60 uusinta Swati Nakshatra -vauvanimeä merkityksineen

Swathi Nakshatra on viidestoista tähti 27 nakshatrasta astrologiassa. Jos vauvasi syntyy, kun kuu on tässä tähdessä, tämä luettelo Swati nakshatran vauvojen nimistä voi olla suotuisa pienelle. Nimet alkavat erityisesti nakshatran alku tavulla. Halusitpa sitten mielekkään ja modernin nimen, lyhyen ja söpön nimen tai jopa perinteisen nimen, ja olemme koonneet sinulle Swathi nakshatra -vauvanimien nimen.

swati nakshatra vauvojen nimet

Tutkitaan lisää Swathi -nakshatran ominaisuuksista ja ihanista Swati -nakshatra -nimistä vastasyntyneille tänään.

Swathi Nakshatra ja ominaisuudet:

Swathi -nakshatra on 15. sija hindulaisen astrologian kaikista 27 nakshatrasta. Se vaihtelee asteissa 6,40 – 20 Vaaka -horoskooppimerkissä. Swathi -nakshatran alla syntyneiden sanotaan olevan taiteellisia ja erittäin luovia. Termi swathi tarkoittaa sateen ensimmäistä tippaa, ja tässä tähdessä syntyneillä sanotaan olevan samanlaisia ​​ominaisuuksia kuin sen merkitys. Ne ovat täynnä ajatuksia, ilmaisuja, tietoa ja luottamusta. Nämä ihmiset ovat myötätuntoisia ja pehmeitä olentoja, onnellisia ja iloisia. He ovat myös hyvin itsenäisiä ja spontaaneja, jotka rakastavat olla ainutlaatuisia ja kokeilla uusia asioita.

Katsotaanpa nyt ihastuttavimpia ja merkityksellisimpiä Swatin natchathiram -nimiä.

Swati Nakshatran nimen alkukirjain/tavu:

Jos lapsesi on syntynyt Swathi -nakshatrassa, sitä pidetään suotuisana, jos hänen nimensä alkaa seuraavilla tavuilla:

Ru, Roo, Re, Ro, Ta, Taa

Jos tarkistat nimien tavuja padojen mukaan:

  • Swati nakshatra 1. pada -nimet alkavat ru: lla.
  • Swati nakshatra 2 pada nimet Re.
  • Swati nakshatra 3. pada -nimet alkavat Ro: lla.
  • Swati nakshatra 4 pada nimeä Ta: n kanssa.

Vauvojen nimet Swati Nakshatralle 2020:

Tässä on luettelo kauneimmista ja merkityksellisimmistä Swathi -tähtien vauvojen nimistä pienille vastasyntyneille.

Swathi Nakshatran poikavauvojen nimet:

1. Reeyansh:

Reeyansh on ihana ja moderni poikavauva, jolla on niin söpö ääntäminen. Nimi Reeyansh tarkoittaa ensimmäistä auringonvaloa. Se on peräisin hindin kielestä.

2. Renesh:

Renesh tarkoittaa rakkauden herraa. Tämä on yksi kauniista nimistä Swati Nakshatran kanssa, ja se on uusi ja moderni nimi, jolla on kaunis ja tyylikäs merkitys. Mitä mieltä olet näistä swathi natchathiram -poikien nimistä??

3. Rohtash:

Rohtash tarkoittaa tähteä. Nimi on lyhyt ja ihana harvinainen poikavauva, jolla on kirkas ja häikäisevä merkitys, eikö olekin siistiä.

4. Romesh:

Romesh ei ole kukaan muu kuin Lord Vishnu. Se tarkoittaa myös Herra Raman Jumalaa. Tämä on uusi nimi ja sillä on kuitenkin perinteinen, kaunis merkitys poikavauville Swati nakshatrassa.

5. Romit:

Romit on harvinainen nimi. Se tarkoittaa nauttimista tai jäähdyttämistä. Tämä on erittäin rento ja tyylikäs nimi, jota kannattaa kokeilla nykyaikaisille nuorille vanhemmille.

6. Ronit:

Ronit tai Ronith on suosittu mutta viehättävä ja klassinen nimen valinta monille Pohjois -Intian osavaltioille. Ronith tarkoittaa koristelua. Nimi tarkoittaa myös viehättävää, laulua ja säteilyä.

7. Roopesh:

Roopesh on nimi, joka on johdettu hindin ja sanskritin sanasta roop, joka tarkoittaa kauneutta tai rakennetta. Se tarkoittaa kauneuden herraa. Tämä on klassikko Swati nakshatra -nimien joukossa.

