15 parasta vauvan vaippaa pikkulapsille Intiassa

Vaipat ovat täydellisiä vauvoille, kunnes he saavuttavat pottakoulutuksen. Parhaat vaipat voivat olla kangasta tai valmiita, jotka ovat saatavilla markkinoilla. Näitä on erikokoisia vauvan koon mukaan. Joten saat ne ikä- ja painon mukaan. Voit valita lapsellesi parhaan saatavilla olevista vaipoista. Lisäksi markkinoilla on monia merkkejä, jotka edistävät vaippojensa käyttöä. Voit myös mennä vanhaan kouluun kangasvaippojen kanssa. On paljon paikallisia yrittäjiä, jotka ompelevat helposti ostettavia kangasvaippoja. Joten sinulla on loistava valinta lapsellesi. Oikea tapa olisi käyttää kangasvaippoja kotona ja käyttää pehmustettuja vaippoja ulkona.

Paras vauvan vaipat pikkulapsille Intiassa

Sisällysluettelo:

 1. Mikä on vaippa & Vauvan vaippa?
 2. Onko vaippa turvallinen vauvalle?
 3. Vaippojen edut
 4. Vaippojen sivuvaikutukset
 5. Erilaisia ​​vaippoja imeväisille
 6. 15 parasta vauvanvaipamerkkiä
 7. Vinkkejä & Vaipan käyttöä koskevat varotoimet

Mikä on vaippa & Vauvan vaippa?

Joten jos haluat tietää, mikä vaippa on? Vaippaa käytetään alusvaatteena vauvoille, jotka eivät ole pottakoulutettuja. Sitä käytetään alusvaatteina ja se imee virtsan ja ulosteen ilman, että saastuttaa lapsen päällysvaatteita. Siinä on yleensä joustava nauha, joka sopii vauvan vyötärölle ja reisille. Joten mikä on vaippa? Tämä on prosessi, jossa vaippa asetetaan vauvan päälle ja annetaan lapsen vaeltaa vapaasti kaikkialla. Tämä mahdollistaa myös sen, että vanhemmat voivat viedä lapsen kodin ulkopuolelle ilman ongelmia tai vaivaa.

Onko vaippa turvallinen vauvalle?

Joten seuraava kysymys olisi – onko vaippa turvallinen vauvalle? No, vastaus on kyllä ​​ja ei. Voit antaa lapsen olla vaipassa monta tuntia, mutta on välttämätöntä jättää lapsi vapaaksi muutaman tunnin ajan joka päivä. Tämä antaa iholle mahdollisuuden hengittää eikä aiheuta ihottumaa tai palovammoja.

Vaippojen edut:

Vaipoista on paljon hyötyä, ja siksi vanhemmat eivät voi enää muuttaa pois ilman niitä.

 • Vaipat auttavat lapsen poistumaan kotoa. Joten ne ovat erittäin käteviä käyttää. Laita ne vain päälle, ja lapsi voi tehdä työnsä ilman ongelmia.
 • Kertakäyttöisiä vaippoja voidaan käyttää ja heittää, joten niitä ei tarvitse pestä ja kuivata seuraavaan käyttöön.
 • Asunnoissa, joissa on kokolattiamatto, se on erinomainen ja hygieeninen tuote.
 • Vanhemmat voivat myös ostaa hypoallergeenisia vaippoja, jotka tulevat ilman vauvoille turvallisempia kemikaaleja.
 • Kangasvaipat ovat toinen suuri käyttö vanhemmille. Ne ovat pehmeämpiä iholla ja antavat sen hengittää.
 • Kangasvaipat ovat taloudellisia ja hyviä myös ympäristölle.

Vaippojen sivuvaikutukset:

Tiedämme siis, että vaipat auttavat lasta liikkumaan ilman ongelmia. Mutta vaipoissa on myös joitain haittoja.

