60 suosittua Kumbha Rashi (Vesimies) -nimistä merkitystä

Kumbha Rasi tai Vesimies on tähtikuvion yhdestoista horoskooppi. Se voidaan tunnistaa potin kantavan vesikantajan symbolista! Intian Vedic -astrologian mukaan Nakshatrasissa syntyneet lapset – Dhanishta (1,2 Padas), Makaram (3,4 Padas) ja Satabhisham (4 Padas) kuuluvat Kumbha Rashiin. Tässä artikkelissa tarkastelemme 60 parasta Kumbha Rasi -vauvanimeä pojille ja tytöille.

kumbha rashi vauvojen nimet

Mutta ennen sitä tarkastelemme tämän Rasin alkukirjaimia:

  • Dhanishta ja Makara Nakshtram – Ga, Gi, Gu, Ge
  • Satabhisham – Go, Sa, Si, Su, Shu

(HUOMAUTUS: Rashin alkukirjaimiin liittyvät tiedot voivat vaihdella eri Panchangameissa)

60 uusinta Kumbha Rashi (Aquarius) -nimistä pojalle ja tytölle:

Jos lapsesi kuuluu tähän Rashiin ja olet valmis nimeämään hänet Rashi -sääntöjen mukaisesti, älä katso enää. Olemme valinneet pojalle tai tytölle kauniita nimiä, merkityksiä, symboliikkaa ja muuta mielenkiintoista tietoa.

25 parasta Kumbha Rashi -nimeä pojille:

Kumbha Rasi Born -pojilla tiedetään olevan ominaisuuksia, kuten fyysistä voimaa, itsenäistä ajattelua ja intuitiivista luonnetta. Jos haluat tuoda parhaan näistä ominaisuuksista komealle prinssillesi, valitse jokin seuraavista Kumbha Rasi -nimistä:

1. Gagan:

Nimi “Gagan” on yksi Kumbha Rashin syntyneiden poikien suosituista nimistä. Se tulee sanskritin sanasta “Gaganam”, joka tarkoittaa “taivasta”. Nimi symboloi menestystä, laajuutta ja korkeampaa mielentilaa.

2. Gaman:

Gaman on hindulainen poikavauva, jolla on useita merkityksiä. Sanan alkuperäinen merkitys on ”matka”, ja jotkut ihmiset myös tulkitsevat sen olevan yksi Herran Ganeshan monista nimistä.

3. Ganjan:

Ganjan on ainutlaatuinen nimi Vesimiehelle syntyneille poikavauville, mikä tarkoittaa “ylittämistä” tai “ylittämistä”. Nimi edustaa menestystä, voittoa ja voittoa. Tämä on sopiva valinta niille, jotka ovat syntyneet Dhanishta Nakshatrassa.

4. Geetham:

Geetham on kaunis nimi, joka on peräisin suuresta eeppisestä Mahabharathasta. Sana tarkoittaa kirjaimellisesti “Bhagavad Geethan omistajaa”, joka ei ole kukaan muu kuin Herra Krishna. Jotkut jopa haluavat käyttää tätä nimeä myös tytöille.

5. tyttömäinen:

Girish on sanskritin kielen sana, joka tarkoittaa “Vuoren Herra” tai Herra Shiva. Se on myös kirjoitettu nimellä “Gireesh”. Nimi muodostuu kahdesta sanasta “Giri”, joka tarkoittaa vuorta ja “ish”, joka tarkoittaa Eeshwaraa tai Shivaa.

6. Hallinto:

Govind -sanan kirjaimellinen merkitys on ”Hän, joka pelastaa maan”. Tämä nimi annettiin lordi Krishnalle, jota pidettiin lopullisena Jumalana tai lehmiensä (nimeltään Gau) ja lehmien pelastajana.

7. Goshant:

Goshant on merkityksellinen nimi Kumbha Rashi -pojalle, joka tarkoittaa “rauhallista” tai “henkistä vakautta tuntevaa”. Sanalla on rauhoittavia tunnelmia, jotka voivat auttaa lastasi elämään rauhanomaista elämää.

8. Guna:

Guna on intialainen nimi poikavauville, mikä tarkoittaa “hyvää luonnetta” tai “hyviä hyveitä”. Nimi yhdistetään usein muihin sanoihin muodostaen nimiä, kuten “Guna Sekhar”, “Guna Teja” jne.

