70 suosituinta italialaista poikavauvan nimeä ja merkitystä

Italialaiset nimet ovat saamassa yhä enemmän suosiota joka päivä, ja nykypäivän sukupolven vanhempien etsitään etsivän merkityksellisiä italialaisia ​​poikien nimiä kastaakseen lapsensa. Italialaiset vauvanimet kuulostavat sankarillisilta ja röyhkeiltä, ​​ja niillä on sama merkitys. Tässä on luettelo yli 70 italialaisesta poikavauvasta, joilla on merkitykset, jotta voit löytää lapsellesi parhaan.

Italialaiset poikavauvojen nimet

Rakkauden ja romantiikan kieli on italia, italialaisilla poikien nimillä on hypnoottinen ominaisuus ja myös latinalaiset juuret.

50 suosituinta italialaista pojan nimeä merkityksillä:

Seuraavassa on luettelo italialaisista poikien nimistä, joilla on merkitys:

1. Acciai:

Tämä nimi on ammattinimi. Se tarkoittaa sitä, jolla on kirves tai joka joutuu työskentelemään kirveen kanssa. Se on hyvin suosittu nimi Italiassa pojille.

2. Aldus:

Aldus on erittäin suosittu nimi ensimmäiselle pojalle tai vanhimmalle pojalle. Tämä johtuu siitä, että nimi tarkoittaa niin – vanha tai vanhin. Se on yksi parhaista italialaisista poikien nimistä.

3. Ja:

Arnold on yksi suosituimmista italialaisista poikien nimistä. Vanhan ranskan tai vanhan saksan nimi tarkoittaa kotkan hallitsijaa.

4. Armani:

Tämä voi olla erittäin suosittu nimi kaikille muodin ystäville. Armani -niminen poika tekee hyvän seuran kaikille Guccille ja kanaville, joiden vanhemmat pitävät luksusbrändeistä. Nimen suosio on peräisin italialaisesta suunnittelijasta Giorgio Armanista.

5. Belvedere:

Belvedere on kuuluisa italialaista pojan nimeä, joka tarkoittaa “kaunista nähdä”. Yksi ainutlaatuisista italialaisista poikien nimistä kauniille lapsellesi.

6. Hyvä:

Bravo on italialaista alkuperää oleva pojan nimi, joka tarkoittaa erinomaista tai rohkeaa. Se on saavuttanut valtavan suosion vuosien varrella.

7. Carmello:

Tämä nimi tulee hepreasta, ja se tarkoittaa hedelmätarhaa tai puutarhaa, vaikka se ei ole vielä niin suosittu, se voi tehdä suuren nimen pojallesi.

8. Federico:

Se on lyhennetty muoto nimestä Federico italialaisesta alkuperästä. Federico tarkoittaa rauhanomaista hallitsijaa.

9. Geremia:

Tämä italialaisen pojan nimi on toinen variantti heprealaisesta nimestä Jeremiah, joka tarkoittaa Herraa.

10. Giustiniano:

Giustiniano on italialaista tai latinalaista alkuperää oleva nimi. Nimi tarkoittaa oikeudenmukaista tai oikeudenmukaista. Se on yksi parhaista italialaisista miesten vauvojen nimistä.

11. Herinimos

Tämän italialaisamerikkalaisen pojan nimen merkitys on yhtä kaunis kuin nimi itse. Se on yksi parhaista italialaisista miesten nimistä, mikä tarkoittaa pyhää nimeä.

12. Italo:

Nimi itsessään viittaa sen merkitykseen. Se tarkoittaa sitä, joka on kotoisin Italiasta. Se on italialainen alkuperänimi, joka on erittäin suosittu.

13. Jeno:

Se on kreikkalaisen alkuperän nimi. Se tarkoittaa hyvin syntynyttä tai jaloa. Tämä on toinen erittäin suosittu nimi Italiasta.

14. Karmello:

Tämä moderni italialainen poikavauva on toinen variantti suositusta heprealaisesta nimestä Carmello, ja se tarkoittaa hedelmätarhaa tai puutarhaa.

15. Kosmo:

Kosmo on italialainen alkuperänimi ja kaunis muunnelma Cosmosta. Nimi tarkoittaa järjestystä, organisaatiota tai jopa kauneutta ja tekee kauniista ja ainutlaatuisesta nimestä pienelle ilopaketillesi.

