130+ nykyaikaista tamilivauvan nimeä merkityksillä

Nykyaikaisten tamilien vauvanimien tai jopa tavallisten tamilien nimien tiedetään olevan aina tyylikkäitä. Ne ovat viileitä ja ainutlaatuisia, muistuttaen usein taidettaan ja kulttuuriaan. Tamilivanhempien tiedetään myös olevan erityisen varovaisia ​​ja valikoivia, kun heidän on nimettävä vauvansa. Jos mietit, minkä nimen antaisit tytölle tai pojalle, tutustu ehdotettuihin nimiin. Tämä auttaa varmasti helpottamaan huolta.

tamil vauvojen nimet

Uusimmat tamilien vauvojen nimet pojille:

1. Aariz:

Ensimmäinen tässä luettelossa on Aariz, joka tarkoittaa “kunnioitettavaa miestä”. Aariz on yksi parhaista nimistä tamililaisille. Nimi on varsin suosittu Tamil Naduandissa, ja sen voidaan sanoa olevan valtava menestys viime vuosina, vaikka se on melko perinteinen nimi poikavauvallesi.

2. Anosh:

Anosh tarkoittaa “ikuista”. Tämä on yksi Tamilin hienoimmista vauvojen nimistä. Anosh on tamililaisten mukaan todella kaunis ja tyylikäs nimi. Nimi sopii melkein jokaiselle tamilipojalle ja sen voidaan sanoa olevan yksi parhaista tamilipoikien nimistä.

3. Anoop:

Tämä on yksi parhaista tamilien poikien nimistä. Nimi on niin kaunis, että kaikki perheenjäsenet arvostavat tätä nimeä. Sanan Anoop merkitys on “kaunis”. Nimellä on monia muita vastaavia merkityksiä, kuten vertaansa vailla oleva tai vertaansa vailla oleva kauneus aivan kuten jokainen vauva kuuluu perheeseen.

4. Aki:

Aki on hyvä nimi tamililaisille. Tämän nimen merkitys on “Syksy”, joka on todella kaunis. On niin hyvä, kun vertaa lasta kauteen, joka on itsessään niin kaunis. Tämä on yksi parhaista tavoista vertailla poikaa, kun hän on vauva. Ne vanhemmat, jotka valitsevat tämän nimen pojalle, tekevät epäilemättä parhaansa pojan kasvatuksessa.

5. Ajay:

Tämä kuulostaa marathi -nimeltä, mutta on tamilinen nimi poikavauville. Nimi tarkoittaa “voittajaa”. Tämä on luultavasti yksi parhaista nimistä tamilipojalle siellä. Lapsen nimeäminen on hyvä nimi. Se erottaa hänet muista lapsista tulevina vuosina, ja ihmiset pitävät myös hänen nimestään, mikä tekee hänestä sosiaalisen kuvakkeen.

6. Anbu:

Anbu tarkoittaa yleensä jotakuta, joka on hyväsydäminen. Tämä on hyvä nimi antaa poikavauvallesi. Nimellä on myös muita vastaavia merkityksiä, kuten pehmeys, rakkaus jne. Tämän nimen todellinen merkitys on “ystävällisyys”. Olipa tilanteesi mikä tahansa, sinun tulee aina olla hyväsydäminen ja tehdä ystävällisiä tekoja, koska päivän lopussa olemme kaikki ihmisiä.

7. Arjun:

Tämä on yksi parhaista intialaisista nimistä ja yksi parhaista tamilipoikien nimistä. Nimen Arjun merkitys on ”luottamus ja voima”. Nimi sopii varmasti melkein jokaiselle poikalapselle, koska kaikkien heidän on tarkoitus olla rohkeita. Nimellä on myös muita merkityksiä, kuten riikinkukko, lordi Indran poika jne.

8. Aarya:

Aarya tarkoittaa voimakasta ja jaloa. Tämä on yksi parhaista tavoista nimetä tamilipoika. Nimi tarkoittaa “voimakas, jalo jne.” Arya on erittäin suosittu tamilivaltioissa ja on yksi parhaista tamilien nimistä pojille siellä. Nimi sopii melkein jokaiselle poikalapselle ja muistuttaa poikaa varmasti siitä, kuinka onnekas hän on saada nimensä niin kauniilla nimellä, kun hän kasvaa ja ymmärtää jonkin verran tämän nimen merkityksen.

