Väggbeklädnadskollektioner av hög kvalitet av Maya Romanoff

Högkvalitativa väggbeklädnadskollektioner av Maya Romanoff-pärlemor

Den höga kvaliteten Väggbeklädnadssamlingsv av Maya Romanoff skapa en känsla av skönhet och överflöd i alla rum. De lyxiga pärlemor-chevronbitarna är gjorda av handinlagda snäckskal som ger underbart djup till väggarna. Guld- och naturpärlemodellerna skimrar och skimrar med pärlemorens naturliga glans och finns också i olika färger enligt kundens krav. Delarna från detta Väggbeklädnadssamling är också enkla att montera eftersom kanterna på den här modellen följer chevronmönstret exakt.

Lyxiga väggbeklädnadskollektioner – “Stitched” av David Rockwell

Högkvalitativa väggbeklädnadskollektioner från Maya Romanoff papier

de Väggbeklädnadssamling “Stitched” är designat av David Rockwell och fokuserar starkt på den traditionella papperstillverkningsprocessen och gör ett helt annat intryck. Det handgjorda papperet ser ut som fint lackerat läder och är quiltat med horisontella och vertikala mönster.

Väggbeklädnadskollektionen “Relief Circles”

Högkvalitativ väggbeklädnad av Maya Romanoff kulbrun

Den tredje av Väggbeklädnadssamlingsv är “Relief Circles” -samlingen som använder stora och små sfärer på en vacker bakgrund för en fantastisk effekt. Cirkelpositiv -modellen visar stora sfärer som är inringade med små och Cirkelnegativa visar exakt motsatsen. Kombinationen av de två skapar en installation med en dynamisk effekt.

Väggdekoration av Maya Romanoff i orange 

Högkvalitativ väggbeklädnad av Maya Romanoff orange

Lätt väggbeklädnad med kulmotiv

Högkvalitativ väggbeklädnad av Maya Romanoffkreis

Dekoration för väggen med ett quiltat mönster

Högkvalitativ väggbeklädnad av Maya Romanoff, quiltad