16. Michelangelo:

Se on yhdistelmä kahdesta kauniista italialaisesta nimestä Michel, mikä tarkoittaa Jumalaa muistuttavaa hepreaksi ja Angeloa, joka tarkoittaa kreikan sanansaattajaa. Nimi Michelangelo tarkoittaa Jumalan sanansaattajaa.

17. Napoleon:

Napoleon on italialaista alkuperää oleva nimi, jolla on useita mahdollisia merkityksiä. Se tarkoittaa mahdollisesti Häntä, joka on kotoisin Napesista tai Sons of Mististä tai jopa Lionista.

18. Orazio:

Tämä nimi tulee suoraan Italiasta, mikä tarkoittaa rukouksia. Joten jos Jumala on kuunnellut rukouksesi ja antanut sinulle pojan, tämä on ihanteellinen nimi lapsellesi.

19. Premo:

Premo tai Primo ovat molemmat italialaista alkuperää ja tarkoittavat ensin. Tämä nimi on ihanteellinen ensimmäiselle lapsellesi tai ensimmäiselle pojallesi.

20. Renzo:

Renzo on italialaisen alkuperän nimi ja sitä voidaan pitää myös lyhennettynä Lorenzo -muodossa. Se on Renzo Italiassa tarkoittaa kolmas linkki tai kolmas poika. Ihanteellinen nimi kolmannelle lapsellesi.

21. Romeo:

Romeo on kirjallisuudessa huonoon kohtaloon liitetty nimi. Voit kuitenkin kutsua Romeoa myös sarjaflirtiksi, ja siksi se ei ollut aina ollut niin suosittu nimi lapselle ennen vuotta 1996. Kuitenkin Yhdysvalloissa julkaistu moderni Romeo ja Julia -versio, jossa oli Leonardo DiCaprio, teki siitä kuuluisan. nimi ja jälleen kuuluisa jalkapallotähti David Beckham, ja Victoria Beckham nimesivät toisen poikansa Romeoksi.

22. Secondo:

Tämän kuuluisan italialaisen nimen merkitys on nimessä itsessään. Se tarkoittaa toista poikaa ja on ihanteellinen nimi toiselle lapsellesi.

23. Tasso:

Tasso, joka on italialaisen alkuperän nimi, tarkoittaa “kuppia”.

24. Tempo:

Tempo on hyvin kuuluisa italialaista alkuperää oleva pojan nimi. Tempo tarkoittaa aikaa Italiassa.

25. Ursino:

Ursino on italialaista alkuperää oleva nimi ja tarkoittaa karhua.

26. Ugo:

Tämä italialaista alkuperää oleva lyhyt ja makea nimi on erittäin suosittu ja merkityksellinen. Nimen Ugo merkitys on ajattelija. Joten jos haluat poikasi olevan syvä hautomo, tämä voi olla ihanteellinen nimi hänelle.

27. Veneziano:

Tämä italialaista alkuperää oleva nimi liittyy erittäin kuuluisaan kaupunkiin. Se tarkoittaa Venetsiaa ja on erittäin suosittu nimi pojille.

28. Yovanney:

Yovanney on italialainen nimi, joka liittyy heprealaiseen nimeen Yovanny. Nimi on suosittu, koska siinä on kaunis nimi, joka tarkoittaa “Jumala on armollinen”.

29. Gian:

Tämän nimen ääntäminen on Jon. Se on heprean ja italialaisen alkuperän nimi ja tarkoittaa ’Jumala on armollinen’.

30. Rochus:

Rochus on italialainen ja saksalainen variantti nimestä Rocco. Se on kuuluisa pojan nimi, joka tarkoittaa lepoa.

31. Nunzio:

Tämä nimi liittyy italialaisen pojan nimeen Nuncio. Nuncion tai Nunzion merkitys on sanansaattaja.

32. Primo:

Tämän pojan italialainen nimi tulee sanasta Primus. Tämä nimi tarkoittaa ensimmäistä ja siksi sitä käytetään yleensä ensimmäiselle lapselle.

33. Ettore:

Tämä on hyvin kuuluisa italialaista alkuperää oleva pojan nimi, joka tarkoittaa uskollista. Merkitys on todella kaunis tehdä siitä erittäin kuuluisa vanhempiensa keskuudessa pienestä pojastaan.