 • Kertakäyttövaipat ovat melko kalliita, varsinkin kun sinun on ostettava niitä muutaman vuoden ajan.
 • Näiden vaippojen käyttäminen monta tuntia päivällä tai yöllä voi aiheuttaa ihottumaa vauvoille. Koska vaipat ovat märkiä, ne tuottavat haitallisia bakteereja.
 • Tämä voi myös pidentää pottaharjoitteluaikaa. Koska lapsi on tottunut vaippoihin, he eivät ehkä halua istua potilla ja tehdä työtään.

Erilaisia ​​vaippoja vauvoille:

vauvan vaippojen tyypit

Nykyään markkinoilla on monenlaisia ​​vauvojen vaippoja. Kaksi päätyyppistä vaippaa ovat kertakäyttöiset ja kangasvaipat.

Kertakäyttövaippoja:

 • Pehmustettu: Nämä ovat vaippoja, joissa on imukykyinen pehmustettu arkki, joka on asetettu kuitukankaiden väliin. Ne ovat paksuja imukykyisiä tyynyjä, jotka voivat imeytyä paljon nesteeseen eivätkä silti pudota.
 • Kuminauha: Vaipat voidaan varustaa uudelleen suljettavilla teipillä tai niissä voi olla joustavat nauhat. Uusissa vaipoissa on joustavat nauhat, jotka on valmistettu hienoista kuminauhoista, jotta ne eivät vahingoita lapsen vyötäröä.
 • Housutyyli: Uusin näistä on housutyyliset vaipat, jotka voidaan laittaa lapselle seisomaan. Tämä toimii erinomaisesti hyperaktiivisten lasten vanhemmille, jotka hyppäävät paljon ympäri.
 • Holkit: Jalkojen ympärille on sijoitettu kaksinkertaiset kiinnikkeet, jotta virtsa ei tule ulos ja imeytyy vaippaan. Tämä auttaa, kun kuljetat lasta paljon mukana.
 • Geelityynyjä: Imukykyinen tyyny on nyt geelimuodossa, joka muuttaa nesteen geeliksi ja auttaa vaippaa pysymään kuivana pidempään. Tämä on hyvä yökäyttöön, koska se pitää vauvan kuivana.
 • Kosteuden ilmaisin: Voit myös käyttää vaippoja, joissa on märkä viiva, joka ilmoittaa, kun vaippa on täytetty. Näistä on hyötyä, kun olet ulkona lapsesi kanssa ja sinun on tiedettävä, milloin vaippa on vaihdettava.
 • Hypoallergeeninen: Kertakäyttöisiä vaippoja on myös erilaisia ​​tuoksuja ja niissä on eteerisiä öljyjä, jotka auttavat vauvan ihoa. Joten vauvoilla, joilla on ihoallergia, voi olla kemiallisia vaippoja, jotka pitävät ihon suojattuna.
 • Koko: Saat kertakäyttövaipat vauvan iän ja vauvan painon mukaan.

Kangasvaipat:

 • Puuvilla: Nämä vaipat on valmistettu imukykyisestä kankaasta, jota voidaan käyttää uudelleen. Nämä ovat taloudellisia, koska niitä voidaan käyttää uudelleen, joten sinun ei tarvitse liikaa. Niitä on eri värejä ja tyylejä.
 • Pyyheliina: Useimmissa kangasvaipoissa on sisäkerros imukykyistä mikrokuitupyyhettä, joka auttaa imemään osan virtsasta. Tämä voidaan vaihtaa ja pestä säännöllisesti desinfiointiaineella lapsen suojaamiseksi.
 • Vedenkestävä: Näissä vaipoissa voi olla myös vedenpitävä kerros, jotta lapsen ulkovaatteet eivät likaannu. Näitä käytetään, kun lapsi viedään pois kotoa.
 • Velcro/Napit: Perinteiset kangasvaipat kiinnitettiin nastoilla, mutta nyt niissä on tarranauha tai jopa napsautukset. Nämä ovat melko helppo laittaa päälle ja turvallisempia lapselle.
 • Esivalmistetut kangasvaipat: Nämä ovat aivan kuin kertakäyttövaipat, joihin kaikki kerrokset on ommeltu. Ne tulevat käyttövalmiiksi ja voidaan pestä helposti.
 • Kaikki yhdessä vaipassa: Näissä on vedenpitävät kerrokset myös ulkopuolella
 • Tasku Vaipat: niissä on vedenpitävä ulkokerros ja aukko, johon voit asettaa imukykyisen mikrokuitukerroksen.

