Inner Corner Eyeliner: Makeup-trenden för ett spännande och snyggt utseende!

Ögonen är själens spegel och en titt är vanligtvis värd tusen ord. Eftersom vi inte fick lämna våra lägenheter utan ansiktsmask förra året, är det ingen överraskning att fokus när man sminkar sig är mer än någonsin på ögonområdet. Även om vi brukar ha mindre smink på sommaren, skadar det inte att ta reda på de senaste trenderna och kanske prova en titt eller två för en förändring. Efter att valp -eyeliner nyligen väckt uppståndelse i modevärlden har en helt ny trend väckt alla fashionistas uppmärksamhet de senaste veckorna. Vill du krydda din klassiska eyeliner lite? Då borde du definitivt läsa vidare! Inner Corner Eyeliner ligger på allas läppar och garanterar en wow -effekt! Så vad ligger bakom skönhetstrenden? Vi kommer att förklara detta för dig nedan!

Inner Corner Eyeliner är sommarens sminktrend

Sommarsmink -trender 2021 blå eyeliner -look

När det gäller smink är det absolut högsta disciplin att rita den perfekta eyeliner! Oavsett om du experimenterar lite med din smink, lär dig något nytt eller helt enkelt vill få ögonen i rampljuset medan du bär ansiktsmasker – en eyeliner skapar alltid en wow -effekt och förfinar vårt utseende omedelbart. Det klassiska kattögat var redan en hit på 1960 -talet och gick aldrig riktigt ur mode. Men vad är Inner Corner Eyeliner? Tja, eyeliner dras faktiskt i ögonets inre hörn, vilket i sin tur säkerställer en dramatisk och uttrycksfull look.

Applicera Inner Corner Eyeliner

Inre hörn eyeliner ögonmakeupstrender 2021

Från klassiskt till grafiskt och iögonfallande-en eyeliner kan appliceras i alla tänkbara varianter, så att du verkligen kan släppa ut ånga medan du sminkar dig. För den perfekta eyeliner behöver du inte bara mycket övning, utan också en stadig hand och naturligtvis tålamod. Men när du väl har fulländat det kan du alltid testa nya utseende och ha mycket kul att göra det. Som redan nämnts, med Inner Corner Eyeliner, dras eyeliner helt enkelt i ögonets inre hörn. Så istället för att låta eyeliner börja i ögonets inre hörn måste vi dra ut spetsen lite mer. Hur långt beror egentligen på din egen smak och stil. Så använd pennan för att rita en förlängning av den övre fransraden och anslut lätt linjen till den nedre fransraden.

Sminktrender sommaren 2021 applicerar Inner Corner Eyeliner

Det bästa med Inner Corner Eyeliner är att du har absolut frihet när du sminkar dig. Trenden ser naturligtvis särskilt vacker och dramatisk ut med ett böjt kattögon. Men det är inte ett måste – utseendet kan vara super iögonfallande såväl som helt subtilt och enkelt – allt är en smaksak. Men så att spetsen i det inre hörnet är snygg och exakt och tunn, är det bäst att använda en mycket fin eyeliner. Linjen har blivit för tjock ändå? Ingen panik! Blöt bara en fin borste i lite sminkborttagare och rör upp linjen.

Den färgglada eyeliner är trendig

Rosa eyeliner trend ögonmakeup sommaren 2021

På sommaren kan vi bara inte få nog av ljusa och strålande färger! Detta gäller inte bara våra kläder, utan också vår sminkning. Oavsett om det är ljusrosa, glittrande vita eller mjuka pastellfärger – eyeliners med uttalande är mycket populära i år! Så om du vill hålla dig på trenden, var noga med att investera i en färgstark statement -eyeliner. Vilken färg du väljer är helt upp till dig.

Tillämpa blå ögonliner sommar ögonmakeupbilder

Inner Corner Eyeliner i blått skriker helt enkelt sommar och gör dig direkt på gott humör. Eftersom utseendet i sig är ett riktigt blickfång bör du hålla resten av sminken subtil och enkel. Lite foundation, mascara och en naken läppstift och du är klar – det är allt du behöver!

Ögonmakeup med skillnad: Reverse Cat Eye

Trender för omvänd kattögonögon sommaren 2021

Okej, vi känner alla Cat Eye. Men vad ska Reverse Cat Eye betyda? Tja, det är en helt ny sminktrend som också har orsakat ett surr på sociala medier. I kombination med Inner Corner Eyeliner får du ett riktigt snyggt utseende och får bokstavligen dina ögon att lysa! I det följande kommer vi att förklara hur det omvända kattögat fungerar. För ett lyckat resultat behöver du en krämig kohlpenna, en eyelinerborste och en eyeliner med en mycket fin spets.

Omvänd eyeliner vad är ögonmakeupstrenderna 2021

  • Rita först en linje på vattenlinjen med kohlpenna och blanda den lätt med penseln.
  • Dra sedan en linje med eyeliner på den nedre vattenlinjen som avsmalnar till en punkt vid de inre och yttre ögonen – ett kattöga.
  • För det klassiska smokey -utseendet kan du blanda nedre eyeliner med en pensel och lite svart ögonskugga.
  • Applicera mascara och ditt omvända kattögon är klart!

Inner Corner Eyeliner: Det vackraste utseendet för sminkning

Makeup Trender 2021 Inner Corner Eyeliner Appliceringstips

Sminktrenden för ett elegant utseende

Ögonmakeup applicerar sommar Inner Corner Eyeliner

Färgglad eyeliner är perfekt för sommaren

Neon eyeliner trend sommar ögonmakeup

Sätt ögonen i rampljuset med en blå eyeliner

Blå eyeliner trend sommaren 2021 ögonmakeupbilder

Inre hörn eyeliner i blått ger utseendet en uppfriskande touch

Sommar -eyeliner ser trender ut för ögonmakeup 2021

Stjärnorna är också besatta av skönhetstrenden

Applicera sommarens sminktrender Inner Corner Eyeliner

Inre hörn eyeliner i svart för en superdramatisk look

vilken ögonmakeup på sommaren Inner Corner Eyeliner