Henkivakuutustyypit: 5 parasta henkivakuutusyhtiötä Intiassa

Henkivakuutuksen tyyppien määrittelemiseksi tiukalla kielellä se on vakuutuksenantajan ja vakuutuksenottajan välinen sopimus, jossa vakuutuksenantaja lupaa maksaa rahasumman edunsaajalle vakuutuksenottajan kuoleman jälkeen. Samaan aikaan vakuutuksenottajan on maksettava vakuutus joka kuukausi, tietty kiinteä summa sen mukaan, mitä vakuutusta hän on käyttänyt. Henkivakuutuksen merkitys on juuri tässä, sillä se varmistaa perheen tulevaisuuden elättäjän kuoleman jälkeen. Siksi me kaikki ryhdymme ottamaan vakuutuksen henkivakuutuksella (1). Vaikka syitä voi olla paljon siihen, miksi tarvitset vakuutuksen, sen tarkoitus on sama, mikä säästää sinua kriisissä.

Henkivakuutuksen edut:

Tässä on hyviä syitä miksi se on sinulle tärkeää.

 • Velkojen maksaminen: Vakuutuksia tarvitaan myös velkojen kattamiseen, kuten asuntolaina. Tämä auttaa sinua kriisiaikoina, jolloin muussa tapauksessa saatat joutua myymään kiinteistön tai talon velkojen kattamiseksi.
 • Lapsesi kulujen kattaminen: Laadukas koulutus on usein monien vanhempien ensisijainen tavoite. Mutta siitä tulee kustannus. Siksi jotkut ottavat vakuutuksen lapsensa kulujen kattamiseksi.
 • Turvallisen tulevaisuuden puolesta: Vakuutuksenottajan kuoleman jälkeen perheen voi olla vaikea löytää vaihtoehtoista taloudellista tukea, varsinkin jos vakuutuksenottaja oli perheen ainoa elättäjä.

Erilaisia ​​henkivakuutuskäytäntöjä selitetty 2021:

Vanhemmat ovat lastensa hoitajia ja tukipilareita. Siksi on vain oikeudenmukaista olettaa, että he eivät halua lastensa kärsivän ennenaikaisesta kuolemastaan. Siksi henkivakuutus otetaan myös lapsille ja aikuisille. Katso joitain niistä, joihin voit sijoittaa järjettömästi.

Vakuutus on jaettu määräaikaiseen henkivakuutukseen ja pysyvään henkivakuutukseen, ja kukin niistä on edelleen jaettu moniin erilaisiin. Tässä on nopea katsaus eri henkivakuutustyyppeihin, mitä ne ovat ja mitä ne voisivat tarjota sinulle.

1. Määräaikainen henkivakuutus:

Kuten nimi, tämä vakuutus tarjoaa suojaa joksikin aikaa, esimerkiksi 10 tai 30 vuotta, riippuen siitä, miten sinun on katettava se. Vakuutus tarjoaa myös kuolemantapauksen, jos vakuutuksenottaja kuolee vakuutuksen toimikauden aikana. Tämä on yksi suosituimmista ja vedonlyöntityypeistä, jotka ihmiset valitsevat, ja se on myös sopiva, kunhan velkasi on katettu tai niin kauan kuin tarkoituksesi on palvellut..

 • Plussat: Se on halpaa ja halpaa, ja kun sijoitat kausisuunnitelmaan, se antaa yhden verosäästön.
 • Haittoja: Ne tarjoavat rajoitetun kattavuuden, toisin sanoen päätöksentekijän voi olla vaikea päättää, kuinka monta vuotta hän haluaa ottaa suojan. Vaikka saatat päättää, että 20 vuotta riittää, saatat myöhemmin alkaa ajatella, että halusit pidemmän ajan. Myöskään pääoman kertymistä ja kuolemantapauksen määrää ei ole, ja vakuutuksenne ehdot ovat kiinteät, joten ette voi korottaa vakuutusmaksua, jos haluatte tehdä niin.