9. Arnish:

Arnish on kaunis tamilipoikavauva. Se tarkoittaa “meren herraa”. Tämä vauvan nimi tamilissa on hyvin ainutlaatuinen.

10. Ajai:

Ajai tarkoittaa “voittamatonta”. Jos luulet vauvasi sopivan tähän merkitykseen ja konnotaatioon, nimi on varma sinulle.

11. Balan:

Balan tarkoittaa “elävää”. Jos vauva on aina liikkeellä ja eloisa, tämä nimi luultavasti kuuluu hänelle. Balan lapsenimi Tamilissa kutsutaan myös nimellä Bala.

12. Charan:

Nimi viittaa “nöyrään ihmiseen”. Charan on erittäin suosittu moderni tamilin nimi, joka ei ole vielä menettänyt suosiotaan.

13. Chaitan:

Chaitan on suosittu nimi. Nimi tarkoittaa “tietoisuutta” ja on ollut käytössä jo pitkään.

14. Deva:

Nimi, joka viittaa Herraan, Deva on moderni ja tyylikäs sekoitus puhdasta tamililaista nimeä. Se tarkoittaa “jumaluutta” tamiliksi ja on suosittu valinta monille uskonnollisille vanhemmille.

15. Dhir:

Dhir tarkoittaa “viisasta”. Nimi on voimakas ja on hyvä vauvan nimi luettelossa kaikille niille söpöille pienille poikavauville.

16. Daiwik:

Daiwikin on oltava hyvin harvinainen ja epätavallinen nimi. Nimi tarkoittaa “Jumalan armoa” ja on hyvin ainutlaatuinen nimi tamililaisten keskuudessa.

17. Desikan:

Desikan on puhdas tamilinen nimi, joka on otettu kirjallisuudesta. Nimi tarkoittaa ’kansallinen poika’ ja sillä on myös uskonnollinen viittaus Lord Vishnuun.

18. Kestävä:

Toinen viittaus Herraan, Lord Murugan on yksi Tamil Nadun suosituimmista nimistä.

19. Eashan:

Eashan on vastasyntyneen vauvan nimi tamiliksi ja symboloi sekä Lord Shivaa että Vishnua.

20. Eniyan:

Eniyan tarkoittaa “nuorta”. Tämä on jälleen yksi suosittu lapsenimi tamilissa.

21. Falgun:

Falgun viitataan tiettyyn kuukauteen hindukalenterin mukaan. Tämä sopisi siis kaikille tänä aikana syntyneille poikavauville.

22. Giri:

Nimi Giri on jälleen yksi suosittu uusin vauvan nimi tamilissa nuorille pojille. Giri tarkoittaa “vuori”.

23. Guhan:

Guhan viittaa Lord Muruganiin. Herralla on runsaasti palvojia. Jos olet myös Lord Muruganin palvoja, Guhan voisi olla valitsemasi nimi poikavauvallesi.

24.Hanish:

Hanish viittaa Lord Shivaan. Jos olet intohimoinen Herra Shivan palvoja, tämä nimi on ihanteellinen pojallesi.

25. Hardik:

Hardik on moderni tamilinen nimi. Nimi tarkoittaa “sydämellinen”, ja vauvan nimeäminen tarkoittaisi, että ilmaiset sydämellisen onnen hänen syntymänsä puolesta.

26. Hemant:

Toinen poikasi nimi Tamilissa voisi olla Hemant, koska se viittaa talven osaan, jota pidetään vuoden kauneimpana ajankohtana.

27. Ilesh:

Ilesh tarkoittaa “maan herraa”. Nimellä on vahva mytologinen yhteys.

28. Iniyan:

Iniyan tarkoittaa “makeaa”. Nimi on aito tamilinen nimi, joka oli erittäin suosittu.

29. Jagan:

Nimi Jagan viittaa “maailmankaikkeuteen”. Jagan on erittäin suosittu nimi Tamil Nadussa.