9. Gurudutt:

Nimi “Gurudutt” on hengellinen. Se tarkoittaa “Gurun lahja”. Nimet valitsevat yleensä hindut tai sikhit kunnioittaakseen uskonnollista tai hengellistä opettajaansa. Se on johdettu hindin kielestä.

10. Girik:

Girik on sanskritista johdettu poikavauva, joka tarkoittaa “Herra Shiva”. Sana tulee termistä “Giri”, joka tarkoittaa “vuori”. Käännettynä “Girik” tarkoittaa “vuorella asuvaa”.

11. Girvan:

Girvan on hindulainen poikavauva, joka tarkoittaa “Jumalan kieltä”. On kaunis sana nimetä pikkupojanne, joista tulee pehmeäpuolisia, empaattisia miehiä.

12. Saathvik:

Saathvik on yksi Herra Shivan monista nimistä. Se on johdettu sanskritin kielestä, joka tarkoittaa “rauhallista”, “hyveellistä” ja “rauhallista”. Monet ihmiset uskovat, että tämän nimen pojat osoittautuvat yleensä vähemmän aggressiivisiksi verrattuna muihin mieslapsiin.

13. Saahil:

Saahil on kaunis nimi Vesimiehelle syntyneille poikavauville, mikä tarkoittaa “meren rantaa”. Sana edustaa rauhallisuutta, rauhallisuutta, ikuisuutta ja toivon tunnetta. Se on myös yksi Intian poikien suosituimmista nimistä.

14. Saaketh:

“Saaketh” on yksi monista Lord Raman nimistä, jota kutsuttiin myös “Saaketha Rama”. Hän saa tämän nimen Saket -kaupungista, Ayodhyan pääkaupungista. Jotkut ihmiset myös tulkitsevat ”Saaketh” Lord Krishnan nimenä.

15. Saneesh:

“Saneesh” on mukava nimi Kumbha Rashissa syntyneille poikavauville, ja sillä on monia toisiinsa liittyviä merkityksiä, kuten “aurinko”, “kirkkaus”, “valo”, “paistaa”, “säteily” jne. Oikeinkirjoitusvaihtoehto on “Sanish”.

16. Sadgun:

“Sadgun” on poikavauva, joka tarkoittaa “hyveellistä”. Se on monimutkainen sana, joka on johdettu kahdesta sanskritin sanasta “Sath”, joka tarkoittaa hyvää ja “Gun” tarkoittaa “hyveitä”. Samankaltaiset nimet ovat “Sadguna”, “Sathgun” jne.

17. Sushanth:

Sushanth on söpö nimi poikavauville, jolla on useita merkityksiä, kuten “Hiljainen”, “Rauhallinen”, “Rauhallinen” jne. Tämän nimen omaavia ihmisiä pidetään yleensä rauhan ystävinä.

18. Siddharth:

Siddharth, joka on myös kirjoitettu nimellä Siddhartha, tarkoittaa “joka on saavuttanut tavoitteen”. Se on buddhalaisuuden perustajan Gautama Buddhan alkuperäinen nimi. Tämän sanan yleiset lempinimet ovat “Siddhu”, “Sids” jne.

19. Siddesh:

Sana “Siddesh” on johdettu Lingayat Saintin nimestä “Siddheshwar”. Itse nimessä on kaksi sanaa “Siddha”, jotka tarkoittavat pyhimystä, joka saavutti valaistumisen, ja “Eesh”, eli Eeshwara.

20. Siraj:

Siraj on arabialainen poikavauva, joka tarkoittaa “opaslamppua”. Sana edustaa valaistumista, valaistumista, luottamusta ja toivoa.

21. Subhash:

Subhash on sanskritinkielinen sana, joka tulee kahdesta sanasta “Su”, jotka tarkoittavat hyvää ja “Basha”, joka tarkoittaa “sana S”. Kokonaisuutena nimi tarkoittaa siis ”hyvää puhetta omaavaa”. Tämän nimen naisvariantti voi olla ”Subhashini”.

22. sellainen:

Tällainen on poikavauvan nimi, joka tarkoittaa “järkevää” tai “älykästä”. Sana viittaa myös tietoisuuteen tai hyviin ajatuksiin. Oikeinkirjoitusvaihtoehto voi olla “Suchith”.

23. Shubam:

Yksi yleisimmin käytetyistä poikavauvojen nimistä hindinkielisissä yhteisöissä on “Shubam”. Se tarkoittaa “onnekasta”, “pyhää” tai “suotuisaa”.