8. Rohtak:

Rohtak tarkoittaa aurinkoa. Tämä on uusi ja tuleva trendikäs nimi, joka syntyy näinä päivinä poikavauvojen kokeiltavaksi.

9. Rohan:

Rohan on melko yleinen nimi poikavauville Intiassa, mutta se on klassinen tähän mennessä. Se tarkoittaa kukintaa ja nousua tai nousua. Nimi on myös toinen nimi Lord Vishnulle.

10. Roshan:

Roshan tarkoittaa intialaisilla kielillä valoa tai valoa tuottavaa asiaa. Se on jälleen viehättävä, mutta hyvin yleisesti löydetty söpö nimi Intiassa.

11. Ruaan:

Ruaan tarkoittaa pehmeää. Nimen alkuperä ei ole vielä kovin vakiintunut, mutta se on ihana lyhyt ja söpö poikavauva Swati nakshatralle. Mitä mieltä sinä olet?

12. Rubin:

Rubin intialaisilla kielillä tarkoittaa kirkasta. Se symboloi myös valoa, hehkua ja värähtelyä. Tämä on hyvin harvinainen ja lumoava Swati nakshatra Tula Rashin poikavauva.

13. Ruchir:

Ruchir on hyvin harvinainen ja virkistävä ainutlaatuinen poikavauva. Se tarkoittaa kaunista, miellyttävää, loistavaa ja myös erittäin älykästä olentoa.

14. Rudra:

Rudra on hyvin perinteinen ja silti erittäin rohkea poikavauva. Nimi Rudra tarkoittaa pelottavaa ja sitä, joka ei pelkää. Se on myös toinen nimi Shiva.

15. Ruhan:

Ruhan on kaunis viisikirjaiminen poikavauva modernissa nimiluettelossa. Se tarkoittaa ystävällistä, sydämellistä sielua. Nimi symboloi myös vaihtoehtoisesti myötätuntoa ja lämmintä olemista.

16. Rupan:

Rupan tarkoittaa kaunista ihmistä. Nimi on peräisin hindin kielestä ja on silti kaunis ja harvinainen harvinainen poikavauva Swati nakshatra -syntyneille.

17. Rushanth:

Rushanth on kaunis ja kaunis poikavauva. Se tarkoittaa kuuta. Nimi vaihtoehtoisesti symboloi myös viehätystä, kauneutta ja säteilyä. Tämä on söpö poikavauva Swati nakshatralle.

18. Ruteesh:

Ruteesh ei ole kovin yleisesti löydetty nimi Intiassa. ruteesh tarkoittaa kaikkien vuodenaikojen kuningasta. Mitä mieltä olet näistä swathi -tähden poikien nimistä??

19. Ruthvik:

Ruthvik on ihana ja yleisesti löydetty telugu swati nakshatra -nimi. Se on kuitenkin klassinen ja ikivihreä valinta, joka ei voi koskaan olla tylsää. Ruthvik tarkoittaa pyhää. Se on myös toinen nimi Lord Sivalle. Muita nimimuunnelmia ovat Ruthwik ja Rutvik.

20. Ruzal:

Ruzal tarkoittaa herkkää ja pehmeää. Nimi on peräisin urdu- ja persialaisista kielistä; on kuitenkin harvinainen ja kauniisti kuulostava nimi poikavauville Swati nakshatrassa.

21. Rutuveg:

Jos haluat täysin uuden ja erittäin rohkean nimen, Rutuveg voi olla hyvä moderni ja nykyaikainen valinta. Rutuveg tarkoittaa tarkoitusta.

22. Rudramurthy:

Rudramurthy ei ole kukaan muu kuin Lord Siva. Jos haluat hyvin perinteisen nimen, tämä voi olla hyvä valinta Swati nakshatran syntyneille vauvoille.

23. Rounak:

Ronak tai Rounak tarkoittaa hehkua ja valoa. Se symboloi myös onnea. Tämä nimi Tula Rashi Swati nakshatra on peräisin hindin sanasta Rounak.

24. Rudraksh:

Rudraksh on toinen ihana perinteinen poikavauva, mutta sillä on niin rohkea merkitys. Rudkrash on Lord Sivan silmät, mikä tarkoittaa rohkeaa ja kiihkeää silmää. Tämä on yleinen swati -nakshatra -nimi tamilissa.

25. Rujul:

Rujul tarkoittaa rehellisyyttä ja totuutta. Se on uusi ja harvinainen poikavauvan nimi. Tämä on uusi ja tuleva trendikäs Swati nakshatra Malayalam -nimi.

