120+ modernia englantilaista vauvan nimeä merkityksillä

Englanninkieliset nimet ovat melko suuria. Siksi on varmasti koettelemus valita oikea. Olitpa etsimässä nimeä tyttövauvallesi tai pojallesi tai jopa kaksosillesi, meillä on luettelo englanninkielisistä lasten nimistä, jotka ovat erittäin hyödyllisiä sinulle. Niille teistä, jotka etsivät unisex -nimiä, meillä on kaikki valmiina. Englanninkieliset nimet ovat peräisin vanhasta englannista tai länsisaksasta, jota anglosaksit käyttivät muinaisina aikoina. Katsokaa joitain niistä.

englanninkieliset vauvojen nimet

Suosituimmat englantilaiset vauvojen nimet ja merkitykset:

Tässä on kokoelma joitain kauniita englantilaisia ​​vauvojen nimiä pojille.

1. Addison:

Addison tarkoittaa “Aadamin poikaa”. Nimi on erittäin suosittu nimi kaikille englantilaisille pojille.

2. Adken:

Adken tarkoittaa “tammesta”. Nimi viittaa vahvaan ja rohkeaan. Adken on myös muunnelma Aikenista ja on suosittu englanninkielinen nimi.

3. Adrion:

Toinen englanninkielinen nimi on Adrion. Nimen alkuperä on myös latina. Se tarkoittaa “Adrianmeren alueelta” ja on siten englantilainen poikavauva kyseiseltä alueelta.

4. Cal:

Cal tarkoittaa “rohkeaa”. Se on myös nimien lyhenne, joka alkaa Cal-. Tämä on melko vanha englantilainen nimi.

5. Carter:

Carter on erittäin suosittu englanninkielinen nimi pojille. Se tarkoittaa “ajaa kärryä”. Nimi on tärkeä, koska se on sukunimi ja ammattinimi.

6. Chadwick:

Chadwick on enemmän sukunimi ja se on nimi soturin kaupungista.

7. Daelan:

Daelan on Waylonin rhyming -muunnelma. Waylon tunnetaan historiallisena sepänä, jolla on yliluonnollisia voimia.

8. Dalbert:

Dalbert on toinen moderni englantilainen vauvan nimi. Se tarkoittaa “ylpeä” tai “jalo”. Dalbert on hyvä vaihtoehto poikavauvalle, jos etsit nimeä, joka alkaa D -kirjaimella.

9. Dana:

Dana tarkoittaa henkilöä Tanskasta. Tämä voisi olla sopiva nimi vauvoille Tanskasta.

10. Daron:

Daron tarkoittaa “hienoa” ja on ainutlaatuinen englantilainen vauvan nimi.

11. Darwin:

Darwin on suosittu englantilainen nimi. Emmekö ole kuulleet tästä nimestä usein? Darwin tarkoittaa “peuran ystävä”.

12. Dave:

Se on klassinen amerikkalainen poikavauva. Davea käytetään enemmän Davidin tai Davisin lempinimena. Siinä on vain yksi tavu, mikä helpottaa oikeinkirjoitusta.

13. Dominic:

Latinalainen nimi keskiajalta, Dominic oli 1200 -luvun munkki. Sillä on ylemmän luokan yhdistyksiä ja se tarkoittaa Herralle kuulumista. Pieni oma Domisi voi olla hyvin hienostunut, rauhallinen ja hengellinen.

14. Earl:

Se tarkoittaa “aatelista”. Earl on aristokraattisen perheen titteli.

15. Edwaldo:

Toinen klassinen amerikkalainen nimi on Edwaldo. Nimi tarkoittaa “varakas hallitsija”. Sillä on englantilainen alkuperä.

16. Elfred:

Elfred tarkoittaa “viisasta” tai “viisasta”. Tämä englantilaisen miehen vauvan nimi on ainutlaatuinen.

17. Faer:

Entä tämä hyvin harvinainen ja ainutlaatuinen nimi poikasi pojalle? Nimi tarkoittaa “matkustajaa” ja on sopiva nimi kaikille vauvoille, joiden vanhemmat etsivät jotain erilaista.

