Blommor och trädgård – viktiga tips och regler för trädgårdsdesign

blommor och trädgård traditionell design hylla många lerkrukor tomma

Föreställ dig en vacker trädgård med noggrant utformade gångstigar, med färgglada blommor som blommar och luktar överallt. Och vackra krukor som faktiskt mer liknar konstverk … Ja, för många människor låter det som en vacker dröm som vi alla har…. av ett hus med trädgård …. men av olika skäl är det knappast möjligt att förverkliga denna dröm. Idag vill vi visa dig att du inte bara behöver beundra de perfekta parkerna för de berömda Hollywood -stjärnorna. Vi försöker övertyga dig om att du verkligen kan göra något fantastiskt på egen hand med liten ansträngning och ansträngning. Om du verkligen är intresserad, läs bara vidare, du har kommit till rätt ställe, vi ger dig de bästa tipsen för Blommor och trädgård!

Vackra lerkrukor för blommor och trädgården dekorerar utomhusområdet

blommor och trädgårdar soligt humör levande växter utomhusområde design

Så att du kan skapa en riktigt fantasifulla trädgård behöver du tillräckligt med lerkrukor för Blommor och trädgård. Små eller stora, de ser alltid fantastiska ut i alla trädgårdar. Tack vare detta skapar du enkelt spektakulära rustika kompositioner som ger en idyllisk touch till atmosfären utanför. Se hur bra lerkrukan ser ut på en bänk i trädgården! Synen är full av rustik skönhet, påminner mig om mina barndomsår på mina farföräldrars gård…. Vi vill bara visa dig hur du kan krydda utseendet på din trädgård med några lerkrukor. Du har utan tvekan fördelen att du använder fantastiska kompositioner på olika platser i trädgården utan större ansträngning och på så sätt förändrar ditt landskap snabbt och enkelt. Du kan placera lerkrukorna direkt på golvet, de ser också bra ut på trappan i trädgårdstrappan eller de kan hänga i en nisch på husväggen eller på stenmuren.

Några regler för blommor och trädgården

blommor och trädgård perfekt utrustning utomhus område idéer

Oavsett var du placerar dem, här är några regler som du också måste följa: krukorna kan variera i storlek och form, men nödvändigtvis måste deras stil vara en och samma. Här är du återigen bortskämd: gammal, räfflad eller täckt med “patina” lera eller med en blank glasyr och ljus färg. Det är viktigt att dekorera och pryda, men vi får inte glömma kraven på blommor. Till exempel föredrar rosorna höga behållare där deras rotsystem kan utvecklas fritt. Om du gillar den östra stilen, förbered bonsai -krukor, de ska vara ganska små och platta. Trädgårdsazalorna växer sig höga i stora, breda krukor, orkidén behöver krukor med hål. Så utbudet av blommor är rikligt, allt du behöver göra är att ta reda på vilken typ av blommor som växer bäst var. Det hjälper dig med det, Blommor och trädgård att förvandlas till en drömplats. Vi önskar dig all framgång och trevliga timmar i ditt rustikt utformade utomhusområde!

De bästa tipsen för din bästa trädgårdsdesign

blommor och trädgård massor av lerkrukor överallt

Fantasifulla möjligheter

blommor och trädgårdsbordsstolar metall storaRustika kompositioner kan skapas med lerkrukor

blommor och trädgård modernt stort område poolvatten

Lerkärl – traditionell dekoration

blommor och trädgård pool design vackra lerkrukor färgerFantastiska kompositioner skapar utseendet på trädgården

blommor och trädgårdar traditionell design lerkrukor fågelhusLerkärl varierar i storlek och form

trädgård lerkrukor hus bostad struktur vit orange färg konstverkStilen ska vara en och samma

perfekt design rustika element färgglada gamla lerkrukor lyktaAnvändbara tips för blommor och trädgården

vackert landskap idé klättring växter enorma lerkrukor gul rosa grönt    ljusa hus stora lerkrukor ursprungliga växtidéer

arrangemang gröna fräscha tips idéer designa olika former

trädgård original design idéer skapande tips tricks

olika former av kreativa idéer som planterar trappor som imiterar

växt gröna idéer tips vård design vacker färsk