100+ ainutlaatuista italialaista vauvanimeä merkityksillä

Joten oletko sinä yksi niistä uusista vanhemmista, jotka etsivät italialaisia ​​nimiä pienelle ilopaketillesi? Sitten kerron, että se on loistava valinta. Nykyään monet vanhemmat ovat siirtymässä lapsilleen italialaisiin nimiin. Nimet, kuten Abriana ja Alessandra, eivät ole vain sankarillisia ja tyylikkäitä, vaan niillä on myös syvällinen merkitys. Tässä artikkelissa olemme pyöristäneet noin 100 kaunista italialaista vauvan nimeä sekä niiden alkuperän ja merkityksen. Tarkista ne täältä.

Italialaisissa on eleganssia ja romantiikkaa, joka siirtyy eteenpäin vauvoilleen valitsemilleen nimille. Yksilöt rakastavat italialaisten nimien edistyneitä mutta perinteisiä käännöksiä, koska ne heijastavat Italian etnistä perintöä ja sen elämäntapaa. Suurin osa näistä nimistä kuvaa myös miehen luonnetta ja persoonaa. Italia on renessanssin, Michelangelon, pizzojen ja kaiken italialaisen alkuperä. Nimi, jonka valitset pojallesi tai tyttärellesi, riippuu sosiaalisesta merkityksestä ja perustasta.

Ainutlaatuiset italialaiset vauvojen nimet

Italian nimet:

Italian yleissopimuksessa lapset on yleensä nimetty isovanhempiensa ja tietysti myös muiden sukulaistensa mukaan. Vanhin lapsi on tyypillisesti nimetty isoisänsä mukaan, ja ensimmäinen pieni tyttö on nimetty isämummon mukaan. Toinen lapsi on nimetty isoäitinsä äidin mukaan ja nuori tyttö isoäidin mukaan. Lisäksi jos sinulla on enemmän lapsia, se virtaa tätien, setien ja pyhien nimiin. Siksi näet monia nimiä uusittuina, ja se on kuva sopimusten noudattamisesta. Jos vauvalle valitaan jokin muu nimi, sitä pidetään osoituksena kunnioituksen puutteesta.

Sisällysluettelo:

  • 50 parasta italialaista lasten nimeä
  • Aloita A, B, C, D, E, F, G, L, M, N, O, P, R, S, T, V, Z
  • Unisex italialaiset vauvojen nimet
  • Italian kuuluisuuksien nimet
  • Yhdistetyt kielen nimet
  • Italian lasten nimet
  • Italialaiset nimet kaksosille

50 parasta italialaista lasten nimeä merkityksineen:

Italiassa nimi koostuu etunimestä, joka on “nome”, ja sukunimestä, joka on “Cognome”. Tapa, jolla italialainen sukunimi kirjoitetaan, voi paljastaa paljon siitä, mistä perheesi on kotoisin..

1. Abriana:

Tätä erottuvaa italialaista nimeä voitaisiin käyttää vaihtoehtona Sabrinalle tai Adrianalle. Tämä nelitavainen ainutlaatuinen nimi on Aabrahamin naisellinen versio ja tarkoittaa “joukkojen isää”.

2. Agata:

Tämä on kaunis kreikkalaista alkuperää oleva nimi, jolla on kaunis merkitys ‘hyväsydäminen.’ Nimi tuli kuuluisaksi kuuluisan kirjailijan Agatha Christien etsivien tarinoiden vuoksi.

3. Alba:

Latinalaisesta sanasta Alba käytetään yleensä tyttöjä, joilla on valkoinen iho, koska sen kirjaimellinen merkitys on myös “reilu, valkoinen”. Se on myös Albuksen naisellinen muoto, espanjalainen sana, joka tarkoittaa “auringonnousua”.

4. Aldo:

Tämä on saksalaista alkuperää oleva nimi, joka on saavuttanut suuren suosion Italiassa. Itse asiassa sitä käytetään Italiassa useammin kuin Saksassa. Aldon merkitys on “vanha ja viisas”. Nimi on saavuttanut suuren suosion Italiassa, koska heidän edesmennyt pääministeri oli Aldo Moro.

5. Alfio:

Vaikka Alfio on italialainen nimi, se on peräisin kreikkalaisesta sanasta Alphios. Nimi tarkoittaa “vaalea iho tai hehkuva”.

6. Alma:

Nimi Alma on peräisin latinalaisesta kielestä, joka tarkoittaa välittämistä tai vaalimista. Nimi sai kuuluisuutensa Alman taistelun jälkeen vuonna 1854. Espanjassa sana Alma tarkoittaa sielua ja on useiden jumalattarien nimi.

