15 ihanaa matkailukohdetta Indore

Ruhtinaallinen Indoren kaupunki on nähnyt joidenkin suurten hallitsijoiden vallan, jotka ovat perineet perintönsä upeiden monumenttien muodossa, jotka on peitetty arkkitehtonisella loistolla. Holkarsista brittiläiseen Rajiin jokainen on jättänyt jälkensä, joka kuulostaa Madhya Pradeshin suurimman kaupungin maisemista. Viehätys ei lopu tähän, koska Indorella on myös osansa luonnonkauneudesta tarjota matkailijoille ja nähtävyyksille.

Kauniita Indoren matkailukohteita:

Indore on yhdistelmä värikkäitä ja houkuttelevia turistikohteita. Tässä artikkelissa meille on annettu luettelo hämmästyttävistä Indoren matkailukohteista, joissa voi vierailla nähtävyyksien katselussa ja jotka voivat auttaa sinua nauttimaan perheesi kanssa.

1. Rajwada:

rajwada_indore-tourist-places

Tämä on yksi Indoren parhaista ja ihanteellisista matkailukohteista. Rajwada on kuninkaallinen historiallinen palatsi Holkars, entinen hallitsijat Maratha Empire. 2 vuosisataa sitten rakennettu palatsi on seitsemän kerroksinen veistetty kivirakenne. Tämän palatsimaisen rakennuksen arkkitehtuuri heijastaa sekoitusta Maratha- ja Mughal -tyylejä ja toimii hienona esimerkkinä kuninkaallisesta loistosta.

2. Lal Baghin palatsi:

lal-bagh-palace_indore-tourist-places

Lal Baghin palatsi on Holkar -dynastian suurin perintö, joka heijastaa ylellistä eurooppalaisen arkkitehtuurin tyyliä. Palatsin sisältä löytyy kreikkalaisia ​​ja latinalaisia ​​mytologisia veistoksia ja maalauksia sekä maalattuja griffien ja kerubien kattoja, kun taas kimaltelevat kattokruunut ja kalliit verhot lisäävät loistoa. Lal Bagh säteilee edelleen vanhaa viehätystään, palatsi on edelleen yksi kaupungin tärkeimmistä matkailukohteista. Tämä on paras matkailukohde Indore.

3. Chhatris:

chhatri_indore-turisti-paikkoja

Indoren Chhatris, kuten ne tunnetaan, ovat monimutkaisesti veistettyjä kenotafeja, jotka muistavat Marathan valtakunnan entisiä Holkareja. Nämä muistomerkit on syövytetty kivestä ja ne on rakennettu Holkarin hallitsijoiden polttoalueille. He seisovat näyttävästi Khan -joen rannalla, jotta kaikki voivat ihmetellä arkkitehtonista tyyliään ja loistoaan.

4. Kanch Mandir:

kanch-mandir_indore-tourist-places

Kanch Mandir kirjaimellisesti tarkoittaa Temple of Glass on kuuluisa Jain-temppeli Indoressa, ja sen erityispiirteenä on sen sisätilat, jotka on kokonaan peitetty monivärisellä lasilla ja peilillä. Temppelin rakensi Seth Hukumchand Jain 1900 -luvun alussa. Sisällä oleva peiliteos kuvaa Jainin perinteitä ja konsepteja, kun taas Jain -festivaaleja vietetään mielellään Kanch Mandirissa.

5. Patalpanin vesiputous:

patalpani-vesiputous_indore-turisti-paikat

Patalpani Patalpani sijaitsee noin 35 km Indoren ympärillä, ja se on majesteettinen vesiputous, joka putoaa 300 metrin korkeudesta. Vesiputousta ympäröivä laakso on kuuluisa piknikpaikka kävijöiden keskuudessa, ja se on myös tunnettu ihanteellisena vaellusmaana. Monsuuniaika on silloin, kun vesiputous virtaa parhaiten. Patalpani on yksi nauttivimmista turistikohteista Indore, ehdottomasti se antaa upean ajan kulun sinulle ja perheellesi.

