Cantilever parasoll med stativ – de fyra parasollerna från Umbrosa med modern design

Nu när vintern sakta tar slut börjar planeringen av terrassinredning och design också för många. Ett parasoll är ett viktigt element här om terrassen inte har någon annan skugga. Den nya “Spectra UX” -kollektionen från Umbrosa är precis lagom. Denna består av fyra unika modeller för cantilever -paraplyet med stativ. Oavsett om de är enkla och i neutrala färger eller optimistiska och iögonfallande – alla cantilever -paraplyer imponerar med sin moderna design och olika former.

Umbrosa paraply med stativ från Spectra UX -kollektionen

Varje cantilever -paraply med stativ har sin egen historia. De fyra solskyddsmodellerna skapades i samarbete med flera designers, inklusive Siegrid Demyttenaere, och inspirerades av olika saker: den rena och raffinerade arkitekturen, naturens livlighet och oförutsägbarhet, värmen och mjukheten i medelhavskulturen och, sist men inte minst, den uppfriskande strålningen av havet och dess vågor.

Paraply “Spectra UX Architecture” med stativ

Spectra UX Architecture med enkel design för moderna terrasser

Av alla modeller är detta parasoll med stativ det enklaste. Ändå ser det extremt lyxigt ut med sina gråtoner. Syftet med detta parasoll var att få en design som med sin enkelhet och vanliga former kan perfekt anpassas till moderna utemöbler. För detta ändamål har parasollet en fyrkantig form, onödiga klockor och visselpipor saknas helt och endast nödvändigt material pryder modellen. En annan stor fördel med alla modeller är det faktum att fribärande paraplyställen är utrustade med hjul.

“Spectra UX Nature”

Spectra UX Nature med grönt fribärande paraplyställ och beige paraply

Den imponerande Spectra UX Nature är också ett fribärande paraply med ett rullbart stativ. Denna modell anpassar sig i färg till naturen och, närmare bestämt, till trädgården genom att vara utrustad med ett grönt stativ och en beige nyans med en intressant form. Det är perfekt för moderna utomhusområden där trä spelar en stor roll. Så om du vill ha solskydd som är elegant och inte för prickigt samtidigt gör du rätt val med “Nature”.

“Spectra UX Culture”

Spectra UX Culture paraply med stativ i brun-röd-rosa

“Culture” är ett mer färgstarkt, men ändå enklare designparaply, som är inspirerat av medelhavskulturen. Med sin färgblandning av bruna, rosa och röda toner lockar det verkligen allas uppmärksamhet och kan därmed skapa en underbar accent på terrassen. Paraplyet i sig är också slående i den här modellen. Paraplyet med cantilever är fyrkantigt, men de fyra hörnen är effektivt avrundade, vilket ger den faktiskt enkla designen en viss lekfullhet.

Paraply “Spectra UX Marine” med stativ

Cantilever paraply med stativ marin i blått och vitt för en maritim stil

Ett stort cantilever -paraply med stativ är också “Marine”. Som namnet antyder inspirerades detta av havet och vågorna, vilket inte bara återspeglas i det blå stativet för cantilever -paraplyet, utan också i själva paraplyet. Detta består av två lager, det nedre som kännetecknas av en våg -formad design. Dessutom är tyget för parasollet vitt och mer genomskinligt än det hos de andra modellerna, vilket inte bara får det att se lyxigt ut utan också är en antydan till det reflekterade ljuset från solen i havsvattnet.

hemsida det belgiska företaget Umbrosa.