3D -väggpaneler av sockerrör – miljövänligt alternativ för huset

Material öppen spis vardagsrum vackra väggbeklädnad idéer

Fler och fler företag tar ut miljövänliga produkter på marknaden – naturvård spelar en allt viktigare roll i våra liv. Det danska företaget Mywallart fortsätter konceptet och erbjudandena 3D -väggpaneler från återvunna naturmaterial. När sockerrör bearbetas till socker återstår grönsaksavfall – det är precis vad panelerna är gjorda av.

Snygga 3D -väggpaneler med originalmönster

Idéer Väggbeklädnad Vardagsrum Shaggy Carpet Dog

de 3D -väggpaneler är tillverkade av sockerrörsfibrer – tack vare innovativ teknik skyddar tillverkningsprocessen naturen och sparar kostnader för råvaror. Samtidigt skapas en produkt av hög kvalitet som perfekt kan integreras i moderna vardagsrum. Tack vare ett mångfacetterat utbud av produkter erbjuds många designalternativ – oavsett om det är som en accent som fräschar upp atmosfären i rummet eller som en subtil bakgrund är relaterad till de rumsliga förhållandena och personliga preferenser.

3D -väggpaneler fräschar upp alla rum

Färg matsal bänk rustika möbler

de 3D -väggpaneler från MyWallart erbjuda ett hållbart alternativ till tapeter och väggfärg. Oavsett om det är för kontoret, i korridoren eller helt enkelt som en accent i vardagsrummet – de kan användas var som helst. Väggplattorna utstrålar elegans – många mönster möter alla smaker. Den framgångsrika kombinationen av en distinkt stilkänsla och uppmärksamhet på detaljer skapar ett modernt utseende.

3D -panelerna på kontoret

Effekt plaststol kontorsinredning snygg