7. Amanda:

Tämä on sanan Amandus naisellinen muoto, joka tarkoittaa “rakkautta ansaitsevaa”. Sen alkuperä on latinalainen kieli.

8. Angelica:

Nimi Angelica on peräisin kreikan kielestä, joka tarkoittaa “Jumalan sanansaattajaa”. Se on naisellinen nimi, jota on käytetty 1700 -luvulta lähtien.

9. Benito:

Nimi Benito on Benedictuksen espanjalainen ja italialainen versio, joka tarkoittaa “siunattu”.

10. Bibiana:

Bibiana on muunnelma Vivianista, joka tarkoittaa “täynnä elämää”. Vivian oli aiemmin maskuliininen nimi, mutta nykyään se on ehdottomasti naisellinen nimi ja niin on Bibiana.

11. Camilla:

Nimi Camilla on peräisin latinalaisesta sanasta Camilla, joka tarkoittaa virheetöntä luonnetta. Se on hyvin kuuluisa naisenimi, jossa on paljon näyttelijöitä, joilla on sama nimi, kuten Camilla Belle, Camilla Luddington jne..

12. Capriana:

Nimi Capriana on peräisin italialaisesta kielestä ja tarkoittaa “epäselvää”. Nimi on johdettu Italian Caprin saarelta, jossa joidenkin lähteiden mukaan sen merkitys on “oikukas tai leikkisä”.

13. Caprice:

Nimi Caprice on peräisin italialaisesta sanasta Capriccio, joka tarkoittaa kuvitteellista. Vaikka sitä käytetään ihanteellisesti tytöille, monilla pojilla on myös sama nimi. Caprice Coleman, kuuluisa painija, jakaa saman nimen.

14. Cara:

Tämä latinalaista alkuperää oleva nimi tarkoittaa “rakas”. Jotkut ihmiset ehdottavat myös sen merkitystä “kumppanina”.

15. kristitty:

Nimi Christian on peräisin latinalaisesta sanasta Christianus, joka tarkoittaa “kristitty” tai “Kristuksen seuraaja”. Se on ihanteellinen poikien nimi, mutta myös tytöt ovat käyttäneet sitä keskenään. Christian Bale ja Christian Serratos ovat kuuluisia näyttelijöitä ja näyttelijöitä, joilla on sama nimi.

16. Clarisse:

Clarisse on italialainen muunnelma kuuluisista sanoista Clarice ja Claire. Se on Claran keskiaikainen muoto, joka tarkoittaa “kirkasta ja kirkasta”. Tämä on klassinen ja ikätön italialainen nimi, joka heijastaa kauneutta ja naisellisuutta.

17. Claudia:

Claudia on kaunis naisellinen nimi, joka on peräisin latinalaisesta kielestä, joka tarkoittaa “heikko nainen”.

18. Cosima:

Cosima on italialaista alkuperää oleva Cosimo -miesmuoto. Se on erittäin tyylikäs ja erottuva nimi, joka tarkoittaa “järjestystä ja kauneutta”.

19. Cristiano:

Tämä yksi kuuluisimmista italialaisista nimistä, koska jalkapallotähti Christiano Ronaldo liittyy samaan. Christiano on peräisin myös latinalaisesta sanasta Christianus, joka tarkoittaa kristittyä. Christiano on yksi tunnetuimmista italialaisista nimistä.

20. Dario:

Italialaisesta Darius -sanasta johdettu nimi Dario on maskuliininen nimi, joka tarkoittaa “hyvän omistajaa”. Kuuluisia persoonia, joilla on sama nimi, ovat Dario Medrano, Dario Saric ja Dario Benedetto.

21. Deangelo:

Deangelo on kuuluisa italialainen nimi, joka tarkoittaa “enkeliltä” tai “enkeliltä”. Amerikassa nimi kirjoitetaan nimellä D’Angelo tai DeAngelo.

22. Diana:

Dianan alkuperä on latinalainen kieli, joka tarkoittaa “jumalallinen nainen”. Nimi sai suosionsa edesmenneen prinsessa Dianan takana.

23. Donte:

Donte on italialainen versio latinalaisesta sanasta Dante. Se tarkoittaa “Vakaa, kestävä.” On monia kuuluisia jalkapallo- ja koripalloilijoita, joilla on sama nimi.

24. Edita:

Se on italialainen muunnelma perinteisestä englanninkielisestä nimestä Edith, joka tarkoittaa “menestyvää sodassa”. Tämän nimen naisten sanotaan olevan kevyitä ja luovia ja silti erittäin vahvoja johtajia ja visionäärejä.