15 parasta vauvanvaipamerkkiä:

1. Pampers Easy Ups:

pampers vaipat

OSTA TÄSTÄ

Tässä on Pampersin hieno vaippa, joka toimii kuin housutyyli. Vaippaa voidaan käyttää enintään 12 tuntia, joten on hyvä laittaa tämä yöksi. Housutyylin ansiosta se auttaa lasta totuttelemaan alusvaatteisiin. Velcro -sivut sopivat erinomaisesti vaipan säätämiseen lapsen mukavuuden mukaan. Voit repiä vaipan, kun se on poistettava. Sisävuori on puuvillaa, mikä pitää vauvan ihon pehmeänä ja mukavana. Siinä on ylimääräinen vuori, joka auttaa imeytymään. Tämä on kuuluisan tuotemerkin kaunis vaippa, joten se on oikea valinta useimmille äideille.

Plussat:

 • Vaipan uudet vuoret tekevät siitä erittäin imukykyisen.
 • Vaipan housutyylinen muotoilu sopii erinomaisesti lapsille

Haittoja: – Ei

2. Luvs Ultra Leakguard:

Luvs Ultra vuotosuoja

Tämä on hieno vaipabrändi, joka tarjoaa vaippoja edullisissa 252 vaipan pakkauksissa yhdessä. Yhtiö on myös melko varma tuotteestaan ​​ja antaa sinulle rahat takaisin -takuun, jos et ole tyytyväinen tuotteeseen. Joten näiden vaippojen hankkiminen on win-win-tilanne sinulle. Vaipoissa on ylimääräinen vuori, joka imee jopa 12 tuntia. Nämä sopivat erinomaisesti yöksi tai pitkille matkoille. Näiden vaippojen vyötärönauha on leveä, joten se tekee lapsesta mukavan myös liikkuessa. Vaipoissa on vuotamaton rakenne, joka auttaa päällysvaatteita pysymään kuivina eikä anna niiden likaantua.

Plussat:

 • Taloudellinen brändi, jossa on monia vaippoja pienemmällä summalla
 • Rahat takaisin -vaihtoehto on kaunis malli vanhemmille

Haittoja:- Ei käytössä

3. Huggies Little Snugglers:

OSTA TÄSTÄ

Jos vauvasi on ensihoitaja, tarvitset nämä vauvanvaipat, jotka on erityisesti suunniteltu keskosille. Vaipassa on myös mahdollisuus napanuoran osan läpi. Vaipan vyötärönauha on leveä, mikä auttaa estämään vuotoja. Vaipan alaosassa on kaksinkertainen kerros imeytymistä, mikä on myös hyvä antaa vaipan olla jopa 12 tuntia. Näissä esivaipoissa on myös kosteusilmaisin, joka kertoo, milloin vaipat on vaihdettava. Näihin vaippoihin ei ole lisätty tuoksua. Joten ne sopivat erinomaisesti vauvoille, jotka ovat herkkiä kuin ennenaikaiset vauvat.

Plussat:

 • täydellinen keskosille, jotka ovat hyvin pieniä ja herkkiä

Haittoja:– Ei

4. Huggies Overnite:

huggies vaipat

OSTA TÄSTÄ

Tämä on yksi parhaista vauvoista vauvoille, erityisesti yöaikaan. Tämä antaa vauvan nukkua rauhassa koko yön, koska se antaa kuivuutta jopa 12 tuntia. Tämän vaipan geelityyny toimii muuttamalla neste geelimuotoon. Tämä vaippa pysyy hyvin paikallaan nauhan kanssa. On ystävällinen joustava nauha, joka voidaan kiinnittää mukavasti lapseen. Kosteusilmaisin on erinomainen tapa tietää, milloin vaippa on vaihdettava. Indeksin viiva kertoo, onko vaippa saavuttanut rajansa. Nämä vaipat on valmistettu erittäin pehmeästä materiaalista, joka sopii myös vauvoille, joilla on ihoallergia.