34. Onofre:

Vaikka hieman vaikea lausua saksalaista ja italialaista alkuperää olevaa nimeä Onofre, se on hyvin kuuluisa vanhempien keskuudessa, koska sillä on kaunis merkitys ja se tarkoittaa rauhan puolustajaa..

35. Kajetan:

Kajetan on italialaista alkuperää oleva nimi, joka tarkoittaa iloa. Se on erittäin suosittu italialaisten vanhempien keskuudessa, koska se kuvaa täsmälleen sitä, miltä sinusta tuntuu pienen ilonippusi syntyessä.

36. Emidio:

Emidio on kaunis nimi, joka tarkoittaa “Jumalan ystävää”. Se on erittäin suosittu nimi italialaisten vanhempien keskuudessa.

37. Gaetan:

Tämä italialaista alkuperää oleva nimi tulee paikan nimestä – Gaeta on alue Etelä -Italiassa, Napolin pohjoispuolella sijaitsee Gaetanlahti.

38. Nardo:

Nimi Nardo lausutaan NAR-doh. Se on italialaisen alkuperän nimi, joka tarkoittaa vahvaa ja kestävää.

39. Lapo:

Lapo on italialaista alkuperää oleva sana, joka tarkoittaa, että Jahve voi suojella. Se tarkoittaa myös syrjäyttäjää tai kantapäästä kiinni.

40. Belvidere:

Belvidere on italialaista alkuperää oleva pojan nimi, joka tarkoittaa kaunista nähdä.

Italian kaksoispoikien nimet:

41. Jaakob ja Joona:

Jaakob on heprealainen nimi ja tarkoittaa syrjäyttäjää. Toisaalta Joona tarkoittaa kyyhkyä ja tulee myös hepreasta. Sekä Jaakob että Joona ovat suosittuja juutalaisia ​​nimiä.

42. Vincent ja Victor:

Nämä kaksoisveljet ovat valmiita valloittamaan maailman. Sekä Vincent että Victor ovat suosittuja italialaisia ​​latinalaista alkuperää olevia nimiä; edellinen tarkoittaa voittoa, kun taas jälkimmäinen tarkoittaa voittajaa tai voittajaa.

43. Kaleb ja Joosua:

Caleb on italialaisen pojan nimi, joka tarkoittaa uskollista, kun taas Joosua hepreaksi tarkoittaa ’Herra on pelastus.’ Vanhan testamentin mukaan Caleb ja Joosua -nimiset ihmiset olivat ainoita yli 20 -vuotiaita ihmisiä, jotka pääsivät Luvattuun maahan.

44. Jasper ja Jett:

Jasper tarkoittaa “aarteen tuottajaa”, kun taas Jett tarkoittaa “mustaa jalokiviä” tai mustaa mineraalia. “Molemmat nimet viittaavat vaurauteen ja ovat siksi ihanteellisia kaksosille.

45. Mahdollisuus ja jahtaus:

Mahdollisuus on nimen Chauncey ranskalainen muunnelma, joka latinaksi tarkoittaa “liittokansleria”, kun taas Chase ranskaksi tarkoittaa “metsästää”. Täydellinen yhdistelmä kaksoisveljille.

46. ​​James ja Oliver:

Fredillä ja Georgilla, Ron Weasleyn vanhemmilla kaksoisveljillä, on täydellisesti yhdistetty nimi myös tosielämässä – James ja Oliver. James tarkoittaa syrjäytymistä ja Oliver viittaa oliivipuuhun. Raamatussa oliivipuu on kauneuden, hedelmällisyyden ja ihmisarvon symboli.

47. Elia ja Joel:

Hepreaksi kaksi nimielementtiä viittaa Jumalaan. Molemmat nimet Elia ja Joel sisältävät nämä nimielementit, mutta eri järjestyksessä.

48. Maddox ja Mason:

Molemmat nimet tulevat sukunimistä. Edellinen tulee Walesin sukunimestä, joka tarkoittaa Maddockin poikaa, kun taas jälkimmäinen tarkoittaa “kiven työntekijää”. Hieno nimi kaksosille.

49. Logan ja Lucas:

Logan tulee skotlantilaisesta sukunimestä ja tarkoittaa pientä onttoa, kun taas Lucas tarkoittaa miestä Lucianasta. Se on myös sanan Luukas latinalainen muoto.

