25 yksinkertaista vinkkiä tummien ympyröiden hoitoon jokaisen ihon sävyn osalta

Ympäristö saastuu päivä päivältä ja kaikki ajavat kiireistä aikataulua, varhaisessa iässä ihmiset saavat tummia silmänalusia. Koska nämä ympyrät ovat aivan silmien alla, se vaikuttaa massiivisesti ulkonäköösi, jopa joskus saa sinut tuntemaan itsesi tietoiseksi ja saa sinut näyttämään toisinaan sairaalta tai epäterveelliseltä. Vaikka ihmisellä voi olla säteilevä iho, mutta tummat laikut silmien alla antavat tylsää esiintymistä väkijoukossa ja saavat sinut näyttämään paljon vanhemmalta kuin olet. Ihanteellinen tapa on varmistaa, että elät järjestelmällistä elämää ja käytät tasapainoista ruokavaliota.

Yksinkertaisia ​​vinkkejä tummien ympyröiden hoitoon jokaisen ihon sävyyn

Mitkä ovat syyt tummille ympyröille:

Ellei se johdu vanhuudesta tai vanhemmiltamme peritystä ominaisuudesta, seuraavat ovat tärkeimmät syyt tummiin silmänalusiin.

– Stressi ja riittämätön uni:

Pehmeän ihon alla on enemmän verta ja tämä iho näyttää tummalta veren kovan punaisen värin vuoksi.

– Nesteen kertyminen:

Liian itkemisen vuoksi vesi virtaa kohti silmän alla olevaa pehmeää ihoa, koska kyynelissä on suuri suolapitoisuus, mikä aiheuttaa ympyröitä.

– Huonot ruokailutottumukset:

Raudan, melaniinin ja kollageenin puute

– Riippuvuus aineesta tai alkoholista.

Luonnolliset kotitekoiset kauneusvinkit tummien ympyröiden vaalentamiseen:

Ennaltaehkäisy on parempi kuin hoito. Jos käytät näitä yksinkertaisia ​​vinkkejä, tummat ympyrät on helppo päästä eroon. Näitä tyhmä todiste korjaustoimenpiteitä ovat. Tässä artikkelissa kerrotaan sinulle parhaista kotitekoisista korjaustoimenpiteistä tummien ympyröiden estämiseksi silmien ympärillä.

Kotitekoisia tumman ympyrän vinkkejä laiskoille naisille:

1. Tehokas kookos- ja kurkkupakkaus:

Tarvittavat ainesosat: Yksi teelusikallinen jauhettua tuoretta kookospähkinää, kaksi rkl raastettua kurkkua, muutama tippa sitruunamehua ja 2 tl kiinalaista savea ja kylmää maitoa sekoitettavaksi,

Sovellusprosessi:

Sekoita kaikki ainekset ja tee siitä tasainen tahna ja levitä silmien alle tai vaurioituneelle alueelle varmistaen, ettei pakkaus pääse tippumaan silmiin.

Anna kuivua tai pese 20 minuutin kuluttua kylmällä vedellä. Levitä kolmesti viikossa ja näe huomattavat muutokset.

1.1 – Kurkkuviipaleiden käyttö on luultavasti vanhin kauneusvinkki tummille ympyröille. Se on tunnettu keino poistaa tummat ympyrät nopeasti. Se imee lämpöä ja epäpuhtauksia silmäalueillesi. Makaa ja aseta kaksi kurkkuviipaletta silmillesi ja rentoudu 15 minuutin ajan. Tee tämä päivittäin.

2. Poista Dark Patch with Papaya:

Tarvittavat ainesosat: Kaksi teelusikallista ylikypsää papaijajuustoa, muutama tippa hunajaa ja ripaus kurkumaa

Sovellusprosessi:

Papaija on A -vitamiinin voimapankki ja sisältää hydroksihappoja, jotka poistavat tummat laikut silmien ympäriltä.

Sekoita hunaja ylikypsään murskattuun papaijaan ja levitä se vaurioituneelle alueelle.

Anna vaikuttaa 15 minuuttia ja huuhtele kylmällä vedellä. Levitä päivittäin niille enkelin näköisille.

3. Upeat munanvalkuaiset:

Ainekset vaaditaan: Vain yhden munan munanvalkuainen ja siveltimellä

Sovellusprosessi:

Levitä munanvalkuainen siveltimellä puhtaille kasvoille ja anna sen kuivua. Pese ne kylmällä vedellä ja mahdollista päivittäin kahden viikon välein ja katso kuinka tummat täplät silmien alla häviävät. kuinka tummat ympyrät häviävät.