2. Pysyvä henkivakuutus:

Määräaikaista henkivakuutusta vastaan ​​pysyvä henkivakuutus tarjoaa sinulle kattavuuden niin kauan kuin päätät maksaa vakuutusmaksun. Vakuutuksesta kerätään myös käteistä arvoa, ja tämä voi toimia tärkeänä keinona rahoitukselliselle suunnittelullesi ajan kuluessa. Lisäksi ne tarjoavat seuraavaa:

 1. Koko elämä: Tämä takaa käteisarvon ja takuuoikeuden sekä mahdolliset osingot. Myös käteisarvo on varhain korkea, kun se on suunniteltu hyvin.
 2. Taattu universaali elämä: Tämä lupaa kiinteän tuoton joustavilla maksuilla. Ne tarjoavat myös jonkin verran rahallista arvoa, mutta rajoitetusti, ja ne on suunniteltu erityisesti elinikäiseen kuolemaetuuteen.
 3. Indeksoitu universaali elämä: Indeksoitu universaali elämä indeksoidaan osakemarkkinoille paremman tuoton saamiseksi. Ne takaavat myös suojan markkinoiden menetyksiltä.
 4. Muuttuva universaali elämä: Vaihtelevassa yleismaailmallisessa elämässä sijoitustili on läheisesti sidoksissa markkinoihin ja sen kasvu perustuu puhtaasti markkinoiden tuottoon.
 • Plussat: Ne tarjoavat verovapaata kuolemantapausta ja verokassan arvon kasvu lykkääntyy tässä. Ne tarjoavat myös rajattoman pankkitoiminnan, mikä tarkoittaa, että käyttämäsi politiikan käteisarvo toimii yksityisenä pankkijärjestelmänäsi.
 • Haittoja: Se on kallista, ja pitkäikäisyys on toinen asia. Pitkäikäisyys on toisinaan hyödyksi ja myös haitaksi. Vaikka voit hakea kattavuutta niin kauan kuin haluat, voit kohdata ongelman myös silloin, kun et enää tarvitse sitä.

Lasten henkivakuutus:

Tässä muutamia lasten henkivakuutusvaihtoehtoja.

1. Lapsiajan henkivakuutus:

Lapsiaikainen henkivakuutus tarjoaa vain kuolemantapauksia, mutta ne muuttuvat myös vakuutuksiksi paljon myöhemmin. Vakuutus on voimassa niin kauan kuin sinä vakuutuksenottajana maksat vakuutusmaksun.

 • Hyöty: Se tarjoaa hyvää raha -arvoa ja eläke -etuja, ja ne ovat aina vakuutettuja. Ne ovat myös edullisia.

2. Yleinen lasten henkivakuutus:

Tämän tyyppinen vakuutus tarjoaa lapsellesi, kuolemantapauksen ja säästötilin, jota lapsi voi käyttää myöhemmin.

 • Hyöty: Ne ovat turvallisia ja myös vakavasti vakuutettuja.

Top 5 parasta henkivakuutusyhtiötä Intiassa:

Tässä on joitain parhaita vakuutusyhtiöitä, jotka tunnetaan nimestään ja luottavat ihmisiin.

1. Canara HBSC OBC Henkivakuutusyhtiö:

Canara HBSC Oriental

Tämä yhteisyritys perustettiin vuonna 2008 Canara Bankin, HSBC: n ja Oriental Bank of Commercen välille. Se on yleiseurooppalainen yritys, jolla on noin 7000 sivuliikettä kolmesta osakaspankista. Se tarjoaa myös tarvittavaa koulutusta ja valmennusta koko pankin henkilökunnalle eri puolilla maata. Yhtiö tarjoaa myös räätälöityjä tuotteita valtavaan asiakaskuntaansa varmistaen siten, että kaikki tarpeet täytetään.

2. SBI -henkivakuutus:

SBI Henkivakuutus

SBI Henkivakuutus otettiin käyttöön vuonna 2001, ja tämä on myös SBI: n ja BNP Paribas Cardifin yhteisyritys. Niiden tiedetään tarjoavan yksinomaisen valikoiman henkivakuutusjärjestelmiä ja eläkejärjestelmiä, jotka ovat taloudellisia ja joiden on tarkoitus olla kohtuuhintaisia ​​kaikille. Se tarjoaa myös säästöohjelman, yksikkösuunnitelman, lapsisuunnitelman ja eläkejärjestelyn – tämäntyyppinen henkivakuutus on hyvä yritysten omistajille.