25. Emilia:

Tämä on todella naisellinen italialainen nimi, joka on johdettu naisellisesta latinalaisesta nimestä Aemilius. Nimi tarkoittaa “ kilpailijaa, erinomaista tai jäljittelevää ”. samalla nimellä.

26. Enzo:

Enzo on italialainen muunnelma nimestä Henry, joka tarkoittaa “talon hallitsijaa”. Se on yksi vuosisadan suosituimmista ja vahvimmista maskuliinisista nimistä, jota on käytetty eri kirjoitusasuilla ympäri maailmaa.

27. Febe:

Febe on espanjan variantti sanasta Phoebe. Sana on peräisin kreikasta ja tarkoittaa “kirkkainta naista”. Kreikkalaisen mytologian mukaan Phoebe oli Uranuksen tyttären nimi.

28. Giada:

Tämä suloinen tyttövauvan nimi on peräisin italialaisesta sanasta jade. Kuuluisa julkkiskokki Giada De Laurentiis jakaa saman nimen.

29. Giorgio:

Tätä sanaa käytetään tunnetusti sekä nimenä että sukunimenä, mikä tarkoittaa “George”. Se on saanut alkunsa kreikkalaisesta sanasta “Georgos”, joka tarkoittaa maanmiestä tai maanviljelijää.

30. Giovanni:

Tämä kuuluisa nimi on peräisin italialaisesta sukulaisesta “John”, joka tarkoittaa, että /”Jumala on armollinen.” Muissa maissa sitä käytetään yleisemmän nimen Frederick muodossa.

31. Lorenzo:

Tämä on hyvin kuuluisa italialainen maskuliininen nimi, joka on peräisin roomalaisesta sukunimestä “Laurentius”, joka tarkoitti “laurentia”. Todellisuus -tv -tähti Nicole Polizzi nimesi poikansa Lorenzoksi vuonna 2012.

32. Luca:

Kuuluisa maskuliininen nimi Luca on Lucan sukulainen, joka on johdettu Luciuksesta. Se tarkoittaa “Lucaniasta”. Se tekisi suloisen nimen myös tytöille.

33. Marcella:

Ranskan sanan Marcella sukulainen tarkoittaa italialaista nimeä Marcella, joka on nimen Marcel naisellinen muoto. Se on Marcuksen pienikokoinen muoto. Tämä ihana italialainen nimi tarkoittaa “sotaista”.

34. Mario:

Nimi Mario on muunnelma espanjalaisesta sanasta Mauris, joka tarkoittaa “omistettu Marsille”. Kreikkalaiset kutsuivat Marsia, joka oli roomalainen sodanjumala, Jumala Ares. Mauris tarkoittaa “miestä”.

35. Matteo:

Italialainen Matteuksen muoto tarkoittaa Matteoa, joka tarkoittaa “Jumalan lahjaa”. Tähän nimeen liittyvä kuuluisa julkkis on Matteo Bocelli (poplaulaja).

36. Milano:

Se on unisex -nimi, jota käytetään tunnetusti sekä pojille että tytöille. Nimi Milan on peräisin slaavilaisesta sanasta Mil, joka tarkoittaa “ystävällistä, rakastavaa, armollista”. Se on myös erittäin kuuluisa kaupunki Italiassa.

37. Nico:

Tämä on jälleen unisex -nimi, joka on myös lyhennetty muoto Nicolo tai Nicola. Nimi tarkoittaa ’voittoisaa kansaa’.

38. Olivia:

Olivia on peräisin latinalaisesta sanasta “Oliivi”. Shakespeare käytti sitä ensimmäisen kerran näytelmässään Kahdestoista yö.

39. Palmiro:

Palmiro on italialainen variantti nimestä Palmer, joka tarkoittaa “pyhiinvaellusmatkaa”. Nimi annettiin perinteisesti tarkoittamaan, että mainitun henkilön vanhemmat lähtivät pyhiinvaellukselle tai Pyhään maahan.

40. Regina:

Regina on peräisin latinalaisesta kielestä, joka tarkoittaa “kuningatar”. Tämä nimi tuli kuuluisaksi viktoriaanisen aikakauden lopussa, joka sai synonyymin kuningatar Victorialle.

41. Rocco:

Nimi Rocco on peräisin saksaksi ja italiaksi, mikä tarkoittaa “lepoa”. Rock tai Rocky ovat lempinimiä, jotka liittyvät yleisesti Roccoon.

