9 kuuluisaa Kambodžan matkailukohdetta

Kambodža on yksi maailman suurimmista maista. Se sijaitsee Kiinan Indo -niemimaalla, ja siellä on joitain kulttuurin, arkkitehtuurin, luonnonkauneuden ja rantojen parhaista nähtävyyksistä. Ne tunnetaan myös järvistään, puutarhoistaan, vesiputouksistaan ​​ja viidakoistaan, ja ne ovat yksi niistä paikoista, jotka ovat täydellisiä kaikille luonnon ystäville, tutkijoille ja seikkailuille. Jos aiot lähteä mukavalle pitkälle lomalle Kambodžaan, olemme listanneet joitain Kambodžan matkailukohteita, joissa sinun kannattaa ehdottomasti käydä.

Kambodžan matkailukohteet:

Täältä löydät joitain kuuluisia Kambodžan vierailukohteita, joissa on kuvia.

Sihanoukville:

Kambodža-matkailukohteita

Sihanoukville on tärkeä satamakaupunki ja rantakohde Thaimaanlahdella. Se tunnetaan myös nimellä Kampong Som ja on yksi niistä kauniista rannoista, joissa voit nauttia ja rentoutua perheen ja ystävien kanssa. Kuohuvesi, valkoinen hiekka ja luonnonkaunis kauneus tekevät lomastasi sen arvoisen.

Hopea pagodi:

silver-pagoda_cambodia-tourist-places

Kambodžan hopeapagoda sijaitsee kuninkaanlinnassa. Parhaat nähtävyydet ovat vakiintuneet kulta- ja jalokivikorut Buddha -patsaat. Pihan sisäseinät on koristeltu värikkäällä ja yksityiskohtaisella seinämaalauksella, joka kuuluu Ramayanan myyttiin. Tähän paikkaan tulo auttaa sinua varmasti ymmärtämään Kambodžan kulttuuria ja uskontoa. Se on yksi parhaista Kambodžan vierailukohteista.

Bokor Hillin asema:

bokor-hill-station_cambodia-tourist-places

Ranskalaiset perustivat Bokor Hillin aseman vuonna 1920. Ne on hylätty kahdesti, ja niiden tiedetään antavan sinulle erittäin aavemaisen tunteen. Vaikka tie on suljettu rakennustöiden vuoksi vuodesta 2008 lähtien, voit silti käydä tässä paikassa ottamalla yhteyttä paikallisiin matkatoimistoihin.

Koh Ker:

koh-ker_cambodia-tourist-places

Koh Ker on vanhan khmerien valtakunnan pääkaupunki. Siinä on joitain parhaita rakenteita, rakennuksia ja veistoksia, jotka on nähtävä, ja se on todella kaunis näky. Tämä paikka heijastaa Kambodžan perinteitä, tapoja ja arkkitehtuuria ja on ihanteellinen tutkimus- ja seikkailutarkoituksiin.

Kratie:

kratie_cambodia-tourist-places

Kratie on hyvin pieni ja rauhallinen kaupunki, joka sijaitsee Mekong -joen rannalla. Se on täynnä ranskalaisten rakentamia rakennuksia. Tämä paikka on oikea kaikille Irrawaddy -delfiinien ystäville, jotka myös vähenevät hyvin hitaasti. Ilmeisesti tällä alueella on tällä hetkellä noin 66-68 delfiiniä.

Angkor:

angkor_cambodia-tourist-places

Angkor on yksi Kambodžan upeimmista ja muinaisimmista paikoista. Siinä on useita uskonnollisia temppeleitä ja muistomerkkejä, jotka jännittävät sinua. Kuuluisa Angkor Watin temppeli ja Bayonin temppeli kannattaa ehdottomasti käydä. Tähän paikkaan tulemisen pitäisi olla hauskaa, koska tulet todella löytämään ja oppia lisää Kambodžan kulttuurista.

Banteay Srei:

Banteay Srei_Cambodia matkailukohteet

Banteay Srei on temppeli, joka sijaitsee noin 25 kilometrin päässä Angkor -kompleksista. Se rakennettiin punaiseen hiekkakiveen vuonna 967 eaa., Ja siinä on hienoimpia ja hyvin muotoiltuja seinäkaiverruksia, jotka ovat edelleen näkyvissä ja selvästi näkyvissä tänään. Se on Angkorin tärkein temppeli ja sillä on tuhansia kävijöitä vuosittain.

Preah Vihear:

preah-vihear_cambodia-tourist-places

Preah Vihear on kuuluisa ja arvostettu khmerien valtakunnan temppeli Thaimaan ja Kambodžan rajalla. Se on rakennettu jonnekin 1200 -luvulla ja se on omistettu lordi Shivalle. Preah Vihear ei ole myöskään ollut Thaimaan ja Kambodžan välisen alueellisen kiistan aihe jo muutaman vuoden ajan.

Tonle Sap:

tonle-sap_cambodia-tourist-places

Tonle Sap on Kambodžan suurin makean veden järvi, ja sen tiedetään laajenevan vuodenaikojen mukaan. Se on koti monille vietnamilaisille ja cham -perheille, jotka asuvat järveä ympäröivissä kelluvissa kylissä.