50. Ethan ja Evan:

Hepreaksi Ethan tarkoittaa vahvaa tai lujaa. Toisaalta Evanin sanotaan olevan suosittu nimi Walesissa, mikä tarkoittaa “Herra on armollinen”. Molemmilla nimillä on kauniita merkityksiä ja ne soivat myös hyvin, joten se on loistava yhdistelmä kaksosille.

Kauniit italialaiset miespuoliset lasten nimet:

Tässä on poiminta 20 uusimmasta ja modernimmasta italialaisesta poikavauvasta:

1. Leonardo:

Nimi, joka kaikuu taiteen ja viihteen maailmassa. Leonardo Da Vinci antoi nimen syvyyden ja luonteen. Nimi löysi lisää mainetta näyttelijä ja sydämenrikkoja Leonardo DiCaprio. Lyhennettynä leoksi se tarkoittaa leijonaa. Anna poikavauvasi olla vahva ja taiteen mestari antamalla hänelle tämän klassisen italialaisen nimen.

2. Luca:

Niin söpö kuulostava nimi ja täydellinen pomppimiseen, poikavauva. Luca on toinen Lucasin nimen muoto. Luca tarkoittaa sitä, joka tuo valoa. Tällä nimellä oleva lapsi säteilee ja tuo valoa heidän rakkaansa elämään.

3. Dante:

Vahvan kuuloinen, miehen nimi. Nimi on surullisen kuuluisa keskiaikaisen italialaisen runoilijan Dante Alighierin ja hänen jumalallisen komediansa vuoksi. Nimi tarkoittaa itse asiassa kestämistä. Vakaa nimi, joka voi auttaa rakentamaan vahvan mielen ja luonteen, päättäväinen lapsi tuskin luovuttaa helposti.

4. Enzo:

Lyhennetty versio Vincenzosta tai Lorenzosta, nimen taustalla on Italia ja Espanja. Molemmissa kulttuureissa se tarkoittaa perheen hallitsijaa, voittajaa tai voittajaa. Perinteisesti sopiva nimi talon miehelle. Nyt nimi pojalle, joka on suuri vaikuttaja, joka voittaa sydämet ja menestyy.

5. Antonio:

Latinalaiset juuret, Antonio: n espanjalainen ja italialainen merkitys on korvaamaton ja korvaamaton. On sanomattakin selvää, että jokainen vauva on korvaamaton vanhemmalle. Pikkupoika, jolle annetaan tämä nimi, kasvaa turvallisesti tietäen, että hän on korvaamaton vanhemmilleen ja että häntä rakastetaan ja hänestä huolehditaan enemmän kuin mitään muuta jalokiveä.

6. Giovanni:

Klassinen ja perinteinen italialainen poikavauva, Giovanni tarkoittaa, että Jumala on armollinen tai armollinen suosio Jumalalta. Koska italialaiset ovat syvästi uskonnollisia, voimme ymmärtää, että tällainen nimi kunnioittaisi suuresti ja tämännimistä lasta pidettäisiin suurena Jumalan siunauksena.

7. Marco:

Suosittu italialainen nimi Marco liittyy usein kuuluisaan italialaiseen matkailijaan Marco Poloon. Nimi tarkoittaa sotaa tai Marsin jumalaa. Pienelle kerubille nimeäminen Marco viittaa vahvaan ja urhoolliseen nuorukaiseen, joka puolustaa oikeuksiaan ja taistelee kansansa puolesta.

8. Alessandro:

Tämä nimi on muunnelma Alexandrasta, ja se voidaan jäljittää historiassa Aleksanteri Suureen. Molemmat merkitykset kreikassa ja italiassa viittaavat ihmiskunnan puolustajaan/auttajaan. Nimi liukuu helposti kieleen ja viittaa siihen, että poika nimeltä Alessandro olisi ystävällinen ja taipuvainen auttamaan ihmisiä.

9. Adriano:

Tämän nimen merkitys liittyy Adrianmereen. Sinun ilonippusi voi olla vesivauva ja viedä uima -altaalle välittömästi. Jotkut lapset saavat niin paljon iloa roiskuessaan vedessä, tai hän voi olla rauhallinen, aivan kuten meri.

10. Nicolo:

Usein lyhennettynä Nicoksi tämä nimi on ihana ja ihanteellinen pienelle vauvalle. Vaikka lapsesi käyttäytyisi väärin, olisi vaikea nuhdella häntä tällä nimellä. Nicolo tarkoittaa voittoa tai kansan valloittajaa. Tällaisella nimellä hän varmasti valloittaa monia sydämiä ja on voittoisa pyrkimyksissään.

