9 parasta pyöräilykypärää

Pyöräilykypärät ovat ratkaiseva osa pyöräilijän turvallisuuden varmistamista. Nämä kypärät on suunniteltu erityisesti estämään pään vammat, jotka voivat aiheutua törmäyksestä. Ne auttavat myös estämään näihin vaikutuksiin liittyviä sivuvaikutuksia, kuten perifeeristä näköä. Itse asiassa on käyty keskustelua siitä, pitäisikö kypärän käyttö tehdä pakolliseksi erityisesti lasten ja naisten tapauksessa.

pyöräilykypärät

Pyöräilykypärät eivät saa olla liian raskaita, ja niissä on oltava myös ilmanvaihto, koska pyöräilystä voi tulla varsin voimakasta toimintaa. Tässä muutamia parhaita pyöräilykypärää.

Taitettava kypärä:

Mikään ei ole mukavampaa kuin taitettava pyöräilykypärä, joka voidaan säilyttää poissa, kun sitä ei käytetä pyöräretkellä. Tämä klassinen valkoinen kypärä on tyylikäs, tyylikäs, puhdas ja toimiva. Sekä miehille että naisille sopivat raot keskellä mahdollistavat ilmankierron. Tämä kypärä on loistava vaihtoehto, kun pyöräilet kuumien ja kosteiden paikkojen läpi.

Tyylikäs kypärä:

Tämän pyöräilykypärän yksinkertainen harmaa ja valkoinen väriyhdistelmä antaa sille tyylikkään kosketuksen. Mielenkiintoisten geometristen viivojen käyttö nostaa myös suunnittelun arkipäiväisestä poikkeukselliseksi. Mielenkiintoinen muotoilu tekee siitä välttämättömän nuorten keskuudessa. Kypärän kummallakin puolella olevat huokosraot on lisätty ilmankierron varmistamiseksi.

Soihtukypärä:

Tässä tyylikkäässä ja modernisti suunnitellussa kypärässä on lisäetuna kypärän taakse asetettu taskulamppu. Taskulamppu toimii paristolla ja on erityisen hyödyllinen pyöräillessä yöllä. Sen avulla myös muut pyöräilevät kanssasi voivat pitää välilehden sijainnistasi.

Naisellinen kypärä:

Tämä turkoosinsininen kypärä on loistava pyöräilyasuste naisille, jotka pitävät väreistä ja jotka eivät pelkää omaksua naisellisuuttaan. Yksinkertainen muotoilu ja ripaus valkoista tekee siitä tyylikkään. Yläpuolella on 3-4 huokosta sen varmistamiseksi, että kypärän sisällä kiertää riittävästi ilmaa.

Kaupunkipyöräilykypärä:

Niille pyöräilijöille, jotka rakastavat tyyliä ja haluavat sisällyttää sen pyöräilyvälineisiinsä, tämä kaupunkien inspiroima pyöräilykypärä on täydellinen. Metallipinta on kiillotettu ja tyylikäs ja säteilee sille kiiltoa, joka näyttää houkuttelevalta auringonvalossa. Pehmeä pehmuste kypärän sisällä suojaa päätä putoamisen sattuessa. Valtavia huokosia lisätään myös ilmankiertoon.

Liekin inspiroima kypärä:

Tämä musta liekin innoittama kypärä on erittäin suosittu nykypäivän nuorten keskuudessa. Tämä tyylikäs kypärä, jonka huokoset ovat liekin muotoisia, tekee varmasti lausunnon. Lisäksi kypärässä olevat raot varmistavat, että pyöräilijä hyötyy hyvästä ilmankierrosta. Kevyt rakenne varmistaa myös, että pyöräilijöiden ei tarvitse huolehtia ylimääräisestä painosta.

Ympäristöystävällinen kypärä:

Tämä taitettava kypärä on saanut inspiraationsa Armadillon ulkoasusta. Tämä kypärä on myös kevyt ja kustannustehokas. Lisäksi se säästää ympäristöä, koska se on 100% kierrätettävä. Siinä on myös tyylikäs muotoilu, joka näyttää hyvältä sekä naisille että miehille.

Hikeä kestävä kypärä:

Tämä musta kypärä voi näyttää hieman liian raskaalta, mutta se on kevyt. Kypärän hikeä kestävä osa estää hikeen kertymisen hiuksiin, mikä voi johtaa hiustenlähtöön myöhemmin. Strategisesti sijoitetut raot kypärän päällä varmistavat ilmankierron.

Naisten suunnittelijakypärä:

Naisten suunnittelijakypärä

Naispyöräilijät arvostavat aina hauskojen värien käyttöä kypärissään. Siksi tämä sateenkaarenvärinen kypärä on täydellinen lisävaruste heille. Lihavien värien käyttö ja rakojen lisääminen ilmankiertoon auttavat tekemään tästä kypärästä pakollisen.