Plussat:

 • Toimii koko yön.
 • Se ei aiheuta vaipan ihottumaa
 • Kosteusilmaisin on loistava säästö

Haittoja: – Kallis jatkuvaan käyttöön

5. Maan paras tarjoushoito:

OSTA TÄSTÄ

Jos etsit hypoallergeenisia vaippoja vauvallesi, nämä ovat sinulle parhaita. Nämä vaipat on valmistettu ympäristöystävällisistä ja biohajoavista materiaaleista. Vauvan vuori, joka koskettaa vauvan ihoa, on valmistettu vehnästä, joten se on täysin turvallinen. Vaipat käyttävät myös vähemmän kemikaaleja, kuten klooria, väriaineita, keinotekoisia hajusteita jne. Vaipat ovat erittäin mukavat käyttää eivätkä kutita vauvan ihoa. Joustava vyötärönauha auttaa sopimaan vauvalle. Vaipan vuoraukset ovat riittävän paksuja, jotta ne voivat imeä kosteutta lähes 12 tuntia. Tämä toimii hyvin sekä yö- että päiväkäyttöön.

Plussat:

 • Ympäristöystävälliset ja hypoallergeeniset vaipat
 • Erinomainen vauvoille, joilla on herkkä iho

Haittoja:– Voi olla kallista

6. Pampers -roiskeet:

OSTA TÄSTÄ

Jos haluat viedä lapsesi uima -altaalle tai rannalle, tämä on paras vaippa sinulle. Tämä vaippa on suunniteltu erityisesti estämään kosteuden tai veden paisuminen. Jalkojen sivuilla on kaksinkertaiset hihansuut, mikä auttaa vuotamaan. Vaipoissa on myös sivukahvat, joita voit venyttää sopimaan lapsellesi mukavasti. Koska vaipat on tarkoitettu vesikäyttöön, sisävuori on ylimääräinen, jotta se voi imeä enemmän kosteutta. Näissä vaipoissa on ihania, värikkäitä malleja, jotka tekevät vauvasta tyylikkään ja söpön. Kokeile näitä vaippoja vauvallesi ja tunne ero.

Plussat:

 • Toimii rannalla ja uima -altaalla
 • Ei täyty helposti vedellä

Haittoja:– Et ehkä halua ostaa näitä erikseen vain uima -altaan käyttöön

7. Rehelliset vaipat:

rehellisiä vaippoja

OSTA TÄSTÄ

Nämä ovat toinen merkki ympäristöystävällisiä vaippoja, joita voit ostaa vauvallesi. Ne on valmistettu luonnollisista tuotteista, kuten maissitärkkelyksestä ja vehnästä, jotka eivät vahingoita vauvan ihoa. Koska ne käyttävät vaipoissa biohajoavia tuotteita, se on myös ympäristöystävällinen. Sivuilla on kielekkeet, joilla voidaan säätää vauvan vaippaa. Tämä sopii erinomaisesti allergikoille, koska käytetty tuoksu on kasviperäistä luonnollista. Hypoallergeeniset vaipat ovat myös erinomainen tuote herkälle iholle vauvoille, koska se ei käytä kemikaaleja tai väriaineita.

Plussat:

 • Ympäristöystävällinen tuote on erinomainen vanhemmille ja vauvalle
 • Allergiaton vaippa tekee vauvan ihon onnelliseksi

Haittoja:- Nämä voivat olla hieman kalliita

8. Baby Ganics -vaipat:

vauva Ganics vaipat

Jos etsit pehmeitä vaippoja vauvallesi, Baby genius on merkki sinulle. Näissä vaipoissa on sivut, jotka voidaan venyttää mukavasti ja turvallisesti. Saat myös kosteusilmaisimen, joka on täydellinen tietää, milloin vaippa on vaihdettava. Koska vaipat eivät sisällä kemikaaleja, vauvan pehmeä iho on suojattu. Vauvan vuori, joka koskettaa lasta, on valmistettu kasvimateriaaleista, joten ne ovat vaarattomia. Jopa imukerroksessa on kasviöljyä, joka pitää vauvan ihon pehmeänä. Valitse siis nämä erinomaiset ympäristöystävälliset vaipat vauvallesi ja anna heidän ihon hengittää vapaasti.