4. Ihmeelliset raastetut perunat:

Tarvittavat ainesosat: Puhdista yksi keskikokoinen peruna ja raasta se ja purista mehu.

Sovellusprosessi:

  Levitä puuvillan avulla tuoretta perunamehua silmien tummille ympyröille ja silmien ympärille, ja kun se on kuivunut, levitä sama uudelleen Toista kuusi 3 kertaa ja lopuksi pese se normaalilla vedellä.

5. Mahtava tomaatti- ja sitruunamehu:

Tarvittavat ainesosat: Kaksi teelusikallista tuoretta tomaattimehua ja muutama tippa sitruunamehua.

Sovellusprosessi:

  Sekä tomaatti että sitruuna ovat luonteeltaan sitruunaisia, ja sen valkaisuominaisuudet poistavat helposti tummat ympyrät. Sekoita hyvin ja levitä puuvillapallolla tummille ympyröille. Käytä päivittäin tehokkaita tuloksia.

6. Hunaja ja maitojauhe:

Tarvittavat ainesosat: yksi ruokalusikallinen maitojauhetta ja hunajaa

Sovellusprosessi:

Tahna hunajaa ja maitojauhetta on kuin kotitekoinen kärki tummille ympyröille. Tee tahna yhdellä ruokalusikalla maitojauhetta ja riittävä määrä hunajaa. Levitä tämä seos tummille ympyröillesi ja näet niiden katoavan. Lisäetuna on, että se on erittäin luonnollinen ja turvallinen lääke.

Yrttivihjeitä tummille ympyröille:

1. Hämmästyttävä Aloe Vera:

Tarvittavat ainesosat: Yksi lusikka tuoretta aloe vera -geeliä ja muutama tippa ruusuvettä

Sovellusprosessi:

Tämä yrttikasvi toimii majesteettisesti tummissa ympyröissä. Sekoita molemmat ainekset ja levitä ennen nukkumaanmenoa ja hiero 23 minuuttia ja anna vaikuttaa yön yli. Pese se seuraavana aamuna ja tee se päivittäin kuukauden ajan ja kuinka tummat silmät häviävät.

2. Maagiset mintunlehdet:

Tarvittavat ainesosat: 20-30 mintunlehteä ja kaksi teelusikallista ekstra-neitsytoliiviöljyä

Sovellusprosessi:

Mintulla on valkaisevia ominaisuuksia ja oliiviöljy kosteuttaa puhdistamaan ihoa. Sekoita molemmat ainekset tehosekoittimessa, kunnes se on tasaista. Levitä seos puhtaille kasvoille, 15-20 minuutin kuluttua pese kasvot normaalilla vedellä ja levitä päivittäin viikon ajan tehokkaiden tulosten saamiseksi.

3. Yrttiteetä juominen ja pussien käyttö:

Tarvittavat ainesosat: Kaksi kamomillapussia tai ei yrttiteetä.

Sovellusprosessi:

Kuten tee ja erityisesti kamomillatee sisältävät kofeiinia, joka rajoittaa ihon pieniä verisuonia ja tanniinit stimuloivat verenkiertoa. Jäähdytä teepusseja tunnin ajan ja aseta ne siten, että ne peittävät tummat ympyrät. Anna vaikuttaa 15 minuuttia ja tee sama kolme kertaa viikossa ja katso muutokset.

Ota se nukkumaan mennessä, jotta voit lievittää stressiä ja rentoutua helposti. Kamomilla on parantavia ominaisuuksia, jotka auttavat vapauttamaan stressiä ja ahdistusta.

Tehokas vinkki tummille piireille on käyttää teepusseja silmiin. Jätä kofeiinipitoiset teepussit jääkaappiin. Hetken kuluttua levitä kosteat teepussit silmiin. Teessä oleva tanniini estää värimuutoksia. Jos teet tämän viidentoista minuutin ajan päivittäin, se auttaa sinua paljon.

4. Erinomainen manteli- ja kookosöljy:

Tarvittavat ainesosat: Muutama tippa makeaa manteli- ja kookosöljyä:

Sovellusprosessi:

Manteliöljy sisältää runsaasti k -vitamiinia ja parantaa huomattavasti verenkiertoa. Kookosöljy ravitsee ihoa syvästi ja kosteuttaa ihoa. Sekoita molemmat öljyt ja hiero ihoalue 2-3 minuuttia. Tee tämä prosessi ennen nukkumaanmenoa ja jätä se yön yli, pese seuraavana aamuna.

