Syntymäpäivä bannerit: 10 uusinta Happy Bday -bannerimallia

Jos haluat yllättää perheenjäsenesi tai ystäväsi heidän syntymäpäivänään, ei voi olla parempaa tapaa tehdä sitä kuin värikkäillä, yksilöllisillä syntymäpäivä bannerilla! Nämä simpukat kirjaimellisesti huutavat “Hyvää syntymäpäivää” henkilölle ja herättävät kaikkien paikan päällä olevien huomion. Olipa kyseessä sitten yksi kokoinen painettu banneri tai henkilökohtainen teemabanneri, niiden ottaminen juhliin saa henkilön tuntemaan olonsa erityiseksi ja hoidetuksi!

Sisustuksen, ruoan ja muiden esineiden ohella sinun on kiinnitettävä huomiota myös bannerisi muotoiluun, jotta saat aikaan oikean tunnelman juhliin. Tässä artikkelissa olemme koonneet innovatiivisia Hyvää syntymäpäivää -bannereita kaiken ikäisille pojille ja tytöille. Kun olet päättänyt syntymäpäiväjuhlien teemasta, voit valita jonkin näistä banneri -ideoista luodaksesi pysyviä vaikutelmia vieraillesi!

Syntymäpäivä bannerit 10 uusinta Happy Bday -bannerimalliä 2020

10 parasta syntymäpäivä bannerimallia vuodelle 2021:

Tutkitaan joitain luovia syntymäpäiväbannereita lapsille ja aikuisille kuvilla ja yksityiskohdilla:

1. Lentokoneen syntymäpäivän banneri:

Lentokoneen syntymäpäivä banneri

Jos isännöit lapsellesi erittäin viileän Lentokone-teeman syntymäpäiväjuhlan, tutustu tähän banneri-ideaan. Lentokoneen syntymäpäivä bannerissa on kolme kerrosta kortteja, joista jokaisessa on aakkoset “Hyvää syntymäpäivää” ja henkilön nimi. Kiiltävät kortit on painettu digitaalisesti punaisella ja sinisellä värillä houkuttelevan ulkonäön saavuttamiseksi. Kimppa on riittävän suuri peittämään seinän taustana.

 • Syntymävuosi: Sopii ikäryhmille 1-10
 • Sukupuoli: Pojat
 • Sijoitus: Tapahtuman seinällä, ovella tai sisäänkäynnillä

2. Dinosauruksen syntymäpäivän banneri:

Dinosauruksen syntymäpäivä banneri

Jos etsit hyvin eri tavalla valmistettua banneria Dinosaurus -teemapuolueellesi, tämä on hieno idea! Tämä luova dinosauruksen muotoinen simpukka toimii osana hauskaa tapahtumapaikassasi ja ansaitsee sinulle paljon arvostusta. Tämän olennon pää, vartalo ja häntä yhdistetään “Hyvää syntymäpäivää” -lauseen kirjaimiin ja yhdistetään toisiinsa. Huomaa omituiset A- ja P -kirjaimet, jotka muistuttavat Dinon hirveitä kynsiä!

 • Syntymävuosi: Sopii ikäryhmille 2-15
 • Sukupuoli: Vauvapojat ja teini -ikäiset
 • Sijoitus: Taulukon asetusten taustalla

3. Jäädytetty syntymäpäivä banneri:

Jäädytetty syntymäpäivä banneri

Kutsu Elsa, Anna ja heidän koko tiiminsä juhliin tällä kauniilla Frozen -teemalla syntymäpäivä bannerilla. Painettu simpukka sisältää jäisen sinisen värin teeman sekä hahmot kummallakin puolella. Voit jopa yksilöidä tämän nimesi sekä Happy Birthday -kirjeiden kanssa. Keskikokoista banneria voidaan käyttää joko ripustettuna tai seinään kiinnitettävänä.

 • Syntymävuosi: 1. -10. Syntymäpäivät
 • Sukupuoli: Tytöt
 • Sijoitus: Seinällä tukemaan taustaa

4. Monkey Banner ensimmäiselle syntymäpäivälle:

Apina -banneri ensimmäiselle syntymäpäivälle

Jos järjestät viidakkoaiheisia syntymäpäiväjuhliasi yhdeksi vuodeksi, lisää nämä röyhkeät apinat sisustukseesi. Tämä apinoiden kolmikko roikkuu ylösalaisin “puusta” pitääkseen pienen ikänsä kirjaimet. Taustalla olevien lehtien vihreä väriyhdistelmä kontrastii apinoiden ruskeita sävyjä ja kirkkaan sinisiä kirjaimia. Voit jopa räätälöidä ne alle 10 -vuotiaille.

 • Syntymävuosi: 1. syntymäpäivä
 • Sukupuoli: Tytöt ja pojat
 • Sijoitus: Seinälle tai tapahtumapaikan tervetulopisteeseen

5. Sirkusteeman kangasbanneri:

Sirkusteema Kangas Banneri

Tämä kangas sirkusaiheinen banneri on loistava idea lasten syntymäpäiville. Tämä DIY -käsintehty syntymäpäiväbanneri on valmistettu eri väristen ja painettujen kankaiden nauhoista tämän hämmästyttävän suunnittelun luomiseksi. Keskellä voi olla brodeerattu tai maalattu pala, joka sisältää nimen, iän tai syntymäpäivän viestin. Parasta on, että voit käyttää tätä uudelleen tulevissa syntymäpäivissä tai jopa sisällyttää sen sisustukseen juhlan päätyttyä!

