9 parasta pyöräilykäsineitä aloittelijoille

Pyöräilyhanskat on suunniteltu erityisesti suojaamaan pyöräilijää. Jotkut sen päätoiminnoista sisältävät suojan, lämmön ja mukavuuden tarjoamisen pyöräilijälle. Jos pyöräilijä ajaa pakkasessa, käsineet ovat ratkaisevassa asemassa pitäessään pyöräilijän kädet lämpiminä varmistaakseen, että hän ei menetä otettaan. Kuumemmissa ja kosteammissa paikoissa käsineet auttavat estämään pyöräilijän käsiä menettämästä otetta kahvoista hikoilun seurauksena. Vaikka jotkin käsineet on suunniteltu vain tyylin lisäämiseksi, on olemassa monenlaisia ​​käsineitä, jotka keskittyvät tarjoamaan pyöräilijälle erinomaisia ​​toimintoja.

Parhaat pyöräilykäsineet kaikkina vuodenaikoina.

Tässä on 9 parasta pyöräilykäsineitä kylmälle säälle.

1. Monton Full Finger Fleece tuulenpitävät käsineet:

pyöräilykäsineet

Valmistettu nailonista, puuvillasta, polyesteristä ja kumista, Montonin täyssormiset fleece -tuulenpitävät pyöräilykäsineet ovat hyvä ominaisuus talven kylmyyksiä vastaan. Ne pitävät erinomaisesti otetta ja estävät sormien jäätymisen nopean pyöräilyn aikana.

2. Murphy Vintage -tyyli:

No, jos yrität saada yhteyttä Eddie Murphyn kanssa näihin käsineisiin, niitä ei ole. 100 -prosenttisesti luonnollisesta nahasta ja virkatusta kuvioidusta puuvillasta valmistettu takaosa, tämä vintage -tyylinen käsine saattaa tulla muinaiseksi löydöksi, mutta on erittäin muodissa. Tasapaino, mukavuus ja pito ovat sen USP, jotta se olisi top 5 -valinta.

3. Tweed -pyöräilykäsineet:

Vaikka jotkut puhuvat mukavuudesta, loput panivat kätensä muotiin ja trendikkääseen. Tweed -työ- tai virkkausmuotoiset käsineet on parasta käyttää aurinkoisena päivänä kuumuuden voittamiseksi. Se on ilmava ja antaa käden välttää kosteutta pitäen sen tuoreena. Ne pysyvät hyvin vaatekaapissasi, koska ne voidaan valita punaisena, keltaisena, sinisenä, vihreänä ja harvoissa muissa väreissä. Joten seuraavaksi, kun suunnittelet pyöräretkeäsi, hanki nämä ja näytä fiksulta urheillessasi.

4. Giro Lusso Pyöräilykäsine:

Jos rakastat pyöräilyä, valitse tämä kiinalaisten Giro Lusso -hansikkaiden pari edetäksesi. Rei’itetyn Cabreta -nahan hienostuneisuuden ansiosta käsineet ovat todiste täydellisestä loistosta ja mukavuudesta. Rei’itys mahdollistaa ilmanvaihdon ja estää hajua tai kosteutta.

5. Sealskinz All Weather Ladies -käsineet:

Kuinka hyvä olisi, jos voisit noutaa parhaan pyöräilyhansikkaasi vain kerran ja käyttää sitä ympäri vuoden? No Sealskinz tarjoaa sinulle hyvät naiset, jotka aikovat tehdä pyöräilykokemuksestasi onnellisen. Kun kämmenalueella on rei’itetty verkko ja peität pehmeät kädet oikein, niiden tulee olla turvallisia, kun astut niihin.

6. Heijastavat pyöräilykäsineet:

Kaikissa polkupyörissä ei ole ajovaloja, ja siitä voi tulla suurin este nopeuttamaan pyöräilyäsi yöllä. Markkinat tuovat nyt markkinoille täydellisen vaihtoehdon, joka tekee yöpyöräilystäsi turvallisen. Heijastavissa pyöräilykäsineissä on yöllä loistavat nuolenmerkit, jotka ohjaavat muita suuria ajoneuvoja ja osoittavat pyöräilijän aseman tiellä.

7. Geelipyöräilyhanskat:

Vaikka pehmuste on välttämätön pyöräilykäsine kämmenten ja hermojen kudosten ja lihasten vaurioitumisen välttämiseksi, näissä käsineissä oleva geelivaahto välttää hermopuristuksia ja iskuja. Nämä ovat parhaita naisille, jotka eivät kestä raskaita paineita ja etsivät pehmeyttä pyöräilyn aikana.

8. Neulotut pyöräilykäsineet:

Pyöräilyhanskat ovat parhaiten nahkaa, mutta neulottu muoto on myös talvivärähdysten voimavara. Ne ovat kevyitä, villapohjaisia ​​ja niistä saa hyvän otteen, kun kämmen hikoilee.

9. Talvi Forza -pyöräilykäsineet:

Vedenpitävissä käsineissä on Strata plus -kangas, joka antaa niille mahdollisuuden kestää kaikenlaista tuulta ja vettä. Ne ovat pehmeitä ja näyttävät tyylikkäiltä, ​​kun niitä urheillaan oikein.