5. Fantastic Witch Hazel:

Tarvittavat ainesosat: Muutama tippa noitapähkinää ja vain munanvalkuainen.

Sovellusprosessi:

Sekoita molemmat kulhoon ja laita jääkaappiin tunniksi. Levitä puhtaille kasvoille sormenpäillä tai vanupuikolla ja anna kuivua. Puhdista sitten normaalilla vedellä ja levitä päivittäin nopeamman tuloksen saamiseksi.

Laiska tyttö luonnollisia vinkkejä tummille ympyröille:

1. Multani Mitti:

Tarvittavat ainesosat: Yksi teelusikallinen multani mittiä ja maitoa tasaisen tahnaksi

Sovellusprosessi:

Multani mitti on mahtava tapa poistaa tumma ympyrä, koska se lisää verenkiertoa ja antaa iholle rauhoittavan vaikutuksen. Sekoita molemmat ainekset ja tee tasainen tahna ja levitä vaikuttaville alueille. Anna sen kuivua ja puhdista se sitten normaalilla vedellä ja levitä se kolme kertaa viikossa paremman tuloksen saamiseksi.

2. Harjoittele joogaa:

Jooga on toinen luonnollinen tapa vähentää tummia ympyröitä, koska se edistää tai kanavoi verenkiertoa, rentouttaa jännittyneitä lihaksia ja väsyneitä hermoja, mikä auttaa sinua pääsemään eroon tummista ympyröistä ilman ongelmia ja sujuvalla luonnollisella tavalla.

3. Juo paljon vettä:

Vähemmän nesteiden tai veden kulutus on syy, joka aiheuttaa tummia silmänalusia. Joten juo päivittäin 10-12 lasillista vettä säännöllisesti ja pidä iho nesteytettynä. Pidä nahat nesteytettynä ja helposti, luonnollisesti päästä eroon tummista ympyröistä.

4. Rauhoittava santelipuun naamio:

Tarvittavat ainesosat: Kaksi teelusikallista santelipuuvedellä ja muutama tippa ruusuvettä.

Sovellusprosessi:

Santelipuu helpottaa tulehdusta ja sillä on rentouttavia ominaisuuksia. Sekoita molemmat ainekset ja levitä vaurioituneelle alueelle ja anna vaikuttaa 20 minuuttia ja pese se kylmällä vedellä. Käytä tätä luonnollista tuotetta päivittäin ja näe taika tapahtuvan.

5. Riittävä uni:

Koska meillä kaikilla on kiireinen elämäntapa ja tiukat määräajat, me kaikki teemme sen korvaamalla uniajat. Siksi on välttämätöntä ja pakollista nukkua vähintään 6-7 tuntia päivässä, koska hyvä uni on luonnollinen tapa vähentää tummia silmänalusia.

6. Manteliöljy:

Levitä manteliöljyä varovasti silmänympärysihon ympärille ja jätä se yön yli. Se on aikatestattu korjaustoimenpide. Toista prosessia, kunnes se häviää.

7. Rentoudu:

Toinen vinkki tummia piirejä vastaan ​​on rentouttava. Rentoutuminen tappaa stressisi ja ahdistuksesi, mikä antaa sinulle mahdollisuuden nukkua hyvin, levätä ja syödä kunnolla. Tehokkain tapa rentoutua on meditaatio. Mietiskelyn aikana ajatuksesi poistuvat stressistä ja jännityksistä, jotka rentouttavat ihoa ja kehoa.

Ruokavinkkejä tummille ympyröille:

1. Kuluttajien tasapainoinen ruokavalio ja ei kaatumista ruokavalio:

Kaikki mieluummin pikaruokaa ja roskaruokaa, koska se houkuttelee makuhermojasi, mutta näyttääksesi kauniilta on erittäin tärkeää, että sinulla on tasapainoinen ruokavalio, joka sisältää välttämättömiä kivennäisaineita ja vitamiineja. Sinun ei pitäisi laihtua heti, koska se kutistaa ihon ja jopa riistää ihon välttämättömistä vitamiineista.

2. Lisää paljon kuitua ateriaan:

On erittäin tärkeää sisällyttää tuoreet vihannekset, hedelmät, kaurapuuro, lehtivihannekset, koska se sisältää voimakkaita antioksidantteja ja suojaa ihoa taistelemaan soluvaurioita vastaan, jotka ovat tummien läiskien tärkeimpiä aineita. Käytä siis kuitupitoista ruokavaliota ja paranna ihon terveyttä.