6. Annapurnan temppeli:

annapurna-temple_indore-tourist-places

Annapurna on yksi Indoren vanhimmista temppeleistä, jonka kauneus ja samankaltaisuus ovat samankaltaisia ​​kuin Madurain kuuluisan Meenakshi -temppelin. Temppeli on omistettu jumalatar Annapurnalle ja on yksi johtavista hindujen pyhiinvaelluskeskuksista Indoressa. Temppelissä on kolme Shiva-, Hanuman- ja Kalabhairava -pyhäkköä. Koristeellinen temppeliportti käsittää lisäksi neljä täysikasvuista norsua, mikä on miellyttävä näky sinänsä. Tämä on historiallinen matkailukohde Indore.

7. Mahatma Gandhi Hall:

mahatma-gandhi-hall_indore-turisti-paikat

Mahatma Gandhi Hall tunnettiin alun perin nimellä King Edward Hall. Rakennettu vuonna 1904, rakennus on määritelty indo-goottilaisella arkkitehtuurilla ja seonikivestä veistetty. Mahatma Gandhi Hall, johon mahtuu 2000 henkilöä, järjestää erilaisia ​​taide- ja kulttuurinäyttelyitä ympäri vuoden. Rakennus, jossa on myös kirjasto, temppeli ja lasten puisto, on yksi Indoren parhaista rakennuksista, jonka upeat kupolit, minareetit ja upea nelisivuinen kellotorni lisäävät sen houkuttelevuutta.

8. Pipliyapalan puisto:

regional-park_indore-tourist-places

Puisto tunnetaan myös nimellä Indoren alueellinen puisto, ja se on levinnyt noin 80 hehtaarin alueelle, ja se on täynnä kaikenlaisia ​​nähtävyyksiä, kuten musiikki-, sumu- ja hyppysuihkulähteitä, ranskalaisia ​​puutarhoja, biologisen monimuotoisuuden puutarhoja, puutarhan sokkelo, pikaruokakeskuksia ja kaunis järvi veneilyyn. Puutarha on puhdas ja erittäin hyvässä kunnossa, houkuttelee paikallisia ja turisteja. Tämä on houkuttelevin matkailukohde Indore.

9. Kamla Nehru Prani Sangrahalay:

kamla-nehru-prani-sangrahalay_indore-tourist-places

Yksinkertaisesti Indoren eläintarha, Kamla Nehru on yksi Indoren vanhimmista eläintarhoista. Se on erityisen tunnettu uhanalaisten lajien, kuten valkoisen tiikerin, Himalajan karhun ja valkoisen riikinkukon, asumisesta. Eläintarha on pääasiassa kasvien ja eläinten lisääntymis-, suojelu- ja näyttelykeskus niiden luonnollisessa elinympäristössä. Indoren eläintarhasta tekee merkittävän nähtävyyden eri ratsastukset poneilla, rattaisilla, norsuilla ja jopa kameleilla, joista jokainen eläintarhan kävijä voi nauttia.

10. Indoren keskusmuseo:

keskus-museo-indore_indore-turisti-paikat

Keskusmuseo on yksi Indoren halutuimmista vierailukohteista. Pääpostin lähellä sijaitsevassa museossa on erottuva kokoelma historiallisia esineitä ja veistoksia, jotka ovat peräisin noin 5000 eaa. Museon sisällä on kaksi erillistä galleriaa, joista yhdessä on esihistoriallisen ajan esineitä, kun taas toisessa galleriassa esitetään veistoksia, jotka kertovat hindulaisen mytologian tarinoita. Kun vierailet keskusmuseossa, katso 8-metristä Lord Ganapatin patsasta, maailman suurinta. Tämä museo on todellakin herkku historioitsijoiden arkeologeille.

