15 upeaa matkailukohdetta Dubaissa

Dubai ei ole vain shoppailijoiden paratiisi tai rikkaiden kuuluisa paikka, vaan se on myös hyvin kosmopoliittinen kaupunki, jossa on oma elinvoimaisuus ja ihastuttavuutta. olisi koskaan pettynyt vieraillessaan täällä.

Lapsille ja perheille Wild Wadi -vesipuisto on pakko olla, ja siellä on runsaasti ratsastuksia, jotka kiihdyttävät adrenaliinia ja pitävät mielen lumottuina. Perheet, suuret ja pienet, haluaisivat lukuisia vaihtoehtoja retkille, aivan hiekka -autiomaasta hiekkarannoille, Al Mamzar -parille tai jopa kuuluisalle Jumeiran rannalle ja puistoon, kuten sanoimme, jokaiselle on jotain nautittavaa ja saada viihdytti myös.

Vie pienokaisesi kuuluisaan KidZaniaan, jossa lapset voivat pelata suosikkihahmojaan tai olla sellaisia ​​kuin he haluavat olla, poliiseja tai palomiehiä. Tämä on vuorovaikutteinen kaupunki, joka on rakennettu pitämään nuorten huomio ja mielentila. Creekin puolella oleva puisto on kuuluisa eläinten ystäville, ja jos rakastat pörröisiä enkeleitä, sinun pitäisi olla täällä nähdäksesi heidät alkuperäisissä elinympäristöissään. Voit myös suunnata ja vierailla kuuluisalla Dubain autiomaiden suojelualueella ja katsella, kuinka äiti luonto hoitaa lapsiaan siellä, varsin opettavaista ja viihdyttävää samanaikaisesti, eikö olekin??

dubai-turisti-paikat_dubai-turisti-paikat

Myös aikuisilla ja eläkeläisillä on Dubaissa paljon nautittavaa, kuten kierroksia ympäri kaupunkia ja aavikoita, Jumerirah -moskeija, kulttuurin ja perinteiden oppiminen jne. Hyppää vaunuun, joka vie sinut Dubain museoon ja opi lisää kaupungin historiasta, tai ole Bur Dubai Abra Dockissa vesipitoisia hauskoja hetkiä rakkaidesi kanssa. Täällä voi nauttia veneretkistä, ja kuuluisat Dubain suihkulähteet pitävät teidät lumoutuneina auringon laskiessa ja myöhään yöhön.

Sinun on oltava täällä kokeaksesi kaiken, ja siksi olemme keksineet parhaat paikat tarkistaa. Siksi lue ja ole tietoinen samasta asiasta. Tässä on joitain parhaista vierailukohteista Dubaissa.

Upeita Dubain matkailukohteita:

Dubaissa on niin paljon luonnollisia matkailukohteita, joissa on kauniita paikkoja ja nähtävyyksiä. Täällä on 15 parasta ja upeaa turistikohtaa Dubaissa sekä upeita nähtävyyksiä.

1. Dubain suihkulähteet:

dubai-suihkulähteet_dubai-turisti-paikat

Nauti tanssivien suihkulähteiden musiikillisesta viihteestä, valoshow ja vesileikit pitäisivät sinut koukussa, kun taas illan suolainen tuuli houkuttelee sinua. Tanssivilla suihkulähteillä on monia tunnustuksia nimestään ja illat olisivat maagisia. Suihkulähteen vedet nousevat 500 metrin korkeuteen ja vastaavat misanssiä samoilla linjoilla kuin mitä löydät Bellagion suihkulähteistä LAS VEGASissa. Tule Burj Khalifa -järvelle ja ole seuraavalla kerralla osa valo-, musiikki- ja tanssivesiä.

2. Dolphin Bay:

Dolphin-Bay_dubai-turisti-paikkoja

Rakastat delfiinejä, niin mekin, siksi haluamme sinun vierailevan Delfiinilahdella Dubaissa. Tämä on suurin tai pitäisi sanoa suurin ja erittäin hienostunut elinympäristö delfiineille koko laajassa maailmassa. Vierailijat saavat nähdä, miten delfiinit elävät ja ovat vuorovaikutuksessa toistensa kanssa, ja sinä myös. Paikka sopii kaikille ikäryhmille, ja jos osaat uida, delfiinit haluavat sinut vieraana, märkä ja leikkisä heidän kanssaan matalissa vesissä. Voit myös sukeltaa täällä ja pitää hauskaa pienten nisäkkäiden kanssa, kaikki lempeitä ja mukavia.