42. Saverio:

Tämä on jatkoa vanhalle roomalaiselle nimelle Severo. Vaikka se antaa sukunimen tunteen, se on itse asiassa italialainen vauvan nimi. Sekä Severo että Saverio ovat peräisin Italiasta ja ovat muunnelmia Severuksesta, mikä tarkoittaa Sternia.

43. Stefano:

Tämä maskuliininen nimi on peräisin italialaisesta sanasta Stephen, joka tarkoittaa ‘seppele tai kruunu’. Stefano Gabanna, kuuluisa muotisuunnittelija, jakaa saman nimen.

44. Suzzeta:

Suzzeta on italialainen versio Susanista tai Sussanasta, jonka alkuperä on heprea. Tämä on viehättävä nimi pienelle tytölle

45. Tito:

Tämä lyhyt ja söpö vauvan nimi on espanjalainen ja italialainen Tituksen muunnelma, joka tarkoittaa “kunnianarvoa”. Joten jos etsit lyhyttä nimeä, joka ei ole tylsää ja tylsää, Tito on ihanteellinen valinta.

46. ​​Titus:

Tämä kuuluisa italialainen nimi on peräisin latinalaisesta kielestä, mikä tarkoittaa kunnioitettua. Se oli myös 1. vuosisadan Rooman keisarin Titus Flaviuksen nimi.

47. Vanna:

Tämä suloinen nimi pienelle tytölle on peräisin hepreasta, mikä tarkoittaa “Jumalan lahja.” Tunnetuin Vannaan liittyvä persoonallisuus on TV -juontaja Vanna White kuuluisasta TV -ohjelmasta Onnenpyörä.

48. Vera:

Tämä ihana naisenimi on peräisin italiaksi, mikä tarkoittaa “totuutta”. Tähän nimeen liittyy monia kuuluisia julkkiksia, kuten tv -näyttelijä Vera Farmiga ja muotisuunnittelija Vera Wang.

49. Vittorio:

Tämä italialainen maskuliininen nimi on peräisin nimestä Victor, joka tarkoittaa “voittoa”. Vittorio De Sica on kuuluisa ohjaaja, jolla on sama nimi.

50. Zeta:

Ensimmäinen asia, joka tulee mieleen Zetan kuullessa, on kuuluisa Hollywood-julkkis, Catherine Zeta-Jones. Zetan alkuperä on saksalainen, mikä tarkoittaa panssaroitua neitiä tai yksinkertaisesti erittäin voimakasta naista.

Parhaat 10 unisex -italialaista vauvan nimeä ja merkitystä:

1. Aria:

Aria on yksi suosituimmista italialaisista vauvojen nimistä, joka tarkoittaa “ilmaa”. Se tarkoittaa myös “leijonaa” hepreaksi. Sinun on vain kirjoitettava se nimellä Arya, ja sinulla on unisex -nimi, joka tarkoittaa “jaloa” sanskritissa.

2. Lucca:

Tämä on kaunis unisex -nimi Toscanan kauniin kaupungin mukaan. Tässä on myös niin suloinen lempinimi – Luke

3. Callisto:

Tällä nimellä on kreikkalainen ja italialainen alkuperä, mikä tarkoittaa “kauneinta”. Se on kaunis unisex -nimi, jolla on ihana lempinimi sekä Calli.

4. Geonna:

Tämä unisex -nimi on kierretty versio yleisemmästä naisnimestä “Gianna”, joka tarkoittaa “Jumala on armollinen”.

5. Leone:

Kuten nimi itsestään viittaa, se tarkoittaa ‘leijonaa’ ja sitä voidaan käyttää sekä nais- että maskuliinisena nimenä.

6. Cala:

Tämä nimi on peräisin Sisiliasta, joka tarkoittaa “lahti”.

7. Marquesa:

Nimellä on kaunis merkitys “Royalty”. Tämä nimi on ihanteellinen lapsellesi, olipa kyseessä poika tai tyttö.

8. Dante:

Nimi Dante tarkoittaa “kestävää”. Se on unisex -nimi ja on täysin järkevää, koska vauva jakaa nimen kuuluisan runoilijan Dante Alighierin kanssa.

9. Santo:

Kuten nimestä voi päätellä, se tarkoittaa “pyhää”. Santoa voidaan helposti käyttää unisex -nimenä, joka sopii täydellisesti lapsellesi.

10. Porfirio:

Porfirio on unisex -nimi, joka on peräisin italialaisesta ja espanjalaisesta alkuperästä ja tarkoittaa “violettia väriä”.

10 kuuluisan italialaisen julkkiksen nimeä:

Seuraavassa on joitain kauniita italialaisia ​​vauvojen nimiä, jotka ovat myös joidenkin kuuluisien persoonallisuuksien nimet.

