Använd en bildtapet som väggdekoration och effektiv accent

Bild-tapeter-som-vägg-dekoration-Sydney-bro-landskap-bilder

Om du vill lägga till lite färg i ett eller flera av dina rum, men tycker att vanlig väggfärg är för tråkigt, kan du välja tapeter. Den här artikeln handlar dock inte om den vanliga tapeten, även om den nu finns i fantastiska mönster och färger. Det är ännu mer effektivt Bild tapeter. Med den kan du sätta ett brett utbud av bilder på väggen och urvalet är enormt.

Bild tapeter för naturälskare

Tapeter-som-vägg-dekoration-berg-snö-toppmöte-sovrum

Är du ett naturfan? Välj sedan en skog, en äng eller vissa blommor som motiv. Drömmer du ofta om tropiska öar med vita stränder och palmer? Ta sedan med din privata ö till vardagsrummet. Collage som består av flera motiv är också vackra.

Bild-tapeter-effektiv-vägg-dekoration-ö-palmer-sandstrand

Det finns olika ämnen. Du kan välja en tapet i retrostil om din lägenhet är inredd på detta sätt. För en modern stil, gå till tapeter som innehåller geometriska eller organiska mönster. Oavsett om det är svart eller vitt eller färgat, i en viss huvudfärg eller neutral – rätt motiv och rätt färgkombination finns för varje stil och smak.

Bakgrund ger dina rum en kosmopolitisk touch

Bild-tapeter-som-vägg-dekoration-New-York-Skyline-kväll-bild-lampor

Men du kan också få en mycket personlig bildtapet designad. Du kan också få dina egna motiv och till och med foton bearbetade till tapeter. På så sätt får du dina största upplevelser och minnen i ditt vardagsrum eller sovrum och påminns om dem varje dag. Bakgrundsbilder är också mycket lämpliga för barnrummet. Dessa kan skildra scener från en populär saga eller från en tecknad film. Romantiska motiv som fjärilar, älvor, blommor eller stjärnor är också mycket lämpliga. Det finns en mängd olika tapetval för både pojk- och flickrum som du kan använda för att stimulera dina barns fantasi och roliga spel.

Du får nu några intressanta idéer tack vare galleriet nedan. Designa din vägg med en effektiv tapet och gör den till en accent och iögonfallande i rummet. Du kan också krydda upp en tråkig vägg som fungerar som en rumsdelare med en vacker bildtapet. Låt din fantasi springa vilt och ge rummet en personlig touch.

Bilder på naturen – ett blickfång i rummet

badrum-vägg-design-tapeter-berg-vid-soluppgången

Skogsfotografering

Modern-fototapet-vardagsrum-rum-dekoration-skog

Vattenfall tapetmotiv

Vardagsrum-bild-tapeter-som-vägg-dekoration-vattenfall-natur-bilder

Fototapeter med stadslandskap

Antenn-New-York-svart-vitt-fototapet-väggdekoration-idéer-modernt

Westminster Abbey

London-bussar-bild-tapeter-som-vägg-dekoration-idéer-vägg-design

Rialtobron i Venedig

Venedig rialto bridge foto vägg tapeter designer vardagsrum idéer

Las Vegas flygvy

original-vägg-dekoration-vardagsrum-bild-tapeter-Las-Vegas-bild