3. Intian henkivakuutusyhtiö:

Intian henkivakuutusyhtiö

LIC on julkisen sektorin vakuutusyhtiö ja tarjoaa ihmisille erilaisia ​​vakuutusjärjestelmiä, jotka perustuvat kohtuuhintaan. Heillä on myös ainutlaatuinen palkkasäästöportfolio ja myös kannustinjärjestelmiä kouluille, kylille ja pankeille. Sillä on myös ulkomainen operaatio, joten heidän avun pyytäminen ei ole ongelma, vaikka olisit Intiasta poissa. Ja se on yksi Intian kalleimmista henkivakuutuksista.

4. Henkivakuutusyhtiö Aviva:

Henkivakuutusyhtiö Aviva

Se on yksi suosituimmista ja halvimmista henkivakuutusyhtiöistä, ja se on Dabur- ja Aviva -ryhmien yhteisyritys. Ja sillä on maailmanlaajuinen asiakaskunta, jossa on noin 121 verkkokeskusta ympäri. Sillä on laaja valikoima suunnitelmia ja järjestelmiä kiinnostuneille vakuutuksenottajille. Avivan henkivakuutus on edullinen. Jotkut heidän yhteisistä suunnitelmistaan ​​sisältävät suojelun, hallitsijasuunnitelman, lapsisuunnitelman, eläkesuunnitelman, terveyssuunnitelman ja säästöohjelman.

5. Kansallinen vakuutusyhtiö:

Kansallinen vakuutusyhtiö

Se on valtion omistama yleinen vakuutusyhtiö Intiassa. Sen pääkonttori sijaitsee Kolkatassa, ja se kansallistettiin vuonna 1972. Ne tarjoavat erilaisia ​​ohjelmia niille, jotka haluavat toteuttaa politiikan, ja niiden on tarkoitus olla heille parhaiten kiinnostavia. Se on paras henkivakuutusyhtiö nuorille aikuisille.

6. HDFC -henkivakuutusyhtiö:

HDFC

HDFC Henkivakuutus, jonka pääkonttori sijaitsee Mumbaissa, on yksi maan pitkäaikaisvakuutusten tarjoajista. Se on HDFC: n ja Standard Life Aberdeen PLC: n kanssa perustettu osakkuusyhtiö. Sillä on noin 414 konttoria ja se tarjoaa sekä yksilö- että ryhmävakuutuksia.

Tästä huolimatta tässä on vaiheet, joita noudatetaan uuden henkivakuutuksen saamiseksi.

 1. Ensimmäinen askel on täyttää hakemuslomake, jossa kysytään perustietojasi, kuten vuositulot, terveyshistoria, perheen terveyshistoria, elämäntavat jne. Muista vastata niihin rehellisesti, muuten yrityksellä on oikeus peruuttaa vakuutus osoitteessa milloin vain.
 2. Jotkut käytännöt edellyttävät fyysistä tutkimusta.
 3. Kolmas vaihe on maksaa palkkio, jossa sinun on valittava kuolemantapaus.

Joskus et voi saada vakuutusta. Tässä olosuhteet:

 • Jos sinulla on jokin krooninen sairaus, kuten syöpä tai sydänkohtaus
 • Riskialtis ammatti, kuten asepalvelus
 • Valehtelee hakemuksesta eikä ole rehellinen.

Olitpa samaa mieltä tai et, henkivakuutus on varmasti siunaus suurimman osan ajasta. He pelastavat sinut kriisiaikoina ja ovat mahdollisia pelastajia. Tärkeintä on kuitenkin valita oikea suunnitelma tai suunnitelma, sellainen, johon sinulla on varaa ja joka ratkaisee tarkoituksesi. Kun tiedät tämän, näet ihmeen, jonka vakuutus voi tehdä tulevaisuutesi turvaamiseksi.