1. Gaga:

Lady Gaga on kuuluisa italialaista alkuperää oleva laulaja. Hän on kirjoittanut hittejä, kuten ”Suosionosoituksia” ja ”Poker face”.

2. Sylvester:

Sylvester Stallone on kuuluisa italialaisen ja ranskalaisen alkuperän Bollywood -näyttelijä. Hän on työskennellyt kuuluisissa elokuvissa, kuten Rocky ja First Blood.

3. Madonna:

Madonnan isä on italialainen ja äiti ranskalainen. Hän on kuuluisa laulaja, joka tunnetaan hittikappaleistaan ​​”Like a neitsyt” ja “Holiday”. Madonna on yksi suosituimmista italialaisista vauvojen nimistä.

4. Leonardo:

Leonardo DiCaprio on kuuluisa italialainen näyttelijä. Hän on näytellyt elokuvissa kuten Titanic ja The Wolf Of Wall Street

5. Alyssa:

Alyssa Milanolla on italialaiset syntyperät. Hän on näytellyt sarjoissa, kuten “Charmed” ja “Who’s the boss”.

6. Hulk:

Hulk Hogan, kuuluisa WWE -painija, on italialaista alkuperää. Hänet on sijoitettu viidenneksi kaikkien aikojen suurimmissa Pro-painijoissa.

7. Lindsay:

Kuuluisa näyttelijä Lindsay Lohan on irlantilaista ja italialaista alkuperää. Hän on työskennellyt elokuvissa kuten Mean Girls ja The Parent Trap.

8. Kaley:

Kaley Cuoco on kuuluisa italialaisen ja saksalaisen alkuperän TV -tähti. Hän on näytellyt kuuluisissa TV -ohjelmissa, kuten Big Band -teoriassa ja 8 yksinkertaisessa säännössä.

9. Steve:

Steve Carell on tunnettu näyttelijä, jolla on italialainen ja puolalainen syntyperä. Hän on näytellyt elokuvissa kuten Little Miss Sunshine ja The 40-Year-Virgin.

10. Bretagne:

Brittany Murphy oli italialaista ja irlantilaista alkuperää. Hän työskenteli elokuvissa, kuten Sin City ja Clueless, ja kuoli 32 -vuotiaana.

Top 10 italialaista yhdistettyä kielen nimeä:

1. Gabriella:

Tämä kaunis italialainen naisellinen nimi on peräisin hepreasta, mikä tarkoittaa “Jumala on vahvuuteni” Se on naisversio kuuluisasta nimestä Gabriel.

2. Sandra:

Tällä italialaisella nimellä on englantilainen alkuperä, joka tarkoittaa “ihmiskunnan puolustaja”. Sitä pidetään myös Alessandran lyhytmuodona, joka on kreikkalaisen sanan Alexandra italialainen versio.

3. Donna:

Tämä italialainen nimi on synonyymi Ladyille tai Donin naispuolisen vastaavan kunnioittava otsikko on peräisin latinaksi.

4. Sergio:

Tämä italialainen nimi on peräisin latinaksi, mikä tarkoittaa palvelijaa tai palvelijaa.

5. Carina:

Kaunis italialainen sana, joka tarkoittaa pientä rakasta, on peräisin latinaksi, joka tarkoittaa Keel, yksi Orion Constellation viidestä tähdestä.

6. Antonio:

Tämä on italialainen sana, joka tarkoittaa korvaamatonta. Latinaksi se tarkoittaa ylistävää. Se on myös naisellinen Antonio -muoto.

7. Pia:

Tämän lyhyen ja suloisen sanan Pia alkuperä on latinaksi, mikä tarkoittaa hursasta tai puhdasta.

8. Desiderio:

Nimi on peräisin espanjan kielestä, mikä tarkoittaa haluttua.

9. Elisabetta:

Elisabetta on italialainen muunnelma englanninkielisestä nimestä Elizabeth, joka tarkoittaa “Jumalani on runsas tai runsauden Jumala”.

10. Montes:

Tämä italialainen maskuliininen nimi on peräisin espanjan kielestä, mikä tarkoittaa vuorta. Se on lyhennetty muoto Montague tai Montgomery.

25 ainutlaatuista italialaista lasten nimeä merkitysten kanssa:

Tässä on muutamia italialaisia ​​nimiä, jotka on anglikoitu nykypäivän elämäntapaan sopiviksi:

1. Sofia:

Melodinen, kuulostava nimi, Sophia rullaa musiikillisesti pois kielestä. Suosittu nimi, Sofian alkuperä on Kreikassa ja Espanjassa. Tarkoittaa viisautta, joka ei haluaisi, että heidän söpö ilonippunsa olisi viisas.