18. Fitz:

Fitzia ei koskaan käytetä erillisenä nimenä. Se on sukunimi, etuliite, joka tarkoittaa “poikaa”. Yleensä Fitzin jälkeen on toinen nimi.

19. Frank:

Nimi Frank on toinen suosittu nimi. Frank tarkoittaa “vapaata miestä”. Frank on myös lempinimi Francisille tai Franklinille.

20. Galen:

Galen tarkoittaa “rauhallista”. Nimi näkyy myös gaelin kielellä, jossa se tarkoittaa “rauhallista”.

21. Garet:

Garet tarkoittaa “rohkea keihään kanssa”. Entä tämä englantilainen vauvan nimi poikasi pojalle? Nimi on myös englanninkielinen.

22. Garrey:

Garrey tarkoittaa “keihästä” ja on yleinen englantilainen vauvan nimi.

23. Hadden:

Hadden tarkoittaa “kanavalta”. Nimi on englantilainen.

24. Haines:

Haines on enemmän sukunimi ja tarkoittaa “viiniköynnöksen peittämää mökkiä”.

25. Hale:

Hale tarkoittaa “kaukaisesta laaksosta”. Se tarkoittaa myös “terveellistä”. Halea käytetään enemmän kuin sukunimeä eikä se ole erillinen nimi.

26. Halsey:

Halsey on nimi Halin saarelta tuleville ihmisille ja on pikemminkin aluekohtainen nimi.

27. Hamilton:

Hamilton tarkoittaa “ylpeästä kaupungin kartanosta”. Se on myös yhden Skotlannissa asuvien perheiden sukunimi.

28. Harris:

Harris tarkoittaa “Harryn poikaa”. Joten jos isän nimi on Harry, tämä nimi on erittäin osuva nimi pojallesi. Nimi on myös vanha englantilainen nimi.

29. Hugo:

Hugo on vaurauden nimi, joka merkitsee vaurautta ja aristokratiaa. Se on germaaninen nimi ja siitä on tullut erittäin muodikasta viime vuosina. Nimi tarkoittaa sydäntä, mieltä, älykkyyttä ja inspiraatiota, mikä olisikaan parempi syy nimetä poikasi Hugo ja saada kaikki nämä ominaisuudet yhdeksi.

30. Jack:

Keskiajalta nykypäivään Jack on ja on ollut pojan suosituin nimi ja jatkuvasti ykkönen monissa maissa. Muunnelma Johnista, tämä on ihana nimi poikavauvalle. Se tarkoittaa, että Jumala on armollinen ja Jumala todella on armollinen antamaan sinulle suloisen vauvan nimeltä Jack. Nimi on hyvin kuuluisa, ja se on myös esillä lukemattomissa lastentarhoissa, tarinoissa vuosikymmenten aikana sekä monissa TV -draamissa.

31. Jackson:

Jackson tarkoittaa “Jackin poikaa”. Tämä on melko yleinen ja yksinkertainen englanninkielinen lapsenimi.

32. Joshua:

Suloinen nimi upealle poikavauvalle ja lyhennetty usein Joshiksi. Tämä melodinen nimi on heprealaista alkuperää ja ominaisuuksia Vanhassa testamentissa. Viime vuosina erittäin suosittu nimi tarkoittaa, että Herra on antelias ja tietysti poikavauva on antelias lahja kaikille vanhemmille.

33. Kaison:

Kaison tarkoittaa ’avainten pitäjää’. Kai on Kaisonin moderni versio. Tämä vanha englanninkielinen nimi oli aikoinaan hyvin kuuluisa osoittamaan, että henkilö on itse asiassa vartija ja siihen voi luottaa.

34. Landon:

Landon on toinen aluekohtainen nimi. Se on nimi kaikille niille Long Hillin ihmisille.

35. Lanston:

Tämä on toinen aluekohtainen nimi, joka tarkoittaa Long Estate -yhtiön ihmisiä.

36. Mannie:

Mannie on englantilainen vauvan nimi, jonka alkuperä on englanti. Se tarkoittaa “Jumala on kanssamme”. Sitä pidetään myös Emmanuelin lyhenteenä.

