Feng Shui möbler för vardagsrummet

Feng Shui vardagsrum inredning

Vardagsrummet är hjärtat i varje lägenhet. Det är ett område för hela familjen, ett utrymme för mysiga kvällar med vänner och släktingar. Den kinesiska filosofin Feng Shui har utvecklat många råd för rumsdesign, vilket har visat sig vara särskilt användbart för vardagsrummet. Begripligt är populariteten hos Feng Shui anläggning ökat de senaste åren.

Feng Shui inredning – gardiner

Feng Shui gardiner vardagsrumsdesign

Dörren ska inte vända mot fönstret. Gardinerna behåller den positiva energin i huset. Till exempel kan du hänga bambuklockor på altandörren. Ordna sofforna och stolarna i en cirkel eller kvadrat. TV: n ska vara gömd i garderoben, det stör harmonin mellan människorna i rummet. Enligt Feng Shui anläggning sittgruppen ska vara utformad nära väggen – det får instinktivt människor att känna sig säkrare.

Vardagsrum med Feng Shui möbler

Feng Shui vardagsrum trämöbler

Lämna mitt i vardagsrummet fritt och placera blomkrukor i hörnen av rummet. Möblerna ska vara gjorda av naturmaterial. de Feng Shui anläggning utesluter glasbord eftersom de ser instabila ut. Trä och metall är de föredragna materialen, keramiska krukor skapar en förbindelse med jorden, medan vatten i rummet har en lugnande effekt. En bra idé för dekoration är att ordna en kristallskål med vatten och blommor.

Feng Shui -färger – tips om rätt färgkombinationer

Feng Shui sovrumsinställning – rätt sängläge

Designa köket enligt Feng Shui för att åstadkomma lycka och välstånd

Spegel i vardagsrummet – tips för Feng Shui -inredning

Feng Shui runt bord vardagsrum

Feng Shui -filosofin säger att speglar förstorar utrymmet och är relaterade till framgång och viljestyrka. Spegeln ovanför eldstaden reflekterar solljuset som kommer in rikligt genom fönstren. Gardinerna ska därför vara ganska lätta och transparenta. Feng Shui -möblerna för vardagsrummet skapar en mysig, bekant atmosfär där du kan koppla av.

av Dani Alexandrova

Väggdekoration – Feng Shui -vardagsrum

spännande-vägg-design-Feng-Shui

runt bord och spegel i vardagsrummet

klassiskt-fung-shui-vitt vardagsrum

Dekoration med blommor – lila vardagsrum

Feng Shui blomsterdekoration