2. Isabella:

Hepreasta johdettu Isabella tarkoittaa Jumalalle omistautunutta. Nimi, joka liittyy keskiaikaisiin prinsessaihin, kuningattareihin ja Shakespearen näytelmiin. Isabellan kaltainen nimi voi täyttää prinsessasi ylpeydellä ja itseluottamuksella yhdistettynä vilpittömyyteen ja omistautumiseen rakkaitaan kohtaan.

3. Aaria:

Tuo musiikin taika lapsesi elämään tällä melodisella nimellä. Italiasta tulee Aria, joka tarkoittaa melodiaa. Anna pienen sydämesi lyödä rakkaudella ja harmonialla joka kerta, kun laulat hänen nimensä.

4. Ariana:

Tämä nimi on saanut mainetta poptähti Ariana Granden takia, mutta se juontaa juurensa sekä kreikkalaisille että italialaisille juurille, jotka tarkoittavat “täysin puhdasta” ja “erittäin pyhää”. Molemmissa tapauksissa jokainen italialainen tyttövauva, jolle annetaan tämä kaunis nimi, on jumalien lähettämä taivaallinen enkeli.

5. Beatrice:

Beatrice, kirjallisuuden nimi, on nyt saanut uuden elämän. Prinsessa Beatricen jälkeen nimi on jälleen parrasvaloissa. Loistavalla merkityksellä “hän, joka tuo onnea”, tämä on täydellinen nimi vauvalle, joka varmasti tuo syvää onnea jokaiselle, jonka sydäntä hän koskettaa.

6. Aurora:

Latinalaisesta merkityksestä Dawn roomalaisessa mytologiassa auringonnousun jumalatar oli Aurora, jonka kyynel oli aamun kastepisara. Nimi, jota vauva vaalii, kun hän tuo auringonsäteen elämääsi joka päivä ja nauttii satuprinsessa Auroran pelaamisesta Ruusunen.

7. Francesca:

Miespuoliselta Francesilta tämä naisversio on peräisin Italiasta, ja se tarkoittaa “vapaata”. Upea ele nimen takana, joka ehdottaa, että tyttövauva kasvaa itsenäiseksi ja itsevarmaksi, kasvaa siivet ja nousee muiden yläpuolelle. Tätä ainutlaatuista italialaista vauvanimeä arvostavat kaikki, joilla on se.

8. Alessia:

Italialainen ja kreikkalainen alkuperä Alessia herättää kuvia kreikkalaisista jumalattareista. Nimi, vaikkakin hyvin naisellinen ja kauniit keinot, puolustaa soturia. Ole ylpeä siitä, että voit nimetä tyttäresi Alessiaksi, koska se viittaa siihen, että hänestä tulee vahva, tukeva ja omistautunut.

9. Bianca:

Kaunis nimi ja muunnelma ranskalaisesta versiosta, Blanche. Bianca tarkoittaa valkoista, loistavaa. Tuo valoa elämääsi ihastuttavan tyttövauvan kanssa ja anna hänelle nimi Bianca. Hänen tulevaisuutensa pitäisi loistaa kirkkaana ja sielunsa puhtaana kuin valkoinen.

10. Gia:

Gia on Giannan lyhyempi muunnelma. Ihana, melodinen ääni, kun sanot sen italialaisella aksentilla. Nimi itsessään tarkoittaa armolahjaa Jumalalta. Lapsi tunsi aina olevansa rakastettu ja armollinen tietäen, että hän on rakastava lahja vanhemmilleen Kaikkivaltias.

11. Leonardo:

Nimi, joka kaikuu taiteen ja viihteen maailmassa. Leonardo Da Vinci antoi tälle nimelle syvyyttä ja luonnetta. Nimi löysi lisää mainetta näyttelijä ja sydämenrikkoja Leonardo DiCaprio. Lyhennettynä leoksi se tarkoittaa leijonaa. Anna poikavauvasi olla vahva ja taiteen mestari antamalla hänelle tämän klassisen italialaisen nimen.

12. Luca:

Niin suloisen kuuloinen nimi. Täydellinen pomppivaan poikavauvaan. Luca on toinen Lucasin nimen muoto. Nimi tarkoittaa “valon tuottaja”. Tällä nimellä oleva lapsi säteilee ja tuo valoa heidän rakkaansa elämään.