3. SMCCU Sheikh Mohammed Centre for Cultural Understanding:

smccu-sheikh-mohammed-centre-for-culture-ymmärrys_dubai-turisti-paikkoja

Jälleen kerran lapset ja nuoret teini -ikäiset haluaisivat pitää hauskaa, kun heille annetaan mahdollisuus, mutta hauskaa täällä olisi myös opettavaista. Tervetuloa kuuluisaan Sheikh Mohammed Centre for Cultural Understanding (SMCCU) -paikkaan, jossa nuoret oppivat paljon Dubaista uskonnollisesta ja kulttuurisesta näkökulmasta, myös tapoista ja perinteistä. Tämä on paikka, jossa vuorovaikutteiset istunnot ja ohjelmat ovat normaali, sisältäen aterioita talossa, retkiä moskeijaan ja koulutusohjelmia, jotka sisältävät myös hauskaa ja oppimista.

4. Dubai: Burj Khalifa:

dubai-burj-khalifa_dubai-tourist-places

Majesteettinen ja modernin arkkitehtuurin ihme, Burj Khalifa on alue, jolla on runsaasti ostoskeskuksia, hotelleja ja viihdettä ympäri vuorokauden. Burj Khalifa on korkein arkkitehtoninen muistomerkki koko laajalti maailmassa, ja sillä on oma ulkotarkkailukenttä, joka sijaitsee rakennuksen 124. kerroksessa. Näkökannella olisi kuuluisa Behold -teleskooppi, jossa voit nähdä reaaliajassa miltä ympäristö näyttää, kuten kotkat. Täällä voit tuntea sääeron, maiseman muutokset ja paljon muuta.

5. Dubai Marina Yacht Club:

dubai-marina-yacht-club_dubai-tourist-places

Dubain tai uuden Dubain kultaseni, DMYC tai Dubai Marina Yacht Club on tunnettu ja kuuluisa. Täällä ne, joilla on yksityisiä huviveneitä, saavat jäsenyyden, mutta tämän ei pitäisi estää sinua menemästä sinne ja käymästä. Turistit parveilevat tätä paikkaa nauttimaan pitkistä kanavamatkoista, jotka ovat kaikki 3,5 km, ja valitsemaan jahdin yli viiden sadan joukosta. Tämä paikka on yksi Dubain kuuluisimmista ja upeimmista turistikohteista.

6. Dubain aavikon suojelualue:

dubai-desert-Conservation-Reserve_dubai-tourist-places

Kaipaamalla rauhallista aavikkosafaria, villieläimiä, kansallispuistokierrosta Dubaissa, Dubain aavikon suojelualue antaa sinulle sen ja paljon muuta. Tämä on suojeltu alue, joka on nimetty suojeltavaksi ja jolla on luonnollinen sisämaan ekosysteemi aavikon linjoilla. Alue on hyvin tunnettu ja se on kansainvälisen luonnonsuojeluliiton jäsen, ja se on myös YK: n ympäristöohjelman tunnustama. Vierailijat löysivät erilaisia ​​kasvilajeja, eläimiä ja lintuja, matelijoita ja kyllä, myös kuuluisan arabian Oryxin.

7. Al Sahran ratsastuskeskus:

al-sahra-ratsastuskeskus_dubai-turisti-paikat

Aivan keskellä keidas, Al Sahra Equestrian Center tarjoaa täyden palvelun niille, jotka rakastavat ratsastaa. Suuret turistiryhmät keräävät alueelle runsaasti ratsastustarpeita, ja keskus on myös asiakaskeskeinen ja ystävällinen. Kuvittele olevasi parhaiden hevosten joukossa ja oppinut asiantuntijoilta, kuinka ottaa ohjat haltuun lomalla Dubaissa? Jännittävä ja ainutlaatuinen, eikö totta? Siellä on istuntoja kokeneille ja aloittelijoille, ja siellä on monia värivaihtoehtoja ja ohjaajia. Sinun tulisi myös osallistua Camel Encounter -ohjelmaan, joka on suosittu kotimaisten ja kansainvälisten matkailijoiden keskuudessa. Lyhyesti sanottuna, Al Sahra Equestrian Center on paikka, jossa opit yhden Dubain perinteistä, ratsastusta!!

8. Dubain museo:

dubai-museo_dubai-turisti-paikat

Al-Fahidin linnoituksessa sijaitsevat seinät on rakennettu perinteisillä korallilohkoilla ja niitä pidetään yhdessä kalkin kanssa. “Kädensijat” tukevat ylempiä puupylväitä. Katto on rakennettu palmujen rintamilta, mutaa ja kipsiä. Se on kaupungin elintärkeä museo. Kiehtovat vanhat kartat emiraateista ja Dubaista on sisustettu kirkkaasti sisäänkäynnillä. Sisäpihalla on useita perinteisiä veneitä ja palmulehtitalo tuulitornineen. Upeassa museossa on esillä erilaisia ​​aseita, soittimia ja emiraattien elämäntapaa kuvaavia näyttelyitä.

