Vardagsrumsväggfärger 2015 och 25 moderna exempel

vardagsrum väggfärger 2015 oliv idé vit interiör lowboard

Det nya året för med sig många nya trender, inklusive andra trendfärger. Till Vardagsrumets väggfärger 2015 som alltid hör några starka toner (inte neonfärgade) liksom pastelltoner till. Bra nyheter är att förra årets trendfärger, grå och grön, är också på modet i år. Men i år blandas de ihop och resulterar i en trevlig grågrön. Dessutom finns det också olika nyanser av den gröna färgen, från limegrönt till olivgrönt till en mörk grangrön.

Vardagsrumsväggfärger 2015 – gröna nyanser

vardagsrumsväggfärger 2015 beige bruna vita möbler

Gruppen av starka vardagsrumsväggfärger 2015 består huvudsakligen av varma toner som rött, gult, orange, ockra och beige, samt rosa och lila. Dessa kan underbart kombineras med den starka och kalla färgen turkos. De trendiga pastellfärgerna i vardagsrummet 2015 inkluderar senapsgult, lax, ljusblått och, som redan nämnts, grågrönt, men också khaki och mörkbrunt (kastanj) och alla naturliga färger i allmänhet.

Vardagsrumsväggfärger 2015 – neutrala färger

vardagsrum väggfärger 2015 brun varm atmosfär garderob soffa fåtölj

Eftersom blått är mer kallt var det inte särskilt populärt som väggfärg på många år. Men 2015 återkommer den och är mer populär än någonsin. För att undvika en för sval atmosfär kan du kombinera färgen med de varma nyanser som nämns ovan eller lägga till accenter med brunt och beige. Du kan också använda färgen blå som en underbar accentfärg för inredning och dekorativa föremål, så att väggen blir vit. Lek med det blå för att uppnå unika väggfärger i vardagsrummet 2015.

Som alltid kommer svartvitt att förbli trenden för vardagsrumsfärger 2015, men också brunt och grått från förra året. Du kan kombinera dessa evigt moderna nyanser perfekt med de andra trendfärgerna för att skapa en lyxig atmosfär. Tar du inte upp dessa färger för väggen? Använd dem sedan för möbler, gardiner eller dekorationer och ställ in moderna accenter.

Accenter på väggfärgen

vardagsrumsväggfärger 2015 rosa vägg metallisk effekt blommig silverglamour

Om du vill lägga till ytterligare, slående accenter i vardagsfärgerna i vardagsrummet 2015 kan du använda metalltoner. Dessa behöver dock inte nödvändigtvis vara blanka utan kan också väljas i matt. Förutom koppar, som redan var populärt förra året och fortsätter att vara i trend, är brons, silver och guld lämpliga. Det bästa sättet att uppnå denna effekt är att antingen rita dina egna mönster i en metallfärg på basfärgen eller använda färdiga väggtatueringar. Men tapeter som har ett motsvarande mönster är också mycket eleganta.

En annan bra idé för vardagsrumsfärgerna 2015 är att kombinera ljusa och mörka nyanser av en och samma färg. Detta ger dig fantastiska effekter och nyanser.

Vardagsrum med svart vägg

vardagsrumsväggfärger 2015 svart design elegant vitt soffbord

Vi har satt ihop ett intressant galleri med 20 vardagsrumsväggfärger 2015, varifrån du kan bli underbart inspirerad. Du kommer att upptäcka att även färger som du ursprungligen trodde inte var så imponerande, plötsligt får ett fantastiskt utseende och visas i ett helt annat ljus. Vilken färg som helst passar inredningen så att du inte behöver oroa dig för det. Allt du behöver göra är att välja en eller flera färger från det breda sortimentet. Börja det nya året med ett nytt vardagsrums väggfärger 2015 och skapa en härlig atmosfär och stämning!

Väggfärg i blågrönt

vardagsrumsväggfärger 2015 mossa grön-gran grön-blå

Neutral grå för väggen

vardagsrum-vägg-färger-2015-taupe-trä-toner-svart-accenter

Pastell gul väggfärg

vardagsrumsväggfärger 2015 pastell gul-vit-vardagsrumsmöbler-afrika-deco

Ljusbruna väggar som bakgrund för plommonfärgade möbler

vardagsrum-vägg-färger-2015-ljus-brun-plommon-soffor

Rik nyans av grönt

vardagsrum-vägg-färger-2015-olivgrön-vit-levande-vägg-trä-accenter

vardagsrum-vägg-färger-2015-beige-neutrala färger

vardagsrum-vägg-färger-2015-bensin blå-vit-kombination

Vardagsrumsväggfärger 2015 grå-ljusgrön-pastell gul-vit-möbler

vardagsrumsväggfärger 2015 taupe brun-orange-möbler-vägg-spegel-mässings-ram

vardagsrum-vägg-färger-2015-gräs-grön-gul-gardiner-rotting-persienner

vardagsrum-vägg-färger-2015-gammalt-vitt-korall-tak

vardagsrum-vägg-färg-korall-vägg-vit-hyllsystem-

vardagsrum-vägg-färg-violett-levande-vit-levande vägg

vardagsrum-vägg-färg-orange-cantilever-beige-möbler

vardagsrum-vägg-färger-2015-maj-grön-grädde-rotting-material

vardagsrum-vägg-måla-maj-grön-vit-blå-accenter

vardagsrum-vägg-färger-blå-turkos-accenter

vardagsrum-vägg-färg-beige-trä-slutare

modernt-vardagsrum-svart-vit-belysning-tapeter

vardagsrum-vägg-färg-turkos-blå-vit-hörnsoffa