24. Susheel:

Susheel on ihana nimi Kumbha Rashissa syntyneille poikavauville. Sillä on useita merkityksiä “hyvä luonne” tai “hyveellinen henkilö”. Nimi on myös sijoitettu hyvin intialaisten poikien suosittujen nimien joukkoon.

25. Shanmukh:

Sanaa “Shanmukh” pidetään yhtenä monista Lord Kartikeyan nimistä, jolla on kuusi kasvoa. On suuntaus lisätä muita sanoja nimien muodostamiseen, kuten “Shanmukha Krishna”, “Shanmukha Sai” jne., Jotta voidaan yhdistää useita Jumalan nimiä yhdeksi.

25 parasta Kumbh Rashi -nimeä tytöille:

Kumbha Rashin syntyneillä tytöillä sanotaan olevan miellyttävä persoonallisuus ja korkea älykkyys. He ovat myös pehmeitä ihmisiä, joilla on hyvä intuitio ja keskittymiskyky. Näiden ominaisuuksien maksimoimiseksi voit valita yhden näistä kauniista nimistä Kumbha Rashin syntyneille tytöille:

26. Gaana:

Gaana on makean kuuloinen nimi tytöille, mikä tarkoittaa “laulua”. Nimi viittaa harmonisen elämän elämiseen, aivan kuten musiikkilaulun nuotit. Jos kuitenkin haluat lisätä h -kirjaimen ja tehdä siitä “Ghaana”, se saattaa edustaa Afrikkalaista maata alkuperäisen merkityksen sijasta.

27. Geetha:

Geetha on sanskritinkielinen sana, joka tulee “Bhagawat Geethasta”, hindujen pyhästä kirjasta. Tämän sanan kirjaimellinen merkitys on ”Jumalan laulu”. Vaihtoehtoiset oikeinkirjoitukset ovat “Gita”, “Geeta”, “Githa”.

28. Gunjan:

”Gunjan” on ihana tyttövauvojen nimi, jolla on runollinen tunnelma. Hindista johdettu nimi tarkoittaa “mehiläisten huminaa” ja on suosittu Pohjois -Intian yhteisöissä.

29. Gehna:

“Gehna” on hindinkielinen sana, joka tarkoittaa “koruja” tai “koristeita”. Nimi viittaa myös johonkin, mikä on arvokasta ja arvostettua, aivan kuten pikkutyttösi. Tälle nimelle ei ole muita vaihtoehtoja.

30. Gomathi:

“Gomathi” on sanskritista johdettu sana, joka tarkoittaa “kauneuden kuningatar”. Se on myös yksi Intian jokista. Oikeinkirjoitusvaihtoehto on “Gomathy” tai “Gomati” valintasi mukaan.

31. Girisha:

Nimi “Girisha” tulee hindulaisesta mytologiasta. Se yhdistää kaksi sanaa “Giri” tarkoittaa “vuori” ja “Eesha” tarkoittaa “Herra Shivan puoliso”. “Girisha” tarkoittaa siis Parvatia tai vuorilla asuvaa.

32. Gunitha:

Sana “Gunitha” tarkoittaa “taitavaa”. Se on tehty juurisanalla “Guna”, joka tarkoittaa “ominaisuuksia”. Nimi viittaa myös hyveellisyyteen, erinomaisuuteen ja lahjakkuuteen.

33. Gunjitha:

“Gunjitha” on toinen kaunis nimi Kumbha Rashin syntyneille tyttövauvoille, mikä tarkoittaa “mehiläisten huminaa”. Se voi olla Etelä -Intian muunnelma sanalle “Gunjan” muuttamatta sen merkitystä.

34. Gyaana:

Sana “Gyaana” tulee sanskritin sanasta “Gyaan”, joka tarkoittaa “tietoa”. “Gyaana” tarkoittaa tiedon jumalattare tai Saraswathi Devi. Ihmiset uskovat, että lapsensa nimeäminen tämän jumaluuden mukaan voi kutsua tietoa ja älykkyyttä.

35. Gurudevi:

“Gurudevi” on sanskritin nimi, joka tarkoittaa “jumalallista opettajaa”. Nimi tulee sanoista “Guru”, joka tarkoittaa opettajaa, ja “Devi”, joka tarkoittaa “jumalattarta”.