30. Jairaj:

Nimi tarkoittaa “voiton herraa”. Poikasi nimeäminen Jairaj tarkoittaisi, että todella toivot ja siunaat häntä voitolle kaikessa, mitä hän tavoittelee.

31. Karun:

Karun tarkoittaa “myötätuntoista”. Nimi sopii parhaiten kertomaan lapsellesi täsmälleen, millainen hänen on oltava muulle maailmalle. Tämä nimi on osa modernia tamilien uusien nimien luetteloa.

32. Lalit:

Lalit tarkoittaa “kaunista”. Tämä nimi on söpö nimi komealle pojallesi.

33. Maniyan:

Maniyan on kuuluisa nimi tamililaisten keskuudessa. Se tarkoittaa “helmiä” ja on hyvä tapa osoittaa maailmalle ja perheelle, että poikasi on todella helmi.

34. Maha:

Yleensä sana Maha tarkoittaa “erittäin suurta”. On hyvä nimi soittaa tamililapselle. Maha tarkoittaa myös gasellia. Se on itse asiassa yksi parhaista nimistä tamilipojille siellä.

35. Maari:

Maari tarkoittaa sadetta ja se on yksi Tamil -poikien parhaista nimistä koskaan. Tämä on melko vanha nimi ja sitä käytetään edelleen useimmissa tamiliperheissä.

36. Mehul:

Mehulilla on melkein sama merkitys kuin edellisellä, joka on “sade”. Sana on todella kaunis nimi ja sopii poikavauvalle. Tämä on yksi tamilipoikien parhaista nimistä.

37. Nirush:

Nirush viittaa Mahabharatan kuninkaaseen. Tämä voi olla perinteinen tamilivauvan nimi, jota voit ajatella.

38. Rithul:

Rithul on “totuuden etsijä”. Tämä nimi kannustaa myös poikaasi matkustamaan totuuden tiellä.

39. Ray:

Nimen Ray merkitys on “neuvonantaja”. Tämä on todella hyvä nimi tamiliperheissä syntyneille poikavauville. Nimi sopii melkein jokaiselle lapselle, joka on synnyttänyt tamiliperheessä. Raylla on muutamia muita merkityksiä, kuten “kuninkaallinen, valonsäde jne.” Nimi on myös lyhenne sanoista Raymond.

40. Ramu:

Tämä on uskonnollinen nimi tamilivauvalle. Nimi tarkoittaa itse asiassa Lord Ramin lemmikin nimeä, joten sen voidaan sanoa olevan yksi parhaista tamilipoikien nimistä. Nimi on todella kaunis ja pitäisi olla onnekas, kun hänet nimetään tällä nimellä, koska sillä on valtava merkitys Intian uskonnolliselle historialle.

41. Rajah:

Tämän nimen perimmäinen merkitys on “ennakointi”. Nimellä on myös toinen merkitys, joka on kuningas. Rajah sopii melkein kaikille tamililaisille. Nimi auttaa saamaan lapsen vaikuttamaan eri tavoin ystäviinsä, koska se tekee hänestä kuninkaan siellä olevien tavallisten keskuudessa.

42. Rohin:

Nimen Rohin merkitys on “nouseva”. Se osoittaa jonkin uuden alun, ikään kuin jotain uutta olisi syntynyt tähän maahan, jotta kaikki muuttuisi.

43. Saswin:

Saswin on melko epätavallisen ainutlaatuinen nimi. Se tarkoittaa “luovaa ajattelijaa” ja voisi olla täydellinen lapsellesi.

44. Thaman:

Thaman viittaa Jumalan nimeen ja on hyvin suosittu paikka.

45. Ulagan:

Ulagan tarkoittaa “maallista” ja on nimi, joka on suoraan kirjallisuudesta.

46. ​​Ulhas:

Ulhas tarkoittaa “iloa” tai “iloa”. Aivan kuten kuinka poikavauva tuo iloa, tämä nimi voisi parhaiten sopia ilmaisemaan, mitä hän tarkoittaa sinulle.

47. Uthaman:

Uthaman on “totuudenmukainen”. Tämä uusi vauvan nimi tamiliksi on hyvä valinta niille, jotka etsivät jotain tyylikästä.