 • Syntymävuosi: 1–12 vuotta
 • Sukupuoli: Tytöt ja Pojat
 • Sijoitus: Pöydät, seinät, tuolit, ovet ja sisäänkäynti

6. Olutteeman banneri 50 -vuotispäivälle:

Olutteema -banneri 50 -vuotispäivälle

Tsemppiä ja oluita 50 vuoteen! Eikö tämä ole hullu syntymäpäivä banneri aikuisille? Jos isäsi, setäsi tai jopa pomosi isännöi 50 -vuotispäivää, ei ole parempaa tapaa tehdä tätä kuin tämä olut -teema. Omituisessa mustassa kirjeessä on kaksi vaahtoavaa olutmukia molemmissa päissä paljastamaan juhlan konsepti. Tämä banneri -idea voidaan räätälöidä sopivaksi myös 40., 60. syntymäpäiville.

 • Syntymävuosi: 50 vuotta
 • Sukupuoli: Miehet
 • Sijoitus: Pääseinän seinälle tai sivulle

7. Boho Chicin syntymäpäivä banneri:

Boho Chic syntymäpäivä banneri

Katso tämä upea syntymäpäiväbanneri nuorille tytöille tai jopa vauvoille! Pastellivärinen Boho Chic Bunting on kolmikerroksinen. Vaikka kahdessa ylemmässä kerroksessa on klassiset boheemi -värit ja -mallit, kolmannessa kerroksessa on kullanväriset Happy Birthday -kirjeet. Voit käyttää monia näistä bannereista ja sijoittaa ne ympäri huonetta tuodaksesi Boho -tunnelmat!

 • Syntymävuosi: Sopii kaikille ikäryhmille. Värit voidaan räätälöidä
 • Sukupuoli: Vauvat, tytöt ja naiset
 • Sijoitus: Sivuseinät, pöydät ja päätausta

8. yksisarvinen syntymäpäivä banneri:

Yksisarvinen syntymäpäivä banneri

Yksisarvisen syntymäpäiväjuhlien sisustus ei ole täydellinen ilman tätä rauhoittavaa pastelliväristä puskuria! Tyylikäs Unicorn -syntymäpäiväbanneri on suunniteltu erityisesti vanhemmille lapsille, jotka ovat kasvaneet näistä teemoista, mutta heidän rakkautensa myyttiseen luovuuteen on edelleen elossa! Tämä kaunis banneri voidaan laittaa huoneiden seinille tai ovelle, jotta he saavat yllätyksen, jota he eivät koskaan unohda!

 • Syntymävuosi: 8. -15. Syntymäpäivät
 • Sukupuoli: Tytöt ja nuoret
 • Sijoitus: Seinät ja ovet

9. Foliopallo syntymäpäivä banneri:

Foliopallo syntymäpäivä banneri

Tämä monikäyttöinen banneri on loistava sijoitus! Kultaista kalvoa Hyvää syntymäpäivää -kirjebanneria voidaan käyttää kaikkien ikäryhmien syntymäpäivien viettoon. Vauvoista aikuisiin tämä simpukka vie sisustuksesi seuraavalle tasolle 3D -vaikutuksensa ja kultaisen kiillonsa ansiosta. Voit ostaa yksittäisiä kirjaimia ja muodostaa oman bannerisi tai käyttää valmiita malleja. Tuo heidät kotiin, puhalla ilmaa ja olet valmis esitykseen!

 • Syntymävuosi: Sopii kaikille ikäryhmille
 • Sukupuoli: Vauvat, pojat, tytöt, miehet ja naiset
 • Sijoitus: Seinät, ovet ja tausta

10. Rainbow -syntymäpäivä banneri:

Rainbow -syntymäpäivä banneri

Tässä on toinen uudelleenkäytettävä syntymäpäiväbanneri lapsille ja aikuisille. Tämä sateenkaarenvärinen simpukka on pakollinen kaikille syntymäpäiväjuhlille tulevaisuudessa. Se sopii hyvin mihin tahansa sisustuksen teemaan tai väripalettiin. Huopakankaan käyttö lisää banneriin mattapinnan ja antaa tyylikkään ulkonäön. Kuka tahansa voi kokeilla tätä ideaa vauvoista pojiin ja pikkutytöistä partaisiin miehiin!

 • Syntymävuosi: Sopii kaikille ikäryhmille
 • Sukupuoli: Vauvat, pojat, tytöt, miehet ja naiset
 • Sijoitus: Ovet, tausta, seinät ja sisäänkäynnit

Rakastitko näitä kauniita syntymäpäivä bannereita? Sitten mene eteenpäin ja aloita niiden ostokset verkossa tai jopa tehdä kotona, jos olet luova! Nämä ideat voidaan räätälöidä sopimaan eri teemoihin ja värimalleihin digitaalisessa mediassa. Voit ottaa tulosteen, leikata ja koota ne köysiin. Lisäät muutamia muita elementtejä, kuten höyheniä, kangasta tai paperin leikkauksia kirjainten väliin, jotta voit esitellä koskaan ennen näkemäsi bannerin syntymäpäiväjuhlissasi!