37. Merkitse:

Mark on erittäin suosittu englanninkielinen nimi. Se on muunnelma nimestä Marcus. Nimi on ollut suosikki vanhempien keskuudessa. Nimi on myös lempinimi Marcukselle ja on söpö!

38. Michael:

Toinen nimi, jolla on raamatullinen alku, Michael on heprealainen nimi ja oli yksi arkkienkeleistä. Yleinen nimi, joka tarkoittaa sitä, kuka on Jumalan kaltainen, nimeä hänet Mikaeliksi ja pienestä pojastasi tulee ihana kerubi

39. Newton:

Newton on todella englantilainen nimi. Nimeä käytetään nyt enemmän kuin sukunimeä ja se on melko vanha englanninkielinen nimi.

40. Norman:

Norman on pohjoinen henkilö ja pohjoismaalainen. Nimellä on ranskalainen ja englantilainen nimi.

41. Norvin:

Norvin tarkoittaa “ystävää pohjoisesta”.

42. Norwell:

Norwell on enemmän sukunimi. Se tarkoittaa “kevään pohjoiselta kaivolta”. Nimi on nyt yhä suositumpi.

43. Oliver:

Jackin rinnalla Oliver on toinen erittäin suosittu nimi Englannissa. Vaikka alkuperä on ranska, englantilaiset ovat ottaneet sen omakseen vuosisatojen ajan. Usein lyhennetty Ollieksi, se on todella söpö nimi pienelle pojalle. Se tarkoittaa oliivipuuta tai rauhallista, joten voit toivoa, että pikku Olliesi on rauhallinen ja suloinen lapsi. Tunnetuin Oliver on Charles Dickens Oliver Twist.

44. Palmer:

Palmer tarkoittaa pyhiinvaeltajaa, jolla on palmun oksa. Nimellä on uskonnollinen yhteys. Tämä voi olla yksi parhaista englantilaisista vauvojen nimistä vauvallesi, jos etsit jotain uskonnollista yhteyttä.

45. Paavali:

Toinen suosittu englantilainen nimi on Paul. Paavali voi tarkoittaa ”vähän”, mutta Raamatussa Paavali oli avainhenkilö. Hän oli evankelista ja apostoli.

46. ​​Penn:

Penn tarkoittaa “kotelosta”. Tällä nimellä on englantilainen alkuperä.

47. Raine:

Raine tarkoittaa “sääntöä”. Nimi tarkoittaa myös “viisasta”. Sillä on englantilainen alkuperä.

48. Ramsey:

Ramsey on Ramin saarelta tai Ravenin saarelta tulevien ihmisten sukunimi. Tämä on toinen vanha englanninkielinen nimi lapsille.

49. Sagar:

Sagar on epätavallinen englanninkielinen nimi. Nimi tarkoittaa “viisasta”.

50. Hiekkainen:

Se tarkoittaa “ihmisen puolustajaa”. Sandy on myös lyhenne sanoista Alexander.

51. Skotlantilainen:

Skotti on nimi Skotlannista tuleville ihmisille. Jos olet kotoisin Skotlannista, voit antaa lapsellesi nimen “skotti”.

52. Varjo:

Etsitkö raamatullista nimeä pojallesi? Tämä on nimi, jolla on sellainen! Shad on lyhenne raamatullisesta Shadrachista. Shadrach oli yksi kolmesta heprealaisesta nuoresta miehestä, joiden tiedettiin selvinneen hengitettynä tuliseen uuniin.

53. Tad:

Toinen vanha englantilainen nimi, jolla on raamatullinen yhteys, on Tad. Tad tunnettiin yhtenä Kristuksen apostoleista. Tad on lyhenne sanoista Thaddeus.

54. Uli:

Uli on muunnelma Edwinasta ja tarkoittaa ”erityistä ystävää”. Nimi on hyvin harvinainen ja sillä on englantilainen alkuperä.