36. Saanvi:

”Saanvi” on ihana nimi Vesimiehelle syntyneille tyttövauvoille. Se on myös erittäin suosittu etelä -intiaanien keskuudessa, koska sanaa pidetään yhtenä jumalatar Lakshmin monista nimistä. Tämän nimen kirjaimellinen merkitys on ”Se, jota seurataan”.

37. Saachi:

Saachi on tytöille mielekäs nimi, joka tarkoittaa “totuutta”. Nimi viittaa rehellisyyteen, totuudenmukaisuuteen ja ajatusten läpinäkyvyyteen. Se on hindin sana ja sitä tulkitaan joskus “rakastetuksi” ja “siroksi”.

38. Sadhana:

“Sadhana” tai “Saadhana” on sanskritin kielen tyttöjen nimi, joka tarkoittaa “suoritus”, “harjoitus” tai “saavutus”. Sitä käytetään yleisesti hindulaisuudessa ja buddhalaisuudessa.

39. Sahana:

“Sahana” on tyttövauvojen moderni nimi, joka on johdettu sanskritin sanasta “Sahanam”, joka tarkoittaa “kärsivällisyyttä”. Se on myös raagan nimi klassisessa musiikissa. Oikeinkirjoitusvaihtoehto on “Sahaana”, jolla on myös pieni ero; se on merkitys ja ääntäminen.

40. Sahaja:

Nimi “Sahaja” tarkoittaa “luonnollista” tai “alkuperäistä”. Se tulee sanskritin kielestä, jossa sanaa “Sahajam” käytetään kuvaamaan kaikkea alkuperäistä.

41. Saina:

“Saina” on erinomainen tyttövauvojen nimi, joka alkaa kirjaimella “s”. Makean kuuloinen nimi tarkoittaa “prinsessa”. Se on peräisin arabian ja heprean kielistä, ja se on myös Intian tähti sulkapallon pelaajan “SainaNehwal” nimi.

42. Samakhya:

“Samakhya” on hindulainen tyttövauvan nimi, joka tarkoittaa “nimeä”, “mainetta” tai “mainetta”. Sana sopii naislapsille, jotka ovat syntyneet Kumbha Rashissa ja SathabishamNakshtramissa.

43. Shanaya:

“Shanaya” on suosittu valinta nykyaikaisten Kumbha Rashin vauvanimien luettelosta. Se on johdettu hindin kielestä, ja sillä on useita merkityksiä, kuten “huomattava”, “erotettu” ja “ensimmäinen auringonsäde”.

44. Sharini:

Sana “Sharini” tarkoittaa maata. Se sisältää myös muita merkityksiä, kuten “joka suojelee” tai “joka vartioi”. Jos luulet pikkutytöstäsi kasvavan kovaa suojelijaasi, valitse tämä nimi hänelle!

45. Sudeeksha:

“Sudeeksha” on tytöille sanskritista johdettu nimi, joka tarkoittaa “hyvää alkua” tai “suotuisaa aloitusta”. Hindulaisten uskomusten mukaan tätä sanaa pidetään yhtenä jumalatar Lakshmin monista nimistä.

46. ​​Simone:

Jos etsit nimeä, jossa on anglisoitu ja moderni ääni, kokeile ”Simonee”. Tämä heprealainen nimi tarkoittaa “Jumala on kuullut”. Se on sopiva valinta niille, joiden intialaista alkuperää olevat lapset asuvat ulkomailla.

47. Sumedha:

Sanskritin sana “Sumedha” tarkoittaa “viisasta”. Nimi osoittaa myös älykkyyttä, henkistä kykyä, älykkyyttä ja poikkeuksellista ajattelukykyä.

48. Surangi:

Sana “surangi” tulee hindin kielestä, mikä tarkoittaa “värikästä”. Nimi liittyy positiivisuuteen, kirkkauteen, iloisuuteen ja onnellisuuteen elämässä. Joten jos haluat tyttäresi nauttivan niin autuaasta elämästä, valitse tämä nimi hänelle.

49. Supreetha:

”Supreetha” on toinen kaunis nimi Kumbha Rashille syntyneille tyttövauvoille. Se tarkoittaa “rakastettua” tai “rakastettua”. Nimi on johdettu sanskritin kielestä, ja lähin vaihtoehtoinen nimi on “Preetha”.

