka tunnetaan kilpirauhasen liikatoiminnaksi, on yksi syy. Ahdistus, väsymys, nopea syke ja laihtuminen ovat tavanomaisia ​​kilpirauhasen liikatoiminnan symboleja. Kilpirauhanen on toinen syy nopeaan aineenvaihduntaasi.

Paras tapa saada nopea aineenvaihdunta:

1. Ota vitamiinit:

B -vitamiinit, erityisesti niasiini, voivat auttaa kiihdyttämään asioita lisäämällä energiantuotantoa mitokondrioista, solujemme voimanlähteistä. Makeat, maitotuotteet, täysjyvät ja munat ovat kaikki B -vitamiinien rikas perusta. Kokeile quinoaa, viljaa, joka on rikas B-vitamiineissa, lisää muuten puoli kupillista hienonnettua paprikaa ja lisäksi hieman murentunutta, vähärasvaista juustoa aamu-munakokkeliin.

Nopea aineenvaihdunta 1

2. Tutki kalorien polttoa:

Jos haluat saada tarkan lisäluvun, selvitä, kuinka voimakas olet tämän laskimen avulla. Vastauksesi on, kuinka monta kaloria päivässä tarvitset pitääksesi nykyisen painosi. Katkaise 500 ylimääräistä kaloria päivässä kuluttamalla vähemmän, treenaamalla enemmän tai mieluiten tekemällä yhdistelmää. Pudotat 1-2 kiloa viikossa.

3. Ei lainkaan jooga-ruokavalio:

Tämä tarkoittaa, että häiritset aineenvaihduntaa. Kun pudotat painoa, pudotat lihaksia ja rasvaa, mutta kun lisäät sitä takaisin, tyypillisesti rasva polttaa vähemmän kaloreita.

Nopean aineenvaihdunnan haitat:

Vielä yksi haitta nopeasta aineenvaihdunnasta on se, että lihasten tekeminen tulee olemaan erittäin vaikeaa. Koska kehosi palaa ruoastasi niin nopeasti, mikään ei edistä lihasten kasvua.

Ihmiset, jotka ovat liian laihoja, löytävät usein syytöksiä siitä, etteivät he syö tarpeeksi, muuten yrittävät nälkäisenä vaikuttaa siltä, ​​miten he toimivat. Naiset, joilla on nopea aineenvaihdunta, voivat myös kokea vaikeuksia kuukautisten aikana, koska heidän syklinsä voivat muuttua epäsäännöllisiksi.