9 uusinta Flutter Top -mallistoa naisille eri tyyleissä

Topit ovat erimuotoisia, -kokoisia, -mallisia, -värejä jne. Lepatavat topit ovat aina olleet muodissa ulkonäönsä vuoksi. Jokainen tyttö haluaa olla lepattu. Se on kaunis ja antaa täysin erilaisen ilmeen. Yläosan leikkaus ja muoto tekevät siitä houkuttelevamman ja upeamman. Sitä voidaan käyttää eri tyyleissä.

Uusimmat ja hämmästyttävät lepatopit naisille:

Flutter -topit ovat erittäin tyylikkäitä ja antavat hämmästyttävän ilmeen. Flutter -topit ovat muodissa ja ovat ikivihreitä. Niitä voidaan käyttää niin monella tavalla; jotkut niistä on lueteltu alla.

1. Pitkät hihat Flutter Top:

Pitkät hihat Flutter Top

Tässä naisten lepatopissa on pitkät hihat. Sen ainutlaatuisen muodon lisäksi siinä on myös pitkät lepatut hihat. Sitä voidaan käyttää myös pitkien hameiden, lyhyiden housujen tai pitkien housujen kanssa. Yläosa näyttää hyvältä myös löysillä pitkillä housuilla. Se antaa erittäin tyylikkään ilmeen, kun sitä käytetään.

2. Flutter Sleeve Crop Top:

Flutter -hihat Crop Top

Tämä valkoinen lepattu hihatoppi on muodoltaan ja kooltaan lyhyt. Se tunnetaan sadonkorjuuna ja on yleensä laiha, istuva vartaloon. Se antaa söpön ilmeen, kun sitä käytetään ja sitä voidaan käyttää pienillä tai pitkillä housuilla. Yläosassa olevat röyhelöt antavat sille trendikkään ilmeen. Se sopii parhaiten rentoihin asuihin.

3. Flutter Topin ylitys:

Cross Over Flutter Top

Tässä flutter -topissa on ristityyli. Kaula on enimmäkseen ristityylinen. Se antaa erilaisen ilmeen kuin muut lepatavat topit. Cross over -tyyli muuttaa täysin ulkoasun yksinkertaiseksi lepatavaksi. Se on laiha ja näyttää hyvältä rento mekossa.

4. Riimu Flutter Top:

Riimu Flutter Top

Toinen tyyli lepattujen yläosien kuviossa on riimukaula. Plus -kokoinen toppi näyttää hyvältä pitkällä hameella tai pitkillä housuilla. Se on erittäin tyylikäs ja muuttaa ulkoasua kokonaan. Se antaa rennon ilmeen ja sitä voidaan käyttää päivittäisessä käytössä. Muu yläosa on auki ja löysä.

5. Off-lapa Flutter Top:

Off-Shoulder Flutter Top

Off-olkapään lepatavat topit ovat muodissa lähinnä leikkaustensa vuoksi. Niissä on olkapään leikkaus, joka saa ne näyttämään erilaiselta kuin muut topit, ja se antaa myös erittäin tyttömäisen ilmeen käytettäessä. Näitä toppeja voidaan käyttää pitkien housujen, lyhyiden housujen, pitkien hameiden, lyhyiden hameiden jne. Kanssa. Ne antavat rennon ilmeen, kun niitä käytetään.

6. Flutter -hihat:

Flutter -hihatoppi

Yläosa on hyvin yksinkertainen ja siinä on puoliksi lepattuvat hihat. Loput yläosasta ovat yksinkertaisia. Sitä voidaan käyttää farkkujen kanssa. Tämä naisten lepattu hihatoppi antaa rennon ilmeen. Yksinkertaisuutensa vuoksi sitä voidaan käyttää päivittäisenä asuna. Se näyttää siistiltä tytöillä eikä koskaan mene muodista.

7. V-pääntie Flutter Top:

V-pääntie

Tämä on jälleen yksi musta lepattu hihatoppi. Siinä on V-pääntie ja hihnat. Se antaa houkuttelevan ilmeen, kun sitä käytetään. Yläosan pituus voi olla lyhyt tai pitkä. Lyhyille yläosille se näyttää parhaalta pitkien housujen tai hameiden kanssa. Ja pitkille toppeille se näyttää parhaalta lyhyiden tai pitkien housujen kanssa. Se voi olla rento asu sekä juhlavaatteet, riippuen siitä, miten valitsit pukeutua.

8. Casual Flutter Top:

Rento Flutter Toppi

Tämä on yksinkertaisin lepatyyppi. Se on erittäin rento ja sitä voidaan käyttää myös päivittäisenä asuna. Tämä on löysä toppi ja siinä on paljon röyhelöitä. Se sopii parhaiten syy -asujen, kuten farkkujen kanssa, ja antaa söpön ilmeen, kun niitä käytetään. Päällinen ei sovi ihoon ja on erittäin mukava käyttää.

9. Velvet Flutter Top:

Velvet Flutter Top

Sametti on sellainen materiaali, joka kirkastaa jokaisen sillä tehdyn vaatteen. Tämä samettinen lepatoppi näyttää erittäin lumoavalta, tyylikkäältä ja sopivalta käyttää sitä juhlissa ja tilaisuuksissa. Se on jälleen olkapään yläosa, mutta näyttää hyvältä. Se antaa houkuttelevan ilmeen ja on erittäin mukava käyttää, ja se sopii hyvin pitkien housujen tai kapeiden housujen kanssa.

Leikkureita on erilaisia. Niitä voidaan käyttää eri tyyleillä, malleilla jne. Suunnittelun ja tyylin valinta riippuu valinnastasi. Ne antavat raikkaan ilmeen ja ovat niin tyylikkäitä käyttää. Kokeile niitä, katso eri tavalla.