13. Dante:

Vahvan kuuloinen, miehen nimi. Nimi on surullisen kuuluisa keskiaikaisen italialaisen runoilijan Dante Alighierin ja hänen jumalallisen komediansa vuoksi. Nimi tarkoittaa oikeastaan ​​kestävää. Vakaa nimi, joka voi auttaa rakentamaan vahvan mielen ja luonteen, päättäväinen lapsi tuskin luovuttaa helposti.

14. Enzo:

Lyhennetty versio Vincenzosta tai Lorenzosta, nimen taustalla on Italia ja Espanja. Molemmissa kulttuureissa se tarkoittaa talouden hallitsijaa. Voittaja tai voittaja. Perinteisesti sopiva nimi talon miehelle. Nyt nimi pojalle, joka on suuri vaikuttaja, joka voittaa sydämet ja menestyy.

15. Antonio:

Latinalaiset juuret, Antonio: n espanjalainen ja italialainen merkitys on korvaamaton ja korvaamaton. On sanomattakin selvää, että jokainen vauva on korvaamaton jokaiselle vanhemmalle. Pikkupoika, jolle annetaan tämä nimi, kasvaa turvallisesti tietäen, että hän on korvaamaton vanhemmilleen ja että häntä rakastetaan ja hänestä huolehditaan enemmän kuin mitään muuta jalokiveä.

16. Giovanni:

Klassinen ja perinteinen italialainen pojan nimi Giovanni tarkoittaa, että Jumala on armollinen tai armollinen Jumalan armo. Koska italialaiset ovat syvästi uskonnollisia, voimme ymmärtää, että tällainen nimi kunnioittaisi suuresti ja tämännimistä lasta pidettäisiin suurena Jumalan siunauksena.

17. Marco:

Suosittu italialainen nimi Marco liittyy usein kuuluisaan italialaiseen matkailijaan Marco Poloon. Nimi tarkoittaa sotaa tai Marsin jumalaa. Pienen kerubin nimeäminen Marco takaa vahvan ja urhoollisen nuoren miehen, joka puolustaa oikeuksiaan ja taistelee kansansa puolesta.

18. Alessandro:

Tämä nimi on muunnelma Aleksanterista, ja se voidaan jäljittää historiassa Aleksanteri Suureen. Kreikkalainen ja italialainen merkitys viittaavat ihmiskunnan puolustajaan/auttajaan. Nimi liukuu kielestä pois musiikillisesti ja viittaa siihen, että poika nimeltä Alessandro olisi ystävällinen ja taipuvainen luontoon ja ihmisten auttamiseen.

19. Adriano:

Tämän nimen merkitys liittyy Adrianmereen. Sinun ilonippusi voi olla vesivauva ja viedä uima -altaalle välittömästi. Jotkut lapset saavat niin paljon iloa roiskuessaan vedessä.

20. Nicolo:

Usein lyhennettynä Nicoksi tämä nimi on ihana ja ihanteellinen pienelle vauvalle. Vaikka lapsesi käyttäytyisi väärin, olisi vaikea nuhdella häntä tällä nimellä. Nicolo tarkoittaa voittoa tai kansan valloittajaa. Tällaisella nimellä hän varmasti valloittaa monia sydämiä ja on voittoisa pyrkimyksissään.

21. Adrian:

Italialainen alkuperä, pojan nimi – Adrian on ollut englanninkielisten ihmisten käytössä jo vuosia. Adrianin merkitys on “Hadria”. Se on kaupunki Pohjois -Italiassa, josta Adrianmeri sai nimensä. Englantilainen paavi 1200 -luvulla nimettiin ensimmäisenä Adrianiksi, joka ei ollut italialainen.

22. Anthony:

Tämä on englanninkielinen versio ”Antonio”, joka on italialaista, espanjalaista ja latinalaista alkuperää. Siitä on tullut erittäin suosittu, koska monet maahanmuuttajat alkoivat muuttaa Amerikkaan. Pyhät, roomalaiset kenraalit ja näyttelijät ovat tehneet tämän nimen suosituksi vuosien varrella.

23. Luukas:

Johdettu kreikkalaisesta alkuperästä, Lucanus, Etelä -Italian alue. Se tarkoittaa “Lucanukselta”. Luukas on yksi apostoleista, joka oli lääkäri. Tähtien sota teki tästä nimestä entistä suositumman kuuluisan Luke Skywalkerin kanssa.

24. Julian:

Julian on latinalaista ja kreikkalaista alkuperää oleva pojan nimi. Se on toinen Julion muoto, joka tarkoittaa “nuorta tai Joven lasta”. Julian on voimakas sukunimi useille Rooman keisareille. Julesia, Juliaa ja Julienia pidetään hyvin tyylikkäinä vauvojen niminä.