48. Vaišnav:

Vaishnav on osuva nimi kaikille niille, jotka uskovat vakaasti Lord Vishnuun.

49. Vayun:

Vayun tarkoittaa “vilkas”. Tämä voisi olla yksi hyvä nimi erittäin aktiiviselle ja energiselle poikavauvallesi.

50. Wasan:

Tamilissa ei ole monia nimiä, jotka alkavat “W” -merkillä. On kuitenkin tämä. Wasan tarkoittaa “idolia”. Se tarkoittaa, että tällä nimellä nimettyä lasta kutsutaan epäjumalaksi. Tämä on todella arvostettu nimi, ja lapsi todennäköisesti kiittää äitiään ja isäänsä siitä, että hän antoi hänelle tämän hämmästyttävän nimen, kun hän on tarpeeksi vanha ymmärtämään merkityksen.

51. Yarlchelvan:

Tämän nimen merkitys on “kiltti”. Se tarkoittaa, että näin nimetty lapsi osoittaa ystävällisyyden merkkejä. Tämä voisi olla toinen hyvä nimi pojallesi.

tamil vauvojen nimet

Nykyaikaiset tamilien nimet tytöille:

1. Aadhya:

Aadhya tarkoittaa “ensimmäistä voimaa”. Nimi on ainutlaatuinen ja voisi olla kaunis valinta vauvallesi.

2. Anne:

Tämä on kaunis nimi tamilille siellä. Pikemminkin tämä on ensimmäinen tytön nimi tässä luettelossa, joka tekee yhden käytetyimmistä tamilien tyttövauvojen nimistä. Nimi on niin kaunis, että se saa tytön näyttämään automaattisesti houkuttelevalta, kun hän kasvaa vauvasta naiseksi.

3. Agira:

Agira tarkoittaa pohjimmiltaan taivasta. Nimen merkitys on niin siisti, että kuka tahansa rakastaa nimeä helposti ja haluaa tietää henkilön, jolla on niin kaunis nimi. Tämä on yksi parhaista nimistä tamililaisille tytöille. Nimeä käytetään melko usein ja se on todella hyvä, jos arvioit ääntämisen perusteella.

4. Adhya:

Tämän nimen merkitys on “ensimmäinen voima”. Nimi kuvaa myös Lord Ganeshaa. Nimi on todella hyvä nimi antaa tamilille tytölle. Tämä on yksi parhaista nimistä tamililaisille (tytöille), ja tämä merkitsee todella paljon lapselle, kun hän todella kasvaa ja saa tietää nimen merkityksen.

5. Akshi:

Jos etsit tamilien nimiä tyttövauvalle, tämä saattaa olla täydellinen sinulle. Se on makeaa. Se kuulostaa myös hyvältä ja sillä on myös hyvä merkitys. Termi Akshi määrittelee “silmät”. Se tarkoittaa yleensä, että lapsen silmät ovat todella kauniita, ja tämän voidaan sanoa olevan yksi parhaista tavoista nimetä lapsi.

6. Alaka:

Alakaa käytetään yleisesti terminä tamilivaltioissa määrittämään tyttö, jolla on ihanat hiukset. Nimi Alaka sopii siis tytölle, jolla on ihanat hiukset. Tämä on yksi Tamilin parhaista vauvojen nimistä.

7. Banhi:

Banhi tarkoittaa pyhää, ja siksi monet tamililaiset pitävät sitä hyvin erityisenä. Koska tamililaisten tiedetään myös palvovan tulta, tämä voisi olla yksi hyvä tapa osoittaa kunnioituksesi.

8. Bhavika:

Bhavika ei ehkä ole puhdas tamilinen nimi, mutta se on varmasti moderni tamilinen nimi. Se tarkoittaa “hyvää tarkoitusta”.

9. Bhanupriya:

Bhanupriya on tyypillinen tamilinen nimi, joka tarkoittaa “auringon rakastettua”. Tyttärellesi ei voisi olla parempaa klassista nimeä kuin voisit ajatella.

10. Chitra:

Chitra tarkoittaa “maalausta”. Se on myös joen nimi.