Swati Nakshatran tyttövauvojen nimet:

26. Reema:

Reema on ihana tyttövauvan nimi, joka kuulostaa kauniilta ja kauniilta. Nimi Reema tarkoittaa jumalatar Durgaa. Se tarkoittaa myös omaisuutta.

27. Reena:

Reena tarkoittaa helmiä kuin ihminen. Se tarkoittaa myös iloista, söpöä ja valoisaa. Tämä on harvinainen ja silti ihana lyhyt Swathi Nakshatra tyttövauva.

28. Reesha:

Reesha tarkoittaa höyheniä. Tämä on hyvin uusi ja nykyaikainen valinta tyttöjen nimille, jotka ovat peräisin hindin kielestä.

29. Reetika:

Reetika tai Reethika tarkoittaa iloa. Nimi symboloi myös virtausta, virtaa ja totuudenmukaisuutta. Eikö olekin merkitykseltään kaunista?

30. Rekha:

Rekha on ikivihreä ja klassinen intialainen kotitalouden nimi. Nimi on kuitenkin aina nuorekas. Rekha tarkoittaa riviä useilla intialaisilla kielillä, mukaan lukien sanskrit ja telugu.

31. Revanti:

Revanthi tai Revanti tarkoittaa kaunista ihmistä. Nimi on erittäin kaunis ja kaunis ääntämisessä. Se on yksi yleisimmistä Swati nakshatra -nimistä.

32. Revathi:

Revathi on jälleen tavallinen tyttövauvan nimi. Nimi Revathi tarkoittaa rikkautta. Se on myös tähtien ja tähtikuvioiden nimi. Muita nimen oikeinkirjoitusvaihtoehtoja ovat Rewathi ja Revati.

33. Rohitha:

Rohitha tai Rohita tarkoittaa Herran Brahman tytärtä. Se tarkoittaa myös loistoa ja hehkua. Tämä on ikivihreä valinta Swati nakshatran tyttövauvojen luettelossa.

34. Ronita:

Ronita tai Ronitha tarkoittaa loistavaa henkilöä. Nimi on naispuolinen variantti Ronitin nimeksi, jonka olemme nähneet aiemmin, ja se tarkoittaa myös iloa, laulua ja koristelua.

35. Rooma:

Jos haluat modernin nimen, mutta hyvin perinteisen merkityksen, Rooma voi olla ihanteellinen. Rooma tarkoittaa jumalatar Lakshmia.

36. Roopali:

Roopali on nykyään trendikäs ja kuuluisa nimi. Se tarkoittaa kaunista ja kaunista. Tämä on kaunis ja kaunis swathi natchathiram -tyttövauvan nimi.

37. Roshna:

Roshna on erittäin kaunis pohjois -intialainen tyttövauvan nimi, joka on johdettu hindinkielisestä sanasta Roshan. Se tarkoittaa valoa ja hehkua.

38. Ruby:

Ruby on helmen ja kiven nimi. Se symboloi myös jalokiven kaltaista henkilöä, arvokasta ja on lyhyt ja söpö, kaunis tyttövauvan nimi Swati nakshatralle.

39. Ruchira:

Ruchira tarkoittaa intialaisilla kielillä kaunista. Se tarkoittaa myös miellyttävää, onnellista mielentilaa ja loistavaa olemusta. Toinen muunnelma nimestä on Rucira.

40. Rudrani:

Rudrani on toinen nimi jumalatar Parvathille, Rudran vaimolle, joka on Siva. Nimi on erittäin kova ja rohkea merkitys.

41. Ruha:

Ruha on hyvin lyhyt ja söpö neljän kirjaimen tyttövauvan nimi. Nimi Ruha tarkoittaa söpöä ja kaunista.

42. Ruhi:

Jos haluat toisen söpön ja ihanan kauniin tyttövauvan nimen, Ruhi se on. Rakastamme sitä, miten tämä sana ja nimi kuulostavat. Ruhi tarkoittaa sielua, kukkaa ja sitä, joka koskettaa sydäntä. Eikö olekin kaunista?

43. Rujutha:

Rujuta tai Rujutha tarkoittaa rehellisyyttä ja totuudenmukaisuutta. Nimi on harvinainen ja silti erittäin merkityksellinen ja kaunis nimi tytöille Swati nakshatrassa.

44. Rukmini:

Rukmini ei ole mikään muu kuin jumalatar Lakshmi. Tämä on hyvin yleinen ja usein löydetty nimi Intiassa.