3. Lopeta tupakointi ja alkoholin käyttö:

Jos tupakoit ja käytät säännöllisesti alkoholia, saat varmasti lähitulevaisuudessa tummia silmänalusia. Nämä huonot tavat aiheuttavat ihon ohenemista lähellä silmiä, jolloin lihakset näkyvät alemman silmäluomen alla, jolloin tummat silmät näkyvät paremmin.

4. Sisällytä A-, C- ja E -vitamiini ruokavalioon:

On yleistynyt, että tumma ympyrä vaikuttaa ihmisiin vitamiinin puutteen vuoksi. Joten on pakollista sisällyttää hedelmiä, kuten appelsiineja, papaijaa, vihanneksia, kuivattuja hedelmiä, joissa on paljon A- ja E -vitamiinia, jotta se vahvistaa kapillaaria ja auttaa poistamaan tummia silmiä.

5. Indusoi runsaasti rautaa sisältävä ruokavalio:

Anemia on suurelta osin vastuussa tummien ympyröiden muodostumisesta silmien alle, joten on erittäin tärkeää syödä rautaa sisältävää ainesosaa, koska proteiinipitoinen ruokavalio parantaa hapetetun veren saantia ja korjaa tummat silmät.

Kauneusvinkkejä tummille ympyröille:

Joten nyt kun tiedämme, mitä tehdä, käsitelkäämme ongelmaa. Seuraavat ovat tapoja, joilla voimme parantaa tumman pesukarhun kaltaisia ​​silmiä.

1. Pidä iho puhtaana:

On erittäin tärkeää, että peset tai puhdistat kasvot, kun tulet ulkopuolelta, ja vaikka olet sisätiloissa, pese kasvot säännöllisesti miedolla kasvopesulla, jotta pölyhiukkaset ja kuolleet ihosolut irtoavat iholta.

2. Kuori kasvot:

Kasvojen hankaus kotitekoisella pesurilla tai millä tahansa kosmeettisella kuorinnalla auttaa kuorimaan kuollutta ihoa, poistaa lian ja antaa kasvoille raikkaan ilmeen ja jopa vähentää tummia silmänalusia.

3. Levitä ihon kosteusvoidetta:

Älä unohda levittää kosteusvoidetta, koska se kosteuttaa ihoa ja tuo takaisin säteilevän hehkun kasvoille ja jopa vähentää tummia silmänalusia.

4. Levitä ruusuvettä:

Ruusuvesi toimii luonnollisena väriaineena ja nuorentaa ihoa, antaa rauhoittavan vaikutuksen ihoalueelle. Joten pyyhi puuvillapehmusteita ruusuveteen ja levitä tummille ympyröille päivittäin ja katso, kuinka tummat silmät alkavat katoa.

5. Ihana sitruunamehu:

Sitruunamehulla on valkaisevia ominaisuuksia, ja sen käyttö auttaa vähentämään tai vähentämään tummia silmänalusia.

6. Lämmin vesi tummille ympyröille:

Pese silmät lämpimällä vedellä ja seuraa tätä kylmällä vedellä.

  • Tämä parantaa silmien verenkiertoa ja rauhoittaa niitä.
  • Se pitää myös silmät puhtaina ja tukkoisina.

Vinkkejä tummille ympyröille:

Joskus yksinkertaisella varovaisuudella jokapäiväisessä elämässämme voimme parantaa vaikeita ongelmia. Tummien ympyröiden ei tarvitse johtua terveydellisestä huolimattomuudesta. Joskus se voi johtua liian perusasioiden etsimisestä.

  • Käsittele silmänympärysihoa huolellisesti meikin aikana. Vältä hankaamista silmien lähellä, koska se voi johtaa ruuhkautumiseen, joka luo tummia silmänalusia.
  • Puhdista aina silmänympärysvoide tai -geeli 15 minuutin käytön jälkeen.
  • Poista meikki ennen nukkumaanmenoa, koska se vanhentaa ihoa silmien ympärillä nopeammin.
  • Puhdista alue varovasti pehmeällä vanulapulla.
  • Vältä kemikaalien koskettamista silmänympärysalueen lähellä.

Joten nyt voit helposti päästä eroon tummista piireistä millä tahansa sinulle parhaiten sopivalla tavalla ja hankkia helposti selkeän ulkonäön ja houkutella ulkonäköäsi hienolla tavalla.