Attraktiva vardagsrumsdesignidéer av Candice Olson

Vardagsrum-design-idéer-mörkt-trä-ljusblått

När det gäller våra hus måste vi försöka möblera dem perfekt så mycket som möjligt. Detta presenteras också av vardagsrumsdesignidéerna från innovativa designers och TV -stjärnor Candice Olson. Deras design visar att du fantastiskt kan dekorera ditt vardagsrum. I den här artikeln presenterar vi dig för några av de bästa idéerna för vardagsrumsdesign från Candice Olson, som du säkert kommer att bli entusiastisk över.

Vardagsrumsdesignidéer av Candice Olson

vitt-vardagsrum-design-idéer-rosa-brun

Du ser vardagsrumsdesignidéer här som bara tillhör en soffa medan andra kan innehålla två soffor och fåtöljer, till exempel. Du måste bestämma vad ditt utrymme kan acceptera för att välja rätt vardagsrumsmöbler. Candice Olson ägnar stor uppmärksamhet åt det övergripande utseendet i sina mönster. Färger är också mycket viktiga eftersom de kan påverka inredningen som helhet kraftigt. Vardagsrum ska vara mysiga och Candice har lyckats utforma samspelet mellan färgerna på väggarna och möblerna, liksom stilen på de stoppade sofforna och de dekorativa elementen på olika platser. Allt detta gör vardagsrumsdesignerna så perfekta som du vill att de ska vara.

Vardagsrumsdesignidéer med vackra färgkontraster

Vardagsrum-design-idéer-blå-nyanser-ljusa färger

Användningen av olika material bidrar också till stilen i vardagsrummet, till exempel kombinationen av kalkstensvägg och parkett. En lyxig färgkontrast uppnås med den. Ett annat val som man ofta kan se är integrationen av ett vardagsrum med ett kök och matsal i öppen planlösning, till exempel. Du måste verkligen balansera den perfekta harmonin mellan de tre rummen för att vara visuellt acceptabel.

Vardagsrum-design-idéer-blå-accent-väggar-belysning

Candice erbjuder underbara vardagsrumsdesignidéer när det gäller att dekorera rummet vi ser en fin matchning mellan färgerna, oavsett om det är i väggar, golv eller möbler. De gör boytan fantastisk samtidigt som den ser ganska användbar och praktisk ut samtidigt. När det gäller en Candice Olson -design handlar det inte bara om dina möbler. Nej, skönhet uppnås genom dekoration av väggarna, golvet, borden. Allt ska vara perfekt.

  Vardagsrum-design-idéer-öppna-vardagsrum-vindsvåning

Vardagsrum-design-idéer-vägg-design-beige-ljus-pastell

Vardagsrum-design-idéer-av-candice-olson

Vardagsrum-design-idéer-öppet-kök-vägg-enhet

Vardagsrum-design-idéer-naturmaterial-neutrala färger

Vardagsrum-design-idéer-tak-design-levande vägg

Vardagsrum-design-idéer-beige-schema

 Ytterligare 100 idéer för vardagsrum