55. William:

Vuodesta 1066 lähtien William voittaja Shakespearesta prinssi Williamiin, kuuluisa nimi ja ajaton klassikko ja yhtä suosittu nyt kuin se oli 1200 -luvulla. Voidaan lyhentää Williksi tai Billiksi, Williamilla on saksalainen alkuperä ja hän tarkoittaa päättäväistä suojelijaa. Nimi, joka kantaa paljon painoa ja loistava antaa pienelle pojallesi.

Englannin nimet tytöille:

1. Anna:

Anna on suosittu nimi kaikkialla eri merillä ja esiintyy paljon populaarikulttuurissa. Lyhyt ja yksinkertainen, se on heprealainen nimi ja muunnelma Hannahista. Nimi tarkoittaa armoa ja jokainen pikkutyttö, jonka nimi on Anna, on varmasti siro ja kulttuurinen.

2. Aldora:

Aldora tarkoittaa “jaloa”. Nimi on peräisin myös kreikasta, jossa se tarkoittaa “siivekäs lahja”.

3. Alexa:

Alex on erittäin söpö pieni nimi tyttärellesi. Nimi tarkoittaa “ihmiskunnan puolustaja” ja sillä on englantilainen alkuperä.

4. Alexis:

Entä Alexis vahvana naisena, josta hän kasvaa? Alexis on variantti ja feminiininen nimi Alexander ja Alexius.

5. Alice:

Alice nimestä tuli suosittu Shakespearen näytelmän julkaisun jälkeen. Nimi tunnetaan myös nimellä “Liisa Ihmemaassa”.

6. Barbie:

Barbie tuli tunnetuksi blondinuken jälkeen. Nimi on kuitenkin itse asiassa Barbaran lempinimi. Tämä on myös moderni englantilainen tyttövauvan nimi.

7. Becca:

Becca tarkoittaa kaunista tai kiehtovaa. Tämä voisi olla toinen sopiva nimi kauniille tyttärellesi.

8. Beth:

Nimen Beth alkuperä on sekä heprea että englanti. Beth on suosittu englantilainen nimi tytöille. Se tarkoittaa “taloa” ja on pienikokoinen Elizabeth ja Bethany. Beth nimestä tuli kuuluisa myös kuuluisan romaanin “Pikku naiset” jälkeen.

9. Chloe:

Kreikkalainen nimi, mutta erittäin suosittu englantilaisten keskuudessa, Chloe on noussut suosioon viime vuosina ja edelleen suosituimpien nimien joukossa. Kreikan mytologiasta ja Uudesta testamentista löytyvä Chloe tarkoittaa tuoretta, kukkivaa, vihreää versoa. Tyttö, jolla on tämä nimi, olisi täynnä elämää ja chirpy.

10. Charlotte:

Tyylikäs, siro nimi ja kuninkaalliset yhdistykset, Charlotte on sekä ranskalainen että englantilainen. Sitä löytyy myös klassikoista ja suositusta fiktiosta. Nimi on suosikki ja tarkoittaa ilmaista. Se lyhennetään usein Charlieksi ihastuttavaksi lempinimeksi. Kaunis nimi kutsua pientä prinsessaa, joka olisi oikeudenmukainen ja vapaahenkinen.

11. Claire:

Claire on klassinen nimi, jolla on latinalaiset ja ranskalaiset juuret. Se on yleinen nimi Englannissa. Yksinkertainen, herkkä nimi, joka vain liukuu kielen sujuvasti, se tarkoittaa kirkasta ja selkeää. Pienellä rouvallasi olisi todennäköisesti selkeät näkymät ja hän olisi älykäs ja iloinen.

12. Danelle:

Danelle on hyvin moderni englantilainen tyttövauva, jonka monet vanhemmat valitsevat usein. Nimi on helppo kirjoittaa ja on englantilaista alkuperää.

13. Darlena:

Darlena tarkoittaa “rakas”. Nimi on myös muunnelma Darlasta. Sillä on englantilainen alkuperä.

14. Darnisha:

Nimi tarkoittaa “piilotettua”. Se on myös muunnelma Darnellista englanniksi. Tämä on hyvin harvinainen ja ainutlaatuinen englantilainen tyttövauvan nimi.