Plussat:

 • Vaipoissa käytetyt kasvimateriaalit ovat täydellisiä vauvalle
 • Ympäristöystävälliset vaipat ovat aina hyvä valinta

Haittoja:- Ei käytössä

9. Pampers Baby Dry -vaipat:

OSTA TÄSTÄ

Toinen ihana yritys, joka valmistaa kertakäyttövaippoja, Pampers -brändi todella hemmottelee vauvaasi! Näissä vaipoissa on kolme kerrosta imukykyistä materiaalia, jotka pitävät vauvan ihon kuivana. Koska vaipoissa on joustavat nauhat, ne voivat venyä hyvin ja pitää vauvan mukavana siinä, vaikka se liikkuisi. Näitä vaippoja on useita kokoja ja sopivia, joten löydät aina lapsellesi täydellisen. Vaippojen kosteuden ilmaisin on myös loistava tapa tietää tarkasti, milloin vaipat on vaihdettava. Valitse nämä vaipat vauvallesi, jos haluat jotain noin 12 tunnin ajan. Kertakäyttövaipatyylillä voit helposti hävittää nämä vaipat käytön jälkeen.

Plussat:

 • Merkkivaipat toimivat hyvin monta tuntia päivällä tai yöllä

Haittoja:– Ei

10. Broody Chick -vaipat:

Nämä ovat ihania superpehmeitä vaippoja, joita voit ostaa vauvallesi. Toinen kohokohta tästä yrityksestä ja vaipoista on, että ne ovat biohajoavia. Tämä tarkoittaa, että voit muuttaa likaiset vaipat kompostiksi! Eikö se ole hyvä idea ympäristön kannalta? Itse vaipat on valmistettu kemiallisista tuotteista ja ovat hypoallergeenisia. Koska vaipat on valmistettu luonnollisista materiaaleista, ne ovat melko hengittäviä ja pitävät vauvan mukavana ja kuivan ihon koko päivän. Tämä puolestaan ​​pitää lapsesi poissa ihottumilta tai muilta ihoärsytyksiltä. Kemikaalittomat vaipat ovat täydellisiä vauvoille, joilla on herkkä iho, ja myös ihottumalle alttiille.

Plussat:-

 • Biohajoavat vaipat ovat hyviä ympäristölle
 • Hypoallergeeniset vaipat sopivat hyvin herkälle iholle

Haittoja: – Voi olla vähän kallista

11. Naty by Nature -vaipat:

OSTA TÄSTÄ

Tässä on vaippoja, jotka ovat juuri sopivia vauvoille, joilla on herkkä iho, ja ne, jotka ovat alttiita allergisille reaktioille. Nämä vaipat on valmistettu maissimateriaaleista sekä ulko- että sisäkerroksille. Tämä pitää vaipan puhtaana kemikaaleista, väriaineista jne. Näissä vaipoissa ei käytetä hajusteita, ja tämä auttaa myös pitämään allergiat loitolla. Nämä vaipat ovat melko hengittäviä, joten vauva pysyy mukavana, vaikka he liikkuvat ja leikkivät. Toinen positiivinen seikka näissä vaipoissa on, että ne ovat myös biohajoavia. Joten käännä se kompostiksi, kun vauva on käyttänyt sitä. Tee ympäristö iloiseksi onnellisilla vaipoillasi.