45. Ruparna:

Ruparna tarkoittaa jälleen kaunista. Tämä ei ole kovin yleinen nimi, mutta sillä on niin kaunis merkitys.

46. ​​Rushika:

Jos pidät perinteisestä nimestä ilman perinteistä kuulostusta, Rushika voi olla hyvä valinta. Ruskhika tarkoittaa sielua, jolla on Herran Sivan siunaukset.

47. Ruthika:

Ruthika tai Ruthikha tarkoittaa jumalatar Parvathi. Se tarkoittaa myös myötätuntoista ja lämmintä olentoa.

48. Ruvya:

Rakastamme nimeä Ruvya. Ruvya tarkoittaa vuodenaikaa ja säätä. Se on erittäin kaunis ja moderni harvinainen nimi.

49. Ruthvika:

Ruthvika on jälleen perinteinen nimi, mutta ei kovin yleisesti löydetty. Nimi Ruthvika tarkoittaa puhetta.

50. Rushali:

Rushali tarkoittaa henkilöä, joka on kirkas ja terävä. Nimi merkitsee myös vaihtoehtoisesti osaavaa ja viisasta henkilöä.

Unisex -vauvojen nimet Swati Nakshatra Bornsille:

51. Rusham:

Rusham on harvinainen unisex -vauvan nimi Swati nakshatrassa asuville. Tämä voidaan nimetä pojille ja tytöille. Rusham tarkoittaa rauhallista ja rauhallista ihmistä.

52. Rutu:

Rutu useilla intialaisilla kielillä kirjaimellisesti kääntää kauden. Nimi voi olla ihanteellinen sekä pojille että tytöille Swati nakshatrassa.

53. Ruzal:

Ruzal tarkoittaa herkkää ihmistä. Se symboloi myös lempeää olentoa. Tämä on varsin nykyaikainen varianttinimi, jota ei yleisesti löydy.

54. Rukmi:

Rukmi on hyvin perinteinen vauvan nimi sekä pojille että tytöille. Se tarkoittaa Herra Krishnaa. Se on toinen nimi Rukhminille.

55. Roshan:

Monet ovat kuulleet Roshanin poikavauvana, mutta tämä on hyvä nimi tytöille. Roshan tarkoittaa valoa ja valaistusta.

Vauvojen kaksoisnimet Swati Nakshatrassa:

56. Rebha – Rechal:

Rebha ja Rechal ovat molemmat kaksoisvauvan nimi. Nimi Rebha tarkoittaa henkilöä, joka laulaa. Se tarkoittaa myös Herra Siva -harrastajia. Rechal tarkoittaa viatonta henkilöä.

57. Reet – Reeta:

Reet ja Reeta ovat rhyming ja twin poikavauva ja tyttö nimi valintoja. Nimi Reet tarkoittaa jasmiinia. Se tarkoittaa myös vaurautta ja rauhoittumista. Reeta tarkoittaa helmiä. Se tarkoittaa myös arvokasta.

58. Rena – Renaud:

Rena on tyttövauvan nimi, joka tarkoittaa söpöä ja helmiä. Se symboloi myös iloista ihmistä. Renaud tarkoittaa viisasta ja voimakasta, on ihana poikavauva. Nämä ovat sekä kaksoisvauvan ja tytön nimivalintoja.

59. Rev – Rethesh:

Rev tarkoittaa liikkumista ja on myös toinen nimi Narmada -joelle. Rethesh on vuodenaikojen herra. Nämä ovat ihanteelliset kaksoispoikien nimivalinnat.

60. Rutesh – Rutajit:

Rutesh tarkoittaa vuodenaikojen kuningasta. Rutajit tarkoittaa totuuden voittajaa. Molemmat ovat moderneja ja ainutlaatuisia poikavauvojen kaksoisnimi -ideoita.

Nämä Swati nakshatran nimet ovat täydellinen sekoitus ihania ja nykyaikaisia ​​nimivalintoja. Toivomme, että olet löytänyt täältä lapsellesi sopivan istuvuuden. Kerro meille, mistä nimestä pidit eniten; rakastamme kuulla sinusta.

Vastuuvapauslauseke:

Kaikilla edellä annetuilla nimillä on merkityksensä kontekstin ja ajan mukaan. Nämä merkitykset ja symbolit voivat muuttua eri kulttuurien, maiden, alueiden ja kielten mukaan. Suosittelemme, että teet laajan tutkimuksen ennen kuin ymmärrät nimen eri tulkinnat.