25. Romeo:

Sarjaflirtti, suklaapoika, romanttinen sankari, Romeo on italialaista alkuperää olevan pojan nimi. Sitä käytetään nyt laajalti ympäri maailmaa elokuvasta Romeo ja Juliet. Romeo tarkoittaa “Rooman kansalaista”. Tämä on nyt universaali nimi.

Kaksosten italialaiset nimet:

1. Gino ja Gian:

Gino, italialainen poikien alkuperänimi, tarkoittaa “aina elävää”. Se on Ambrogion lyhennetty versio. Toinen versio tästä nimestä on Eugene. Gino on saanut enemmän suosiota viime vuosikymmeninä verrattuna muihin nimen versioihin.

Gian on heprealaista ja italialaista alkuperää ja suosittu valinta pojille. Se lausutaan Joniksi. Gianin merkitys on “Jumala on armollinen”. Tästä nimestä on monia versioita. Gian erottuu kuitenkin ja kuulostaa ehdottoman italialaiselta.

2. Rocco ja Fico:

Fico on erittäin suosittu italialainen poikien nimi, joka on lyhennetty versio Federicosta. Ficon merkitys on “kuva”. Tämä ei ole kovin yleinen, mutta ehdottomasti ainutlaatuinen nimi.

Rocco on saksalaista ja italialaista alkuperää. Roccon merkitys on “lepo”. Tämän nimen teki tunnetuksi pyhimys, joka paransi ruttouhreja. Rocky on toinen Roccon muoto. Se tarkoittaa myös “taistelua”. Tämä nimi on nykyään melko yleinen.

3. Rico ja Bianca:

Rico on italialaista alkuperää oleva pojan nimi. Se on lempinimi Enricolle tai Ricardolle. Se on myös italialainen Henryn muoto.

Bianca on suosittu tyttöjen nimi, joka on italialaista alkuperää. Biancan merkitys on “valkoinen” tai “puhdas”. Vaihtoehtoinen versio tästä nimestä on ranskalainen Bianca tai Blanche.

4. Amedeo ja Elda:

Amedeo on loistava valinta pojan nimelle, ja se on latinalaista alkuperää. Amedeon merkitys on ”Jumala on rakkaus”.

Se on Elda on muinainen saksalainen nimi tytölle. Elda tarkoittaa taistelua. Elda on italialainen versio Hildasta. Se on erittäin suosittu valinta pienille tytöille. Nämä harvinaiset italialaiset vauvojen nimet, erityisesti kaksosille, arvostavat kaikkia.

5. Gianna ja Madonna:

Tämä on Gianna on upea nimi tytölle ja on heprealaista ja italialaista alkuperää. Gianna tarkoittaa “Jumala on armollinen”. Gianna on pyhä, joka uhkasi henkensä pelastaakseen lapsensa. Se on toinen Janen muoto Johnilta.

Italialainen Madonna on tytön nimi. Madonnan merkitys on “rouva”. Se on erittäin kunnioitettava tapa puhua naiselle kuten ranskalainen “madame”. Tämä nimi merkitsee myös Mariaa, Jeesuksen äitiä. Tästä nimestä tuli erittäin suosittu laulaja Madonnan vuoksi.

6. Donica ja Enrica:

Italian juuret Donica on tytön nimi, joka tarkoittaa “nainen”. Se on toinen Donnan muunnelma. Latinaksi Donica tarkoittaa “anna”. Aiemmilla vuosisatoilla Donicaa käytettiin harvoin.

Enrica on italialaista ja vanhaa saksalaista alkuperää. Enrica tarkoittaa “kodin johtajaa”. Se on Henryn naisversio, ja muita vaihtoehtoisia versioita ovat Erica, Enricka, Enricketta.

Nämä modernit italialaiset vauvanimet ovat peräisin italialaisista, espanjalaisista ja kreikkalaisista juurista. Uskonnon merkitys, joka määrittelee italialaisen kulttuurin ja perinnön, korostuu heidän vauvojen nimissä. Nimet ovat melodisia, kun ne lausutaan aitolla italialaisella aksentilla

Joten edellä mainittu on luettelo italialaisista nimistä, jotka on jaettu eri luokkiin sekä niiden alkuperä ja merkitykset, mikä helpottaa työtäsi selvittää paras nimi, joka sopii lapsellesi. Kerro meille, onnistuitko löytämään parhaan nimen vauvoillesi yllä olevasta luettelosta. Jaa palautteesi alla oleviin kommentteihin.