11. Riccardo:

Italialainen alkuperä, Riccardo on klassinen nimi, joka tarkoittaa vahvaa ja voimakasta hallitsijaa. Pieni poika, jolle annettiin tämä nimi, voisi kasvaa vahvaksi ja älylliseksi ja johtaa omaa yritystään, ellei korkeammalle.

12. Matteo:

Italiassa erittäin suosittu nimi Matteo tarkoittaa Jumalan lahjaa, ja tämä voi selittää sen suosion. Ihana kerubi tällä nimellä olisi varmasti arvokas lahja ja mahdollisesti rauhallinen ja järkevä lapsi.

13. Carlo:

Tämä nimi on peräisin Italiasta ja tarkoittaa miehistä. Nimi on täydellinen pienelle pojalle, joka kasvaa vahvasti ajattelevaksi ja fyysisesti hyväksi nuoreksi mieheksi, joka ottaa vastuun ja on päätöksentekijä.

14. Gianni:

Suosittu italialainen miehen nimi. Gianni tarkoittaa, että Jumala on armollinen. Tällä nimellä oleva poikavauva olisi luonnollisesti antelias lahja ja toivottavasti aina hyväsydäminen sielu, joka auttaa ihmisiä

15. Angelo:

Tämä voi olla italialainen etunimi tai sukunimi. Tarkoittaen Jumalan enkeliä tai sanansaattajaa, pieni poika nimeltä Angelo olisi täydellinen pieni röyhkeä kerubi ja ehkä ystävällinen ja avulias hahmo.

16. Rocco:

Rocco on vahvasti kuulostava nimi, täydellinen kasvavalle pikkupojalle. Ei niin yleistä kuin ennen, italialainen alkuperä merkitsee itse asiassa lepoa. Joten onnea, nimeä poikasi Rocco, ja hän toivottavasti on rauhallinen lapsi ja nukkuu yön.

17. Santino:

Italialainen nimi, joka tarkoittaa pientä pyhää. Niin täydellinen nimi ihanalle poikavauvalle. Santino olisi ihanteellinen nimi pikkulapselle, jolla on kerubi -piirteitä ja tottelevainen persoonallisuus, ja hänen silmissään ehkä pahuutta.

18. Luciano:

Tämä nimi on johdettu portugaliksi, espanjaksi ja italiaksi, vaikka se on yleisempi Italiassa. Viime vuosien tunnetuin Luciano on ooppera tenori Luciano Pavarotti. Nimi tarkoittaa valoa. Soita poikavauvallesi Lucianolle ja katso hänen loistavan, ja sytytä huone hänen tullessaan.

19. Salvatore:

Se on kuuluisan surrealistisen taiteilijan Salvador Dalin nimi, vaikka se on kirjoitettu hieman eri tavalla. Nimet ovat johdannaisia ​​italiasta ja espanjasta. Se tarkoittaa pelastajaa. Pienellä pojallasi nimeltä Salvatore voi olla suuri lahjakkuus taiteellisella alalla ja hän voi olla taipuvainen auttamaan muita vaikeissa tilanteissa.

20. Gino:

Vaikka Gino on italialaista alkuperää; sillä on myös antiikin Kreikan juuret. Sitä käytetään myös lyhyenä muodossa Luigino tai Eugenio. Nimi tarkoittaa hyvin syntynyttä tai ikuisesti elävää. Gino kuulostaa klassiselta italialaiselta, ja tällä nimellä pomppivalla nippullasi on toivottavasti pitkä ja vauras elämä.

Monet italialaiset poikavauvojen nimet valitaan suojeluspyhimyksiä ajatellen, ehkä siksi, että he haluavat lapsensa siunatun. Perinteiset perhearvot ovat italialaisille tärkeitä, joten isovanhempien ja vanhempien nimet siirretään seuraavalle sukupolvelle.

Edellä mainittu on luettelo yli 70 italialaisesta pojan nimestä, mukaan lukien upeita ehdotuksia kaksosille, jotka ovat peräisin italialaisesta tai heprealaisesta alkuperästä ja joilla on kaunis merkitys. Toivottavasti pidät tätä luetteloa riittävän tyhjänä, jotta voit valita lapsellesi parhaiten sopivan nimen.