50. Sreshta:

Sana “Sreshta” on sanskritin kielestä, mikä tarkoittaa “parasta”. Tämä on sopiva nimi vauva -tytöille, joita pidetään täydellisyyden ilmentyminä vanhemmilleen!

5 Kumbha Rashi Unisex -vauvanimeä:

Jos etsit sukupuolineutraalia nimeä Vesimiehelle syntyneelle tyttövauvallesi tai pojallesi, katso nämä 5 suosittua vaihtoehtoa:

51. Giyan:

“Giyaan” on neutraalin merkityksen vuoksi sopiva nimi sekä pojille että tytöille. Se tarkoittaa “loistoa” tai “säteilyä”. Nimi löytyy yleisesti hindinkielisistä yhteisöistä.

52. Saarin:

“Saarin” on hindin kielestä johdettu unisex -nimi, joka tarkoittaa “auttajaa”. Tästä nimestä ei ole muita muunnelmia

53. Shakthi:

Sana “Shakthi” edustaa voimaa ja voimaa. Sitä voidaan käyttää sekä mies- että naissukupuolille. Tällä nimellä on monia julkkiksia (molemmat sukupuolet).

54. Shanthi:

Toinen sukupuolineutraali nimi Kumbha Rashin syntyneille vauvoille on ”Shanthi”. Jos haluat tarkentaa tiettyä sukupuolta, voit lisätä jälkiliitteitä, kuten “Kumar”, “Kumari” jne..

55. Suri:

“Suri” on mukava nimi poikavauville ja tytöille, mikä tarkoittaa “punaista ruusua” persian kielellä. Sen lisäksi, että sitä käytetään päänimenä, ”Suri” on myös laajalti käytetty sukunimi monilla alueilla.

5 Kumbha Rashi Twin Baby -nimeä:

Jos olet siunattu kaksosvauvoilla-poika-tyttö, poika-poika tai tyttö-tyttö, kokeile näitä nimeämisideoita:

56. Garv – Gaurav:

Molemmat nimet “Garv” ja “Gaurav” ovat peräisin hindin kielestä. “Garv” tarkoittaa ylpeyttä ja “Gaurav” kunnioitusta. Samankaltaisten oikeinkirjoitusten, alkukirjainten ja niihin liittyvien merkitysten vuoksi ne voivat olla täydellisiä kaksoispoikien nimeämiselle.

57. Garima – Gathika:

“Garima” tarkoittaa lämmintä ja “Gathika” tarkoittaa laulua. Yhdistetyt nimet voivat antaa merkityksen ”laulu, joka tuo lämpöä sydämeen”, joten ne sopivat täydellisesti kaksoisvauvojen nimeämiseen.

58. Saagar – Sagarika:

Kaksoispoikavauvan ja tytön yhdistelmässä setit “Saagar” ja “Sagarika” toimivat täydellisesti. Molempien nimien juurisana on “Saagar”, joka tarkoittaa merta. Jälkiliitteen “ika” lisääminen merkitsee “merivirtaa” tai “meressä syntynyttä”.

59. Saahith – Saahithi:

Toinen kaksospikkupojan ja -tytön nimisarja on ”Saahith” ja “Saahithi”. Molemmilla nimillä on yhteinen sana “Saahith”, joka tarkoittaa kirjallisuutta.

60. Shriya – Shravya:

Kaksosetyttöille tämä nimisarja voi sopia erittäin hyvin. “Shriya” tarkoittaa vauras, arvokas ja “Shravya” tarkoittaa melodista. Mielenkiintoista on, että molemmat sanat liittyvät jumalatar Lakshmiin.

Toivomme, että pidät tätä luetteloa Kumbha Rashin vauvojen nimistä hyödyllisinä. Voit vapaasti lisätä tai muuttaa näitä sanoja poikkeamatta alkuperäisestä merkityksestä. Jos sinulla on enemmän tällaisia ​​ainutlaatuisia nimiä, jotka sopivat tämän Rashin lapsille, kerro siitä meille.

VASTUUVAPAUSLAUSEKE: On tärkeää huomata, että näillä nimillä voi olla eri merkityksiä eri maissa, kulttuureissa ja kielillä. Varmista siis, että ymmärrät täysin paikallisen kulttuurisi nimen symboliikan ennen kuin valitset sen vauvallesi. Älä luota tässä artikkelissa olevaan materiaaliin, koska tietoja ei ole tuettu laajalla tutkimuksella tai asiantuntijalausunnolla.