3D -väggpaneler från Moko Interior för estetisk väggbeklädnad

3d väggpaneler väggbeklädnad trä geometriska abstrakt handgjorda

3D -väggpanelerna från Moko Interior är definitivt något för älskare av olika texturer, mönster, lyx och ett ädelt utseende. På grund av sin unika form, organiska formspråk och material väcker de olika associationer: från sandvågor till pyramider till punknitar. De ser mer ut som vertikala skulpturer och är en lyxig variant för alla rum. Oavsett individuella preferenser ser varje design väggbeklädnad alltid imponerande ut och fungerar som en underbar accent.

Handgjorda 3D -väggpaneler enligt individuella krav

3D -väggpaneler olika materialoptikversioner

3D -väggpanelerna från Moko Interior ger en annan dimension till väggen. De vågformade panelerna är hållbart tillverkade av naturmaterial, särskilt äkta träfaner. De ser inte bara bedårande ut, de är också miljövänliga. De har ett neutralt pH -värde och förbättrar därmed inomhusklimatet. Dessutom finns det också varianter gjorda av en blandning av gips av paris och mineraler, rostfritt stål eller med bakgrundsbelysning. Till alla modeller garanterar tillverkaren att de inte drar till sig damm, är brandsäkra och motståndskraftiga mot biologisk korrosion. Dessutom kan väggbeklädnaden vara utformad för att vara ljudabsorberande eller utformad för att vara extremt funktionell, så att en hel garderob förblir osynlig bakom den. Väggpanelerna ger ett helt unikt blickfång i ett konferensrum eller i ett vardagsrum.

3D -väggpaneler från Moko Interior: ett hantverk som väcker beundran

3d väggpaneler trä detalj vy motiv struktur

Moko 3D -väggpaneler är handgjorda och individuellt designade. De kan realiseras i nästan vilken önskad storlek som helst. Från en liten visuell blickfångare till storskalig väggbeklädnad, varje installation uppnår en mängd fantastiska visuella effekter. Enligt modulprincipen kan panelerna läggas oändligt och de passar fortfarande alltid ihop. Den imponerande visuella effekten kan förstärkas med ljusförhållandena i rummet eller ytterligare belysning. 3D -strukturen säkerställer i alla fall en oändlig stil och ett mycket intressant spel av ljus och skugga.

3d väggpaneler beklädda trä moderna lägenhet trappor

De handgjorda 3D-väggpanelerna tillåter individuell design, vare sig det är materialet, färgen, storleken eller speciella visuella effekter. På så sätt kan väggbeklädnaden anpassas till livsstilen och övriga möbler och fungera som ett estetiskt tillskott. Om du vill blåsa nytt liv i ditt bostadsutrymme finns det definitivt en bar vägg som behöver förändras och kan läggas med 3D -väggpaneler.

3d väggpaneler väggbeklädnad trä klassisk vardagsrumssoffa

För första gången lockade det ungerska företaget intresse vid 100% Design Show i London. De första 12 unika produkterna från Moko Interior presenterades officiellt. Designerna tog sin inspiration från naturen och insåg det efter 1,5 års innovativt arbete.

3d väggpaneler väggbeklädnad trä funktionellt skåp inbäddat

3d väggpaneler väggbeklädnad lyxig lägenhet vardagsrum vitt

3d väggpaneler beklädnad trä lyx vardagsrum accent öppen spis

3d väggpaneler väggbeklädnad trä dekorativa rymdstadion

3d väggpaneler väggbeklädnad trä geometriska mönster konferensrum

3d väggpaneler väggbeklädnad trä mörka geometriska mönster diamanter

3d väggpaneler beklädnad trä konferensrum konferensbord design

3d väggpaneler beklädnad trä restaurang inredning

3d väggpaneler väggbeklädnad modernt träfanerat rum interiör

3d väggpaneler väggbeklädnad trä cafe shop modern mysig

3d väggpaneler väggbeklädnad detaljer cafe bistro public

3d väggpaneler beklädnad restaurang bar belysning accent

3d väggpaneler väggbeklädnad lyxigt guldglamour hotellrum

3d väggpaneler väggbeklädnad bakgrundsbelysning indirekta belysningsdekorationer

3D -väggpaneler vägg som täcker indirekt belysning prydnad exotiska

* Du kan få hela produktserien från Moko Interior här Kolla på.