Intressant idé för trädgårdsdesign gör trädgårdsarbete enkelt

att smaka på lasagne på ett nytt sätt

Lasagne trädgård – vad betyder det? Du kanske inte har hört talas om det nu. Ja, det här är en ny e, intressant sätt att designa din trädgård och forma trädgårdsbäddarna. Lasagne trädgårdsskötsel är dock mycket enklare än andra trädgårds metoder eftersom det inte kräver grävning eller jordbearbetning. Allt du behöver göra är att forma sticklingar på marken och sedan plantera dem i sticklingarna. Du kan göra detta både i din blomsterträdgård och i grönsaksträdgården. Så länge du får rätt proportionerade sticklingar kan du ha en rik trädgård. Med tiden kommer sticklingarna att rinna ner, men du kommer att ha rik, bördig jord.

Idé för trädgårdsdesign – viktiga tips för lasagne trädgård

Idé för trädgårdsdesign överväga viktig information lasagne

Vad kan du lägga i offshoots? I utkanten av lasagne -trädgården hittar du saker som urklipp, torkade löv från träden på hösten, halm, tidning, kartong eller grönsaksavfall från köket, kaffegryn, teblad och ogräs. Här kan du använda allt som du annars skulle slänga på komposthögen och allt som faktiskt växer naturligt. Om du bor nära en skog eller om du har mycket gräs längs vägen kan du till och med använda den. Om du inte är ett fan av gröna produkter kanske du vill be dina grannar att spara urklipp från deras gårdar åt dig.

Designa en lasagne trädgård. Skapa först din lasagne -trädgård i ditt sinne, precis som du föreställer dig det. Du kommer att vara med detta Idé för trädgårdsdesign vara helt nöjd. Se till att du skapar trottoarer mellan sängarna. Detta kommer att göra det lättare för dig att ta bort ogräset och vattna trädgården. Du kan lägga sticklingar direkt på marken eller forma dem med tegel eller trä. Du kan också använda däck, även om den här typen av trädgårdsarbete fungerar bäst och lättast där när du har en större behållare. Du kan bilda sådana sängar på gräskanten längst upp till höger eller skapa andra områden som är svåra att komma åt. Du kan till och med prova grus om du vill göra det området till en trädgård.

Letar du efter en ny och intressant idé för trädgårdsdesign?

Idé för trädgårdsdesign, original, intressant, många dekorationer

Utläggarnas struktur. Den första avläggaren ska vara ett lager kartong eller tidning. Detta förhindrar att gräs eller ogräs kommer in i lasagnebädden. Fukta detta lager längst ner så att det håller bättre ihop. Den andra offshoot bör vara på alternerande lager av “bruna” och “gröna” produkter. De bruna föremålen är saker som döda löv, halm och tidningar. De gröna produkterna är växter, ogräs och kompostartiklar. Du bör lägga ett brunt lager och sedan ett grönt lager tills du når den höjd du vill att sängen ska vara. Skikten ska vara cirka två till tre tum tjocka.

Fördelar med lasagne -trädgården. Lasagne trädgårdsskötsel är en av de enklaste metoderna och de bästa Idé för trädgårdsdesign för alla nybörjare. Du kan forma en säng nästan var som helst, direkt. Ingen grävning eller jordbearbetning krävs så du behöver inte vänta på att någon ska göra det åt dig eller offra din tid för att göra det själv. Du kan plantera omedelbart. Hur som helst kommer du att ha en rik trädgård. Det bruna skiktet kommer att hålla fukten i jorden väl. Det bör växa färre ogräs eftersom det första lagret hindrar ogräs från att växa. Trädgården är nästan helt kompost, så du behöver inte lägga till annat gödningsmedel. Din jord blir rik och mjuk, vilket gör det mycket lätt att arbeta om du bestämmer dig för att gå tillbaka till traditionellt trädgårdsarbete.

Denna trädgårdsdesignidé visar en mycket enkel metod

Trädgårdsdesign människor trädgårdsarbete inte svårt lasagne typ

Lasagneträdgården är fantastisk Idé för trädgårdsdesign speciellt för nybörjare. Det är en enkel metod för trädgårdsarbete, både i planering och plantering. Sängar med trädgårdsmetoder för lasagne är mycket mångsidiga vid plantering. På detta sätt kan naturmaterial användas för att berika jorden och samtidigt skydda den mot ogräs. Lasagne -trädgården är också ett sätt att bli av med levande och dött gårdsmaterial.

Och här är ett sista tips speciellt för dig: Hästgödsel är idealisk för lasagne trädgårdsskötsel. Den ligger bra mellan de gröna och bruna skikten och fungerar som kompost själv. Men om du vill lägga till hästgödsel i din lasagne -trädgård kan du använda den som ett extra lager. Vi önskar dig många roliga och trevliga timmar i din lasagne -trädgård!

Det första lagret ska vara kartong eller tidning

Idé trädgård design kompost element dumpa ordna

Lasagne trädgård – en enkel metod för alla nybörjare   Idé för trädgårdsdesign, flera sängar formar vackert

Det ser intressant och originellt ut  Original idé intressant enkel metod nybörjare lättnad

Växter, ogräs och kompostartiklar för en lasagne -trädgård

Idé för trädgårdsdesign sängkläder växter träskiva

Du skulle säkert gilla denna intressanta idé för trädgårdsdesign

Idé rabatter med trä eller tegel