15. Emily:

Kuuluisa Emily historiassa sisältää Bronte ja Dickens. Emily näki valtavan herätyksen viimeisen vuosikymmenen aikana. Se on kaunis, naisellinen nimi, joka on roomalaista alkuperää. Se tarkoittaa kilpailijaa, joka voisi viitata siihen, että pienellä ruusullasi on kilpailu.

16. Emma:

Naisellinen, kaunis ja täynnä historiaa, Emman suosio on noussut huipulle. Tämä klassinen nimi on saksalaista alkuperää ja tarkoittaa universaalia, täydellistä. Nimeä tyttövauvasi Emma ja hän on varmasti täydellinen kaikin tavoin.

17. Ella:

Englantilainen nimi ja lyhenne Eleanorista tai Ellenistä, se on kaunis, tyylikäs nimi ja sopii täydellisesti ihastuttavalle prinsessallesi tai siroille, nuorelle naiselle. Nimi on saavuttanut valtavan suosion viime vuosina ja tarkoittaa kaunista keijua.

18. Fanni:

Fanni on enemmän lemmikin nimi. Se tarkoittaa “ilmaista” ja on vanha hyvä englantilainen naisnimi, jota voit ajatella.

19. Farrah:

Farrah oli huippunimi 70 -luvulla. Hän oli kuuluisa näyttelijä Farrah Fawcett. Nimi tuli uskomattoman kuuluisaksi hänen ansiostaan. Se on englantilaista alkuperää ja tarkoittaa “miellyttävää ja oikeudenmukaista”.

20. Firenze:

Nimi Firenze tarkoittaa “kukoistavaa” tai “kukoistavaa”. Firenzellä on englantilainen alkuperä. Se on myös suosittu kaunis kaupunki Italiassa. Kaupunki on kulttuurisesti rikas.

21. Gillian:

Gillian tarkoittaa “nuorekas” ja on johdettu latinalaisesta sanasta ja nimestä Julian. Nimeä käytetään kuitenkin laajalti englanninkielisten keskuudessa tyttärensä nimeämiseen.

22. Gabrianna:

Gabrianna on moderni englantilainen tyttövauvan nimi, joka on sekoitus Gabrielle ja Anna. Jos etsit jotain aivan uutta, tämä on hyvä valinta.

23. Gael:

Gael tarkoittaa “iloista”. Tämä nimi on myös termi kaikille Skotlannin muinaisten keltien jälkeläisille.

24. Holly:

Vanha englantilainen alkuperä, nimi tarkoittaa Holly tree, suosittu joulun ikivihreä kasvi. Viime vuosina se on ollut suosittu nimi pienille tytöille, kaunis nimi liittyy usein yhteiskunnan hieman varakkaampiin.

25. Halle:

Halle on muunnelma Halleylle. Nimi on hyvin ainutlaatuinen ja on myös suosittu nykyään.

26. Harriet:

Harriet tarkoittaa “hallitsee kotiaan”. Nimi on myös Harryn naisellinen muoto.

27. Jadira:

Jadira on hyvin moderni nimi, joka tarkoittaa jalokivijadea tai viittaa vihreään väriin. Jos olet henkilö, joka ottaa numerologian vakavasti, tämä voisi olla hyvä nimi tyttärellesi.

28. Janae:

Jos tyttäresi on todella lahja kaikkien rukoustesi jälkeen Herralle, tämä nimi on varmasti hänelle. Janae tarkoittaa “Jumala on vastannut”. Nimi on vanhan version Jane moderni nimi.

29. Jane:

Jane on suosittu vanha englantilainen tyttövauvan nimi. Se on Johanneksen naisellinen muoto.

30. Landry:

Tässä on toinen epätavallinen nimi tyttärellesi. Landry tarkoittaa “paikan hallitsijaa”. Nimi on englantilainen.

31. Lareina:

Lareina tarkoittaa “kuningatar”. Mikä voisi olla parempi nimi tyttärellesi, joka voisi todella olla kuningatar sinulle.

