Nicolas Cage vill upphäva sitt äktenskap med Erika Koike 4 dagar efter bröllopet

Nicolas Cage vill upphäva sitt äktenskap med Erika Koike

Så tidigt? Bara fyra dagar efter överraskningsbröllopet med sin fjärde fru, Erika Koike, lämnade Nicolas Cage in en ansökan om avbokning. Domstolsregistret visar också att den 55-årige skådespelaren begärde skilsmässa om äktenskapet inte kan ogiltigförklaras.

Paret gifte sig i Las Vegas på lördagen och fick ett vigselbevis samma dag. På onsdagen, fyra dagar efter äktenskapet, väckte Nicolas Cage talan om ogiltigförklaring. En representant för skådespelaren svarade inte omedelbart på medias uppmaningar att kommentera. Anledningen till deras separation är fortfarande oklar.

Nicolas Cage och Erika Koike i LA 2018

Buren och makeupartisten Koike höll sitt förhållande “privat”. De fotograferades tillsammans i San Juan, Puerto Rico, i april 2018 medan de var på semester där. De sågs tillsammans igen offentligt i maj i år medan de var ute och åt middag i Los Angeles.

Nicolas Cage och Erika Koike fotograferade i Puerto Rico

Det är inte första gången som Oscar -vinnaren avslutar sitt äktenskap på en relativt kort tid. År 2002, efter bara tre månader, separerade han från sin andra fru Lisa Marie Presley – dotter till Elvis Presley.

Cage var gift med sin första fru, Patricia Arquette, från 1995 till 2001. Hans tredje äktenskap med Alice Kim, en tidigare servitris, varade från 2004 till 2016, alltså 12 år. 2005 föddes deras son Kal-El.

Cage har också ett annat barn, Weston Coppola Cage, från sin före detta flickvän Christina Fulton. De var ett par 1990.

Nicolas Cage och före detta fru Alice Kim