Parhaat kasvojen höyrymallit kotikäyttöön

Kasvojen höyrytys on yksi parhaista ihohoidoista, koska se vapauttaa huokoset syvälle tuoreeseen ylijäämäöljyyn, likaan ja likaan pitääksesi ihon puhtaana ja kirkkaana. Höyrytys sekoittaa verenkiertoa, mikä lisää happea ja ravinteita iholle ja pehmentää myös kosteuttaa.

kasvojen höyrystin 1

Kasvohöyryä tehdään usein kylpylässä, mutta jos sinulla on ylimääräisiä minuutteja, se on yksi helpoimmista ja halvimmista kasvohoidoista, joita voit tehdä kotona saadaksesi parhaan hyödyn ihollesi pelkällä astialla kuumaa vettä.

Kasvojen höyrytyksen edut:

kasvojen höyrystin 2

• Höyrykasvohoito avaa huokosesi perusteelliseen puhdistukseen.

• Estää ja vähentää aknea.

• Jätä ihosi pehmeäksi ja hehkuvaksi.

• Höyry kasvohoito avaa poskiontelot.

• Säännöllinen höyry kasvohoito auttaa poistamaan iholta kaiken öljyn, lian, bakteerit, epäpuhtaudet ja toksiinit.

• Lisää verenkiertoa ja stimuloi hikoilua.

• Toimii vieroitusaineena.

Viimeisin kasvojen höyrystinmalli:

Tutustu näihin Intian kasvojen höyrykoneisiin.

1. otsonin kasvojen höyrykone:

Tämä otsonin kasvojen höyrykone on suosituin kosmetologien keskuudessa. Se toimii otsonitekniikalla, joka voi poistaa bakteerit iholta. Höyry on erittäin lempeää ja tunkeutuu syvälle huokosiin paljastaen hehkuva iho. Se kosteuttaa ihoa ja on paras kumppanisi kasvojen puhdistuksessa ja vieroituksessa.

2. Revlon -kasvosauna:

Revlonin kasvosauna on suunniteltu sekä koko kasvoille että minikasvojen lisäksi; työkalun mukana tulee kartio kasvoille, pienempi varsi, joka kohdistaa nenän, joko nuorentamiseen aknesta, muuten nuorentamiseen sairaudesta. Se on varustettu mittakupilla ja seinäpistokkeella, joten se on täydellinen yksinkertaisiin yhden kylpyhuoneen hankkeisiin.

kasvojen höyrystin 3

Kuluttajat ilmaisivat suurelta osin onnellisuutensa Revlon-saunassa ihaillen sitä sen kasvojen mukaan räätälöidystä muodosta ja lämmöstä; pääasiassa käyttäjät näkivät lukuisia muutoksia ihossa luotettavalla käytöllä (luonnollisesti 4 viikon kuluttua), laskien aknen vähenemisen, huokoskoon leikkaamisen sekä kaiken kaikkiaan kirkkaamman, vähemmän rasvaisen ihon. Asiakkaat vaihtelevat laudan poikki ostosyystä; jotkut ostivat tuotteen kauneusominaisuuden vuoksi, kun taas toiset ostivat flunssan ja poskiontelongelmien helpottamiseksi. Mitä tahansa ostamisen tarkoitustakaan, useimmat käyttäjät ilmaisivat tyytyväisyytensä tuotteen suorituskykyyn.

3. Ionto Yrttihöyrystin:

Täysin elektroninen yrtti- ja aromihöyrystin on myös onnistunut.Se on tiheä tilaa säästävä jalusta lukittavilla teloilla käyttäjäystävällisellä kalvolla varustetulla näppäimistöllä. Nyt veden ja höyryn laadun elektroninen valvonta voi helpottaa ihon kuntoa suurille korkeuksille. Vaikka kaikki on mennyt turhaan, kasvojen höyrylaivat ovat viimeinen voitto.

kasvojen höyrystin 4

Höyrykasvo voi tarjota sinulle terveemmän ihon ja ottaa vuosia kasvoistasi. Se vapauttaa ihon huokoset ja lempeä höyry elvyttää ihoa, rakentaa sen näyttämään tasaisemmalta ja vähentää ryppyjä.

4. Conairin kasvosauna ajastimella:

Se sisältää sekä kasvoharjan että nenäliitoksen. Harja tulee sienellä ja harjalla, joista toinen on suunniteltu puhdistettavaksi ja toinen perusteelliseen kosteusvoiteeseen. Conair tarjoaa asiakkaille myös yhden vuoden rajoitetun takuun, joka on erinomainen hankinta yksityisille “mustalla peukalolla” tuijottaen elektroniikkaa.

kasvojen höyrystin 5

Jopa yksilöt, jotka käyttivät laitetta poskiontelon lievitykseen, huomasivat kuitenkin huokosten koon ja selkeyden parantuneen. Vaikka useimmat käyttäjät sanoivat, että höyryn ilmestyminen kestää useita minuutteja, useimmat olivat yllättyneitä ja tyytyväisiä koneen tuottamaan höyryn määrään, koska se oli yhtä suuri tai suurempi kuin todellinen hoito kylpylässä.

5. Kasvohöyrystin Panasonic EH-SA31VP Nano-kasvohöyrystin:

kasvojen höyrystin 6

Höyrylaivasta on pidettävä mielessä, että jotkut voivat tuottaa erittäin lämmintä, muuten vielä kuumaa kosteutta. Varmista, että höyrylaitteesi tuottaa myös viileää höyryä, muutoin lämpötila muuttuu, jotta voit valita lämpötilan alaspäin. Kuvittele, kuinka paljon rahaa ja aikaa säästät, jos omistat kasvojen höyrystimen, joka vapauttaa huokoset, puhdistaa ihon perusteellisesti ja tarjoaa myös vahvan kiillon.

Koti kasvojen höyrystimet:

Opi valmistamaan oma höyrylaiva ja ymmärrä myös, kuinka käyttää höyrystintä kotona:

Höyrykasvojen valmistaminen kotona on edullinen vaihtoehto markkinoilla oleville. Jos unohdat sen, että ne ovat sotkuisia, kodin höyrylaivat ovat paras.

Kodin höyrystimen valmistelu:

  • Ota iso astia ja kaada vettä neljännekseen siitä
  • Anna kiehua
  • Kaada nyt tämä vesi keraamiseen kulhoon ja aseta se turvalliseen paikkaan
  • Kotihöyrystimesi on valmis

Käyttää:

  • Puhdista kasvosi ensin miedolla puhdistusaineella.
  • Taivuta varovasti astian/höyrystimen yli ja peitä kasvosi liinalla
  • Anna höyryn vaikuttaa iholla 5 minuuttia
  • Nosta kangas varovasti ylös ja puhdista kasvosi puuvillaliinalla

Muista aina, että höyrytys voi olla myös vaarallista. Höyryn lämpötila on korkeampi kuin kiehuvan veden lämpötila ja voi kirjaimellisesti “kypsentää” ihosi, jos se on liian kauan ja liian lähellä. Pidä siis turvallinen etäisyys ja noudata kaikkia ohjeita huolellisesti. Hyvää höyryämistä!