32. Lilja:

Englantilainen Lily on ikivanha klassikko ja edelleen erittäin suosittu monien ihmisten keskuudessa, joten se on kaksinkertainen, kuten Lily-Mae, joka lisää ripauksen luokkaa ja erottelua. Pehmeä, herkkä nimi aivan kuten aromaattinen kukka. Se tarkoittaa kauneutta, puhtautta ja viattomuutta. Mikä olisikaan parempi nimi kauniille kukallesi. Tämä on toinen hyvä nimi tytöille.

33. Mabel:

Mabel tarkoittaa ’rakastettavaa’ ja on lyhenne sanoista Amabel. Nimi on englantilainen ja on nykyään erittäin suosittu ja rakastettu nimi.

34. Madelena:

Madelena on nainen Magdalasta. Nimi on myös heprealainen, mikä tarkoittaa “tornista”.

35. Maitane:

Maitane tarkoittaa “rakkaasti rakastettua”. Tämä on luultavasti yksi paras tapa ilmaista tyttärellesi, mitä hän tarkoittaa sinulle.

36. Maggia:

Nimeä Maggy käytetään usein lempinimellä tyttövauvalle. Nimi tarkoittaa “helmi”.

37. Mandalyn:

Nimi Mandalyn on rakkauden arvoinen henkilö. Nimi on myös Amandan muoto ja sen alkuperä on englanti.

38. Nancy:

Emmekö ole kuulleet Nancystä kuuluisan romaanin Nancy Drew jälkeen? Nimi oli erittäin suosittu nimi, joka on vähitellen saamassa takaisin paikkansa. Monet vanhemmat rakastavat tätä englantilaista naisenimeä uudelleen.

39. Neda:

Neda on nimi, joka on kuuluisa myös Afrikassa. Nimen afrikkalainen merkitys on “syntynyt sunnuntaina”. Englanniksi se tarkoittaa “varakas suojelija”. Nimi on myös naisellinen muoto Ned.

40. Nell:

Nellistä tuli kuuluisa Shakespearen näytelmän “Comedy of Errors” jälkeen.

41. Olivia:

Latinalainen alkuperä ja Shakespearen kahdestoista ilta, Olivia on suosituin nimi tällä hetkellä ja on ollut vihollisen yli kymmenen vuoden ajan. Tarkoittaa oliivi, rauhan symboli, pikku Oliviallasi voi olla yhteinen nimi, mutta olla ainutlaatuinen rauhallisella ja hiljaisella käytöksellään.

42. Pamela:

Pamela oli nimi, jonka keksi 1500 -luvun runoilija Sir Philip Sydney. Nimi on alun perin johdettu kreikasta, ja myös englanninkieliset hyväksyvät sen.

43. Helmi:

Helmi on syntymäkivi, joka on tarkoitettu kesäkuussa syntyneille. Syntymäkiven tiedetään antavan vaurautta ja terveyttä. Nimi on englantilainen.

44. Pam:

Pam on suosittu lempinimi Pamelalle. Sitä käytetään joskus myös etunimenä.

45. Rae:

Rae on Rachelin tuttu muoto. Nimi on skandinaavinen. Rae on myös Rayn naisellinen muoto.

46. ​​Reese:

Reese tarkoittaa “intohimoista”. Tämä on klassinen englantilainen naisenimi.

47. Rosanna:

Rosanna on nimi, joka on sekoitus Rose ja Anna ja joka on moderni englantilainen tyttövauvan nimi.

48. Sabrina:

Sabrina on nimi, jolla on uskonnollinen yhteys. Nimellä itsessään on paljon charmia ja se on myös legendaarinen kelttiläinen jumalatar.

49. Tamsin:

Nimi Tamsin on melko epätavallinen nimi. Tamsin tarkoittaa “kaksoset”.

50. Tatum:

Toinen harvinainen nimi, jos etsit sitä. Se tarkoittaa “kevytmielistä”.

51. Vanessa:

Vanessa on alun perin pehmeää kangasta. Nykyään sitä käytetään kuitenkin kaikissa yhteyksissä perhonen merkitsemiseksi. Tämä voi olla harvinainen englantilainen nimi tytöille.