11. Daevi:

Daevi tarkoittaa “jumalatar”. Nimi on aito tamilinen nimi ja se on hyvin harvinaista kuulla.

12. Dipti:

Dipti tarkoittaa “kirkkautta tai toivon sädettä”. Kaikille niille, joita odotit lastasi, tämä nimi voisi olla todellinen kuvaus siitä, mitä hän voisi todella olla nyt.

13. Driti:

Driti tarkoittaa “rohkeutta”. Nimi on pieni, joten se on helpompi kirjoittaa jopa tasan.

14. Dwani:

Dwani tarkoittaa “ääntä”. Jos tyttövauvasi on todella aktiivinen ja täynnä energiaa suurimman osan ajasta, Dwani voisi olla hyvä nimi hänelle.

15. Devika:

Devikalla on paljon merkityksiä. Se tarkoittaa “Herran Krishnan äitiä”, “kuin enkeli” ja myös “pieni jumalatar”. Niille teistä, jotka etsivät oikeaa uskonnollista viitenimeä, tämä voisi olla hyvä nimi.

16. Eila:

Tässä on toinen vastasyntyneen vauvan nimi tamiliksi. Se viittaa maahan ja on erittäin suloinen ja tyylikäs nimi tyttövauvallesi.

17. Elakya:

Elakya tarkoittaa kirjallisuutta. Nimi on erittäin puhdas tamililainen sana.

18. Eswari:

Eswari tarkoittaa “jumalatar Parvati”. Tämä on todella klassinen ja uskonnollinen nimi vauvallesi, jos etsit tätä luokkaa.

19. Gita:

Gita viittaa hindujen uskonnolliseen kirjaan, ja sillä on siten merkitystä sekä hindujen että tamililaisten kulttuurissa.

20. Gitika:

Gitika tarkoittaa pientä laulua. Tämä ei ole enää vain tamilinen nimi. Nimeä käyttävät monet vanhemmat nykyään ja se on oikea moderni tamilinen nimi.

21. Gautami:

Gautami on jälleen yksi kaunis nimi, jonka voit rajata. Nimi osoittaa Godavari -joen.

22. Gitanjali:

Gitanjali tarkoittaa “laulutarjousta”. Eikö tämä olisi kaunis nimiehdotus kaikille musiikkia rakastaville vanhemmille?

23. Girija:

Girija on nimi, joka on pyörinyt jo pitkään. Nimi viittaa Lord Parvatiin.

24. Haniya:

Haniya tarkoittaa “tyytyväinen”. Sillä on muita merkityksiä, kuten “onnellinen paikka”.

25. Harita:

Harita tarkoittaa “luonnon rakastettua”. Nimi on erittäin suosittu nimi Etelä -Intiassa.

26. Iniya:

Iniya on niin makea kuin miltä se kuulostaa ja tarkoittaa “makeaa”. Nimi on täydellinen suloiselle lapsellesi.

27. Ishva:

Ishva tarkoittaa ’henkistä johtajaa’ ja on hyvä valinta vanhemmille, jotka etsivät lapsen nimeä vain tamiliksi.

28. Jaya:

Se on erittäin suosittu Tamil Nadussa ja Andhra Pradeshissa. Jaya tarkoittaa “voittajaa”.

29. Jayantika:

Jayantika voi olla erittäin voimakas nimi tyttärellesi, koska se tarkoittaa Lord Durgaa. Nimeä tyttölapsesi niin, että hän on aina rohkea ja peloton.

30. Janhvi:

Janhvi tarkoittaa “joen Ganga”. Se on moderni ja erittäin trendikäs nimi tänään.

31. Kolam:

Kolam tarkoittaa “pehmeää”. Nimi on täydellinen naisellinen ja tyylikäs nimi, jota voit ajatella tyttärellesi.

32. Kriti:

Kriti on “taideteos”. Nimi on nykyään erittäin trendikäs, eikä sitä löydy kokonaan vain Tamil Nadusta, vaan myös muualta Intiasta.

33. Laya:

Laya tarkoittaa “rytmiä”.