Plussat:

 • Ympäristöystävälliset vaipat sopivat sinulle ja vauvalle

Haittoja:– Ei

12. Kirkland Supreme -vaipat:

Nämä erittäin imukykyiset vaipat ovat erinomainen tapa pitää vauvan iho kuivana ja mukavana. Vauva voi käyttää niitä jopa 12 tuntia päivällä tai yöllä. Nämä auttavat vauvaasi saamaan makean unen läpi yön ilman märkää tunnetta. Siellä on myös kosteusilmaisin, jonka avulla voit mitata vaipan kosteuden. Kun viiva muuttuu keltaisesta siniseksi, tiedät, että sinun on vaihdettava vaippa. Jopa 12 tunnin käytössä vaipat ovat melko hengittäviä, joten vauva tuntuu hyvältä. Ei sisällä kemikaaleja, ja vaipat ovat hypoallergeenisia. Nämä sopivat erinomaisesti vauvoille, joilla on herkkä iho.

Plussat:

 • Upeat ulkoasumallit pitävät vauvan onnellisena
 • Hypoallergeeniset vaipat tekevät ihmeitä herkille vauvoille

Haittoja:– Ei

13. Pampers Cruisers -vaipat:

OSTA TÄSTÄ

Kun vauvat aloittavat ensimmäisillä ja arvokkailla askeleillaan, he tarvitsevat vaippoja, jotka pysyvät kiinteinä ja turvallisina. Vaipat roikkuvat, kun ne ovat täynnä, joten näissä erikoisvaipoissa on ylimääräinen imukerros, joka ei roiku. Ei vuotoja tekee siitä erittäin mukavan vauvoille ja vanhemmille. On täydellisiä joustavia hihnoja, jotka auttavat pitämään vaipan paikallaan, vaikka lapsi juoksee tai kävelee ja putoaa. Sivulevyt ovat myös erittäin pehmeitä, mikä pitää vauvan mukavana ja auttaa vauvaa kävelemään vapaammin. Joten yritä käyttää näitä vaippoja vauvallesi, joka on juuri aloittanut liikkumisen.

Plussat:

 • Täydellinen vauvoille, jotka ovat juuri aloittaneet kävelyn
 • Toimii 12 tuntia kerrallaan

Haittoja:– Ei hypoallergeeninen, joten vauvoille, joilla on herkkä iho, voi olla ongelma

14. Bambo Nature -vaipat:

bambu luonnon vaipat

OSTA TÄSTÄ

Valitse nämä hypoallergeeniset vaipat vauvallesi, varsinkin jos niillä on herkkä iho. Nämä vaipat on valmistettu orgaanisista materiaaleista, joten ne ovat pehmeitä ja hypoallergeenisia. Jopa astmaa tai muita allergioita sairastavat lapset voivat käyttää näitä vaippoja, koska niissä ei ole kemikaaleja. Vaipoissa on hengittävä materiaali, joten vauva tuntuu erittäin mukavalta. Kun vauva on kuiva, hän voi nukkua hyvin tai liikkua ja leikkiä tuntematta kammottavaa. Tämä pitää myös äidit onnellisina. Joten valitse tämä vaippa, jos lapsellasi on allergiaongelmia herkälle iholle. Tee vauvastasi iloiseksi näillä hengittävillä vaipoilla, jotka pitävät ne kuivina ja puhtaina. Nämä ovat kertakäyttöisiä vaippoja, jotka voidaan helposti hävittää ja vaihtaa.

Plussat:

 • Oikea valinta allergikoille
 • Hypoallergeeniset vaipat eivät sisällä kemikaaleja

Haittoja:– Ei

15. Huggies Slip-on -vaipat:

OSTA TÄSTÄ

Tämä on loistava housutyylinen vaippa, joka on täydellinen vauvoille, jotka ovat alkaneet kävellä ja ryömiä. Siihen asti, kun vauva on pottakoulutettu, voit käyttää tätä vaippaa ja antaa vauvan liikkua vapaasti. Tämän vaipan muotoilu on erittäin helppo pukea. Vedä se vain ylös kuin housut, eikä kiinnityksiä tarvita. Näiden vaippojen valmistuksessa käytetty materiaali on melko pehmeää ja joustavaa, mikä auttaa vauvaa liikkumaan ja toimimaan tehokkaasti. Tämä on täydellinen alusvaatetyyppinen vaippa, joka sopii myös vanhemmille. Suunnittelu ei ole monimutkaista, joten vanhempien on helppo vaihtaa vaipat likaantuneena.