Ainutlaatuiset Twin Baby -nimet:

1. Freya ja Phoebe:

Tämä on nimi kaksoset tytöille. Se tarkoittaa “rakkautta” ja Phoebe “valoa”. Freya on myös norjalaisen rakkauden ja kauneuden jumalattaren nimi; kun taas Phoebe tarkoittaa valoa, kuten kreikkalainen mytologia havaitsee.

2. Amber ja Margot:

Tämä on nimi kaksoset tytöille. Keltainen on kuten tunnemme jalokivi. Margot tarkoittaa “helmi” ja sitä käyttävät myös ranskalaiset.

3. Usko ja toivo:

Usko ja toivo tarkoittavat uskoa ja luottamusta johonkin, useimmiten Jumalaan. Nämä ovat molemmat englantilaisia ​​tyttövauvojen nimiä.

4. Alice ja Elsie:

Alice tarkoittaa “jaloa” ja Elsie on lyhenne Elizabethista, joka tarkoittaa “omistettu Jumalalle”.

5. Addison ja Avery:

Addisonin nimi kasvoi suosioon televisiosarjan Grey’s Anatomy takia. Avery tarkoittaa “tonttujen hallitsijaa”. Ne ovat poikien nimiä.

6. Jaakob ja Joona:

Joonaa, vaikka se on peräisin hepreasta, käyttävät monet englanninkieliset. Se tarkoittaa “kyyhkyä”. Jaakob on suosittu raamatullinen patriarkka. Nimi on myös kuuluisa juutalainen nimi poikavauville.

7. Mahdollisuus ja jahtaus:

Chance ja Chase ovat poikavauvojen kaksosten nimet. Molemmat ovat englantilaisia ​​nimiä. Chase on läsnä myös ranskaksi, mikä tarkoittaa “metsästää”.

8. Elia ja Joel:

nämä ovat suosittuja englantilaisia ​​nimiä, jotka viittaavat ”Jumalaan” ja ovat poikien kaksosten nimet.

9. Henry ja Harold:

Henry on talouden ja myös Englannin kahdeksan kuninkaan hallitsija. Harold on englanninkielinen nimi, joka tarkoittaa armeijan komentajaa. Molemmat ovat poikien nimiä.

10. Max ja Charlie:

Toinen englanninkielinen nimi poikavauville. Charlie tarkoittaa “vapaa mies”.

11. Halle ja Annie:

Halle on sukunimi, joka tarkoittaa “asukasta aulan niityllä”. Annie on englantilainen nimi, joka tarkoittaa “armoa”. Molemmat ovat suosittuja englantilaisia ​​kaksonimiä.

Englannin unisex -nimet vauvoille:

1. Alex: Alex on lyhyt nimi Alexanderille. Nimeä käyttävät sekä miehet että naiset. Alex tarkoittaa “ihmiskunnan puolustajaa”.

2. Andy: Toinen unisex -nimi vauvoillesi. Andy tarkoittaa “miehistä”.

3. Casey: Caseya käytetään yleisesti sekä mies- että naisvauvoille. Se tarkoittaa “rohkea”.

4. Corey: Corey tarkoittaa “asukasta lähellä onttoa”.

5. Devon: Ainutlaatuinen unisex -nimi, Devon tarkoittaa runoilijaa.

6. Parker: Parker tarkoittaa “pelinvartijaa”.

7. Perry: Nimi tarkoittaa “päärynäpuun asukas”.

8. partiolainen: Partio tarkoittaa “tarkkailla tai vakoilla”.

9. Spencer: Tämä on vanha englanninkielinen nimi, joka tarkoittaa “annostelija”.

10. Aurinkoista: Aurinkoinen tarkoittaa “kirkas” tai “iloinen”.

Suurin osa englanninkielisistä nimistä on klassisia ja joillakin eurooppalaisia ​​vaikutteita. Useimmat näistä nimistä ovat raamatullisia ja hyvin historiallisia. Monet 80 -luvulla suosituista nimistä palaavat nyt takaisin englantilaisiin vauvojen nimiin. Katso huolellisesti, kun valitset luettelon siitä, mikä houkuttelee sinua eniten.