34. Madhi:

Madhilla on kaksi merkitystä, toinen on “kuu” ja toinen “loistava”. Tämä on erittäin kaunis uusi vauvan nimi tamiliksi.

35. Mithra:

Mithra on klassinen nimi tyttärellesi. Se tarkoittaa “ystävää”.

36. Niravi:

Niravi tarkoittaa “autuutta”. Nimi on hyvin harvinainen ja ainutlaatuinen.

37. Prajina:

Prajina tarkoittaa “viisautta”. Nimi on oikea tamililainen sana.

38. Rithya:

Lucky tarkoittaa Rithya. Rithya on erittäin moderni uusin vauvan nimi tamiliksi. Nimi on harvinainen ja luova.

39. Sayuri:

Sayuri tarkoittaa “kukka”. Pienelle herkkä söpö vauva, tyttäresi on, Sayuri on hyvä nimi antaa hänelle.

40. Oviya:

Oviyasta tuli äkillinen hitti tamilipuhujien keskuudessa. Se tarkoittaa “kaunista taidetta”, ja niille, jotka etsivät taideyhteyttä, tämä voisi olla hyvä valinta.

41. Venba:

Tämä on aito tamilinen nimi tyttärellesi. Venba on eräänlainen klassinen tamilin runous. Nimi on hyvä esitys samasta.

42. Urmika:

Urmika tarkoittaa pientä aaltoa. Nimi on melko sopiva nykyaikaiseksi tamililaiseksi vauvan nimeksi.

43. Yazhini:

Etsitkö tyttöjen nimiä tamiliksi, niin meillä on sinulle loistava nimi. Tämän nimen merkitys on “soitin”. Vauvan nimeäminen tällä nimellä tarkoittaa yleensä sitä, että vauva pitää musiikista ja soittimista.

44. Yaalmani:

Yaalmani on loistava nimi, jolla on suuri merkitys. Tämän nimen merkitys on ”Yaalpaanamin helmi”. Tämä on hieno nimi, ja luultavasti kaikki ja kaikki pitävät siitä.

Tamil Twin Baby Nimet pojille:

1. Aarav ja Arya:

Aarav tarkoittaa “rauhallista” ja Aryarefers jumalatar Parvatia. Nimeä voidaan käyttää sekä pojille että tytöille.

2. Aarsh ja Arush:

Aarsh tarkoittaa kirkasta. Arush on ensimmäinen auringonsäde.

3. Bhavan ja Bhanu:

Bhavan tarkoittaa luojaa ja Bhanu aurinkoa. Molemmat nimet ovat jossain mielessä luoja. Vaikka toinen on luoja itse, toisella on kyky luoda ja vaalia.

4. Daksh ja Darsh:

Daksh tarkoittaa kykyä, ja Darsh tarkoittaa näköä ja viittaa myös Lord Krishnaan.

5. Kehittäjä ja Druv:

Dev viittaa Herraan, yleensä Lord Shiva ja Druv viittaavat napa -tähtiin.

6. Akash ja Prakash:

Akash tarkoittaa “taivasta” ja Prakash tarkoittaa “valoa”. Molemmat osoittavat ajatuksen positiivisuudesta ja valosta.

7. Jay ja Jatin:

Jay tarkoittaa voittoa ja Jatin viittaa Lord Shivaan.

Tamil Twin Baby Nimet tytöille:

1. Raahi ja Rohi:

Raahi tarkoittaa matkustajaa ja Rohi sielua. Tämä voisi olla yksi hyvä moderni kaksoisvauvan nimi.

2. Rita ja Sita:

Rita tarkoittaa helmiä tai elämäntapaa; kun taas Sita viittaa Lord Raman vaimoon.

3. Meera ja Misha:

Ensimmäinen viittaa Krishnan palvojaan. Misha tarkoittaa henkilöä, joka on onnellinen koko elämänsä ajan.

4. Megha ja Medha:

Edellinen tarkoittaa pilviä ja Medha tarkoittaa älyä ja on myös toinen nimi jumalatar Saraswatille.

5. Mythili ja Mytri:

Mythili viittaa jumalatar Sitaan, kun taas jälkimmäinen tarkoittaa hyvää tahtoa tai ystävyyttä.