Plussat:

 • Housutyylinen vaippa on paras ja helpoin käyttää
 • Pehmeä materiaali tekee lapsesta hengittävän

Haittoja:– Ei

Vinkkejä & Vaipan käyttöä koskevat varotoimet:

Vauvoille on niin paljon erilaisia ​​vaippoja, että sinun on vaikea päättää, mikä on oikea vauvallesi. Vauvanvaipan malleilla on kaikki edut ja haitat, kuten edellä keskusteltiin. Sinun on ryhdyttävä tiettyihin varotoimiin ennen kuin valitset oikean vauvan vauvan.

 • Jos vauva on allerginen ja hänellä on ongelmia ihon kanssa, sinun on käytettävä hypoallergeenisia vaippoja. Näissä vaipoissa ei ole kemikaaleja, kuten väriaineita, jotka voivat vahingoittaa vauvan ihoa.
 • Jos vauva on alkanut kävellä tai ottaa ensimmäisiä askeleita, on hyvä hankkia vaipat, jotka on valmistettu housutyyliin. Nämä voidaan laittaa lapselle ilman vaivaa ja niissä on pehmeät sivutangot, jotka auttavat vauvaa liikkumaan ja juoksemaan.
 • Ennenaikaisilla vauvoilla voi olla erityisen pieniä vaippoja, jotka on tehty erityisesti heille
 • Käytä vaippoja aina, kunnes ne ovat täysin likaisia. Näin iho ei vahingoitu.
 • Levitä vaippaihottumaa, jotta vauvojen iho pysyy sileänä ja ihottumattomana.

Vaippabrändit ja vaippayritykset tekevät kovasti töitä antaakseen sinulle ja vauvallesi täydelliset vaipat erityistarpeisiin.

Vaippa on paras kumppani äidille ja vauvalle. Se antaa äidille ja vauvalle vapauden liikkua ja pysyä kuivana yön yli. Vauvojen parhaat vaippamerkit ovat monia, ja voi olla hämmentävää päättää. Mutta kaikki vaippabrändit valmistavat vaippoja, jotka sopivat hyvin vauvaasi ja hänen mukavuuteensa. Jokainen näistä vauvojen vaipoista sisältää vaippoja, joissa on ylimääräisiä imukerroksia, ja uusilla vaipabrändeillä on myös kosteusindikaattorit. Ne voivat olla housutyylisiä tai kääriä vaippoja, jotka sopivat erinomaisesti eri ikäisille vauvoille.

Usein kysytyt kysymykset ja vastaukset:

1. Voimmeko saada ympäristölle hyviä vaippoja?

V: Jos etsit jotain, joka auttaa paitsi vauvaasi myös ympäristöä, ympäristöystävälliset vaipat ovat paras vaihtoehto. Valitse ne, jotka ovat myös kompostoitavia, niille erittäin ympäristöystävällisille vaipoille. Nämä voidaan kompostoida, kun vauva on likaantunut. Näin autat ympäristöä ja pidät lapsesi terveenä.

2. Mikä on paras vaippatyyppi – kangas tai kertakäyttöinen??

V: Tämä on henkilökohtainen valinta, mutta ei ole suositeltavaa käyttää kertakäyttöisiä vaippoja koko päivän. Vauvan iho tarvitsee hengitystä, joten on hyvä käyttää kangasvaippoja osan päivästä. Nyt meillä on myös hyviä kangasvaippoja, jotta ne eivät likaannu helposti ulkopuolelta.

3. Pitäisikö minun ostaa vaippoja irtotavarana?

V: Koska vaipat ovat päivittäinen käyttökohde, on taloudellisesti parempi ostaa ne irtotavarana. Säästät rahaa tällä tavalla. Vaippojen ostaminen ostoskeskuksissa on myös hyvä idea säästää rahaa. Mutta aina ostaa isompia kokoja vaippoja, samoin kuin vauvoja, kasvaa joka kuukausi.