Väggsystemidéer för utformningen av det moderna vardagsrummet

Vardagsrumsväggidéer äkta trä ljus modernt vardagsrum inrättat

Det finns några saker att tänka på när du väljer en ny väggenhet. Å ena sidan ska det vara modernt utan att sakna ett hemtrevligt utseende. Tydliga linjer är ett kännetecken för modern inredning, vilket också återspeglas i väggdelen. Indirekt belysning är också mycket populärt och trendigt, som du kan se från följande attraktiva Väggenheter kommer att märka.

Väggdelar – vilken är lämplig för ditt eget vardagsrum?

Vardagsrumsväggidéer vit högglansglas visar vit chokladbrun

Väggdelens idéer består av exempel i högglansiga, moderna träfinisher samt moderniserade klassiska varianter. Ta en titt på väggdelens idéer och hitta en lämplig variant för ditt eget vardagsrum.

1. Väggenheter från hyllor

Väggdelar idéer högglansiga fronter skänk röd färg

Denna väggsenhet av mörkbrunt trä är mer en stor hylla som är perfekt för att sätta upp dekorationer och förvara böcker. Skjutdörren i bordeaux och högglans ger en färg accent, vilket ger väggdelen ett modernt utseende. Den används också för att täcka TV: n eller andra fack och på så sätt skydda dem från damm. Väggenheten passar perfekt med de grå nyanser som utgör resten av vardagsrummet.

2. Väggidéer med harmonisk belysning

Vardagsrumsväggidéer vit högglansig LED -belysning inrättat vardagsrum

Denna väggdel, som består av en kombination av elegant vitt och en ljus träton, har också en intressant design. Det som är slående här är skåpet, som har en böjd form, liksom den indirekta belysningen på hyllan. Samspelet mellan ljusa färger och varm belysning skapar en harmonisk atmosfär som varje vardagsrum kan använda.

3. Multifunktionella väggaggregatidéer

Väggförvaringsidéer Bokhyllor Väggskåp Shaggy Carpet Living Room

Denna väggsenhet består av flera delar, vilket är mycket populärt just nu. På så sätt kan du fästa dem individuellt och anpassa dem till arkitekturen i ditt vardagsrum. Tydliga, moderna linjer och effektiv belysning ger väggenheten pricken över i: et och gör den perfekt för den moderna inredningsstilen.

4. Väggaggregatidéer med skänk

Väggdelar idéer naturligt träoptik handtagfria fronter ädel belysning

Väggdelen som du kan se här tar upp två hela väggar, bestående av en lågbräda för TV: n, som är inramad av ett stående skåp, ett hängande skåp och en hylla. Det finns en hängande skänk på andra väggen. Allt ger mycket lagringsutrymme för alla viktiga saker, inklusive alla dina favoritböcker som du stolt kan visa på hyllorna. De varma trätonerna understryks igen av den mysiga mattan. Också här, var uppmärksam på den underbara effekt indirekt belysning har i vardagsrummet.

5. Förvaringsväggsidéer i kombination med hyllor

Vardagsrumsväggidéer vit skänk TV -skåp vägghylla

Kombinera en stor hylla med väggenheten för att lossa enkla skåp av raka linjer. Annars borde du veta att högglans är väldigt trendigt just nu och du kan inte gå fel med vitt. Detta är också tydligt i detta exempel. Den vita väggenheten har bland annat en lång lågbräda som ger tillräckligt med utrymme även för en stor tv.

6. Klassiska moderna väggdelar

Vardagsrum väggidéer ek trä optik glas vitrinskåp belysning

Om du inte riktigt gillar den enkla och moderna stilen kan du också välja en sådan variant. Väggen kombinerar den klassiska och den moderna stilen utan att se alltför modern eller för gammaldags ut. Den upplysta vitrinskåpet är ett iögonfallande och den matchande hyllan på sidoväggen har även vitrinskåp som används för att synligt förvara konstverk och skulpturer. Du kan överväga sådana väggaggregat om du också har liknande dekorationer som du vill visa.

7. Mjuka linjer för väggaggregat

Vardagsrumsväggidéer belysning under skåp ekoptik

Denna variant är mycket lik exemplet ovan. De vinklade mönster som är så typiska för den moderna stilen ersätts här av rundade kanter, vilket säkerställer ett harmoniskt utseende. Den effektiva golvbelysningen, som omsluter väggenheten med behagligt ljus, är också intressant här.

8. Idéer för små väggar

Väggförvaringsidéer Skåplådor Shaggy Carpet

Denna tilltalande väggenhet tar mindre plats, vilket gör den perfekt för mindre vardagsrum. Ändå saknas det inte på något sätt i ett modernt utseende, vilket också ger rummet en hemtrevlig atmosfär. Detta beror främst på det naturliga träet och den varma, indirekta belysningen.

Modern väggdel i två färger

Förvaringsväggidéer belysning bokhyllor fack handtagslösa dörrar

levande-vägg-idéer-modern-vit-matt-tv-skänk-alexa

levande vägg-idéer-modern-vit-tv-bakgrundsbelysning-alexa

levande-vägg-idéer-modern-valnöt-trä-dakota-levande

levande-vägg-idéer-modern-siden-grå-högglans-kara

levande-vägg-idéer-modern-matt-taupe-led-belysning-kara2

Väggenheterna kommer från Provring