11. Bijasen Tekri:

bijasan-mata-mandir-indore_indore-tourist-places

Bijasen Tekri on täydellinen piknikpaikka, jota reunustaa pieni järvi ja puutarha. Siellä on myös Bijasen Matan temppeli, joka rakennettiin vuonna 1920. Temppelin ympärillä järjestetään suuret messut 9 päivän Navratri-juhlien aikana. Tuhannet palvojat vierailevat temppelissä ja osallistuvat messuille tänä aikana. Tämän kukkulan huipulla oli Holkars -guesthouse, joka on nyt muutettu Border Security Arms Museumiksi. Bijasen Tekri tarjoaa matkailijoille upeat näkymät kaupunkiin. Loistavaa näkymää laskevalle auringolle tästä paikasta ei myöskään pidä hukata.

12. Devguradia:

devguradia_indore-tourist-places

Devguradia on yksi parhaista vierailukohteista Indoren lähellä. Se on pieni viehättävä kylä, joka sijaitsee Nemawar Roadilla, noin 8 km: n päässä Indoren kaupungista. Devguradia on ihanteellinen vaelluspaikka ja siksi pakollinen vierailukohde luonnon harrastajille. Toinen tämän paikan tärkein nähtävyys on monoliittinen kalliotemppeli, joka on peräisin 700 -luvulta. Tässä temppelissä on veden poistoaukko, joka muistuttaa Gomukhia ja joka tunnetaan nimellä Garuda Tirth. Täällä järjestetään valtava messu kolmena peräkkäisenä päivänä Shivratrin aikana ja tuhannet Lord Shiva -harrastajat kokoontuvat tänne osallistumaan tapahtumaan.

13. Ralamandalin villieläinten suojelualue:

ralamandal-wildlife-sanctuary_indore-tourist-places

Indoressa sijaitseva Ralamandalin villieläinsuojelualue on levinnyt 5 neliökilometrin alueelle ja se on perustettu vuonna 1989. Pyhäkön rikas kasvisto ja eläimistö tekee siitä yhden Indoren parhaista matkailukohteista. Pyhäkkö sijaitsee viehättävien kukkuloiden ja henkeäsalpaavien laaksojen taustalla. Pyhäkköön pääsee tiellä ja siellä on myös vaellusreitti luonnon ystäville. Ralamandalin villieläinten suojelualueella voit helposti havaita leopardeja, mustia pukkeja, haukkuvia peuroja ja sambaaria.

14. Indoren valkoinen kirkko:

indore-white-church_indore-tourist-places

Indoren valkoinen kirkko on yksi vanhimmista arkkitehtuuriteoksista ja yksi Indoren tärkeimmistä nähtävyyksistä. Se rakennettiin vuonna 1858 ja sen tiedetään olevan vanhin kirkko koko Keski -Intiassa. Indoren valkoinen kirkko on hämmästyttävä esimerkki eurooppalaisesta arkkitehtisuunnittelusta, ja se tunnettiin aiemmin nimellä “St. Annin kirkko ”. Kun vierailet kirkossa, paikan ja sen ympäristön rauha rauhoittaa sieluasi ja rentouttaa kaikkein häiriintynyttä mieltä. Tämä on vintage -matkailukohde Indoressa.

15. Tincha Falls:

tincha-falls_indore-turisti-paikkoja

Tincha Falls on yksi Indoren lähellä vierailukohteista, joita et ehdottomasti saa jättää väliin. Sijaitsee 25 km: n etäisyydellä, kun vierailet syksyllä, sinut hämmästyttää näky putoavasta vedestä noin 300 metrin korkeudesta. Tincha Fallsin lähellä on lampi, joka lisää sen kauneutta. Uinti on sallittua lampissa, mutta ei sadekauden aikana. Kuitenkin, jos haluat nauttia luonnon spektaakkelista, käy Tincha Fallsilla monsuunien aikana.

Indoressa oli 15 suosituinta turistikohtaa, joita et varmasti voinut jättää väliin. Näiden päänähtävyyksien lisäksi on paljon muutakin löydettävää ja opittavaa Indoren maagisesta kaupungista. Kun suunnittelet vierailua tähän tärkeimpään kaupalliseen Madhya Pradeshin kaupunkiin, varmista, että sinulla on aikaa käydä jokaisessa näistä Indoren tunnusomaisista matkailukohteista.