Trädgårdsdesignidé – en bra före och efter design

idé-trädgård-design-attraktiv-japansk-lönn-betong-golv

Att göra om en liten trädgård på ett attraktivt sätt och göra den till ett mysigt paradis kräver inte alltid mycket ansträngning och kostnad. Vårt exempel på en bakgård i Brooklyn idag bevisar detta också Idé för trädgårdsdesign. Den ganska oattraktiva trädgården förvandlades till ett vackert område av Anishka Clarke och Niya Bascom, där du nu kan slappna av underbart. Den nyligen arrangerade trädgårdsdesignen gör området inte bara mer inbjudande, utan också rymligare.

Trädgårdsdesignidé – trädgården i förväg

idé-trädgård-design-i förväg-urban-bakgård-möblering-bambu-staket

Det redan befintliga, stora trädet var fördelaktigt. Detta ger en trevlig nyans och kan också användas perfekt av kundens barn för att leka. Den minimalistiska stilen som en idé för trädgårdsdesign erbjuder tillräckligt med utrymme att leka, eftersom onödiga och rymdkrävande sängar, möbler och dekorationer undvikits.

Det attraktiva trädet, som tidigare sågs som en olägenhet i den lilla trädgården, är nu ett riktigt blickfång och bör definitivt nämnas som en idé för trädgårdsdesign. Den attraktiva sängen som designades direkt nedan bidrar också till detta. Skuggväxterna “hostas” användes, vilket ger trädgården ett trevligt grönt utseende. Dessa växter fanns redan i trädgården i förväg. Designerna lade till fler, inklusive de i olika nyanser.

Trädgårdsdesignidé – plantera hostor i skuggan

idé för trädgårdsdesign funkie-plant-deco-idé-sängar

Mycket grönt är också av stor betydelse när man tänker på att gråtoner i form av betongplattor användes för resten av designen. Sidoträdgårdsvägen fanns tidigare och behölls. Det fanns också vackra accenter av vita stenar som en idé för trädgårdsdesign.

Terrassdesign

idé-trädgård-design-terrass-bygga-gräva-underjordiskt-helt enkelt

Den U-formade betongvägen fungerade som en ram för den nya terrassen under redesignen. För att skapa detta togs ett lager av gräsmattan bort. Det är viktigt att ytan är rak och plan för denna trädgårdsdesignidé.

Undvik ogräs i trädgården

idé-trädgårdsarbete-presenning-film-ogräs-skydd-original-praktisk-design

Med mindre ytor kan du göra ett bra jobb med att förebygga ogräs på terrassen. För denna idé för trädgårdsdesign lägger du helt enkelt ut en presenning. Detta förhindrar att oönskade gräs växer genom lederna, vilket i sin tur sparar lite tid och trädgårdsarbete.

Lägga gatstenar

idé-trädgård-design-sand-beläggning-lägg-leder-original-DIY-instruktioner

Sedan fanns det sand på presenningen. Med dess hjälp kan ojämnheter utjämnas underbart. Betongplattorna kan ordnas efter önskemål. För denna trädgårdsdesignidé valdes en symmetrisk design som motsvarar den minimalistiska stilen. Fogarna är ibland bredare än vanligt så att det finns tillräckligt med plats för grus.

Grus som en accent i trädgården

idé för trädgårdsdesign sten-vit-betong-platta-terrass

Användningen av ljust grus som en idé för trädgårdsdesign skapar intressanta färgaccenter mitt i det grå golvet. Annars skulle den neutrala jorden inte se så attraktiv ut på grund av den extra skugga som det stora trädet ger.

Sekretessskärmen som en idé för trädgårdsdesign valdes också smart. Bambu är inte bara billigt och modernt. En särdrag hos en sekretessskärm, som kan vara mycket praktisk i trädgården, är att den skapar luckor som inte bara låter ljus tränga in, utan också erbjuder behaglig luftcirkulation, vilket kan vara särskilt fördelaktigt under varma sommaren.

Vita trädgårdsmöbler

idé för trädgårdsdesign modern-minimalistisk-trädgårdsmöbler-retro-vit-metall

Den moderna trädgården fick också fantastiska trädgårdsmöbler. De har en retrostil, som uppnås med den vita metallen i rutnätet. Den vita färgen kompletterar inte bara grusdesignen, utan kommer också till sin rätt tack vare den grå bakgrunden. Möblerna har ett lätt ansikte, vilket gör att de lätt kan flyttas. Om det krävs en sval, skuggig plats på sommaren kan möblerna placeras under trädet. Möbler av denna typ är en riktigt bra trädgårdsdesignidé som du också kan överväga för din trädgård.

Vacker perukbuske

idé-trädgård-design-grön-dekoration-bakgård-terrass-inredning

Designerna planterade också den attraktiva perukbusken i en fat. Det fungerar som en attraktiv accent för att fylla ett hörn utan att vara för iögonfallande. Du kanske undrar varför busken inte planterades direkt i trädgården.

Originalidé med fat

idé-trädgård-design-peruk-buske-fat-växter-deco-kuddar-gul

Syftet med denna idé för trädgårdsdesign var att busken begränsas i sin maximala storlek av det smalare fatet och därmed inte tar någon värdefull plats i trädgården.

Den gamla betongvägen

idé-trädgård design-trädgård väg-ram-graeser-huebsch-inspiration

Här kan du se den gamla betongträdgården, som nu ser mycket mer attraktiv ut i sin nya omgivning. De olika gräs som hänger fint över betongen bidrar också till detta. Oavsett vilken trädgårdsdesignidé du väljer, överväg på förhand vilka detaljer du kan behålla och använda för den nya trädgården. Detta sparar inte bara tid, utan också pengar.

Träd som en sekretessskärm på en högre nivå

idé-trädgård design-brand-trappor-metall-rost-optik-träd-trä-integritetsskydd

Trädgården kan ses uppifrån från en brandflykt. Eftersom bambustängslet inte kan garantera integritet på denna höjd, kommer den japanska lönnen att spela in igen. Tack vare sin höjd kan den också användas underbart som en sekretessskärm. Att lämna befintliga växter i trädgården är lika ofta en användbar idé för trädgårdsdesign.

Trädgård idé av Ishka designer.