Julkkisten vauvojen nimet:

1. Ishwarya ja Soundarya:

Nimet ovat Kollywoodin supertähden Rajnikanthin tyttäriä.

2. Dev ja Diya:

Dev ja Diya, joista toinen osoittaa Lord Shivaa ja toinen tarkoittaa ”valoa”, ovat Tamilin, Suriyan ja Jyothikan kuuluisien näyttelijöiden lasten nimi. Heidän nimensä tarkoittavat myös “valoa”.

3. Nandan:

Nimi viittaa Lord Shivaan ja on kuuluisan ohjaajan Maniratnamin ja Suhasinin poika.

4. Sanjay ja Divya:

Nämä ovat suosittujen näyttelijöiden Vijayn lasten nimet. Molemmat nimet tarkoittavat “valoa”.

5. Vedant:

Vedantilla on uskonnollisempi merkitys. Se on monipuolisen näyttelijän R. Madhavanin nimi.

6. Vihaan:

Se on suosittu poikavauva, joka viittaa Lord Krishnaan. Vihaan on suosittu näyttelijä Snehan ja Prasannan poika.

7. Emira ja Aymaan:

Molemmat ovat hyvin suosittuja islamilaisia ​​nimiä. He ovat suosittu näyttelijä Abbasin lapsia.

8. Lingaa ja Yaatra:

Lingaa tarkoittaa Lord Shivaa ja Yaatra on matka. Nämä ovat kuuluisan näyttelijän Dhanushin lasten nimet.

9. Ameen, Katija ja Rahima:

Nämä kolme nimeä viittaavat Kaikkivaltiaan. He ovat maailmankuulun musiikin johtajan A.R. Rahman.

10. Anoushka:

Anoushka on kuuluisan näyttelijän Ajithin ja Shalinin tytär.

11. Saranya ja Shanthanu:

He ovat kuuluisan ohjaajan ja näyttelijän Bhagyarajin ja hänen vaimonsa Poorniman tytär ja poika.

12. Aadit ja Adheep:

Aadit ja Adheep ovat kuuluisan näyttelijä Simranin kaksi poikaa.

13. Shiviya:

Nimi Shiviya on Lord Shivan naisellinen versio. Shiviya on kahden kuuluisan tamilin, krishin ja sangeethan laulajan tytär.

14. Avantika ja Ananditha:

Nämä ovat kaksi näyttelijä Kushboon ja ohjaaja Sundar C: n ihania tyttäriä.

15. Nainika:

Nainika on näyttelijä Meenan suloinen tytär.

16. Umayaal:

Tämä on melko ainutlaatuinen nimi. Hän on näyttelijä Karthikin ja Ranjanin tytär.

Unisex -vauvojen nimet tamiliksi:

1. Chaman: Chaman on tamilissa unisex -nimi, joka tarkoittaa “puutarhaa”.

2. Deepu: Deepu tarkoittaa valoa.

3. Thangamani: Thangamani on hyvin perinteinen unisex -nimi tamilissa. Se tarkoittaa arvokasta.

4. Vijaya: Vijaya tarkoittaa voittoa tai voittoa.

5. Rasika: Rasika tarkoittaa miellyttävää tai ihanaa.

6. Panini: Hyvin perinteinen nimi Panini tarkoittaa taitavaa.

7. Kalika: Kelika on toinen unisex -nimi tamilissa. Se tarkoittaa Asoka -puuta.

8. Hari: Hari tarkoittaa punertavaa. Unisex -nimenä se yhdistetään usein muiden nimien kanssa osoittamaan henkilön sukupuoli.

9. Hrdika: Tämä tarkoittaa ystävyyttä.

10. Ksama: Hyvin harvinainen nimi tamilissa, Ksama tarkoittaa kantamista tai sopivuutta.

Kattava tamilien uusien nimien luettelo on yksi nopea tapa päättää eri nimistä, jotka haluat nimetä poikavauvalle tai tytölle. Kaikilla niillä on merkitykset. Tällä tavoin niiden kaventaminen on myös helpompaa. Käy lista läpi perusteellisesti, ja toivomme sen palvelevan tarkoitusta.