9. Sheikh Saeed Al-Maktoumin talo:

sheikh-saeed-al-maktoum-house_dubai-tourist-places

Sheikh Saeed Al Maktoumin asuinpaikka on rakennettu uudelleen museoksi, joka kehittää hienosti arabialaista arkkitehtuuria. Sisällä on Dubain historiallisten valokuvien ja asiakirjojen museon näyttelyt. Valokuvat kalastuksesta, pearlingista ja veneenrakennuksesta muodostavat museon merisiiven. Kehittyvien emiraattien kirjeet, kartat ja kolikot on sijoitettu koko rakennukseen.

10. Jumeirahin moskeija:

jumeirah-mosque_dubai-tourist-places

Tämä on yksi Dubain kauneimmista moskeijoista. Hieno esimerkki islamilaisesta arkkitehtuurista Jumeirahin moskeija on yksi kauneimmista paikoista. Kauniita mutta hienovaraisia ​​yksityiskohtia kivityössä. Moskeijan kauneus herää eloon iltaisin valonheittimien aikana. Tämän paikan turisti -vierailu on tehty siten, että se antaa paremman käsityksen muslimien uskosta. Tämä kauneus on ehdoton paikka nähdä Dubaissa.

11. Deira Souks:

deira-souks_dubai-tourist-places

Deira on yksi parhaista ja ihmeellisistä Dubain matkailukohteista. Perinteisistä markkinoistaan ​​tunnettu Deira on täynnä väkeä koko ajan. Kaikentyyppisiä mausteita on saatavana täältä valtavilla pussilla suitsuketta, kuminaa, paprikaa, sahramia, sumakkaa ja timjamia. Kultamarkkinat ovat maailman tunnetuimmat kultakaupat. Tämä valtava alueellinen basaari on ehdoton vierailukohde Dubaissa.

12. Bastakiyan moskeija:

bastakiya-mosque_dubai-tourist-places

Bastakiyan moskeija on yksi Dubain kauneimmista ja valokuvaystävällisimmistä moskeijoista. Hieno ristikkotyö, joka kuvaa yksityiskohtaisesti valkoista julkisivua, tekee siitä vieläkin kauniimman. Näet myös Dubain kaupunginmuurien jäänteitä, jotka rakennettiin 1800 -luvun puolivälissä kipsi- ja korallipinnoista.

13. Perintö- ja sukelluskylä:

Heritage-and-diving-village_dubai-tourist-places

Arkkitehtuuri-, kulttuuri- ja meriperintö esitetään Heritage- ja Divingf -kylässä, jossa on helmesukellusta ja dhow -rakennuksen esityksiä. Perinteisen beduiinin ja rannikkokylän elämän virkistys sekä persialaiset kodit, kahvila ja myös pieni tori, jossa savenvalajat ja kutojat harjoittavat työtään ja asettavat kojuja. Paikallista musiikkia ja tanssiesityksiä tehdään myös.

14. Dubain akvaario:

dubai-akvaario_dubai-turisti-paikat

Tämä on yksi Dubain suosituimmista turistikohteista. Se on koti 140 merilajilajille, jotka ovat levinneet Dubai Mallin pohjakerrokseen. Kauppakeskusnäkymien lisäksi voit myös kävellä akvaariotunnelien läpi kirjoittamalla vedenalaiseen eläintarhaan. Lasipohjaiset veneretket ovat myös erittäin suosittuja matkailijoiden keskuudessa. Siellä voi myös harrastaa snorklausta häkissä ja haisukellusta. Dubai Mallin pohjakerroksessa on 140 merilajia.

15. Jumeirahin ranta:

Jumeirah-Beach_dubai-tourist-places

Jumeirah on yksi Dubain parhaista turistikohteista. Jumeirahin ranta on kaunis valkoinen hiekkaranta. Se on yksi Dubain suosituimmista nähtävyyksistä. Rannalla on virvokkeita, kuten aurinkotuoleja, ravintoloita ja vesiurheilulajeja..

Dubaissa on myös upeita ostoskohteita. Paikka on moderni arkkitehtoninen ilmiö. Matkailun harrastajat voivat kunnioittaa Dubain upeita nähtävyyksiä. Dubaihin pääsyn ei tarvitse olla kallista tai tylsää. Tarkista matkatoimistoltasi edulliset tarjoukset ja korkealaatuinen tyytyväisyys jo tänään.